Dromen over zoenen: Droom betekenis, Symbolen

Dromen over zoenen: Droom betekenis, Symbolen

zoenen

Kussen is een veel voorkomend motief in onze dromen. De betekenis van een kussende droom hangt af van vele details die je in je droom hebt gezien

Het is mogelijk om te dromen dat je je ex kust, een vriend / vriendin van iemand anders kust, je vriend kust, een vreemdeling kust, een beroemdheid kust, een bloedige zoen ontvangt, enz.

Dit zijn allemaal mogelijke situaties die je in je droom over kussen kunt zien en al deze situaties zullen de betekenis van je droom bepalen.

Probeer zoveel mogelijk details te onthouden om je droom op de juiste manier te interpreteren. Het is belangrijk om het soort kus te onthouden, wie je kuste of wie je kuste, evenals je gevoelens tijdens de kus.

Nu zul je enkele van de meest voorkomende kussende dromen, hun interpretatie en betekenissen zien.Dromen over zoenen

Je broer / zus kussen. Een droom waarin je je broer of zus kust, betekent dat je heel goed kunt opschieten met je broer of zus in het echte leven.

Je moeder kussen. Een droom over het kussen van een moeder heeft een positieve betekenis. Als je je moeder in een droom hebt gekust, betekent dit dat je veel succes zult hebben in een volgende periode. Andere mensen zullen van je houden en je respecteren. Je zult succes hebben op je werk, maar je zult ook gelukkig zijn in je liefdesleven.

Kussende kinderen. Als je hebt gezien dat je kinderen hebt gekust in je droom, dan is het het symbool van geluk in je gezinsleven. Als je gedroomd hebt om je eigen kinderen te kussen, geeft deze droom aan hoeveel je van ze houdt.

Dromen van een Franse zoen. Als je droomt van een Franse zoen, geeft deze droom aan dat je meer gepassioneerd moet zijn en je emoties aan andere mensen moet laten zien. Je moet je gevoelens niet onderdrukt houden.

Je emotionele partner kussen. Als je droomt dat je je huidige emotionele partner kust, betekent dit meestal dat je romantiek mist in je relatie.

Als alternatief vertegenwoordigt deze droom je sterke emoties en passie voor je partner.

Je ex kussen. Als je droomt dat je je ex kust, betekent dit niet automatisch dat je die persoon mist. Het kan betekenen dat je alleen het gevoel mist dat iemand van je houdt. Het is mogelijk dat u zich op dit moment eenzaam voelt en dat u niemand aan uw zijde heeft.

Ook kan deze droom betekenen dat je niet tevreden bent in je huidige relatie, dus je herinnert je vroeger dat je gelukkig en geliefd was.

Een vriend / vriendin van iemand anders kussen. Als je droomt dat je iemand anders zijn vriend / vriendin kust, betekent dit dat je jaloers bent op iemand die gelukkig is in de liefde. Je bent waarschijnlijk te eenzaam, dus je droomt ervan om een ​​partner te hebben.

Een vriend kussen. Een droom waarin je iemand kust die in het echte leven je vriend is, geeft aan dat je gewoon dol bent op je vriend.

Soms kan deze droom ook betekenen dat je verliefd bent op die vriend, maar in de meeste gevallen is er geen romantische betekenis van deze droom.

Een vreemdeling zoenen. Als je een vreemdeling in je droom hebt gekust, betekent dit dat je klaar bent om je eigen kenmerken te accepteren die al lang worden onderdrukt.

Een beroemdheid kussen. Als je gedroomd hebt om een ​​beroemdheid te kussen, betekent dit dat je op een dag succesvol wilt zijn. Je werkt hard omdat je een groot succes wilt bereiken.

Als alternatief kan een droom over het kussen van een beroemdheid betekenen dat je geobsedeerd bent door die beroemdheid, dus hij / zij verschijnt zelfs in je dromen.

Iemand kussen die je niet leuk vindt. Als je droomt dat je iemand kust die je niet leuk vindt, betekent dit dat iemand invloed wil hebben op je eigen mening en je laat doen wat je niet wilt doen. Deze droom kan ook betekenen dat iemand je heel snel zal verraden, dus je zult teleurgesteld zijn in die persoon.

Een vijand kussen. Als je gedroomd hebt om een ​​vijand te kussen, betekent dit dat iemand die je vriend was je in de nabije toekomst zal verraden.

Een gek kussen. Als je gedroomd hebt dat je een gek hebt gekust, betekent dit dat je fouten maakt in je wakkere leven. Je hebt echt een slechte beslissing genomen die waarschijnlijk veel slechte dingen in je leven zal veroorzaken.

Tegen je wil gekust worden. Als je gedroomd hebt dat iemand je probeerde te kussen tegen je wil in, dan betekent dit dat iemand je leven echt probeert te managen. Er is iemand die beslissingen wil nemen in plaats van jou. Je moet niet toestaan ​​dat andere mensen je dwingen om iets te doen wat je eigenlijk niet wilt.

Maar deze droom kan ook op een andere manier worden geïnterpreteerd. Het kan betekenen dat je niet klaar bent om een ​​bepaald aspect van je eigen persoonlijkheid te accepteren. Je weigert je eigen karakter en je houdt ze onderdrukt.Een bloedige zoen geven. Als je zo’n droom hebt, betekent dit dat je een zeer gepassioneerd persoon bent die jezelf volledig in een relatie geeft. Een droom waarin je een bloedige kus ontvangt, heeft dezelfde betekenis.

Iemands lippen kussen. Als je hebt gedroomd dat je iemand in de lippen hebt gekust, heeft deze droom een ​​spirituele betekenis.

Eigenlijk kan het een teken zijn van een spirituele communicatie tussen twee personen. Wanneer je iemands lippen in een droom kust, kan dit betekenen dat je een overeenkomst hebt gesloten.

Iemands hand kussen. Als je iemands hand kust in je droom, betekent dit dat je die persoon heel erg respecteert.

Ook kan deze droom een ​​teken zijn dat je loyaal bent aan die persoon.

Iemands been kussen. Een droom waarin je iemands been kust, is een symbool van respect voor die persoon, maar ook van nederigheid.

Iemands wang kussen. Als je in je droom ziet dat je iemands wang hebt gekust, betekent dit dat je deze persoon bewondert. Dit soort kus staat altijd voor loyaliteit, vriendschap en respect.

Show Buttons
Hide Buttons