23 juli sterrenbeeld: Wat is je persoonlijkheid?

23 juli sterrenbeeld: Wat is je persoonlijkheid?

23 juli sterrenbeeld

Als je op 23 juli geboren bent, is je sterrenbeeld Leeuw.

Karakter eigenschappen

Geef met alle middelen aan anderen, maar niet tot het punt waarop je jezelf verwaarloost.

Mensen die op 23 juli zijn geboren, zijn vaak warme en sympathieke individuen en de eerste schouderkeuze voor anderen om op uit te huilen. Ze hebben de gave om anderen te helpen hun innerlijke conflicten op te lossen en een sterk verlangen om hen vooruit te helpen – of het nu op professioneel vlak of spiritueel is – en ze zijn bereid hun aanzienlijke energie aan deze zaak te wijden.

Bovenal is hun grootste wens om anderen bevrijd te zien van hun twijfels, angsten, zorgen en tegenslagen. Andere mensen herkennen deze onbaatzuchtige oriëntatie en zullen gemakkelijk aangetrokken worden tot hun warmte en mededogen. Hun kantoor zal bijvoorbeeld altijd het kantoor zijn waar mensen stoppen om te praten over wat er gaande is, of hun huis waar mensen graag samenkomen of geschillen beslechten. Maar naast dat ze geven en ondersteunend zijn, hebben ze een snelle en doordringende geest. Ze kunnen een beetje conservatief zijn in hun opvattingen, maar daaronder barsten ze van de creativiteit en zijn ze uitstekend in het leren van nieuwe vaardigheden.

Soms kan hun benadering van het leven echter een beetje te cerebraal zijn en kunnen ze hun eigen gevoelens verbergen. Ironisch genoeg kan iemand die er altijd is om naar anderen te luisteren, ongelooflijk verlegen zijn als het om hun eigen gevoelens gaat. Het is belangrijk voor hun psychologische groei dat ze leren evenveel aandacht aan hun eigen gevoelens te besteden als aan de gevoelens van anderen, omdat hun gevoelens belangrijke boodschappen te vertellen hebben.

Na de leeftijd van dertig is er een keerpunt waarop ze waarschijnlijk praktischer, analytischer en kritischer worden in hun benadering van het leven. In de komende jaren kan hun leven positief, bevredigend en krachtig zijn als ze gebruik maken van de kansen die hen worden geboden om aandacht te besteden aan hun gevoelens en groeien in emotioneel vertrouwen. Zodra ze stoppen met proberen ieders bevrijder te zijn en voldoende aandacht schenken aan hun eigen behoefte aan bevrijding en vervulling, voorspellen hun kracht van overtuiging, energie, creativiteit en oriëntatie op het algemeen welzijn veel goeds voor buitengewoon succes, zowel persoonlijk als professioneel.

Liefde

Mensen die op 23 juli zijn geboren, zijn vaak extreem sociaal en populair en lijken moeiteloos potentiële partners aan te trekken. Degenen die ze aantrekken, zijn echter niet altijd degenen die het meest gunstig zijn voor hun psychologische groei. Ze moeten vasthouden en wachten op die ene speciale persoon die bereid en in staat is om zowel te geven als te nemen.

Gezondheid

Het is niet verrassend dat mensen die op deze dag zijn geboren, de neiging hebben om hun eigen emotionele en fysieke behoeften op de laatste plaats te stellen, en dit kan leiden tot zowel fysieke als psychologische problemen. Therapie en counseling zullen hen helpen in contact te komen met hun gevoelens, net als meer tijd besteden aan lezen, ontspannen en zichzelf verwennen. Wat het dieet betreft, moeten ze ervoor zorgen dat ze voedingsmiddelen vermijden die rijk zijn aan verzadigd vet, zout, suiker, additieven en conserveermiddelen, en gaan voor voedingsmiddelen die zo vers, natuurlijk en rijk mogelijk zijn aan voedingsstoffen. Alcohol, troostmaaltijden en allerlei soorten recreatieve drugs moeten helemaal worden vermeden omdat ze verslavende neigingen hebben. Matige tot lichte lichaamsbeweging wordt aanbevolen, vooral wandelen, omdat dit hen tijd geeft om na te denken en te dromen.

Carrière

Deze mensen moeten zich gewild voelen en kunnen gedijen in de zorg, de geneeskunde, het onderwijs, het maatschappelijk werk, het leger en de politiek. Ze kunnen ook succesvol zijn in elke soort zakelijke of managementfunctie; met hun liefde voor vrijheid en onafhankelijkheid willen ze misschien voor zichzelf werken of hun creatieve kant uitdrukken door middel van kunst.

Leven

Het levenspad van mensen die op deze dag zijn geboren, is om te leren luisteren naar hun eigen gevoelens en die van anderen. Als ze eenmaal in staat zijn een hogere waarde aan hun eigen behoeften te hechten, is het hun lot om de meningen en het leven van anderen te beïnvloeden.

Show Buttons
Hide Buttons