Horoscoop: 2 december sterrenbeeld

Horoscoop: 2 december sterrenbeeld

2 december sterrenbeeld

Mensen geboren op 2 december hebben een zeer sterk rechtvaardigheidsgevoel. U gelooft in het creëren van een eerlijke speelplaats voor iedereen.

Mensen waarderen uw aangeboren gevoel van integriteit. Je gelooft in eerlijk zijn. In feite bent u openhartig voor een fout. U spreekt de waarheid, ook al betekent dit dat sommige mensen daar last van hebben.

Hier is je volledige horoscooprapport. Het geeft je alle details die je nodig hebt met betrekking tot je veelzijdige persoonlijkheid.

Je staat onder het sterrenbeeld Boogschutter. Je astrologische symbool is de boogschutter. Het is geschikt voor degenen die zijn geboren tussen 22 november en 21 december. Gedurende deze periode staat de zon in Boogschutter.

Jupiter speelt een cruciale rol in uw leven. Dit hemellichaam is verantwoordelijk voor uw intelligentie, moed en autoriteit.

Uw belangrijkste regerende element is Vuur. Dit element werkt nauw samen met de aarde, lucht en water om uw leven zijn volledige betekenis te geven.

Astrologische kaart

2 december dierenriemmensen bevinden zich op de astrologische vooravond van Schorpioen-Boogschutter. We noemen dit de vooravond van de revolutie.

De planeten Pluto en Jupiter spelen een cruciale rol in het leven van deze Cuspers. Jupiter is de planeet van de god Hades. Het regeert over je Schorpioen-persoonlijkheid. Als zodanig ben je bekrachtigd met eigenschappen als mysterie, geheimzinnigheid en agressiviteit.Aan de andere kant is Jupiter de planeet van Zeus, de vader van de goden. Volgens de oude Griekse mythologie is Zeus een gezaghebbende god, die routinematig zijn dolende kinderen straft. Je hebt veel van je kwaliteiten aan dit hemelse wezen te danken. U bent bijvoorbeeld optimistisch, krachtig en besluitvaardig.

Wat uw financiën betreft: de vooravond van de revolutie heeft u een aanzienlijke mate van succes opgeleverd. U bent bijvoorbeeld in staat om alle juiste investeringen te lokaliseren.

Uw gezondheid is redelijk in orde. U moet echter op uw hoede zijn voor mogelijke infecties van uw dijen, heupen en onderste ledematen.

Liefde en compatibiliteit

2 december dierenriemmensen zijn erg volhardend als het gaat om zaken van het hart. U bent bereid aanzienlijke middelen te besteden om het hart van uw partner te winnen.

Je bent niet iemand die zomaar een relatie aangaat. Je hebt bepaalde normen. Als zodanig geef je niemand de kans die ze niet ontmoet.

Je kunt het je natuurlijk veroorloven om dit te doen, aangezien je een groot aantal bewonderaars hebt. Uw charme en aantrekkelijkheid zijn genoeg om elke partner voor u te winnen die u wenst. U moet deze zegen verstandig gebruiken.

Omdat je op het eerste gezicht niet in liefde gelooft, blijf je liever wachten tot je de juiste partner hebt gevonden. Zo breng je de betere jaren van je jeugd door met het perfectioneren van de andere aspecten van je leven. U zult bijvoorbeeld veel tijd en middelen besteden aan het bevorderen van uw studie en carrière.

Dit betekent dat je een goed aangepast persona bent tegen de tijd dat je een relatie aangaat. U kunt zich concentreren op het geven van de steun en bescherming aan uw partner die ze nodig hebben om uit te blinken in hun inspanningen. Ook uw kinderen zullen voorspoedig zijn onder uw scherpe leiding.

De sterren geven aan dat je te zijner tijd gaat trouwen. U bent de juiste partner voor een persoon geboren onder de sterrenbeelden Leeuw, Ram en Tweelingen. U bent zeer compatibel met deze inboorlingen.

Dit is meer het geval als uw partner is geboren op de 2e, 3e, 7e, 10e, 12e, 15e, 19e, 20e, 24e, 27e & 28e.

Een woord van waarschuwing! Alle indicatoren geven aan dat je minder compatibel bent met een Schorpioen. Wees voorzichtig!

Wat zijn de kenmerken van een persoon die op 2 december is geboren?

2 december Zodiac-mensen zijn erg dynamisch. Door je maakbaarheid kun je in elke situatie passen. Je bent een gemakkelijk persoon om mee om te gaan.

Hoewel u bereid bent voor uw principes te sterven, weet u wanneer u een compromis moet sluiten. Je hebt het vermogen om naar de andere kant van een argument te luisteren voordat je een beslissing neemt. Dit betekent dat u een uitstekende onderhandelaar kunt zijn.

Soms ben je erg bot. Je zegt dingen zonder je zorgen te maken over de impact ervan. Dit heeft een positieve kant. Mensen hebben de neiging je te vertrouwen als ze een onbevooroordeelde mening over belangrijke kwesties nodig hebben.

Mensen genieten van uw gezelschap. Je bent geestig en heel humoristisch. Als zodanig pas je heel goed in sociale situaties. Je brengt leven in elke kamer die je binnenstapt.

Toch heb je een paar tekortkomingen die je moet verhelpen. Deze zwakke punten kunnen uw vooruitgang verlammen als u ze niet resoluut aanpakt.

Je hebt bijvoorbeeld de neiging om overdreven zelfverzekerd te zijn. U vertrouwt te veel op uw eigen kennis, in de mate dat u alle andere negeert. Dit is mogelijk fataal.

Ook kijk je neer op de meeste mensen die je ontmoet. Je lijkt iedereen als minderwaardig te beschouwen. Onthoud dat u niet de juiste oplossingen heeft. Elke persoon in uw team telt. Behandel ze als zodanig.

Al met al ben je voorbestemd voor grootsheid. Gebruik je intuïtie om te ontcijferen wat voor je wordt geplaatst. Leer ook de kunst van nederigheid. Als je dit eenmaal onder de knie hebt, gaan de deuren naar uitmuntendheid voor je open!Beroemde mensen geboren op 2 december

Je deelt de verjaardag van 2 december met veel beroemde mensen van over de hele wereld. Hier is een voorbeeld van vijf van dergelijke persoonlijkheden:

  • Agostino Agazzari, geboren 1578 – Italiaanse componist en theoreticus
  • William Shirley, geboren 1694 – Engelse advocaat en politicus
  • Siyabonga Nomventhe, geboren 1977 – Zuid-Afrikaanse voetballer
  • Cauley Woodrow, geboren 1994 – Engelse voetballer
  • Amber Montana, geboren 1998 – Amerikaanse actrice

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 2 december

2 december dierenriemmensen zijn in het 1e decan van Boogschutter. Je valt in dezelfde categorie als mensen geboren tussen 22 november en 2 december.

De planeet Jupiter speelt de toezichthoudende rol in de levens van iedereen in dit decan. Als zodanig bezit je de meer bewonderenswaardige eigenschappen van Boogschutter. U bent bijvoorbeeld intuïtief, krachtig, altruïstisch en welwillend.

Je ruimdenkendheid is een groot pluspunt op je reis naar succes. Je bent in staat mensen goed te begrijpen. Tegelijkertijd bent u in staat om hen uw punten duidelijk te laten zien. Deze kwaliteit is goed bij het afwenden van conflicten en crises.

De verjaardag van 2 december staat voor vrede, harmonie, wijsheid, meditatie en prestatie. Dit zijn uw pijlers. Je moet dan je bestemming bereiken.

Carrière horoscoop

Je kunt het heel goed doen in mensgerichte carrières. Je bent een publiekstrekker. Je hebt ook een manier om anderen je standpunt te laten inzien.

Omdat je gepassioneerd bent over je overtuigingen, ben je bereid tot het uiterste te gaan om ze te beschermen. Waar je ook bent op aarde, je blijft trouw aan je idealen.

Je kunt uitblinken als motiverende spreker, politicus of entertainer. Ga je gang en druk je stempel op deze velden.

Laatste gedachte …

Rood is de magische kleur van mensen die op 2 december zijn geboren. Deze kleur staat voor een sterke wil en passie. Dat is uw persoonlijkheid!

Je geluksgetallen zijn 2, 6, 13, 17, 25, 33 en 40.

Show Buttons
Hide Buttons