Horoscoop: 17 juli sterrenbeeld

Horoscoop: 17 juli sterrenbeeld

17 juli sterrenbeeld

Mensen geboren op 17 juli zijn enthousiast over alles wat ze doen. Je verliest nooit de focus als je eenmaal aan een opdracht bent begonnen.

Hoewel je materiële bezittingen waardeert, vertrouw je meer op intuïtie en emoties om de belangrijke beslissingen te nemen. U maakt dus zelden ongepaste keuzes.

Als minnaar drukt u vrijuit uw passie voor uw partner uit. U bent bereid afstand te doen van vele genoegens om uw partner veilig en gelukkig te houden in de relatie.

Hier is je volledige horoscoopprofiel. Het beschrijft alles wat u moet weten over uw veelzijdige persoonlijkheid. Lees verder en wees verlicht.

Je staat onder het sterrenbeeld Kreeft. Je astrologische symbool is de krab. Dit symbool is geschikt voor degenen die zijn geboren tussen 21 juni en 22 juli. Het is verantwoordelijk voor je emoties, transformationele aard en humeurigheid.

De maan speelt een belangrijke rol in je leven. Dit hemellichaam suggereert koestering, inzicht, ijver en romantiek.

Je belangrijkste regerende element is water. Dit element werkt nauw samen met aarde, vuur en lucht om waarde toe te voegen aan je leven.

Astrologische kaart

17 juli dierenriemmensen zijn op de vooravond van de Kreeft-Leeuw. Dit is de drempel van oscillatie. De maan en de zon spelen een belangrijke rol op deze vooravond.

De maan regeert je Kreeft-kant, terwijl de zon de leiding heeft over je Leeuw-persoonlijkheid.

Onder invloed zijn van deze twee lichamen heeft enkele belangrijke voordelen. U bent bijvoorbeeld erg goed in het koesteren en aanmoedigen van anderen.Je biedt je gemakkelijk genegenheid en zorg aan degenen die je ontmoet.

Mensen nemen je vrij gemakkelijk in vertrouwen. Ze hebben er geen probleem mee om hun geheimen met u te delen. Van uw kant laat u ze niet in de steek.

Ze kunnen op u rekenen voor gedegen advies over een aantal vraagstukken.

De schommeling heeft een aanzienlijke invloed op uw financiën. Hierdoor bent u in staat uw intuïtie te gebruiken om praktische investeringsbeslissingen te nemen.

Dit betekent dat u in de loop van uw leven een aanzienlijk vermogen zult vergaren.

Uw astrologische kaart geeft aan dat uw gezondheid over het algemeen goed is. U kunt uw energieniveau echter verbeteren door te gaan sporten.

Liefde en compatibiliteit

17 juli dierenriemliefhebbers zijn erop gebrand om de stabiliteit van hun families / relaties te vergroten. U gelooft dat stabiliteit voortkomt uit veiligheid.

Als zodanig bent u bereid tot het uiterste te gaan om ervoor te zorgen dat uw dierbaren emotioneel, financieel en fysiek veilig zijn.

Hoewel je vriendelijk bent, vinden sommige mensen dat je gereserveerd bent. Dit betekent dat je geliefden niet gemakkelijk in je armen springen. Ze hebben de verzekering nodig dat hun liefde beantwoord zal worden.

Op deze manier geef je natuurlijk de voorkeur aan dingen. Je houdt ervan dat je romantische affaires groeien door je meer platonische relaties.

Op deze manier krijgt u de kans om uw partner van dichtbij te bestuderen voordat u zich aan hen committeert.

Als je eenmaal een besluit hebt genomen, komt een andere kant van je persoonlijkheid naar voren. Je liefde groeit snel in passie en diepte.

Het vordert snel en uw partner krijgt uw toewijding en steun te zien.

Je wordt een loyale minnaar, klaar om onvoorwaardelijke liefde en steun te tonen. In het huwelijk bloeit uw gezin onder uw zorgzame leiding.

Je bent moedig en volhardend als je je ogen hebt gericht op het object van je verlangen. Je bent bereid ze te verwennen om ze te interesseren voor wat je te bieden hebt.

Charmante, creatieve en enthousiaste partners hebben een bijzondere allure voor je ogen. Deze individuen weerspiegelen uw kenmerken. U bent dus zeer compatibel.

Je kunt zo’n partner krijgen uit de Maagd, Vissen en Schorpioen. Uw relatie met hen zal gezond en nuttig zijn. Dit is meer het geval als je geliefde is geboren op de 2e, 7e, 10e, 13e, 14e, 17e, 20e, 21e, 23e, 26e, 29e en 31e.

Een woord van waarschuwing!

De planetaire uitlijning laat zien dat je het minst compatibel bent met een Waterman. Wees voorzichtig!

Wat zijn de kenmerken van een persoon die op 17 juli is geboren?

17 juli dierenriemmensen zijn in nauw contact met hun gevoelens. Je bent niet bang om je emoties ten volle te uiten.

Je intuïtie heeft je in het verleden goed gediend. U bent ervan afhankelijk om beslissingen te nemen over uw carrière, relaties en bedrijven.

Creativiteit zit in je tweede natuur. U gebruikt dit om de omstandigheden in uw gemeenschap te helpen verbeteren. U werkt het meest productief vanuit uw thuisomgeving.

Toch waag je je soms op retraite om te mediteren en jezelf te verbeteren.

Je bezoekt graag plaatsen in de buurt van waterlichamen. U bent het meest vredig op locaties dicht bij oceanen, meren, zeeën en rivieren.

U heeft echter een paar tekortkomingen die u moet controleren. Hoe eerder u dit doet, hoe sneller u ware grootsheid zult realiseren.

U aarzelt bijvoorbeeld vaak als het gaat om het nemen van kritische beslissingen. Hoewel het goed is om voorzichtig te zijn, kan besluiteloosheid niet worden verontschuldigd. Het heeft je veel kansen gekost.

Doe er iets aan!

Ook bent u vatbaar voor zelfmedelijden. Je trekt je vaak terug in je schulp waar gevoelens van mislukking en medelijden je overweldigen.

Nu moet je begrijpen dat om dit te doen enorme energie nodig heeft. Gebruik deze energie constructiever!

Al met al ben je voorbestemd voor succes. De sterren geven aan dat u de potentie heeft om zeer rijk te worden. Wees alert; zorg ervoor dat er geen kansen aan u voorbij gaan.Beroemde mensen geboren op 17 juli

Je deelt de verjaardag van 17 juli met een aantal beroemde mensen van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Ismail, geboren 1487 – Iraanse kalief
  • Isaac Watts, geboren 1674 – Engelse hymneschrijver en theoloog
  • Beth Littleford, geboren 1968 – Amerikaanse actrice en komiek
  • Jessica Amlee, geboren 1994 – Canadese actrice
  • Maria Aragon, geboren 2000 – Canadese zangeres

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 17 juli

17 juli dierenriemmensen zijn in het 3e decan van Kreeft. U bevindt zich in dezelfde categorie als degenen die zijn geboren tussen 14 juli en 22 juli.

De planeet Neptunus speelt een toezichthoudende rol in dit decan. Zo vertoon je de sterkere eigenschappen van dit hemellichaam.

Je bent bijvoorbeeld vastberaden, enthousiast, idealistisch en leergierig. Dit zijn de meer positieve eigenschappen van Kreeft.

Je hebt een krachtig gevoel van aangeboren controle. Je begrijpt hoe je dingen moet analyseren en synthetiseren.

Informatie in blokjes snijden en in plakjes snijden en alles weer in elkaar zetten, is uw tweede natuur. Als zodanig zie je concepten, situaties, plannen en strategieën duidelijker dan de meeste mensen.

De verjaardag van 17 juli staat voor zulke geweldige kwaliteiten als spiritualiteit, ambitie, betrouwbaarheid en logica. Gebruik deze kwaliteiten voorzichtig. Ze zijn de sleutel tot uw toekomst.

Carrière horoscoop

Je bent erg goed in het opstellen van strategieën en plannen. Als projectcoördinator kun je het dus goed doen.

Je ziet het grote plaatje heel duidelijk. Je bent niet bang voor cijfers. U hebt onvoorziene gebeurtenissen en waarschijnlijkheden binnen handbereik.

Laatste gedachte …

Hemelsblauw is de magische kleur van mensen die op 17 juli zijn geboren. Dit is een zeer aangename kleur. Het is ook een vriendelijke, uitnodigende kleur.

U moet het echter concentreren, zodat het echt kan schijnen. Anders ervaren mensen het als ongenaakbaar en agressief. Dat is uw persoonlijkheid!

Je geluksgetallen zijn 1, 13, 17, 30, 43, 55 en 77.

Show Buttons
Hide Buttons