Dromen over clown: Droom betekenis, Symbolen

Dromen over clown: Droom betekenis, Symbolen

clown

Clowns zijn leuk voor sommige mensen en een totale nachtmerrie voor anderen. Als je in de tweede categorie valt, kan je droom over clowns een weergave zijn van je fobie of angst van clowns.

Soms kwelt ons brein ons door ons dingen voor te stellen die we het meest haten, en clowns zijn duidelijk overal te vinden, op tv’s, kranten en zelfs op straat.

We zullen een beetje meer uitleggen over de symbolische betekenis van een clown en wat het eigenlijk betekent om een ​​clown te dromen.

Droom over het zien van een clown

Als je een droom had over het zien van een clown, dan kan deze droom twee interpretaties hebben.

Als je iemand bent die graag clowns ziet en ze leuk vindt, dan staat deze droom voor een kinderachtige en leuke kant van jou.

Je hebt niet het gevoel dat je ooit zult opgroeien en dat je het op die manier leuk vindt.

Er is een speciale aura om je heen die je beschermt tegen al het slechte dat er aan de hand is en je kinderachtige aard werkt als een charme-factor voor iedereen om je heen.

Je moet alleen voorzichtig zijn en je niet laten gebruiken door anderen en je leiden door iets te doen wat je niet wilt, omdat je naieve karakter soms een fout kan zijn.

Als je bang bent voor clowns, heeft deze droom een ​​heel andere betekenis. Als je ergens een clown hebt gezien of als je er in het echte leven een bent tegengekomen, kan je fobie worden geactiveerd.

Je brein staat nu onder grote druk en het drukt deze angst uit door rondcirkelende beelden van clowns in je droom.

Fobieën zijn iets dat we allemaal hebben en er is geen pint in het ontkennen van je angst.

Als het iets ernstigers wordt, moet u zeker om professioneel advies vragen en een manier vinden om te ontspannen en uw gemoedsrust te verlichten.

Droom dat je een clown bent

Als je een droom had over clown zijn, betekent dit dat je de verantwoordelijkheid voor iets in je leven niet accepteert.

Deze verplichting kan te maken hebben met je privé of carrière, maar je kinderachtige karakter komt zeker naar voren.

Soms leef je alsof er geen morgen is en deze manier van gedrag is niet altijd passend. We moeten verantwoordelijkheid nemen voor onze daden en verwachten niet van anderen dat ze dingen doen die we zouden moeten doen.

Droom over praten met een clown

Als je een droom had om met een clown te praten, dan betekent deze droom dat je een inspanning doet in het leven, maar dat het niet loont.

Je werkt altijd harder en je probeert iedereen om je heen te imponeren, maar de dingen eindigen nooit zoals je je dat had voorgesteld en je werk gaat verloren.

Misschien moet u de manier waarop u handelt of de manier waarop u denkt, veranderen, omdat de weg waar u al heel lang op zit, nergens heen leidt. Je moet ook stoppen met aan anderen te denken en je meer op jezelf te concentreren.

Op deze manier zult u uw behoeften en verlangens beter kennen en zult u niet zonder ambities op dezelfde plek vastzitten.

Het is ook belangrijk om te onthouden om geduldig te zijn, want bepaalde dingen zijn net buiten ons bereik en we kunnen niets anders doen dan geduldig zijn en wachten op betere dagen.

Droom over een clown in het algemeen

Een clown in het algemeen, in je droom, kan je behoefte aan meer humor in het leven vertegenwoordigen. Je bent erg gestrest en je hebt veel dingen in je hoofd die je zwaar belasten.

Je zou een manier moeten bedenken om je geest te ontspannen en te vermijden dat je de hele tijd zo gespannen bent. Probeer in een spin-klasse te komen of meer tijd te besteden aan iets creatiefs dat je leuk vindt.

Droom over een clown die je uitlacht

Als de clown in je droom je uitlachte, dan betekent deze droom dat je je in verlegenheid hebt gebracht door iemand of iets heel recent.

Niemand voelt zich goed na zich te hebben gegeneerd of beschaamd, maar we kunnen niet teruggaan in de tijd en het repareren.

Het enige wat we kunnen doen is deze gevoelens loslaten en niet meer folteren door ons verschillende scenario’s voor te stellen of dezelfde gebeurtenis telkens weer opnieuw in ons hoofd te spelen.

Show Buttons
Hide Buttons