Levensgetal 6: Betekenis en Symbolen

Levensgetal 6: Betekenis en Symbolen

Levensgetal 6

De verzorger

Persoonlijke missie: visie, acceptatie ontwikkelen en uw verantwoordelijkheidsgevoel in elk aspect van uw leven moduleren

Een persoon met een 6 Life Path is een natuurlijke verzorger, visionair en kampioen van gerechtigheid. Je neigt naar liefde en huwelijk zoals het spreekwoordelijke ‘paard en wagen’. Als je ervoor kiest om geen ouder te zijn, zul je ouder worden op andere manieren: met huisdieren, collega’s en vrienden. Er is een opvoedende kwaliteit voor u, die gepaard gaat met een verhoogd verantwoordelijkheidsgevoel.

Heb je ooit gemerkt dat mensen je aangetrokken voelen, bijna alsof je een magneet bent?

Komen mensen naar je toe met hun problemen en vragen ze je om hulp? Plaatsen mensen u in verantwoordelijke posities, ook al vraagt ​​u er niet om? Dit zijn allemaal aspecten van je vibratie waaraan je moet wennen en omarmen. Als je het niet leuk vindt om ‘de verantwoordelijke’ te zijn, leef je een leven van frustratie en wrok.

Als je weet dat er meer verantwoordelijkheid op je pad wordt gegooid, kun je je aangeboren vaardigheden en talenten in deze gebieden met een medelevend hart gebruiken.Je levenswerk ligt in het bewust in evenwicht brengen van je verantwoordelijkheidsgevoel – niet te veel, niet te weinig.

Je bent briljant creatief en moet manieren vinden om je creativiteit constructief te gebruiken. Veel 6 Life Path’s zijn buitengewoon muzikaal begaafd of zijn begaafd met andere artistiek creatieve inspanningen.

Als je niet bezig bent, kun je verstrikt raken in kleine dingen. Omdat je zo sterk gelooft in de familie-eenheid, als je gelukkig getrouwd bent, breng je liever tijd door met je partner dan met vrienden.

Als je single bent, zul je familiedynamiek opbouwen in wat je ook doet. Als je een vrouw met 6 paden bent – vooral als je geen kinderen hebt – zul je geneigd zijn mannen aan te trekken die zich als kleine jongens gedragen. Als je een vrouw met 6 paden bent en gescheiden bent, is hier je rode vlag: je kunt jezelf in het leven van je kinderen werpen en moeite hebben om ze als volwassenen te zien. Dit is niet gezond voor u of voor uw kinderen.

Als je een 6 Path-man bent, heb je de neiging om vrouwen aan te trekken die ‘jonkvrouwen in nood’ zijn en dan vraag je je af waarom je weer de verantwoordelijke partij in de relatie bent. Ik heb ook veel vrouwelijke cliënten gehad met ex-echtgenoten van 6 en hun klacht was dat hij overdreven onverantwoordelijk was. Weet alleen dat ‘verantwoordelijkheid’ een belangrijk thema voor je is gedurende je hele leven. Spoiler alert: het zal niet verdwijnen.

In elk geval is huiselijke rust eigenlijk het doel voor jou, wat je ook doet. U geeft er de voorkeur aan uw eigen bedrijf te beheren of te bezitten, omdat u het moeilijk vindt om voor anderen te werken.

Je hebt ook moeite om advies of instructies van anderen te krijgen. Laten we eerlijk zijn – je bent een beetje een controlfreak. Begrijp gewoon dat dit iets is dat je eens in de zoveel tijd moet bekijken.

Een ander belangrijk element van het 6 Life Path is visionair zijn. Je bent een magnetisch en waarschijnlijk fysiek aantrekkelijk persoon die de wereld op een ideale manier ziet. Je hebt de gave om het grotere geheel te zien en kan niet begrijpen waarom anderen dat niet kunnen. Gezien je visionaire kwaliteiten, ben je ook een perfectionist. Je hebt de neiging om mensen op een voetstuk te zetten en je vervolgens verraden of teleurgesteld te voelen wanneer je ontdekt dat ze toch alleen maar mensen zijn.

Wanneer je je niet gewaardeerd, ondergewaardeerd of overweldigd voelt, heb je de neiging om je zelfingenomen, verheven en superieur te voelen aan alle anderen, en je maakt geen botten om dit aan de mensen om je heen te communiceren. Je vraagt ​​je af waarom iedereen niet kan zijn zoals jij, denk zoals jij en deel je dezelfde waarden. Je hebt vaak het gevoel dat iedereen ‘fout’ is, omdat ze niet geloven dat dezelfde dingen die je doet of zich op dezelfde manier gedragen als jij.

Je bent een kenner van schoonheid. Je probeert de wereld te verfraaien op welke manier je maar kunt. Veel 6 Life Paths voelen zich aangetrokken tot een carrière in de schoonheidsindustrie, waaronder make-up, kappers en interieur.Een van je grootste talenten is je vermogen om anderen zich schuldig of onwaardig te laten voelen. De ironie hier is dat je je diep van binnen op deze manier zelf voelt, dus je bent je eigen ergste criticus. Als je niet gelukkig bent, is niemand in de kamer gelukkig! Als je je down voelt, kun je een muur opzetten die koud en straffend is. Om nog maar te zwijgen van het feit dat je altijd een mening hebt en te enthousiast bent om deze met iedereen te delen.

Je bent een “Als je iets goed wilt laten doen, moet je het gewoon zelf doen”. Je wilt je onmisbaar voelen en het je kwalijk nemen als onmisbaar, ook al ben jij degene die het zo heeft opgezet.

Het komt erop neer dat u optimaal werkt wanneer u de perfectie in alles en iedereen ziet op welk moment ze ook zijn met hun eigen proces. Dat geldt ook voor jou. Als je het ‘moeten’ loslaat en in plaats daarvan vertrouwt op je geweldige gevoel van koestering, medeleven en service, ben je het meest tevreden.

Gemeenschappelijke draden wanneer een 6-levenspad ‘in brand staat’ en werken met optimale energieën, zijn redelijk verantwoordelijk en in staat om anderen hun eigen reizen toe te staan ​​zonder hen te beoordelen en bekritiseren, persoonlijke onvolkomenheden toe te staan, te koesteren en te vertrouwen op een persoonlijke visie op het grote plaatje.”

Je levensdoel is om je hoge idealen te verzoenen met de praktische realiteit en jezelf, de wereld en het huidige moment te accepteren door de perfectie van alle schijnbare imperfectie te omarmen.Zwakheid

Uw potentiële uitdagingen zijn:

 • Om te begrijpen dat je een visionair bent met idealistische verwachtingen. Deze verwachtingen kunnen kosten met zich meebrengen als ze niet zijn gebaseerd op de realiteit.
 • Om grip te krijgen op je perfectionisme. Je kunt perfectionistische neigingen overwinnen door het grotere geheel te onthouden in plaats van geobsedeerd te zijn door kleine details.
 • Om te werken tegen je neiging om perspectief en geduld te missen. Wanneer u uzelf en anderen meetelt aan verheven normen, stelt u uzelf en hen in staat te falen.
 • Om jezelf en anderen met vreugde te accepteren. Acceptatie leidt tot een minder stressvol leven. Omdat je neiging hebt om koppig alles af te wijzen dat niet voldoet aan je hoge normen – wat bijna alles is – kun je gemakkelijk verdrietig, boos of ontmoedigd raken.
 • Om te begrijpen dat je de wereld als perfect of gebrekkig ziet en dat je vaak een groot gevoel van teleurstelling voelt over mensen in je leven en de staat van de wereld om je heen.
 • Om te zien dat samenwonen met jou moeilijk kan zijn, omdat in jouw ogen niemand (inclusief je partner, kinderen, ouders, collega’s en vrienden) ooit behoorlijk goed genoeg is.
 • Om te zien dat, hoewel je je oordelen vaak onderdrukt met een “leef en laat leven” -houding, die oordelen nog steeds bestaan ​​en uiteindelijk moeten worden aangepakt. Meestal ben je bezig jezelf te beoordelen en een goed mens te zijn.
 • Zich ervan bewust zijn dat je in emotionele ontkenning kunt leven. Vaak weet je niet hoe je je echt voelt, omdat je mentaal zo hard focust op wat je in een ideale zin zou moeten voelen. Dan overtuig je jezelf ervan dat je je echt zo voelt, ook al is deze emotionele uitdrukking geen weerspiegeling van je ware gevoelens.
 • Om je gewoonte te overwinnen jezelf onophoudelijk met anderen te vergelijken. Ook al ben je bang voor vergelijking, je kunt het niet helpen, maar vergelijk jezelf voortdurend met anderen.
 • Pas op voor te veel verantwoordelijkheid. Dit leidt tot co-afhankelijkheid, overbescherming, dominant gedrag en als een martelaar op het werk en in relaties.
 • Om te leren los te maken. Als een natuurlijke verzorger richt je je meestal op familie. Waar dit ongezond kan zijn, is als het leidt tot bemoeienis, inmenging, oordelen en veeleisend: “Mijn manier of geen manier.”
 • Je beoordeelt jezelf streng en bent acuut gevoelig voor beoordeling door anderen. Een sprong in je ontwikkeling gebeurt wanneer je stopt met jezelf te vergelijken met anderen. Die enkele verschuiving kan een enorme sprong voorwaarts maken in de manier waarop je je leven ervaart.Sterkte

 • Je bent een praktische idealist. Wanneer u een manier vindt om uw hart te volgen en geduld te ontwikkelen, kunt u uw hogere visie stapsgewijs delen, zodat anderen in hun eigen tempo kunnen evolueren, niet in het tempo dat u dicteert. Dit geeft je de meeste voldoening in je leven.
 • Je verwacht hoge prestaties van jezelf en van anderen. Je hebt zulke hoge normen voor jezelf dat het een goed idee is om er een prioriteit van te maken om weer in contact te komen met je authentieke zelf. Je kunt op een dag wakker worden met vrijwel geen idee wie je echt bent, tenzij je de tijd neemt om jezelf te leren kennen – gebreken en dergelijke.
 • Je bent een geweldige baas en blinkt uit in zaken. Uw enige struikelblok is hoe u geldproblemen kunt ontwikkelen door voor altijd te wachten tot iets (uw product, systeem van beheer, wat het ook is) zo perfect is dat het nooit gebeurt. Begrijp dat fouten die tijdens je proces zijn gemaakt, stappen zijn op je ladder naar succes.

Show Buttons
Hide Buttons