Engelengetal 7: interpretatie en betekenis

Engelengetal 7: interpretatie en betekenis

Engelengetal 7

Engelen getallen 7 – Betekenis en symboliek

In engelnumerologie kunnen we voor een paar cijfers zeggen dat dat echt perfect is. Nummer zeven is een van die cijfers. Het symboliseert elke positieve en waardevolle zaak die bestaat, zoals een voorspoedig leven, geluk, vernieuwing en perfectie.

Sommige numerologen geloven zelfs dat nummer zeven zo perfect en krachtig is dat het een verbinding met het universum vertegenwoordigt. Een deur die een rijk buiten ons bereik binnengaat dat alle antwoorden op de bekende en onbekende wereld heeft. In die wereld kunnen we antwoorden krijgen op de vragen die ons allemaal storen.

Engelen getallen 7 – wat betekent het?

Er is vrijwel geen enkele cultuur uit de geschiedenis van de wereld, waarin het getal zeven geen kosmische rol speelt, noch is er een religie waarin het getal zeven niet positief is. Als je naar oude scripts, Egyptische hiërogliefen of religieuze bestanden kijkt, zul je dat nummer 7 opmerken dat meer voorkomt dan elk ander nummer, en bijna in elk geval vertegenwoordigt het een goed teken.

Mensen die het geluk hebben om dit hoeknummer in hun engelenkaart te hebben, worden verondersteld een engel te hebben die op hun linkerschouder zit en hen beschermt tegen eventuele schade. Er wordt aangenomen dat Angel waakt over en fluisterde antwoorden wanneer dat nodig was.Het getal zeven is een van de meest mysterieuze en geheime nummers die de menselijke soort kent, en dit wordt continu herhaald in alle religieuze teksten waar nummer 7 op het voetstuk staat. Waarom? Wel, ten eerste is er zijn dagelijks gebruik; Het is een gratis nummer dat niet alleen een gratis nummer van Mersenne is (2 op 3 – 1 = 7) maar een dubbel gratis nummer van Mersenne, omdat nummer 3, dat de exponent is, ook een gratis nummer van Mersenne is. Deze berekening is niet zijn enige betekenis in de wiskunde. Niet veel nummers zijn een dubbel Mersenne-nummer.

De Babyloniërs, die anders de goden aanbaden, hebben hun mythologische wezens, mythen enz. Maar ze hebben ook iets uitgevonden dat we tot op de dag van vandaag gebruiken. Ze verdeelden de week tot zeven dagen (vandaar: een week). Waarom? Ze observeren maan, sterren, zon en komen tot de overeenstemming dat 7 zo’n krachtig getal is dat hun week perfect verdeeld in zeven dagen.

Aangezien de kalender altijd essentieel is geweest in alle religies (onthoud hoezeer de orthodoxe kerk volhardend is in het gebruik van de Juliaanse kalender), was de verdeling voor de week iets dat religieuze auteurs beschouwden als een kosmische en bovennatuurlijke verduidelijking vereisen. Ze vonden capaciteit in dit engelgetal, en dat was niet zonder reden.

De geheime betekenis en symboliek

In tegenstelling tot de vorige engelnummers van 1-6 die instabiliteit en vragen oproepen, gaan we met een engel nummer zeven een unieke, geheel nieuwe dimensie binnen die net als een brug tussen de engel en onze wereld dient.

Mensen die engel nummer zeven zijn, worden beschouwd als gereserveerd, zelfverzekerd, analytisch, mysterieus en ongelooflijk wijs. Ze zijn voortdurend op zoek naar antwoorden op ultieme filosofische vragen. Sevens hebben een vast geloof, zijn geheimzinnig en zijn goed in het bewaren van geheimen.Hoewel zevens soms te serieus, afstandelijk en koud kunnen handelen, verbergen ze dingen, bewaren ze geheimen, analyseren en verzamelen ze al die verborgen informatie die hen kan helpen niet alleen het leven te begrijpen, maar ook de mysterieuze onbekende wereld.

Hun constante behoefte om vragen te stellen om altijd te twijfelen, maakt ze perfect voor banen waarvoor onderzoek nodig is, zodat ze geweldige detectives, geologen, archeologen, astronomen, analisten en zevens zijn die handig zijn met computers of moderne technologie.

Het symbool van de zeven is een combinatie van vierkanten en driehoeken, de bijbehorende planeet is Uranus, en de kleuren die worden beschouwd als behorend tot zevens zijn parelwit, paars en rood. Nummer zeven edelstenen en mineralen zijn roze kwarts en zeven houden van heldere, gele zonnebloemen.

Liefde

Seven is een persoon die altijd zijn houding uitdrukt, maar zich ook gedraagt ​​alsof het niemand nodig heeft. Zeven kunnen soms mysterieus zijn en de ware gevoelens verbergen, wat een probleem kan zijn voor geliefden. Het is ook waar, zoals numerologen zeggen, dat zevens eenlingen kunnen zijn, maar dat belet hen niet om betekenisvolle relaties te hebben.

Een ander probleem dat bijna alle zeven gezichten zijn, is de constante vermijding van het conflict – zodra engel nummer 7 van mening is dat een discussie kan escaleren naar iets groters, trekt zeven weg. Daarom is het voor het milieu zo moeilijk om de extreem ingewikkelde aard ervan te begrijpen.

Op de lange termijn kunnen zevens zich alleen en afgewezen voelen. Alleen een diep geloof kan zevens redden van de emotionele leegte die ze zo vaak in hun hart voelen. En alleen wanneer engel nummer zeven leert om alle wijsheid te delen, zullen ze vrede en rust vinden die we allemaal zoeken.

Aan de andere kant moeten zeven in gedachten houden dat al deze functies uiterst ongewenst zijn als het gaat om relaties met andere mensen! Dat is waarom het wordt aanbevolen voor engelnummer zevens om zelfmedelijden te vermijden en de gevoelens en gedachten van andere mensen, vooral hun potentiële emotionele partners, niet te overweldigen, maar om het moment los te laten en er het beste uit te halen.Interessante feiten

De belangrijke symboliek van nummer zeven is te vinden in alle grote wereldbeschavingen en religies. En het is niet moeilijk te raden waarom mensen esoterische symboliek vonden in nummer 7. We hebben zeven dagen per week, zeven graden van verbetering, zeven sferen of hemel, zeven rozenblaadjes, en er waren goden en zeven samurais, enz.

Zeven is een gezegend engelgetal en meestal brengt het geluk. In de grote oude beschavingen, beginnend met de Egyptenaar, was zeven het symbool van het eeuwige leven, een complete cyclus en dynamische perfectie. En in de Sumerische beschaving verschijnen er zeven als een krachtig getal en weerspiegelen ze prestaties.

In Iran, zelfs vandaag, wanneer de baby wordt geboren, worden zeven soorten fruit en zeven soorten aromatische zaden op de mat geplaatst en wordt het kind meestal op de zevende dag genoemd. Veel Griekse leringen en legendes bevatten het nummer zeven. Voor Indiërs is zeven de kosmische coördinaat van mensen. De oude Maya’s plaatsten de zevende dag in het midden van de week van 13 dagen, en het wordt gezien als een gelukkige dag. De Inca-beschaving verdeelde alles in 7 delen. Bij nieuwe religies speelt zeven ook een belangrijke rol.

Het is een noodzakelijk nummer voor de Apollo-cultus waarin de festivals werden gevierd op de zevende dag van de maand. In China werden de festiviteiten meestal op de zevende dag gehouden. In het boeddhisme zijn er zeven Boeddha-tekens. Toen hij werd geboren, mat Boeddha het universum door zeven stappen in elk van de vier richtingen te maken. De Egyptenaren geloofden dat er zeven wegen naar de hemel waren. In de christelijke religie, wanneer de theologische deugden worden samengevat; geloof, hoop, genade, voorzichtigheid, matiging, gerechtigheid en kracht (in totaal zeven), we krijgen de universaliteit van moreel leven. God schiep de wereld gedurende zes dagen; hij rustte op de zevende dag, waardoor het een heilige dag werd.In de Bijbel heeft de kandelaar altijd zeven takken; er is zeven hemel waarin engelen leven. In het Oude Testament verschijnt nummer zeven 77 keer. In de islam is zeven ook een geluksgetal, een symbool van perfectie. Moslimmystici beweren dat de koran zeven betekenissen heeft.

Alchemisten dachten (en denken misschien nog steeds) dat er een duidelijke parallel is tussen de zeven stappen die moesten worden gezet bij de ingang van de tempel van Salomo en de zeven opeenvolgende fasen van chemische en spirituele zuivering.

Hippocrates zei dat de zeven geheimen alle dingen in stand houden en ordenen. Het laat leven en beweging toe; het heeft zelfs invloed op alles wat we kunnen vinden in het bekende en onbekende universum.

Engelen getal 7

We kunnen nummer zeven observeren als een leraar die ons een waardevolle les geeft – ik zal mijn leven wijden aan het zoeken naar de waarheid en antwoorden, en ik wil het je doorgeven. Ik zal verder gaan dan de bekende wereld om het te vinden.

In Japan brengen de zeven goden geluk. De Hindy-filosofie gelooft dat je via zeven het multiversum kunt bereiken (een verzameling van alle universums).

Als je een reeks getallen zevens ziet, is het nog beter. Het kan een ongelooflijk gelukkige reeks vertegenwoordigen die geluk, materieel fortuin, zegeningen enz. Brengt. In Europa geloofden Pythagoreeërs dat het getal zeven symbolisch de eenheid van God met het universum aangeeft.

Show Buttons
Hide Buttons