Dromen over brug: Droom Betekenis, Symbolen

Dromen over brug: Droom Betekenis, Symbolen

brug

Bruggen in het echte leven verbinden ons met elkaar. Help ons gebieden te verkennen die nog nooit eerder zijn bezocht en mensen te zien en te ontmoeten die we nog nooit hebben ontmoet.

Ze zijn een reden voor blijheid wanneer ze worden gebouwd, en ook mooi om tegelijkertijd te bekijken.

Dromen over bruggen zijn niet zeldzaam. Je hebt waarschijnlijk zelf een paar keer een ervaring gehad.

Er zijn verschillende interpretaties van bruggen in dromen, en enkele daarvan worden verderop in dit artikel getoond.

Bruggen die ons in het echte leven verbinden, kunnen ook het ontbreken van deze verbinding voorstellen die we op onszelf of bij andere mensen voelen.

Afhankelijk van de droomsituatie waarin we onze brug hebben geplaatst, kan symboliek anders zijn.

Je leven is passief geworden, en het zien van een brug in je droom kan je verlangen naar verandering en nieuwe avonturen vertegenwoordigen.

Over de brug gaan

Als je een droom had waarin je over de brug loopt, betekent dit dat je naar iemand uitreikt, of probeert om op een of andere manier bij hem te komen.

Vol vertrouwen lopen betekent dat je heel zeker bent over je beslissing en twijfelen en langzaam lopen betekent het tegenovergestelde.

Natuurlijk, elk type droom waarbij je je dwingt de droom over te gaan, vertegenwoordigt niet iets goeds.

Dit betekent dat je genoegen moet nemen met dingen waar je niet zo enthousiast van bent en je voelt je gedwongen om het te doen.

Springen van de brug of vallen

Het eerste dat in je opkomt is zelfmoord en falen, en je bent niet ver van de betekenis van deze droom. Het betekent dat je bang bent voor je plannen, je bent misschien bang dat ze niet zullen uitkomen.

Dit kan ook een angst zijn voor bepaalde gebeurtenissen die voor je liggen en je voelt je hulpeloos wanneer je ze inviseert.

Als je zelf van de brug bent gesprongen, kunnen je gevoelens je ervan weerhouden om je doelen in het leven te bereiken.

Je zult je opgesloten voelen door bepaalde mensen, en de enige uitweg is door in het onbekende te springen.

Droom over op de brug te staan

Dit betekent dat je vastzit. Je staat niet stevig op de grond en je bent bang om te bewegen. Misschien is het de angst om niet te weten wat er voor je ligt, of onder je, en deze angst blokkeert je voor bewegen.

Deze droom zal gevoelens van hopelust opwekken, door het feit dat je niet in staat bent om te handelen zoals je wilt, vanwege de hoeveelheid angst in je.

Een brug in je droom zien

Deze droom hoeft geen slecht teken te zijn. Bruggen verbinden plaatsen en helpen ons terrein te bereiken dat we nog niet hebben verkend.

Dus, deze droom zou kunnen betekenen dat je een weg naar je toekomst bekijkt of misschien heb je besloten om iets aan je leven te veranderen. als je een goede baan aangeboden hebt, of ergens hebt aangeboden om te verhuizen, zal je jezelf waarschijnlijk vragen stellen over het nemen van de sprong of niet.

Gevallen brug

Bruggen die in je dromen zijn vernietigd, zijn een slecht teken.

Ze kunnen niet meer worden gekruist en je kunt je hulpeloos voelen in een poging door te gaan en naar waar je naartoe gaat te gaan.

Dit kan ook een mislukking zijn die je recent hebt gevoeld, en je visualiseert het in je droom door een gebroken bridge-afbeelding.

Als je de brug probeert over te steken, maar voordat je dat doet, valt hij en blijf je achter, dan betekent dit dat je goede kansen en kansen in je leven gaat missen.

Brug gemaakt van hout

Deze droom vertegenwoordigt je gebrek aan motivatie en het vermogen om gefocust te blijven en te krijgen wat je wilt.

Bruggen die in het echte leven uit dit materiaal zijn gemaakt, zijn de eersten die worden vernietigd door het weer en door mensen. Ze zijn niet erg stabiel, dus kunnen zich zo voelen op een bepaald moment in je leven.

Brug met een boog

Het oversteken van deze brug die is gemaakt van steen of van staal, kan rijkdom en vitaliteit vertegenwoordigen.

Als deze brug naar een paleis of een grote structuur leidt, betekent dit dat je geschenken zult ontvangen of misschien geluk hebt met gokken.

Show Buttons
Hide Buttons