Horoscoop: 20 september sterrenbeeld

Horoscoop: 20 september sterrenbeeld

20 september sterrenbeeld

Mensen geboren op 20 september hebben een aantal zeer speciale eigenschappen. Je bent van nature rustig en sereen. Ook gebruik je je fantasie om tot spectaculaire resultaten te komen.

Je bent goed in het lezen van situaties en karakters. Als zodanig sta je meestal in de schijnwerpers als het om argumenten gaat.

Hier is je volledige horoscooprapport. Het geeft details over uw robuuste persoonlijkheid. Lees verder en wees verlicht!

Je sterrenbeeld is de Maagd. Je staat onder het astrologische symbool van het Meisje. Dit is het symbool van de maagdelijke dame. Het vertegenwoordigt degenen die zijn geboren tussen 23 augustus en 22 september. Het geeft je frisheid, zuiverheid, tact en kennis.

De planeet Mercurius heeft de leiding over je leven. Dit hemellichaam is verantwoordelijk voor uw warmte, perfectionisme en loyaliteit.

Je belangrijkste regerende element is de aarde. Dit element werkt nauw samen met lucht, vuur en water om uw leven zijn volledige betekenis te geven.

Astrologische kaart

20 september dierenriemmensen zijn op de astrologische vooravond van de Maagd-Weegschaal. We noemen dit de cusp of beauty. De planeten Mercurius en Venus spelen een centrale rol in je leven.

Mercurius, de bewuste planeet, heerst over je Maagd-persoonlijkheid. Deze planeet heeft je zowel charme als humor nagelaten. Als zodanig heb je de neiging om een ​​formidabele overtuigingskracht te zijn. Je bent in staat elk publiek te overtuigen om de dingen op jouw manier te zien.Aan de andere kant wordt Venus beschouwd als de planeet van de godin. Het geeft je gezelligheid, charisma en vriendelijkheid. Deze gaan een lange weg om uw interpersoonlijke vaardigheden te verbeteren.

De combinatie van deze twee hemellichamen brengt de interessante kant van je persoonlijkheid naar voren. Je begrijpt goed wat mensen motiveert. Bovendien kun je situaties goed inschatten.

Het is dan ook geen wonder dat je zo’n grote aanhang hebt!

Liefde en compatibiliteit

20 september dierenriemmensen zijn enkele van de meest loyale geliefden die je overal kunt vinden. U gelooft dat stabiliteit en vertrouwen met elkaar verbonden zijn. Een relatie kan niet bevredigend zijn als ze wiebelig is!

Als zodanig bent u bereid aanzienlijke inspanningen en middelen te besteden om het vertrouwen in uw relatie te vergroten. Je biedt jezelf van ganser harte aan aan je geliefde. Dit is een geweldige zet, omdat het loyaliteit van je geliefde trekt.

Je hebt een zwak voor intelligente, betrouwbare en gevoelige partners. Deze individuen weerspiegelen uw persoonlijkheid. Zo bent u klaar om hen steun, liefde en veiligheid te bieden.

Toegegeven, je zult waarschijnlijk niet deelnemen aan wilde feesten en gekke avonturen. Je bent voorzichtiger en terughoudender. Uw partner kan er echter op rekenen dat u trouw en betrokken zult zijn in de relatie.

Door loyaal te zijn, biedt u uw partner voldoende tijd. Je biedt jezelf onvoorwaardelijk aan en je eist hetzelfde van je geliefde. Je gaat voorzichtig en liefdevol met ze om, met de bedoeling ze te helpen hun dromen waar te maken.

De sterren geven aan dat u zich zult vestigen als u er klaar voor bent. Als getrouwd persoon zult u zachtaardig, toegewijd en liefdevol zijn. U stelt uw partner in staat om hun dromen te realiseren. Op dezelfde manier zullen uw kinderen onder uw leiding floreren.

Je bent een perfecte match voor een partner die is geboren onder de sterrenbeelden Steenbok, Vissen en Stier. Je hebt veel gemeen met deze inboorlingen. Als zodanig ben je zeer compatibel.

Dit betekent dat uw relatie met hen zal gedijen. Dit is meer het geval als je geliefde is geboren op de 4e, 5e, 9e, 13e, 15e, 17e, 18e, 20e, 21e, 27e, 30e en 31e.

Een woord van waarschuwing!

De planetaire uitlijning waarschuwt voor je romantische betrokkenheid bij een Leeuw. Hoewel de relatie een uitdaging kan zijn, kun je het nog steeds laten werken als je hier veel energie en geduld aan besteedt.

Wat zijn de kenmerken van een persoon geboren op 20 september?

20 september dierenriemmensen worden gedreven door de behoefte om hun doelen te bereiken. Je hebt hier zo’n grote ijver voor dat mensen je vaak als een perfectionist beschouwen.

Omdat je een hardwerkend individu bent, hou je ervan om met mensen uit de industrie om te gaan, wat betekent dat je nauwelijks tijd hebt voor mensen die tekenen van domheid, luiheid en middelmatigheid vertonen.

Trouw aan de geest van Maagd, ben je een echte probleemoplosser. U gelooft dat elk probleem – hoe complex ook – een oplossing heeft. Uw gemeenschap profiteert van dit grote voordeel van u.

Degenen die op 20 september zijn geboren, zijn trouw aan een fout. U gelooft in het beschermen van uw familie, vrienden en collega’s tegen alle vormen van gevaar. Maar u moet voorzichtig zijn met hoe u dit oefent. Niet iedereen in uw omgeving wenst u het beste.

Je hebt echter een paar persoonlijkheidsfoutjes waaraan je moet werken. Anders kunnen deze zwakheden uw persoonlijke groei belemmeren.

Je hebt bijvoorbeeld de neiging om je vast te klampen aan een aantal negatieve ervaringen uit je verleden. Geloof me; dit voegt geen waarde toe aan uw agenda.

Ook kom je manipulatief over, vooral als je voelt dat de dingen niet goed gaan. Leer op een zachtere manier met mensen om te gaan. Onder normale omstandigheden projecteer je immers een heel zachtaardige persoonlijkheid!

Al met al heb je wat nodig is om naar de hoogste hoogten te vliegen. Gebruik uw oprechtheid, geestigheid, hartelijkheid en liefde om dit te bereiken.Beroemde mensen geboren op 20 september

Je deelt je verjaardag van 20 september met veel beroemde mensen van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Kan B’alam I, geboren 524 – Maya-heerser
  • Keizer Takakura, geboren 1161 – Japanse keizer
  • Robert LaDardo, geboren 1963 – Amerikaanse acteur en zanger
  • Sammi Hanratty, geboren 1995 – Amerikaanse actrice en zangeres
  • Ioana Loredana Rosca, geboren 1996 – Roemeense tennisser

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 20 september

20 september dierenriemmensen zijn in het 3e decan van Maagd.

Je zit in dezelfde groep als degenen die zijn geboren tussen 14 september en 22 september.

De planeet Venus heerst in dit decaan. Het heeft je beïnvloed om de meer opvallende kenmerken van Maagd te vertonen. Je bent onder andere betrouwbaar, aanhankelijk, romantisch en sensueel.

Je bent goed in het onderscheiden van goed en kwaad. U begrijpt precies hoe de dingen zouden moeten zijn. Bovendien bent u bereid maatregelen te nemen om de zaken recht te zetten.

Je verjaardag staat voor emotioneel evenwicht, geduld, harmonie en verbeeldingskracht. Gebruik deze kwaliteiten verstandig!

Carrière horoscoop

Je kunt een uitstekende beleidsanalist zijn. Je bent goed in het geven van kritiek. Dit is meer het geval op het gebied van kunst, geneeskunde, techniek en rechten.

Je cynisme zorgt ervoor dat je op dit gebied gedijt. Je prikt gaten in elk plan en helpt zo de organisatie de best mogelijke plannen te formuleren.

Laatste gedachte …

Groen is de magische kleur van mensen die op 20 september zijn geboren.

Deze kleur duidt twee dingen aan: kracht en productiviteit. Dit is waar je persoonlijkheid voor staat.

Uw geluksgetallen zijn 5, 15, 20, 35, 45, 78 en 98.

Show Buttons
Hide Buttons