18:18 – Betekenis en Liefde

18:18 – Betekenis en Liefde

18:18 Betekenis

Symboliek

Deze tijd van bezinning heeft te maken met het loslaten van negatieve aspecten van ons leven, en ook met het opgeven van individuen of concepten.

Het wordt gebruikt om te verwijzen naar een sombere en verdrietige situatie, zoals wanneer iemand die we kennen is overleden, maar kan ook worden gebruikt om het “verdwijnen” van een bepaald idee of een bepaalde strategie te beschrijven.

Dat proces moeten we doormaken zodat we verder kunnen. Het is cruciaal om los te laten en waar nodig veranderingen aan te brengen, en ons de ruimte te geven om te voelen hoe gevuld voelt.

Betekenis van 18:18

1. Er is een bepaalde symboliek voor het offeren van iets om 18:18. Wat we opofferen kan iets zijn dat we niet langer nodig hebben of een deel van onszelf dat we niet willen.

2. 18:18 is de dag om dingen los te laten die je wilt loslaten, evenals mensen die niet meer bij je passen.

3. Dit is een seizoen dat van ons vraagt ​​om intern te werken, zelfanalyse uit te voeren en de balans op te maken van ons leven. 18:18 is de gelegenheid om jezelf te onderzoeken en de dingen te ontdekken waar je nu niet in geïnteresseerd bent, en ook om de dingen te zien die je wenst.

4. Een van de belangrijkste acties die we moeten ondernemen om 18:18 gaat over de bevrijding van het zelf.

5. 18:18 is een dag van ontdekking, vooral ontdekkingen in onszelf. Het is de tijd om zowel de positieve als de negatieve aspecten van onszelf te erkennen, om ze te veranderen in iets positievers. Het is belangrijk om de geheimen bloot te leggen, de gedachten die ons belemmeren, onze angsten, enzovoort.

6. Het is de tijd die we nodig hebben om naar binnen te gaan en aandacht te schenken aan wat ons onderbewustzijn wil communiceren.

7. Dit is de tijd van het jaar waarin je in staat bent om je dromen waar te maken en de dingen te manifesteren die je graag in de wereld zou willen zien, omdat we meer afgestemd zijn op de vibraties van deze specifieke tijd.

18:18

1. Als je 18:18 op de klok ziet, leg dan gewoon je voeten neer en kijk naar de omgeving. Adem diep in en let op de omgeving.

2. Heb je op dit moment iets belangrijks? Kent u iemand die uw hulp of hulp nodig heeft?

Misschien is het tijd om ze te helpen of ze de kans te geven om ze te laten voelen dat je aan ze denkt.

3. Hoewel het een korte periode is, moet je ervoor zorgen dat je het moment zo goed mogelijk benut. Ontspan en bid voor jezelf of iemand die je hulp nodig heeft.

Er wordt aangenomen dat 18:18 kan worden gebruikt als een poort naar een ander rijk waar dromen en verlangens uitkomen.

4. Als het zover is, laten we dan een wens doen. Schrijf het op een stuk papier of maak er een mantra van in je hoofd wanneer je de drang voelt om dat te doen.

Als je er bijvoorbeeld aan denkt om te trouwen, kan het universum het voor je plannen, maar toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt.

Wensen zijn niet altijd gemakkelijk te verwezenlijken, maar ze kunnen verschijnen op een manier die je gelukkiger maakt dan je voor mogelijk hield.

Overzicht

18:18 is een tijd van bezinning en diepe contemplatie, maar ook een tijd van een nieuw begin.

We moeten negatieve gedachten en gewoonten afleggen en ons innerlijke zelf cultiveren.

Gedurende deze tijd zul je harder moeten werken om je doel te bereiken.

Show Buttons
Hide Buttons