Dromen over pauw: Wat betekent dat?

Dromen over pauw: Wat betekent dat?

Dromen over pauw

Droom van het zien van een pauw

Als je een pauw in een droom ziet, waarschuwt hij dat je een oneerlijke vriend hebt. De kans bestaat dat ze je dingen vertellen die je graag wilt horen en je ondersteunen bij het nemen van beslissingen die niet goed voor je zijn. Je zult geloven dat je alleen die persoon in vertrouwen kunt nemen, maar je zult al snel beseffen dat ze eigenlijk om niemand anders geven dan om zichzelf.

Droom van het achtervolgen van een pauw

Als je droomt van het achtervolgen van een pauw, betekent dit dat je verlangt naar perfectie. Je verwacht altijd meer van jezelf, waardoor je niet kunt genieten van de dingen die je doet zonder jezelf te belasten met de vraag of je het wel goed genoeg doet. Mensen uit je omgeving bewonderen je, daarom is het onwaarschijnlijk dat je matige resultaten zult behalen waardoor ze anders naar je zouden kijken.

Droom van een pauw die je achtervolgt

Als je droomt van een pauw die je achtervolgt, betekent dit dat je een rijke vrijer hebt. Eén persoon met wie iedereen graag zou willen zijn, vindt je waarschijnlijk leuk. Er is echter iets dat je niet leuk vindt aan hen, hoe hard je ook probeert om er voorbij te kijken. Iedereen denkt dat je gek bent als je het zegt, omdat ze denken dat je een geweldige kans mist.Droom van een pauw met uitgespreide staart

Als je een pauw met een gespreide staart in een droom ziet, symboliseert dit een gelukkige liefde. De kans bestaat dat u de deugden van uw partner meer gaat waarderen en uw best gaat doen om uw relatie te laten werken. Je zult beseffen dat je tot nu toe de verkeerde keuzes hebt gemaakt, daarom geef je iemand een kans met wie je meer zou kunnen hebben dan alleen een tijdelijke passie.

Droom van pauwenveren

Als je een pauwenveer in een droom ziet, symboliseert dit zakelijk succes. De kans is groot dat je gaat werken in een bedrijf waar je kennis en inzet snel beloond worden. Je zult het ook niet moeilijk hebben om aan eenvoudigere en minder complexe taken te werken om te laten zien dat niets beneden je is en dat je je taken op een verantwoorde manier afmaakt.

Droom van een pauw zonder staart

Een pauw zonder staart in een droom betekent dat je iemand op een leugen zult vangen. Je hebt waarschijnlijk iemand geloofd die je de wereld beloofde maar zijn woord niet hield. Je zult tot bezinning komen en zien dat ze het nooit zullen doen. Je zult zeker weten wat er aan de hand is, maar de resultaten zullen je niet bevallen. Je zult die mensen met de waarheid confronteren en ze waarschijnlijk voorgoed uit je leven bannen.

Droom van meerdere pauwen

Als je meerdere pauwen in je droom ziet, betekent dit dat je de komende periode goede kansen krijgt. U kunt een verbetering verwachten in uw financiële en liefdessituatie. Als je voor een probleem staat dat op dit moment onoplosbaar lijkt, moet je volhardend zijn en geloven in het positieve resultaat van je pogingen om die moeilijke uitdaging te overwinnen.Droom van een zieke pauw

Een zieke pauw in een droom zien is een waarschuwing om meer voor jezelf te zorgen. Je hebt jezelf maximaal ten dienste gesteld van andere mensen, terwijl je je wensen en behoeften hebt verwaarloosd. Je zult moeten leren zeggen: ik wil niet, ik kan het niet, of ik zal het niet doen, zodat je niet ellendig en ontevreden met je leven wordt.

Droom van het kopen van een pauw

Dromen van het kopen van een pauw betekent dat je eindelijk klaar bent voor veranderingen in het leven. Je hebt je waarschijnlijk al lang geleden gerealiseerd dat je op je plek staat en kijkt hoe andere mensen vooruitgang boeken of een betere toekomst voor zichzelf opbouwen. Angst heeft je ervan weerhouden om zelf aan zo’n strijd te beginnen. Er zijn echter dingen begonnen te veranderen en je zou al snel kunnen vechten voor het bereiken van je doelen, wensen en dromen.

Droom van het verkopen van pauwen

Het verkopen van pauwen in een droom kan een verbale woordenwisseling met de autoriteit symboliseren. De kans bestaat dat de arrogantie van één persoon uit je omgeving je behoorlijk op de zenuwen werkt. Je houdt niet van mensen die denken dat ze boven alle anderen staan, daarom laat je ze hun plaats zien. Veel mensen zullen je er waarschijnlijk om prijzen en hun bewondering uiten voor de moed die je hebt getoond.

Droom ervan om een ​​pauw cadeau te krijgen

Dromen dat je een pauw cadeau krijgt, betekent dat er goede tijden in het leven wachten. U zult waarschijnlijk veel kansen krijgen om vooruitgang te boeken en een aantal van uw problemen op te lossen. Die fase zal je zowel privé als zakelijk rust en voldoening geven, dus daar moet je zo goed mogelijk van profiteren.

Droom ervan om iemand een pauw cadeau te doen

Als je droomt over het schenken van een pauw aan iemand, betekent dit dat je iemand zult helpen met een probleem dat hem dwarszit. De kans bestaat dat uw familielid, vriend of collega u om advies vraagt ​​omdat zij uw mening respecteren en waarderen. Je zult goed nadenken over wat je tegen die persoon moet zeggen, maar je zult volkomen eerlijk zijn. Uw suggesties zullen hen helpen dat obstakel in het leven te overwinnen, en daarom zullen ze u dankbaar zijn.

Droom van het stelen van een pauw

Een pauw stelen in een droom betekent dat je een lieve prater bent die weet hoe je mensen zoals jij kunt maken. Dat geldt zeker voor het werk dat je doet. Zelfs als iemand het niet eens is met de manier waarop je een wederzijds probleem wilt oplossen, kun je ze gemakkelijk overtuigen dat ze ongelijk hebben. Aan de andere kant vermijd je intuïtieve en sceptische mensen die erachter zijn gekomen hoe je functioneert en die niet geloven in wat je zegt.

Droom dat iemand je pauw steelt

Deze droom betekent dat je een fout zult maken waarvoor je harde kritiek van je familie, vrienden, collega’s op het werk of je baas zult moeten verdragen. Ze zullen zich afvragen hoe je zoiets hebt kunnen doen, maar je zult niet de moed hebben om aan hen toe te geven dat je alleen niet aan de toekomst hebt gedacht, maar het af wilde hebben. Als er niets anders is, zal die situatie u een waardevolle les leren over hoe u in de toekomst niet moet handelen.

Droom van pauwen voeren

Het voeren van een pauw in een droom symboliseert verzoening en vergeving. De kans bestaat dat je de strijdbijl begraaft bij iemand met wie je in het verleden ruzie had. Jullie zullen allebei beseffen dat het leven te kort is om met zulke negatieve emoties als boosheid te leven, en daarom zullen jullie je best doen om je relatie opnieuw op te bouwen, maar dan in een betere en kwalitatievere relatie.Droom van iemand die een pauw voedt

Als je iemand anders pauwen in je droom ziet voeren, betekent dit dat je zult proberen twee mensen te verzoenen waar je om geeft. Je familieleden of vrienden maakten ruzie en verbraken elk contact met elkaar. Zo’n situatie doet je pijn en je gelooft dat het je plicht is om er iets aan te doen. Je bent niet blij om betrokken te raken bij hun probleem, maar je wilt ook niet gaan zitten wachten, daarom zorg je ervoor dat ze in ieder geval een gesprek over het probleem aangaan.

Droom van een pauw die je aanvalt

Dromen over een pauw die je aanvalt, betekent dat je bang zult zijn voor verantwoordelijkheden en deze zoveel mogelijk zult vermijden. Je hebt veel potentie voor vooruitgang, maar je staat nog steeds op je plek omdat het je aan moed ontbreekt. Het is hoog tijd om aan je zelfvertrouwen te werken, want dat kan de oorzaak van je probleem zijn.

Droom van het doden van een pauw

Een pauw doden in een droom symboliseert grote wonden en veranderingen die van je worden verwacht, die je zult moeten ondergaan. Je hebt waarschijnlijk een probleem dat je onder het tapijt hebt geduwd, in de hoop dat het vanzelf wordt opgelost. Tijd is deze keer echter niet je bondgenoot maar je grootste vijand. Hoe eerder je besluit om ermee om te gaan, hoe sneller je van die grote zorg af bent.

Droom van iemand die een pauw doodt

Dromen dat je iemand anders een pauw ziet doden, betekent dat je je geliefde helpt een emotionele, financiële of morele crisis te overwinnen. De kans bestaat dat je vriend(in) een moeilijke periode in zijn leven doormaakt, daarom zal je je best doen om hem of haar een handje te helpen. Je zult proberen erop aan te dringen erover te praten, maar ook af en toe hun gedachten ervan afleiden. Je missie zal lang duren, maar het zal resulteren in succes.Droom van het eten van pauwvlees

Helaas is het eten van pauwvlees in een droom geen goed voorteken. Zulke dromen symboliseren materieel of een ander soort verlies. De kans bestaat dat u uw geld in iets totaal onrendabels steekt of het slachtoffer wordt van een overval. Een andere mogelijkheid is dat u een dierbare verliest omdat uw vriend besluit zijn levensreis in een andere stad of staat voort te zetten. Je zult blij zijn voor die persoon, maar je weet ook dat je relatie nooit meer zal zijn zoals voorheen.

Droom van dode pauw

Als je een dode pauw in een droom ziet, betekent dit dat je het punt hebt bereikt waarop je alleen vooruit kunt gaan. Je hebt tot nu toe veel mislukkingen en crises meegemaakt en veel stress gehad. Maar de komende periode herrijst je uit de as en doe je iets goeds voor jezelf en de mensen van wie je houdt. Je slaat een nieuwe pagina om in je levensboek en vanaf dat moment zal alles beginnen te veranderen.

Droom van een witte pauw

Als je een witte pauw in een droom ziet, symboliseert dit vreugde. De kans bestaat dat iets waar je al lang over fantaseert je overkomt. Een andere mogelijkheid is dat u gaat trouwen of een baby krijgt. U kunt zelfs worden uitgenodigd voor een bruiloft, doop of een ander feest waar u zich geweldig zult voelen. Hoe dan ook, je zult veel redenen hebben om gelukkig te zijn vanwege jezelf of anderen.

De betekenissen van dromen kunnen veel trivialer zijn. Als je onlangs een pauw hebt gezien of achtervolgd, heeft dat een sterke indruk op je achtergelaten.

Show Buttons
Hide Buttons