Horoscoop: 28 augustus sterrenbeeld

Horoscoop: 28 augustus sterrenbeeld

28 augustus sterrenbeeld

Degenen die op 28 augustus zijn geboren, zijn behoorlijk avontuurlijk. Je zult zoveel mogelijk dingen proberen in het leven. Je verveelt je door routine, en in feite gedijt je waar er verandering is.

Je geeft veel om degenen die dicht bij je staan. Hiervoor heb je hun loyaliteit gewonnen. Naarmate je ouder wordt, verdiept je spiritualiteit.

Hier is je volledige horoscoopprofiel. Het geeft je alle details die je nodig hebt met betrekking tot je veelzijdige persoonlijkheid. Lees verder en wees verlicht.

Je staat onder het sterrenbeeld Maagd. Uw astrologische symbool is de Maiden. Dit symbool is geschikt voor degenen die zijn geboren tussen 23 augustus en 22 september. Het staat voor duidelijkheid, verlegenheid en kennis.

De planeet Mercurius speelt een belangrijke rol in je leven. Dit hemellichaam is verantwoordelijk voor uw pragmatische benadering van kwesties in het leven.

Je belangrijkste regerende element is de aarde. Dit element is nauw verbonden met vuur, lucht en water om waarde toe te voegen aan uw leven.

Astrologische kaart

28 augustus dierenriemmensen zijn op de astrologische vooravond van de Leeuw-Maagd. We noemen dit de cusp of exposure. De zon en Mercurius spelen de toezichthoudende rol in deze cusp. Terwijl de zon je Leeuw-zijde regeert, heeft de planeet Mercurius de leiding over je Maagd-persoonlijkheid.

Het feit dat je op deze vooravond staat, heeft je een aantal duidelijke voordelen opgeleverd. U profiteert van voordelen waar veel andere mensen alleen maar van kunnen dromen.

Je bent bijvoorbeeld een goede organisator. U kunt alles precies zo houden als het hoort te zijn. Om deze reden erkennen anderen gemakkelijk uw leiderschapscapaciteiten.Bovendien ben je heel oprecht als het gaat om familie- en liefdesleven. Je bent niet verlegen om je gevoelens te tonen, vooral niet als iemand je pad heeft gekruist of je in de steek heeft gelaten. Dit is iets goeds. Het betekent dat u geen last heeft van emotionele achterstanden.

De drempel van blootstelling heeft u aanzienlijke controle over uw geldzaken gegeven. Zo heb je een scherp oog voor de juiste investeringen. Bovendien ben je voor velen een motivatie. Mensen zien je als betrouwbaar als het gaat om het adviseren over financiën.

Uw astrologische kaart geeft aan dat uw gezondheid goed is. Pas echter op voor mogelijke infecties op uw lever, darmen, slagaders en buik. Maagden zijn in de regel vatbaar voor dergelijke verwondingen.

Liefde en compatibiliteit

Op 28 augustus zijn dierenriemliefhebbers zeer betrokken als het om liefdeszaken gaat. Als je eenmaal van iemand houdt, ben je bereid veel te doen om hun comfort te vergroten.

Uw meest opvallende eigenschap als minnaar is uw betrouwbaarheid. Je doet er alles aan om het vertrouwen van je geliefde te winnen.

Hoewel je niet iemand bent die betrokken is bij gekke avonturen en wilde feesten, ben je wel loyaal. Uw partner kan erop vertrouwen dat u zich altijd aan uw woord zult houden. Zoals we het graag zeggen, is uw woord uw band.

Betrouwbare, intelligente en betrouwbare partners hebben een speciaal plekje in uw hart. Dit komt omdat ze uw kenmerken weerspiegelen. Als zodanig begrijpt u hun unieke behoeften net zo goed als zij uw excentriciteiten waarderen.

De actievere Maagd gelooft in liefde op het eerste gezicht. Dit betekent dat je niet veel tijd nodig hebt om verslaafd te zijn aan je partner. Hoewel deze levensstijl zijn voordelen heeft, heeft het ook zijn valkuilen.

U en uw partners leiden bijvoorbeeld waarschijnlijk tumultueuze relaties. Ze zullen worden gemarkeerd met liefdesverdriet en andere teleurstellingen. Omwille van uw gezondheid wilt u misschien maatregelen nemen om dergelijke situaties te voorkomen.

Een ding dat u kunt doen, is ervoor zorgen dat uw romantische relaties zich ontwikkelen vanuit uw meer romantische. Op deze manier krijgen jullie allebei de tijd om vertrouwd te raken met elkaars persoonlijkheden.

De sterren geven aan dat je gaat trouwen als je je ideale partner ontmoet. Zo’n partner is er een geboren onder de sterrenbeelden Vissen, Stier en Steenbok. Je hebt veel gemeen met deze inboorlingen.

Als zodanig zal uw relatie met hen floreren. Dit is meer het geval als uw partner is geboren op de 3e, 5e, 7e, 9e, 11e, 13e, 16e, 19e, 20e, 22e, 25e, 27e, 29e & 30e.

Een woord van waarschuwing!

De planetaire uitlijning geeft aan dat je het minst compatibel bent met een persoon geboren onder de Leeuw-dierenriem. Je hebt niet veel gemeen met deze inboorlingen. Als zodanig kan uw relatie met hen een uitdaging zijn …

Wat zijn de kenmerken van een persoon geboren op 28 augustus?

Zodiac-mensen van 28 augustus zijn erg analytisch. Je let goed op allerlei details – zelfs de kleinste. Dit betekent dat uw inhoudingen meestal correct zijn.

Je bent een hardwerkend persoon. Daarom omring je je het liefst met mensen die waarde toevoegen aan je ontwikkelingsagenda.

In wezen betekent dit dat je geen tijd hebt voor lui en middelmatig. U probeert ze uit uw kringen te wieden, opdat ze uw principes niet besmetten.

Dit betekent echter niet dat u geen tijd heeft voor de minst bedeelden in uw samenleving. Integendeel, jij bent een van de meest altruïstische mensen die er zijn. Je bent klaar en bereid om een ​​ondersteunende hand te bieden aan degenen die het nodig hebben.

Mensen geboren op 28 augustus vechten voor de stabiliteit van hun families en gemeenschap. U begrijpt dat stabiliteit en veiligheid vogels van een veertje zijn. Uw grootste drijfveer is dus om de samenhang te creëren tussen alle belanghebbenden in uw samenleving.

Hoewel je heel voorzichtig bent, ben je niet bang om situaties aan te pakken die het vreedzaam samenleven in je omgeving bedreigen. Hiervoor heb je veel bewonderaars gewonnen.

Je hebt echter een paar karakterfouten waaraan je moet werken. Deze tekortkomingen kunnen uw groei vertragen als u er niet resoluut mee omgaat.

Je hebt bijvoorbeeld de neiging om je teveel zorgen te maken. Je besteedt te veel tijd aan het bedenken wat er mis kan gaan. Nu kunt u niet alles onder controle hebben. Sta niet toe dat deze tijdbom ettert, want jij zult het grootste slachtoffer zijn.

Ook kom je over als een autoritaire leider. Je staat anderen niet toe hun mening te geven. Bovendien geloof je niet in overleg. Geloof me; dit is een morele moordenaar.

Al met al zijn uw dromen waar. Leer de kunst van geduld. Na verloop van tijd zal uw volwassenheid u goed van pas komen.Beroemde mensen geboren op 28 augustus

Je deelt de verjaardag van 28 augustus met veel beroemde mensen van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Keizer Go-Reizei, geboren 1023 – Japanse keizer
  • Taichang, geboren 1582 – Chinese keizer
  • Ian Pont, geboren in 1961 – Engelse cricketspeler en coach
  • Anna Trincher, geboren in 2001 – Oekraïense zangeres
  • Quvenzhane Wallis, geboren in 2003 – Amerikaanse actrice en zangeres

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 28 augustus

28 augustus dierenriemmensen zijn in het 1e decan van Maagd. Je zit in hetzelfde decan als degenen die tussen 23 augustus en 2 september zijn geboren.

De planeet Mercurius speelt een grote rol in dit decan. Het geeft je de meer opvallende kenmerken van Maagd. Als zodanig ben je communicatief, humoristisch en betrouwbaar.

Mensen respecteren je aangeboren gevoel voor compositie. Door gewoon te observeren wat er in uw omgeving gebeurt, kunt u geweldige stukken componeren. Deze vaardigheid bewijst op geen enkele manier dat je een groot kunstenaar bent. Het laat zien dat je de punten kunt verbinden en de juiste gesprekken kunt voeren.

Je verjaardag staat synoniem voor zelfvertrouwen, idealisme, vrijgevigheid en pragmatisme. Gebruik deze kwaliteiten goed!

Carrière horoscoop

Je kunt uitblinken in de kunsten. Een kunstenaar houdt van details. Ze worden gedreven door de behoefte om een ​​bewustzijn van hun wereld te creëren. Dit beschrijft het soort persoon dat u bent.

Je kunt positieve ervaringen opdoen als muzikant, schilder of als kunstcriticus.

Laatste gedachte …

Wit is de magische kleur van mensen die op 28 augustus zijn geboren.

Je geluksgetallen zijn 1, 17, 28, 33, 42, 49 en 55.

Show Buttons
Hide Buttons