Dromen over ex vriendin: Droom Betekenis, Symbolen

Dromen over ex vriendin: Droom Betekenis, Symbolen

ex vriendin

Dus gisteravond had je een interessante en enigszins ongemakkelijke droom over je ex-vriendin.

Misschien ben je onlangs uit elkaar gegaan en heb je nog steeds wat gevoelens over voor die persoon, wat de meest voorkomende zaak is, maar er kunnen andere dingen zijn die je geest beïnvloeden om te dromen over een ex-partner.

Soms waren relaties waar we in zaten niet iets goed om te onthouden, dus deze droom kan eigenlijk een soort herinnering zijn voor onze slechte herinneringen en situaties waar we niet meer doorheen willen gaan.

We zullen enkele van de meest voorkomende verklaringen in dit geval opnoemen, en proberen uit te leggen wat ze eigenlijk betekenen.

Je bent misschien niet over die persoon

Als we deze dromen vaak hebben, dan zou dat kunnen betekenen dat onze geest ons vertelt dat we deze persoon terug moeten krijgen. Als de relatie slecht geëindigd is, dan is dit misschien de reden om vaker te dromen over je ex-vriendin.

Je bent misschien verdrietig of boos over de manier waarop de relatie eindigde en er zijn nog steeds gevoelens voor die persoon. De logische oplossing is om eventuele problemen met die persoon op te lossen, maar als alles is gezegd en gedaan, probeer dan vooruit te gaan en je dromen over die persoon te negeren.

Dit is vooral belangrijk als de relatie waar je in verkeerde, beledigend of op een manier slecht voor je was.

Je moet proberen deze slechte periode in het leven te overwinnen en verder te gaan door meer tijd te besteden aan dingen waar je van houdt of door tijd door te brengen met mensen die je gelukkig maken.Omgaan met emoties uit het verleden

Als je na een tijdje een droom over je ex-vriendin had gehad, dan zouden je hersenen misschien proberen om te gaan met de overgebleven emoties.

Misschien heb je niet te veel over deze persoon nagedacht, maar je brein doorloopt nog steeds deze emoties die je tot het einde nog niet hebt opgelost.

Dit gebeurt vaak wanneer twee mensen gewoon een relatie beëindigen zonder dingen als volwassenen op te lossen, door een gesprek en dan worden hun emoties gewoon teruggedrongen om hun normale leven voort te zetten.

Om ons op de een of andere manier met deze emoties te laten omgaan, dromen onze hersenen over deze mensen en situaties om onopgeloste of ongedaan gemaakte dingen op te lossen. Omdat we het in het echte leven niet hebben gedaan, is het belangrijk voor onze psychische gezondheid om op een of andere manier met deze emoties om te gaan.

Daarom vormen deze dromen een vorm van therapie voor ons en we kunnen ons zelfs beter voelen na te hebben gedroomd over deze mensen of situaties.

Droom na een recente breuk

Als je uiteenvallen heel kort geleden plaatsvond, zou je nog steeds een grote indruk kunnen maken nadat je relatie was beëindigd.

Je zult waarschijnlijk alles opnieuw overdenken en over die persoon in het algemeen denken, dus het is geen wonder dat je er vaak over droomt.

Je brein verwerkt nog steeds informatie en evalueert wat er is gebeurd, dus deze dromen zijn in dit geval volkomen normaal.

Dit betekent niet dat deze persoon geschikt voor je is, het betekent alleen dat je veel aan je hoofd hebt en dat je nog steeds aan de situatie wennen bent.

Evalueer je nieuwe relatie

Het is niet ongebruikelijk om dromen te hebben over je ex-partner na het aangaan van een nieuwe relatie. Je verstand probeert te beslissen of deze nieuwe situatie beter of slechter is dan de vorige.

Je denkt misschien aan positieve en negatieve aspecten van je nieuwe relatie en dromen helpen je om die factoren te evalueren.

Soms is ons denken overdag te druk, dus we hebben niet genoeg tijd om na te denken over emotionele en sentimentele dingen die ergens in ons onderbewustzijn vastzitten. Dit is de reden waarom onze hersenen tot deze informatie komen wanneer we slapen en wanneer we niets anders hebben om over na te denken.

Dromen helpt ons om informatie in onze hersenen te herstellen en te ordenen en het kan vaak werken als een goede vorm van therapie voor ons.

Dromen over een ex-vriendin terwijl je in een relatie bent

Dromen over een ex-partner terwijl je in een relatie met iemand nieuw bent, kan heel verwarrend zijn. U zou uiteindelijk uw huidige relatie kunnen evalueren en of deze echt goed is of niet. Misschien begin je te denken aan dingen die je niet leuk vindt in je huidige relatie en verward je jezelf nog meer.

Om u te helpen dit probleem op te lossen, moet u rekening houden met enkele feiten.

Gelukkige relatie. Als je momenteel in een gelukkige en harmonieuze relatie bent waar je veel liefde en genegenheid van je partner krijgt, dan zou dromen over je ex-vriendin je misschien slecht laten voelen over het feit dat je deze droom had. Je zou je geen zorgen moeten maken wanneer dit gebeurt, omdat je hersenen misschien proberen een aantal problemen op te lossen die zijn achtergelaten in de vorige relatie. Het beëindigen van een relatie van welke aard dan ook met iemand is niet gemakkelijk, vooral als dit niet op goede voorwaarden was. Als dit iets is waarmee je kunt leven en als je denkt dat het niet nodig is om deze problemen op te lossen, vergeet dan je droom en geniet van je huidige relatie.

Onbevredigende relatie. Dit is een hele andere situatie. Je huidige relatie kan onbevredigend zijn en je zou kunnen denken dat je vorige relatie of partner spannender en interessanter was. Wanneer u nadenkt over uw vorige relatie en partner, is het erg belangrijk om na te denken over de redenen waarom dit niet lukte. Misschien had je grote problemen en problemen die uiteindelijk je relatie vernietigden en teruggaan naar die partner zou niet al te veel verschil maken. Je moet echt nadenken over je nieuwe relatie en de redenen waarom je je zo voelt. Praat met je partner en als je het moeilijk vindt om de relatie voort te zetten, stop het gewoon en probeer een tijdje vrede met jezelf te vinden om erachter te komen wat je echt wilt.

Vers in een nieuwe relatie. Dromen over je ex in deze situatie is normaal omdat we nog steeds aan de nieuwe partner wennen en we enige tijd nodig hebben om met veranderingen om te gaan.Social media stalken

Dit is nog een belangrijke reden waarom je ex in je dromen zou kunnen verschijnen. Misschien heb je haar profiel vaak bekeken en gekeken naar wat ze heeft gedaan, dus het is normaal om veel meer aan haar te denken.

Misschien ben je per ongeluk haar foto tegengekomen en haar profiel bekeken en later die avond stapten dromen op het toneel.

In dit geval, als je deze droomcyclus volledig wilt beëindigen, volg je deze persoon eenvoudigweg ongedaan op deze sociale media of beperk je deze activiteit op je nieuwsfeed.

Dit kan hard zijn, maar aan het eind van de dag helpt het je om minder over deze persoon na te denken.

Je bent erg sentimenteel

Als je een type persoon bent die graag veel dagdroomt, kan dit je vaak overkomen. Je betrapt je soms dagdromend over dingen uit je verleden en mooie herinneringen die je met iemand hebt gedeeld.

Je kunt zelfs in relatie staan ​​tot iemand die nieuw is, maar je loopt soms nog steeds door de geheugenstrook om die momenten opnieuw te ervaren. Zorg er gewoon voor dat je sentimentele gevoelens niet overgroeien en laat je deze persoon te veel missen, want naast die goede herinneringen waren er ook slechte momenten die waarschijnlijk je relatie met je ex hebben verpest.

Show Buttons
Hide Buttons