Horoscoop: 29 september sterrenbeeld

Horoscoop: 29 september sterrenbeeld

29 september sterrenbeeld

Als je op 29 september bent geboren, ben je een van de gelukkigen onder het astrologische teken Weegschaal.

Het zevende teken van de dierenriem, Weegschaal, wordt vertegenwoordigd door de weegschaal, die op zichzelf een zeer duidelijke verwijzing is naar het natuurlijke evenwicht van degenen die onder dit teken zijn geboren.

De meeste mensen die onder Weegschaal zijn geboren, zijn balancers. Ze geloven in eerlijkheid, verfijnde diplomatie, romantiek en verbeeldingskracht.

En net zoals de van Scales twee aspecten en twee kanten heeft, zo heeft de Weegschaal ook individuen, met twee kanten van haar persoonlijkheid en denken, meestal goed uitgebalanceerd.

Weegschaal is ook een luchtteken, het element van mobiliteit en emotionele humor. Dat betekent dat degenen die onder dit teken zijn geboren, rationele, scherpzinnige, tactvolle individuen zijn met een zinvolle morele perceptie van het leven.

Deze eigenschappen suggereren iemand die een geweldige partner is in zowel persoonlijke als zakelijke zin, die een gevoel van evenwicht, eerlijkheid en evenwicht in elk debat brengt.

De missie van Weegschaal is er een van liefde. Niet precies in de manier van partnerschap – wat ze gemakkelijk vinden – maar eerder in de intieme verbinding die een emotioneel ondersteuningssysteem creëert waarin vrijheid de sleutel is en ze zichzelf kunnen voelen, zonder enige beperking.

Weegschaal vindt rijkdom en volheid van emotie in ouderschap en relaties die zacht zijn voor hun innerlijke geest.

Ze brengen balans in elke relatie door anderen in harmonie te laten leven in hun werelden en de mensen om hen heen op te voeden tot de beste versie van zichzelf.Zodiac cusp

De Maagd-Weegschaalknobbel, van 19 september tot 25 september, wordt de vooravond van schoonheid genoemd. Individuen die op deze cusp zijn geboren, worden beïnvloed door zowel Mercurius, de heersende planeet Maagd, als Venus, de heersende planeet Weegschaal.

Iemand die op de Maagd-Weegschaal Cusp is geboren, is een voorbeeld van balans, gratie en schoonheid, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Ze zijn gezegend met zowel verstand als charme en zijn meestal zeer overtuigende mensen.

Met de gefundeerde bepaling van een aardeteken zoals Maagd en het sociale gemak van een Luchtteken zoals Weegschaal, heb je zowel een realistisch begrip van de wereld als het vermogen om charmant en vloeiend uit te drukken wat je denkt.

Compatibiliteit

Een Weegschaalminnaar geboren op 29 september is zowel romantisch als betrouwbaar. Ze voelen zich meestal aangetrokken tot energieke mensen die ook betrouwbaar kunnen zijn. Toezeggingen voor een Weegschaal kunnen enige tijd duren, maar wanneer besloten, is het voor altijd.

Om het hart van de Weegschaal geboren te veroveren, moet je bewijzen dat je betrouwbaar, aanhankelijk en net zo medelevend bent als zij. Liefhebbers van Weegschalen geven alles wat ze zijn aan hun geliefde en vragen niet minder dan hetzelfde.

Ze kunnen ook een beetje moeilijk te begrijpen zijn in aangelegenheden van het hart, maar vooral omdat ze teveel gefocust zijn op geven en waarschijnlijk veel van hun dromen opofferen voor het belang van hun geliefde.

Weegschalen geboren op 29 september worden het meest aangetrokken door andere luchttekens, zoals Tweelingen en Waterman, omdat beide tekens dezelfde visie op leven en liefde delen.

Ze voelen zich ook aangetrokken tot de vurige passies van Leeuw en de spontaniteit en avontuurlijke geest van een Boogschutterpartner.

Aan de andere kant is Ram het minder compatibele teken voor een Weegschaalliefhebber.

Persoonlijkheid

Mensen met het teken Weegschaal die op 29 september zijn geboren, zijn over het algemeen zowel open als genereus.

De kracht van de balansweegschalen van Weegschaal wordt weerspiegeld in je aard, aangezien de neiging om naar balans in je leven te zoeken je een gevoel van kameraadschap geeft en een natuurlijke drang om anderen te helpen.

Ook maak je gemakkelijk verbinding met de emoties van anderen, wat je veel compassie en begrip geeft van de uitdagingen van andere mensen.

Je kunt ook een vertrouwde moderator zijn, in staat om problemen op te lossen en moeilijke uitdagingen te overwinnen die anderen niet kunnen of willen.

En zelfs als je het niet gelooft, heb je meer geluk dan je denkt.

Weegschalen die zich meer op positief denken concentreerden, zullen zich meestal gelukkiger voelen en hun hoofd leegmaken, waardoor ze problemen sneller kunnen overwinnen. Wanneer je je gelukkig voelt, is het geluk nooit ver achter.

Mensen geboren op 29 september

1571 Caravaggio. Gerenommeerde Italiaanse schilder uit de zestiende eeuw die schilderde met contrasterende effecten van licht en duisternis.

1935 Jerry Lee Lewis. Amerikaanse zanger, songwriter en pianist met de bijnaam The Killer.

Zachary Levi uit 1980. Amerikaanse acteur en zanger, bekend van zijn rollen in de serie Chuck, de film Thor: The Dark World en als de stem van Flynn Rider in de animatiefilm Tangled.

1988 Kevin Durant. Populaire professionele Amerikaanse basketballer.Kenmerken van de mensen geboren op 29 september

Degenen die zijn geboren onder het teken Weegschaal hebben deze positieve eigenschappen:

  • Zelfverzekerd
  • Charmant
  • Communicatief vaardig
  • Attent
  • Volbracht

Ook hebben degenen die onder Weegschaal zijn geboren deze negatieve eigenschappen:

  • Soms verwend
  • Veeleisend
  • Gericht op jezelf
  • Afschrikken door het onverwachte
  • Onzeker

Carrière horoscoop

Degenen die onder het teken Weegschaal zijn geboren, hebben carrièrekeuzes nodig die zijn afgestemd op hun natuurlijke talenten en voorkeuren.

Gewoonlijk hebben de hardwerkende, creatieve types zoals Weegschaal veel vaardigheden die hun werkkeuzes kunnen beïnvloeden.

Ze kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk slagen in de politiek vanwege hun natuurlijke charme en het gemak van arbitrage in debatten.

Inspiratie en succes vind je als Weegschaal ook op het gebied van muziek en kunst.

Als je liefde hebt voor sociale rechtvaardigheid en vecht voor de rechten van anderen, dan zijn carrières als een advocaat, aanklager of maatschappelijk werker perfect geschikt voor iemand zoals jij.

Weegschalen hebben de neiging om zeer gerespecteerd te worden, wat betekent dat ze, hoewel ze op bijna elk gebied succesvol kunnen zijn.

Als ze werken aan het creëren van een positieve reputatie en een veelgevraagde vaardigheden, zal uw natuurlijke vermogen om macht vast te houden u rechtstreeks naar het beroep van lesgeven leiden.

Dit is een krachtig beroep waarmee je anderen kunt helpen en hun levenskeuzes kunt begeleiden, de perfecte plek voor iemand met jouw natuurlijke kwaliteiten.

Show Buttons
Hide Buttons