Horoscoop: 20 november sterrenbeeld

Horoscoop: 20 november sterrenbeeld

20 november sterrenbeeld

Geboren worden op 20 november heeft een aantal speciale voordelen. Je staat in veel aspecten van het leven een schouder boven andere mensen.

Je hebt bijvoorbeeld een scherp oog voor details. U bent zeer oplettend en niets in uw omgeving ontsnapt aan uw aandacht.

Tegelijkertijd ben je geneigd een zeer principieel persoon te zijn. Je handelt niet zomaar uit grillen. Uw acties zijn eervol en bedoeld om waarde toe te voegen aan uw gemeenschap.

Dit gebeurt niet zomaar bij toeval. Het is het resultaat van goed gechoreografeerde activiteiten van kosmische machten. Ze hebben een sterke invloed op je leven.

Je bent geboren onder het 8e sterrenbeeld van de dierenriem, de Schorpioen. Je astrologische symbool is de schorpioen. Dit symbool verschijnt tussen 23 oktober en 21 november.

Pluto is de planeet van de god Hades. Dit hemellichaam speelt een grote rol in je leven. Het geeft je de kwaliteiten die je nodig hebt om het in het leven te maken.

Je belangrijkste regerende element is water. Dit element werkt nauw samen met de elementen Aarde, Vuur en Lucht om je leven zijn volledige betekenis te geven. Zo kom je creatief, veelzijdig en kneedbaar over.

Astrologische kaart

20 november dierenriemmensen zijn op de Cusp van Schorpioen-Boogschutter. We noemen dit de vooravond van de revolutie.

De planeten Pluto en Jupiter spelen een belangrijke rol in het leven van deze Cuspers. Pluto heeft de leiding over je Schorpioen-persoonlijkheid, terwijl Jupiter je Boogschutter-kant vertegenwoordigt.U ontvangt veel voordelen omdat u aan de vooravond van een revolutie staat. Elk van de twee hemellichamen voegt veel waarde toe aan uw leven.

Pluto is de planeet van de god Hades. Volgens de Griekse mythologie heeft dit hemelse wezen de leiding over de onderwereld, de onzichtbare wereld. Hij is een mysterieus personage met een geheimzinnig en agressief karakter. Het is geen wonder dat u dezelfde eigenschappen vertoont.

Aan de andere kant geeft Jupiter je het optimisme dat je in het leven uitstraalt. Door uw positieve kijk op het leven onderscheidt u zich van de massa. Zo geef je inspiratie voor veel van je vrienden, collega’s en kennissen.

De vooravond van de revolutie heeft u belangrijke inzichten gegeven als het om geldzaken gaat. U hebt dus een groot belang in ondernemingen die uw dierbaren veiligheid en stabiliteit bieden.

Je gezondheid is oké. Uw astrologische kaart geeft echter aan dat u aandacht moet besteden aan de gezondheid van uw blaas, slagaders en voortplantingsorganen.

Liefde en compatibiliteit

20 november dierenriemmensen zijn even gepassioneerd als mysterieus als het gaat om zaken van het hart. Je hebt een groot verlangen om je geliefde een plezier te doen en haar een tevreden gevoel te geven.

Als voorzichtige minnaar ben je niet iemand die in ongeteste wateren springt. Je verbindt je hart niet aan een partner voordat je hem of haar goed kent.

Als zodanig ben je dol op verkering. Dating games spelen een belangrijke rol in je leven. Zie je, ze fungeren als een heel goed forum voor jou om de behoeften van je geliefde te begrijpen.

Op dezelfde manier komt uw partner in contact met uw veelzijdige persoonlijkheid. Dit geeft je relatie een zeer goede kans om stabiel en bevredigend te zijn.

De meer gereserveerde Schorpioen is meestal zachtaardig en verlegen. U geeft er de voorkeur aan om elke vorm van controverse te vermijden. Je haat het ook om in een gênante situatie te verkeren.

Dit kan het plezier dat u in de relatie verdient, beknotten.

U lijdt bijvoorbeeld liever aan een onbeantwoorde liefde dan uw ware gevoelens voor uw geliefde te bekennen. Het hoeft echter niet zo te zijn.

Alle aanwijzingen zijn dat je gaat trouwen als je er klaar voor bent. Zodra dit gebeurt, zult u uw partner en kinderen zeer steunen. Uw gezin zal gedijen onder uw zorg en begeleiding.

De juiste partner voor jou is iemand die is geboren onder de sterrenbeelden Kreeft, Vissen en Stier. Je bent emotioneel zeer compatibel met deze inboorlingen.

Dit betekent dat uw relatie een gelukkige zal zijn. Zeker als uw partner is geboren op de 5e, 7e, 8e, 10e, 13e, 17e, 18e, 20e, 24e, 25e & 30e.

Een woord van waarschuwing!

De planetaire uitlijning geeft aan dat je het minst compatibel bent met een Weegschaal. Wees voorzichtig!

Wat zijn de kenmerken van een persoon die op 20 november is geboren?

20 november dierenriemmensen zijn even empathisch als behulpzaam. U bent bereid een hand uit te steken om iedereen te helpen die het verdient.

Als geboren leider vind je het leuk om leiding te geven aan gemeenschappelijke projecten. Je hebt een hekel aan luie mensen en mensen die weinig initiatief tonen.

Je leven is vol mysteries. De meeste mensen zijn niet in staat de complexiteit van uw leven te ontcijferen. Je persoonlijke aard is voor veel mensen heel aantrekkelijk. Dit komt doordat u altijd uitstekende resultaten behaalt.

Mensen waarderen uw loyaliteit en betrouwbaarheid. Ze weten dat u hun reputatie zult beschermen wanneer dat nodig is.

Toch heb je een aantal gebieden waar je aan moet werken. Deze tekortkomingen zullen uw voortgang waarschijnlijk doen ontsporen, tenzij u ze resoluut aanpakt.

U bent bijvoorbeeld geneigd te achterdochtig te zijn. Je ziet geesten waar er geen bestaat. Dit weerhoudt u er vaak van om advies van anderen over te nemen, vanuit de misplaatste gedachte dat het kwaadaardig zou kunnen zijn.

Je bent ook niet genadig genoeg om je fouten te accepteren. Als er iets is, word je wrokkig en agressief als je op je fouten wijst. Hoe leer je anders ooit? Uw fouten zullen u waardevolle levenslessen opleveren. Luister naar hen!

Al met al ben je voorbestemd om in dit leven hoog te stijgen. Identificeer gewoon waar uw passies liggen en jaag ze meedogenloos na.Beroemde mensen geboren op 20 november

Je deelt de verjaardag van 20 november met een aantal beroemde mensen van over de hele wereld. Hier is een voorbeeld van vijf van dergelijke mensen:

  • Maximus II, geboren 270 – Romeinse keizer
  • Otto von Guericke, geboren 1602 – Duitse natuurkundige en politicus
  • Delia Gonzalez, geboren 1970 – Amerikaanse bokser
  • Sumire Sato, geboren 1993 – Japanse zangeres en actrice
  • Connie Talbot, geboren 2000 – Engelse zangeres

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 20 november

20 november dierenriemmensen zijn in het 3e decennium van Schorpioen. Je zit in dezelfde groep als mensen geboren tussen 13 november en 21 november.

De maan speelt een centrale rol in je leven. Het geeft je de meer opvallende eigenschappen van Schorpioen. Je bent bijvoorbeeld mysterieus, vastberaden en invloedrijk.

Je bent ongetwijfeld een sterk mensenmens. Je betrekt graag mensen bij je plannen en activiteiten. Het is echter niet waarschijnlijk dat u vanaf het begin al uw plannen vastlegt. De geheimzinnige streak in jou zou dit niet toestaan.

Je verjaardag staat voor vrede, harmonie, creativiteit en verbeeldingskracht. Dit zijn de springplank naar uw toekomst. Gebruik ze verstandig.

Carrière horoscoop

U kunt uw unieke passie en energie kwijt in de zakenwereld. Het mooie van carrières in de zakenwereld is dat ze onder zeer strakke structuren opereren.

Je hebt dit soort omgeving nodig om te gedijen.

Anders zou je merken dat je van de ene baan naar de andere gaat. Als je leven in transitie niet iets voor jou is, zoek dan een baan met krappe deadlines.

Laatste gedachte …

Rood is de magische kleur van mensen die op 20 november zijn geboren. Dit is de kleur van energie, hartstocht en agressie. Net als deze kleur staat jouw persoonlijkheid in vuur en vlam.

Je bent niet te stoppen als het gaat om projecten, deadlines en tijdlijnen.

Je geluksgetallen zijn 2, 10, 20, 23, 33, 40 en 52.

Show Buttons
Hide Buttons