Horoscoop: 7 oktober sterrenbeeld

Horoscoop: 7 oktober sterrenbeeld

7 oktober sterrenbeeld

Ben je geboren op 7 oktober? Dan ben je een gedisciplineerd persoon. Je begrijpt de perfecte balans tussen werken en plezier maken.

Hoewel u uw relatie misschien met een zekere mate van terughoudendheid begint, vertoont u veel verschillende kwaliteiten als u uw partner eenmaal goed leert kennen.

Je staat onder het sterrenbeeld Weegschaal. Dit is het 7e teken in het dierenriemspectrum. Uw astrologische symbool is de Weegschaal. Dit symbool is geschikt voor degenen die zijn geboren tussen 23 september en 22 oktober. Net als de weegschaal verlangt je natuur naar balans, tact en energie.

Venus, de planeet van de godin, heerst over je leven. Dit hemellichaam draagt ​​bij aan je vrouwelijke energie, charme en sensualiteit.

Je belangrijkste regerende element is lucht. Dit element werkt nauw samen met aarde, water en vuur om je leven zijn volledige betekenis te geven.

Astrologische kaart

7 oktober dierenriemmensen staan ​​op de astrologische vooravond van de Maagd-Weegschaal. We noemen dit de drempel van schoonheid. Twee planeten, Mercurius en Venus, spelen een zeer belangrijke rol in het leven van deze Cuspers.

Hoe meer opmerkzaam Mercurius heerst over je Maagd-persoonlijkheid. Van dit hemellichaam ontvang je de betere eigenschappen die we associëren met het aardeteken. U bent bijvoorbeeld sociaal, charismatisch en extravert.

De meer ingetogen Venus wordt de planeet van de godin genoemd. Het gaat de mannelijke effecten van Mars tegen. Als zodanig geeft het je fijne kwaliteiten als welsprekendheid, sensualiteit en romantiek.



De combinatie van deze twee planeten in je leven geeft een unieke persoonlijkheid. Je bent in staat de wereld om je heen beter te begrijpen dan de meeste mensen.

Op dezelfde manier ben je behoorlijk oplettend. U wilt graag de details van alles in uw omgeving zien. Het is dan ook geen wonder dat u goed bent in het bieden van oplossingen voor uw gemeenschap.

De rand van schoonheid speelt een belangrijke rol in uw financiën. Als zodanig heeft u de controle over uw uitgaven en besparingen.

Uw astrologische kaart laat zien dat uw gezondheid in orde is. We raden u echter aan goed op uw bijnieren en nieren te letten.

Liefde en compatibiliteit

Zodiac-mensen op 7 oktober zijn enkele van de meest loyale geliefden in het dierenriemspectrum. Je gelooft dat ware liefde voortkomt uit stabiliteit. Zo zet u alle denkbare manieren in om vertrouwen te wekken in uw relatie.

Als het om zaken van het hart gaat, ben je een heel voorzichtig persoon. Je bent niet iemand die zonder een tweede gedachte in relaties springt. U neemt de tijd om uw potentiële partner te analyseren voordat u uw hart vastlegt.

Dit heeft een aantal voordelen. Het geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de persoonlijkheid van je partner beter te begrijpen. Op dezelfde manier voelt uw partner zich op zijn gemak met uw veelzijdige persoonlijkheid.

Als rustige en gereserveerde minnaar verwacht je vaak dat je partner de eerste zet doet. Inderdaad, soms ben je zo ontspannen dat je liever lijdt aan onbeantwoorde liefde dan die cruciale eerste stappen zet.

Maar als je eenmaal een relatie aangaat, zal je liefde verbazingwekkend snel vooruitgaan. Je houding verandert en je komt over als een toegewijde en ondersteunende partner.

De sterren geven aan dat je gaat trouwen als je je ideale partner ontmoet. Je bent een perfecte match voor iemand die is geboren onder de sterrenbeelden Waterman, Vissen en Tweelingen. U bent zeer compatibel met deze inboorlingen.

Uw relatie met hen zal dus opmerkelijk gezond zijn. Dit is meer het geval als je geliefde is geboren op de 1e, 3e, 4e, 7e, 9e, 10e, 13e, 15e, 16e, 19e, 20e 23e, 25e en 29e.

Een woord van waarschuwing!

De planetaire afstemming duidt op een potentiële uitdaging als het gaat om je romantische betrokkenheid bij een Ram.

Wat zijn de kenmerken van een persoon geboren op 7 oktober?

7 oktober dierenriemmensen zijn erg oplettend. U merkt snel de kleine details op die bijdragen aan de schoonheid van uw omgeving.

Je geniet ervan om vrij te nemen van je drukke agenda om te genieten van het aanbod van Moeder Natuur. Dit gaat een lange weg om uw productiviteit te verbeteren.

Als communicator ben je goed in het verspreiden van de juiste concepten. Mensen vinden het gemakkelijk om met je om te gaan omdat je hun niveau van redeneren en begrijpen kunt bereiken.

Degenen die op 7 oktober zijn geboren, staan ​​bekend om hun beleefdheid. Je besteedt veel aandacht aan mensen. Dit moedigt hen aan om u in vertrouwen te nemen. Om deze reden ben je een geweldige vormgever van meningen. Denk eraan om deze positie op een verantwoorde manier te gebruiken.

Je hebt echter een paar negatieve eigenschappen waaraan je moet werken. Deze gebreken vormen een belemmering voor uw persoonlijke groei.

U wijst bijvoorbeeld vaak de ideeën van anderen af. Je gelooft dat een idee niet goed genoeg is als het niet van jou afkomstig is. Dit is de ergste vorm van hypocrisie!

Ook heb je de neiging om met de problemen van je vrienden om te gaan, terwijl je die van jezelf negeert. Dit is een recept voor burn-out!

Al met al ben je voorbestemd voor grootsheid. Neem geen genoegen met iets dat niet aan uw normen voldoet. Verleg je grenzen.



Beroemde mensen geboren op 7 oktober

Je deelt de verjaardag van 7 oktober met een aantal prominente mensen van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Drusus Julius Caesar, geboren 13 voor Christus, Romeins politicus
  • Elizabeth I, geboren 1409 – Koningin van Luxemburg
  • Dan Savage, geboren 1964 – Amerikaanse journalist en auteur
  • Lauren Platt, geboren 1997 – Engelse zangeres
  • Princess Senate Seeiso, geboren 2001 – Princess of Lesotho

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 7 oktober

7 oktober dierenriemmensen zijn in het 2e decan van Weegschaal. U bevindt zich in dezelfde categorie als degenen die zijn geboren tussen 3 oktober en 13 oktober.

De planeet Uranus heerst over dit decan. Als zodanig vertoon je enkele van de stellaire eigenschappen van dit hemellichaam. U bent bijvoorbeeld nieuwsgierig, zorgzaam, betrouwbaar en extravert. Dit zijn de betere eigenschappen van Weegschaal.

Mensen definiëren je door je aangeboren gevoel van openheid. Je hebt een open geest, hart en oor. Dit voegt veel geloofwaardigheid toe aan uw persoonlijkheid.

Je verjaardag staat synoniem voor spiritualiteit, bewustzijn, bedachtzaamheid en volharding. Gebruik deze kwaliteiten verstandig.

Carrière horoscoop

Je kunt een uitstekende raadgever zijn. U bent een geduldige luisteraar. Er zijn maar weinig mensen zoals jij in de moderne tijd.

In tegenstelling tot mensen met een sterke eigen mening, geef je anderen de tijd om vrij en volledig met je te praten. Als zodanig ben je geschikt voor banen op het gebied van leken, onderzoek, psycholoog en psychiater.

Laatste gedachte …

Zilver is de magische kleur van mensen die op 7 oktober zijn geboren. Deze kleur heeft een hoge waarde. Het vervaagt echter snel als het niet regelmatig wordt gepolijst. Dat is uw persoonlijkheid!

Je geluksgetallen zijn 3, 17, 25, 32, 47, 49 en 100.

Show Buttons
Hide Buttons