11:13 – Betekenis en Liefde

11:13 – Betekenis en Liefde

11:13 Betekenis

Betekenis van 11:13

Heb je de tijd van 11:13 in het verleden vaak gezien? Het feit dat je hier getuige van bent, is geen toeval, het is de bedoeling.

De driedubbele tijd van 11:13 in dit uur is veelbetekenend en brengt een zeer belangrijke boodschap over.

Het uur van 11:13 in de drievoudige tijdzone wordt bewaakt en gecontroleerd door Lehahiah, de engel van bescherming.

De engelen vertellen je dat je binnenkort geluk in je leven zult vinden, met meer vertrouwen in je kracht, vastberadenheid, toewijding en doorzettingsvermogen. Je zult de motivatie vinden om de obstakels van het leven te overwinnen en naar nieuwe niveaus te stijgen.

Met dit driedubbele uur laat Lehahiah je weten dat hij er zal zijn om je te helpen en je van zijn assistentie te voorzien.

Hij zal je de mogelijkheid geven om je aan te passen aan nieuwe omstandigheden en situaties om je als individu te ontwikkelen. Dit zal je ook helpen met je relaties met andere mensen, omdat je gevoeliger zult zijn voor de emoties van anderen.

Je maakt betere keuzes, dat resulteert in betere resultaten.

In deze periode van drie uur zal Lehahiah, de engel van het licht, je helpen. Door dit te doen, word je een krachtiger en respectvoller persoon. Je zult eerlijker, betrouwbaarder en verantwoordelijker zijn. Deze engel is gefocust op discipline, en hij zal je dit leren.

Zodra je dit signaal hebt gezien, zul je herkend worden door je superieuren, wat je terecht verdient. U zult gezag kunnen uitoefenen over alles wat u doet.

Als je wordt beschermd door de engelen van Lehahiah, kun je je hele leven wijden aan het behoud van de bestaande manier van leven, en terwijl je dit doet, zul je spirituele wijsheid verwerven.

De engel van bescherming kan je helpen je emoties onder controle te houden. Daarom sta je jezelf niet toe het slachtoffer te worden van je neigingen, woede, frustratie, verraden worden of andere acties die tot je ondergang kunnen leiden. Hij zal je beschermen tegen alle negativiteit, vernietiging en overtredingen.

Numerologie

Volgens de numerologie wordt aangenomen dat het drievoudige uur van 11:13 kan worden gekoppeld aan nummer 24, aangezien het het totaal is van 11 en 13. Terwijl je de drievoudige uren observeert, bevat dit getal bepaalde belangrijke boodschappen voor jou.

Deze berichten zijn sterk verbonden met liefde voor, samenwerking, families en harmonie.

Dit gaat over eerbied, vriendelijkheid, vertrouwen en uiteindelijk integriteit. Er zijn veel belangrijke eigenschappen in jezelf, zoals het vermogen om jezelf op te offeren voor anderen, en ook je emotionele medeleven met andere mensen.

Dit geeft je nieuwe gevoelens van vrede en harmonie.

Door te vertrouwen op Lehuhiah’s toewijding, innerlijke kracht en zijn integriteit, zul je alles vinden wat je zoekt, zoals stabiliteit en vrede.

Overzicht

Het driedubbele uur wordt beschermd door je beschermengel Lehuhiah. De engel Lehuhiah is er een van vastberadenheid en concentratie.

Met zijn begeleiding zul je in staat zijn om elk obstakel dat op je afkomt te overwinnen en sneller op weg te gaan naar geluk en succes.

Show Buttons
Hide Buttons