Levensgetal 8: Betekenis en Symbolen

Levensgetal 8: Betekenis en Symbolen

Levensgetal 8

De krachtpatser

Persoonlijke missie: overvloed, macht en de tevredenheid ontwikkelen die voortkomt uit succes in de materiële wereld.

De les van het 8 Life Path is hoe je je persoonlijke relatie met macht en geld kunt beheren. Dit pad gaat over het instellen en opbouwen van financiële zekerheid. Je zoekt de vrijheid die ontstaat door financieel stabiel te zijn. Vanaf het begin zal uw drive op de een of andere manier op geld zijn gericht.

Het 8 Levensweg is niet bijzonder gemakkelijk zeilen, omdat je bedoeld bent om macht, invloed, autoriteit en controle te gebruiken om een ​​positief verschil in de wereld te maken. Je hebt gegarandeerd grote “autoriteitsproblemen” in je vroege leven – en mogelijk je hele leven.

U zult de neiging hebben om ofwel een enorm succes of een grote “mislukking” te zijn – of beide op verschillende tijdstippen.

De jouwe is de reis van geld, macht en autoriteit, en hoewel dat misschien fantastisch klinkt, vereist dit pad veel discipline, wijsheid en vastberadenheid.Je eerste testterrein zal zijn in de arena van je persoonlijke kracht. Je zult vaak moeilijke jeugdervaringen ervaren die je wil, uithoudingsvermogen, vastberadenheid en vastberadenheid testen om op een gezonde manier voor jezelf op te komen en naar grotere gebieden van prestatie te gaan.

Zodra je accepteert dat het jouwe een leven is bedoeld voor succes en prestatie, begint het echte werk. Je hebt uitstekende management- en ondernemersvaardigheden. Een sleutel voor u is om groot te denken en de juiste processen en mensen te vinden om u in uw ondernemingen te ondersteunen.

Aandachtig focussen op je hogere doel zal je uit de problemen houden – of op zijn minst kan je ervan weerhouden een hele hoop problemen te krijgen.

Het 8 Levensweg is vrij meedogenloos: je komt er niet veel mee weg. Als je vijf mijl over de snelheidslimiet rijdt, omringd door tien andere auto’s die hetzelfde doen, ben jij degene die een kaartje krijgt. Het lijkt misschien niet eerlijk, maar zo is het nu eenmaal.

Martha Stewart (geboren 3 augustus 1941) is op een 8 Life Path en haar verhaal is een perfect voorbeeld. Hoeveel andere mensen deden hetzelfde soort handel met voorkennis als Martha Stewart? Toch is zij degene die werd gearresteerd, berecht, veroordeeld en naar de gevangenis ging.

Goed of fout, de 8 Life Path-persoon moet altijd handelen zonder compromissen. Martha Stewart stuiterde meteen terug – veerkracht is nog een eigenschap van het 8 Life Path, dus let erop – maar de boodschap is duidelijk: je ethiek zal worden getest.

Je wordt gemakkelijk verkeerd geïnterpreteerd door anderen, dus moet je leren tactvol te zijn in je communicatie. Je voelt je gedwongen om “de waarheid” te vertellen zonder padding en dat gaat niet goed met de meeste mensen. Je ziet dingen op een zwart-witte manier met weinig ruimte voor grijs. Je bent misschien de klassieke workaholic, die deels komt doordat je een geweldige provider wilt zijn.

Net als het 4 Levensweg, is het 8 Levensweg vol met gezinskwesties. Begrijp dat je een aantal diepgaande ervaringen in je leven hebt meegemaakt, of je kunt worden geaard en door hen worden uitgespuugd of je kunt ervoor kiezen om ze als je favoriete leraren te zien – dat ze moeilijk voor je waren en je de kans gaf om te leren over jezelf. Strijd en strijd kunnen in je voordeel worden gebruikt, omdat je hierdoor een dikke huid voor ongemak ontwikkelt en ook een aantal geweldige vaardigheden en hulpmiddelen om je doelen te bereiken.

Een ding waar je moeite mee hebt om voorbij te komen in je persoonlijke leven is ontrouw. Je kunt er eenvoudigweg niet overheen komen en je zult niet kunnen vergeven, dus het is het beste om die persoon uit je leven te bevrijden. Dit geldt ook voor verraad in het bedrijfsleven.

Houd er als 8 Levensweg rekening mee dat je het vertrouwen dat je nodig hebt om de relatie weer compleet en optimaal functioneel te maken, niet kunt herstellen.

Je hebt niet veel tolerantie voor mensen die medelijden met zichzelf hebben, wat ironisch is omdat 8 Life Paths zichzelf vaak als slachtoffer beschouwen. Als je ervoor kiest om bij het negatieve te blijven – en het 8-levenspad ziet meestal meer dan zijn aandeel in wat zeker als ‘negatief’ kan worden beschouwd – leidt dit tot een diepe depressie.

Een waarschuwing: 8 Levensweg hebben vaak terugkerende gezondheidsproblemen vanwege stress en verslaving, ook al is je constitutie de meest stevige en veerkrachtige van alle getallen. Je kunt ook ongevalgevoelig zijn omdat je soms niet in het moment leeft en niet oplet.

Interessant is dat het zijn op het 8 Levensweg, met de nadruk op geld en macht, geen garantie is dat je een gecharmeerd financieel leven zult leiden. Begrijp dit: bij de 8 draait alles om het beheersen van de kunst van het succes in de materiële wereld – geld, macht, controle, autoriteit.

Het geeft je geen bijzonder gecharmeerde en gemakkelijke tijd met geld. U zult gezamenlijke inspanningen, organisatie, management en vastberadenheid moeten leveren om dingen te laten gebeuren en uw doelen te definiëren en te bereiken.

Terwijl iedereen ter wereld met geld te maken heeft, is geld voor u een centraal thema en een centrale focus in uw leven. U denkt op een zakelijke manier en geld is belangrijk voor u, op de een of andere manier!

Een persoon met 8 paden is net zo waarschijnlijk aangetrokken tot schaarste. Je zou in het slechtste geval arm kunnen worden en op zijn best gewoon ‘rondkomen’. Als je echter het idee kunt omarmen dat het goed is om geld te verdienen – voor jou, niet alleen goed, maar ook noodzakelijk voor je levensdoel – zul je ontdekken dat er niet veel voor nodig is om een ​​enorm succes te lanceren. De 8 vibratie levert de energie waarmee financiële overvloed kan worden bereikt door gezamenlijke inspanning, ethisch gedrag en aandacht voor je hogere doel.Ik ken veel 8 levenspaden die worstelden met een hoop problemen uit de kindertijd die ofwel bezweken zijn aan verslaving en slachtofferschap of hun angst en woede over hun omstandigheden hebben opgegraven om uit de as te komen zoals de Phoenix. Dat is hoe dramatisch het 8 Levensweg kan zijn. Ik ken veel 8 levenspaden die zijn geweest als het affichekind voor “The Rise and Fall and Rise of [vul hier je naam in].” Ze zijn berooid, verslaafd, lui en dan, door een vreemde wending van gebeurtenissen, schoon en nuchter, gepassioneerd over iets en een miljonair binnen een jaar. Geen grapje.

Als een 8-levenspad, neem moed. Het is geen eigenzinnige of willekeurige kans dat je jezelf keer op keer in de loopgraven vindt. De harde dingen vormen de kern van deze vibratie, waardoor de ultieme beloningen die je voor je inspanningen krijgt, nog zoeter zijn.

Ik heb Martha Stewart al genoemd. Ik breng haar weer naar voren met de bedoeling om de veerkrachtige kwaliteiten van het 8 levenspad te illustreren. U bevindt zich in een positie om terug te keren van tegenspoed als u positief blijft en uw ethiek schoon houdt. Hoeveel mensen zouden kunnen gaan van Amerika’s kook- en huiswerkexpert om te veroordelen en weer terug zonder veel aanslag? Kleinere mensen zouden met hun staart tussen hun benen uit de schijnwerpers zijn geslopen. Martha niet. Ze is gefocust op haar sterke punten en gaat ermee akkoord.

Gemeenschappelijke draden wanneer een 8-levenspad ‘in vuur en vlam’ staat en werken met optimale energieën, zijn op hun gemak met financiële overvloed, gebruiken wijsheid en gezag verstandig en voor het welzijn van anderen, blijven niet negatief of worden slachtoffer van omstandigheden, en overvloedig tijd, geld en invloed geven om de wereld een betere plek te maken.

Je levensdoel is om je overvloed en kracht te gebruiken om de wereld een betere plek te maken.Zwakheid

Uw potentiële uitdagingen zijn:

 • Problemen oplossen die te maken hebben met geld, macht, autoriteit, controle en erkenning.
 • Om na te denken en te vragen: “Streef ik naar controle en macht of geef ik het weg?” Je kunt proberen anderen om je heen te beheersen of je macht weg te geven aan anderen die het en jou misbruiken. Je hebt misschien een autoritaire partner of een beledigende ouder. Je staat vaak toe dat werkgevers, ouders of anderen je behandelen met een gebrek aan respect of met minachting totdat je leert voor jezelf op te komen en je macht op te eisen.
 • Om tegen je impuls te werken om materieel succes te voorkomen. Als je niet leert om deze impulsen te vermijden, kun je in het slechtste geval berooid raken of gewoon op zijn best de klok prikken. De drang naar materiële overvloed komt met even sterke angsten voor overvloed. Dit betekent dat een 8-levenspad vaak geld wil en toch omdat je gelooft dat geld ‘slecht’ is of vanwege negatieve berichten die je tijdens je jeugd hebt ontvangen, je wordt uitgedaagd door je neiging om de tegenovergestelde richting van schaarste te volgen.
 • Om te begrijpen dat problemen met geld zich waarschijnlijk gedurende je hele leven zullen voordoen. U kunt ook te maken krijgen met macht, controle, autoriteit of erkenning. Je hebt misschien geen problemen met geld; je grootste problemen kunnen zijn met kracht en erkenning.
 • Omarmen dat geld en spiritualiteit naast elkaar kunnen bestaan.
 • Om de sprong te maken van egocentrisch recht naar geven, vrijgevigheid en gevoelens van overvloed, als je geboren zou worden met een “zilveren lepel” in je mond. Degenen die in rijkdom zijn geboren, hebben de neiging om afstand te nemen van andere mensen. Als je in armoede geboren bent, heb je de neiging om je geschiedenis te gebruiken als een reden om nooit redelijke stappen te ondernemen om financieel overvloedig te worden.
 • Een gezamenlijke inspanning leveren om hebzucht te voorkomen. Als je je macht misbruikt of onderdrukt, zal het zich omdraaien en je vernietigen. Duidelijkheid van focus samen met een hoger doel is noodzakelijk voor uw gezonde succes. Het centrale werk voor jou houdt in dat je in contact komt met je gevoel van innerlijke overvloed en niet alleen streeft naar materiële rijkdom in de buitenwereld.Sterkte

 • Je bent een machtig persoon. Je moet innerlijke overvloed, kracht en respect ervaren voordat je deze kwaliteiten in de wereld effectief kunt manifesteren. Je bestemming houdt op de een of andere manier geld in. Toch ben je hier niet alleen voor geld; je bent hier om overvloed te manifesteren in termen van houding en gevoel. Vind manieren om anderen gedurende je leven te geven.
 • Je kunt succesvol zijn met alles waar je je op richt. Wanneer je de energie van het 8 Life Path verkent, merk je dat je zowel een aantrekkingskracht als een afkeer van succes hebt. Het is een worsteling. Soms kun je lui worden en het leven vervelen. Hoewel je moeilijkheden kunt tegenkomen, moet je leren hoe je je op je doel kunt richten, het kunt starten en het nodige kunt doen om je visie te manifesteren.
 • Anderen vinden je misschien intimiderend. Zelfs als je niet vocaal of agressief bent, valt je interne gevoel van macht niet te ontkennen. Zelfs als je het niet kunt zien, kunnen anderen het. U maakt zich zorgen over het niet toestaan ​​dat anderen u beheersen. Wanneer je bezig bent je kracht constructief te gebruiken, werk je met je optimale energie.
 • Je bent een doener en een uitvoerder. Zodra je je realiseert dat het de bedoeling is dat je financieel succes hebt in je leven, kun je beginnen met je expansieve energie. Wanneer je de gevoelens verbant die je van prestatie behoeden, kun je groot denken en groot spelen.
 • Wanneer u zich concentreert op wat u wilt met drive en intensiteit, kunt u alles bereiken. Wat je ook wilt, is het waard om voor te werken.

Show Buttons
Hide Buttons