De Dwaas Tarot: Betekenis en Symbolen

De Dwaas Tarot: Betekenis en Symbolen

De Dwaas Tarot

Belangrijke betekenis van de rechtopstaande tarotkaart:

Onschuld, vrijheid, originaliteit, avontuur, reizen, dwaasheid, onzorgvuldigheid, idealisme, jeugd, spontaniteit, gebrek aan betrokkenheid, nieuw begin

Algemene betekenis en interpretatie (rechtop)

De eerste kaart van de Major Arcana, de dwaas is over het algemeen een positieve kaart die een nieuw begin aangeeft. Als het in uw metingen verschijnt, kan dit betekenen dat u aan de vooravond staat van een spannend, onverwacht nieuw avontuur. Je nieuwe avontuur zal je op een pad brengen waarvoor je misschien een sprong in het diepe moet maken, maar je zult groeien als gevolg van deze nieuwe ervaring. Dit nieuwe avontuur kan een letterlijk nieuw avontuur zijn, zoals reizen naar een plek waar je nog nooit eerder bent geweest. De verandering die deze kaart kan brengen, is meestal een welkome. Hoewel de dwaas over het algemeen een positieve kaart is, kan het uiterlijk in een meting ook aangeven dat je de tijd moet nemen om te kijken voordat je springt.

Liefde en relaties (rechtop)

De dwaze verliefde is opwindend en spontaan, maar een beetje wispelturig. Voor mensen in relaties geeft de dwaas aan zo verliefd te zijn dat je je opwinding nauwelijks kunt bedwingen. Als de persoon die de vraag stelt echter vraagt ​​naar commitment, is deze kaart gekoppeld aan gebrek aan commitment / niet gereed zijn voor een commitment. Voor degenen die single zijn, is het een zeer goede indicator dat een impulsieve, zorgeloze romantiek op de kaarten staat (of veel van dergelijke romances). Als de dwaas verschijnt, wees dan voorbereid op leuke romantiek, maar pas op dat je ware liefde niet mist als het gedurende deze periode op je pad komt.Geld & Carrière (rechtop)

Een kans biedt zich aan! Met de dwaas in je carrière, is het misschien tijd om voor die nieuwe baan te gaan of je eigen bedrijf te starten waar je van gedroomd hebt. Andere mensen kunnen proberen je af te schrikken of begrijpen misschien niet wat je doet, heb geduld met hen en probeer ze te laten begrijpen, maar laat ze je niet afschrikken. Voor lopende projecten duidt het op nieuwe ideeën en wordt het nieuw leven ingeblazen met energie. De dwaas geeft grote kansen voor vooruitgang. Wees slim en onderzoek uw kansen en het risico, maar wees niet bang om de sprong te wagen! Financieel, als je het risico neemt en hard werkt, zul je meer verdienen dan je dacht.

Gezondheid (rechtop)

De dwaas is een goed voorteken voor de lichamelijke gezondheid als je ziek bent geweest, omdat het vitaliteit en energie aangeeft. Het kan echter ook aangeven dat je gevoelig bent voor een ongeluk, dus wees extra voorzichtig als je voor de gek wordt gehouden vanwege je gezondheid. Het kan ook zwangerschap vertegenwoordigen, omdat het het begin van een nieuw leven vertegenwoordigt.

Spiritualiteit (rechtop)

De dwaas geeft aan dat je aan het begin van een nieuwe spirituele reis staat die zal leiden tot grote dingen. Je zult veel verschillende benaderingen proberen, sta jezelf toe dit te doen. Anderen begrijpen misschien niet de reis die je maakt, maar je moet doen wat goed voor je is.

Belangrijkste betekenissen van omgekeerde tarotkaart:

Roekeloosheid, zorgeloosheid, nalatigheid, domheid, afleiding, apathie, irrationaliteit, gebrek aan plezier, hoop of geloof

Algemene betekenis en interpretatie (omgekeerd)

Zoals met de rechte betekenis, betekent de omgekeerde dwaas een nieuw begin. Echter, wanneer omgekeerd, geeft deze Major Arcana-troefkaart aan dat het begin iets is waar je misschien niet graag in springt. Dit nieuwe begin komt nog steeds in beide richtingen! De dwaze tarotkaart omgekeerd kan een indicatie zijn van leven in het moment, maar kan ook een teken zijn dat je in je opwinding je enigszins roekeloos gedraagt ​​tegenover anderen. Het kan betekenen irrationeel, gebrek aan plezier en gebrek aan geloof of hoop.

Liefde en relaties (omgekeerd)

De dwaas omgekeerde in liefde kan erop wijzen dat je avontuur je misschien terughoudt van het hebben van de soort liefde die je echt wilt of onzekerheid veroorzaakt in je huidige relatie. Als De dwaas wordt omgekeerd, kan je relatie opwindend zijn, maar kan dit risicovol gedrag inhouden. Wees gewaarschuwd, dit kan leiden tot gevoelens van onveiligheid en kan uw relatie op wankele grond verlaten.Geld & carrière (omgekeerd)

Financieel toont de omgekeerde dwaas enkele potentieel veelbelovende financiële kansen, maar wees voorzichtig en doe je huiswerk voordat je iets begaat. U wilt er niet van profiteren. Qua carrière kun je rusteloos worden in je huidige positie of denken aan zelf uitgaan. Denk na voordat je iets doet! Of misschien houd je gewoon je beste ideeën tegen vanwege een gebrek aan vertrouwen, wees niet bang om jezelf naar buiten te brengen en jezelf te laten gelden. Uw ideeën zijn net zo geldig als die van anderen. Wees niet bang om iets te zeggen.

Gezondheid (omgekeerd)

Wanneer de omgekeerde dwaas zich in een gezondheidslezing bevindt, geeft dit aan dat het proberen van alternatieve behandelingen nuttig kan zijn bij het oplossen van gezondheidsproblemen. Ook is de neiging om vatbaar te zijn voor ongelukken sterker wanneer dit in je lezing zit, dus houd rekening met je omgeving.

Spiritualiteit (omgekeerd)

In een spirituele context is de omgekeerde dwaas een teken dat je nieuwe spirituele ervaringen zoekt en graag je oude tradities wilt afleggen. Net als de oprechte betekenis, kunnen mensen om je heen enigszins in de war raken door deze nieuwe interesse. Zorg er wel voor dat je je opties verkent, spring niet te ver op een spiritueel pad totdat je erachter komt wat goed voor je voelt.

Show Buttons
Hide Buttons