Horoscoop: 29 november sterrenbeeld

Horoscoop: 29 november sterrenbeeld

29 november sterrenbeeld

Degenen die op 29 november zijn geboren, zijn enkele van de meest vooruitstrevende mensen die je maar kunt vinden. Je wordt gemotiveerd door de behoefte om op je best te zijn. Dit betekent niet dat je een ander moet verslaan. Het heeft eerder te maken met de noodzaak om tot het uiterste te gaan.

Mensen vinden dat je betrouwbaar bent. Uw niveau van goedhartigheid is vrij zeldzaam in de moderne wereld.

Hier is je volledige horoscoopprofiel. Het geeft je alle details die je nodig hebt met betrekking tot je robuuste persoonlijkheid.

Je staat onder het sterrenbeeld Boogschutter. Je astrologische symbool is de boogschutter. Dit symbool is bedoeld voor degenen die zijn geboren tussen 22 november en 21 december.

Jupiter, de planeet van de god Zeus, heerst over je leven. Dit hemellichaam is verantwoordelijk voor uw eerlijke levenshouding.

Het belangrijkste regerende element in je leven is vuur. Dit element werkt nauw samen met aarde, water en lucht om je leven zijn volledige betekenis te geven.

Astrologische kaart

29 november dierenriemmensen zijn op de astrologische vooravond van Schorpioen-Boogschutter. We noemen dit de vooravond van de revolutie.

De planeten Jupiter en Pluto heersen over deze cusp. Jupiter regeert je Boogschutter-persoonlijkheid, terwijl Pluto de Schorpioen in jou vertegenwoordigt.De combinatie van deze twee hemellichamen zorgt voor een krachtig effect in je leven. Het geeft je de moed om voor je principes op te komen. Je bent ook gepassioneerd en in staat om kwalitatief hoogstaand leiderschap te bieden in je gemeenschap.

Pluto is de planeet van Hades, de Heer van de Onderwereld. Volgens de mythe is Hades een mysterieus personage dat dol is op geheimzinnigheid.

Hij vertoont vaak tekenen van agressiviteit en vastberadenheid. Om deze reden vertoon je deze kwaliteiten in overvloed.

Aan de andere kant is Jupiter de planeet van Zeus, de vader van de goden. Zeus straalt veel vertrouwen en autoriteit uit. Ook aarzelt hij niet om zijn dwalende kinderen te straffen. Al deze reflecteren op uw persoonlijkheid.

Met betrekking tot uw financiën heeft u de middelen om de juiste beslissingen te nemen. Je omringt je graag met gelijkgestemde mensen.

De astrologische grafieken geven aan dat uw gezondheid uitstekend is. Let echter goed op uw onderste ledematen, dingen, heupen en lever.

In de regel is een Boogschutter vatbaar voor verwondingen in deze delen van uw lichaam.

Liefde en compatibiliteit

29 november dierenriemliefhebbers zijn erg meedogenloos als ze een potentiële partner in het vizier hebben. Je bent bereid tot het uiterste te gaan om het hart van je geliefde te winnen.

Als opmerkzaam persoon weet je precies waar je naar op zoek bent in een relatie. Helaas heb je vaak niet het geduld om op de juiste partner te wachten.

Dit betekent dat je vaak in het belang van relaties in relaties springt. Je bent geneigd om met een zeer hoge regelmaat in en uit liefde te vallen. Je gaat vaak romantische relaties aan met partners die je nauwelijks kent.

Toegegeven, dit geeft je een hoog niveau van spanning en opwinding. Het heeft echter een zware tol. Zie je, in en uit relaties springen is niet eenvoudig.

Als u het zo vaak doet, zult u ongetwijfeld een aantal nadelen ondervinden.

U zult bijvoorbeeld waarschijnlijk last hebben van liefdesverdriet en andere soortgelijke teleurstellingen. Geloof me; dit is niet goed voor uw gezondheid.

Het hoeft echter niet zo te zijn. Je kunt ervoor kiezen om het langzamere maar zekerdere pad te volgen om ware liefde te krijgen.

Hier stel ik verkering voor. De sterren geven aan dat je het heel goed zou doen met verkering. Het levert u heel veel voordelen op. Het geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de behoeften van je partner beter te begrijpen.

Evenzo krijgt uw partner u te waarderen om wie u werkelijk bent. Een op deze manier tot stand gebrachte relatie zal ongetwijfeld vruchtbaar zijn.

Je ideale partner is iemand die is geboren onder de sterrenbeelden Ram, Tweelingen en Leeuw. Je hebt veel gemeen met deze inboorlingen. Als zodanig zal uw relatie erg gezond zijn.

Dit is meer het geval als je geliefde is geboren op de 2e, 5e, 7e, 9e, 10e, 12e, 13e, 17e, 20e, 23e, 27e en 29e.

Een woord van waarschuwing!

De planetaire uitlijning waarschuwt voor je potentiële romantische betrokkenheid bij een Schorpioen. Wees voorzichtig!

Wat zijn de kenmerken van een persoon die op 29 november is geboren?

29 november dierenriemmensen zijn erg progressief. Je hebt een verfijnde manier om naar vraagstukken te kijken. Dit stelt u in staat om in elke situatie kansen te identificeren – of het nu goed of slecht is.

Omdat je ijverig bent, heb je niet veel tijd voor de conservatieve persoon. U gelooft dat hun conservativiteit een dekmantel is voor luiheid en middelmatigheid. U wilt ervoor zorgen dat dergelijke personen niet uw kringen binnensluipen.

Je vindt het leuk om dicht bij je familie te zijn. Inderdaad, je werkt het liefst in huiselijke omgevingen. U maakt echter af en toe uitstapjes om te ontspannen en na te denken over uw leven. Als zodanig reis je best veel.

Uw vrienden en familie waarderen het feit dat u betrouwbaar bent. Ze weten dat u bereid bent veel te doen om hun integriteit te beschermen. Hiervoor heb je behoorlijk wat volgers verdiend!

Toch heb je een paar gebieden waaraan je moet werken. Deze zwakheden zullen uw vooruitgang verlammen, tenzij u er resoluut mee omgaat.

Je hebt bijvoorbeeld de neiging om te dromerig te zijn. In je progressieve karakter ontwikkel je mooie ideeën die je nauwelijks kunt ondersteunen.

Wees op de hoogte van de beschikbare middelen voordat u activiteiten onderneemt. Anders maak je jezelf klaar voor mislukking.

Bovendien ben je vaak bijgelovig. Dit is in tegenspraak met uw progressieve karakter. Het klopt gewoon niet. Je kan beter!

Al met al heb je de wereld veel te bieden. Maar hoe goed u ook bent, u moet uw grenzen kennen. Je kunt ze niet allemaal winnen.Beroemde mensen geboren op 29 november

Je deelt de verjaardag van 29 november met veel beroemde mensen van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Lionel van Antwerpen, geboren 1338 – 1e hertog van Clarence, Belgisch-Engelse politicus, Lord Lieutenant of Ireland
  • Zhengtong Emperor, geboren 1427 – Keizer van China
  • Peter Bergman, geboren in 1939 – Amerikaanse acteur en scenarioschrijver
  • Ye Qiuyu, geboren 1997 – Chinese tennisser
  • Ayumu Hirano, geboren 1998 – Japanse snowboarder

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 29 november

29 november dierenriemmensen behoren tot het 1e decan van Boogschutter. U bevindt zich in dezelfde categorie als degenen die zijn geboren tussen 22 november en 2 december.

De planeet Jupiter speelt een centrale rol in dit decan. Als zodanig vertoon je de meer uitgesproken kenmerken van Boogschutter. U bent bijvoorbeeld krachtig, intuïtief en extravert.

Mensen waarderen je vanwege je goedhartige karakter. U bent bereid uw eigen comfort op te geven om anderen te helpen.

Je bent ook even medelevend als altruïstisch. Je hebt het vermogen om hoop te creëren in wat mensen waarnemen.

Je verjaardag staat synoniem voor emotie, idealisme, tolerantie en aandacht. Met deze kwaliteiten kun je veel doen. Gebruik ze verstandig.

Carrière horoscoop

Je houdt niet van activiteiten waarbij routine betrokken is. Je geniet er eerder van om in de buurt te zijn van mensen die situaties veranderen. Je bent een publiekstrekker. Je bent ook behoorlijk idealistisch.

Je kunt het als entertainer heel goed doen. Als uitvoerend artiest creëer je een positieve impact in het leven van degenen die je ontmoet.

Laatste gedachte …

Zwart is de magische kleur van mensen geboren op 29 november. Deze kleur staat voor puurheid, formaliteit, elegantie en kracht. Dat is uw persoonlijkheid!

Je geluksgetallen zijn 5, 11, 29, 32, 47, 50 en 100.

Show Buttons
Hide Buttons