Numerologie 116: Betekenis en Symbolen

Numerologie 116: Betekenis en Symbolen

Numerologie 116

De esoterische betekenis van 116 is bijzonder briljant omdat het de zespuntige ster is die perfectie illustreert …

Met dit alles is het niet verrassend dat de inboorlingen van 116 zichtbaar tegelijkertijd geboren zijn onder een gelukkige ster en begiftigd zijn met een veelvoud aan kwaliteiten …

Nummer 116 – Wat betekent het?

Liefde, glorie en schoonheid: als we de titel van een beroemde soap moesten gebruiken om de numerologische contouren van nummer 5 samen te vatten, zou het deze zijn! Het begrip glorie zou echter worden vervangen door dat van idealisering, maar verder kon er niets worden veranderd!

Dat gezegd hebbende, en om een ​​beetje vleiend te beginnen met deze ultra-flatterende tafel, is het ook handig om de iets minder schitterende kanten van de 116 te onthouden.

Ze zijn inderdaad erg veeleisend (naar zichzelf en naar anderen toe) maar ook erg ongeduldig waardoor ze soms ronduit ondraaglijk kunnen worden!Kortom, ze zijn in werkelijkheid net als ieder ander: vol kwaliteiten én fouten! Hun fouten die voortkomen uit hun kwaliteiten en hun kwaliteiten uit hun fouten …

Als de 116 zoveel stemmen wint. Het komt vooral omdat het erg open is. Hij is bijzonder hyper attent en begaafd met een groot mededogen. Steun en help degenen die het nodig hebben: dit is een heel natuurlijke houding voor hem.

Dit komt ongetwijfeld voort uit zijn neiging om elke vorm van onrecht te verwerpen en zoveel van harmonie te houden. De 116 is nooit zo gelukkig als wanneer hij denkt dat zijn gevolg dat ook is.

Hij is zowel altruïstisch als een liefhebber van het leven, wat hem een ​​zeer gewaardeerde reisgenoot maakt. Hij houdt van troosten, adviseren en is altijd beschikbaar wanneer dat nodig is.

Vooral omdat hij perfect weet hoe hij de zorgen en problemen van anderen kan herkennen en zelfs anticipeert op hun verzoeken. Een inwoner van “116” is altijd zeer attent en bezorgd over de balans en het geluk van de mensen om hem heen. Velen zijn met liefdadigheid begonnen om de armen te steunen.

Deze investering ten dienste van anderen wordt ook gedaan in een reëel perspectief van resultaten. Het gaat er niet alleen om de problemen een beetje te verlichten door ernaar te luisteren. De 116 projecteert zichzelf altijd in actie en zoekt graag een remedie voor elke aandoening.

De begrippen verzoening, tolerantie en relationeel evenwicht vormen de essentiële grondslagen van je bestaan. Loyaal, oprecht en delicaat, je bent een pure en verschrikkelijk vertederende ziel.

Altijd alert op je naaste, komt je geluk in de eerste plaats door het welzijn van de mensen om je heen. Je hecht veel belang aan het gezinsleven en de liefde.Met een aard vol vriendelijkheid en empathie, ben je attent en toegewijd aan anderen. Je gevoel voor rechtvaardigheid, plicht en verantwoordelijkheid is erg sterk. Op dit gebied bent u onberispelijk.

Je bent tegelijkertijd de trouwe en begripvolle vriend, de verantwoordelijke ouder, de liefhebbende partner, de vertrouweling … in de ogen van anderen ben je een gids bij uitstek. Je bent verlegen en gevoelig, maar je kunt besluiteloos zijn en weinig zelfvertrouwen hebben.

U zou graag willen weten hoe u uw betrokkenheid bij de zoektocht naar het geluk van anderen in evenwicht kunt brengen, maar hoe hard u ook probeert, u kunt het niet.

De geheime betekenis

Hij wil effectief zijn in zijn steun en niet tevreden zijn met medelijden met iemand te hebben. Hij maakt van dit doel zelfs een echte missie die essentieel is voor zijn leven. Voor hem, als hij op aarde is, is het precies om deze missie te vervullen.

Het geeft hem enorme voldoening als hij voelt dat hij nuttig is geweest en dat zijn tussenkomst zelfs doorslaggevend is geweest. In werkelijkheid krijgt hij geen glorie: alleen dat beroemde plichtsbesef bereikt. En hij gaat onmiddellijk verder en probeert uit te zoeken of iemand anders hem ook nodig heeft …

Dit vermogen om problemen op te lossen die a priori delicaat zijn om op te lossen, komt waarschijnlijk uit zijn bijna perfecte balans. Een balans die hij door de jaren heen geduldig heeft opgebouwd en die hij nu met anderen wil delen.

De ‘116’ heeft altijd de neiging te bedenken dat wat hem ook overkomt in het leven, hij tot de bevoorrechten behoort. Er is altijd iets ongelukkigs dan jezelf: dit lijkt het motto te zijn dat het van toepassing is op het dagelijks leven. Dit alles betekent dat hij er nooit aan denkt om zelf om hulp te vragen als hij dat nodig heeft.Hij heeft er een hekel aan om medelijden met zichzelf te hebben en heeft daarom de neiging om nooit te klagen en alles in de hand te nemen zonder te krimpen. Dit is trouwens niet echt een goede oplossing omdat het dan wel eens de neiging heeft. Het is des te schadelijker dat velen hem graag zouden willen helpen en dus op een bepaalde manier de gunst zouden willen teruggeven.

In werkelijkheid is de ‘116’, zolang er harmonie om hem heen is, gewoon gelukkig en gelukkig in zijn leven. De rest is voor hem van weinig belang. Hij voelt zich vooral aangetrokken tot het gezinsleven en de warmte van een huis (vooral met kinderen) geeft hem alle warmte die hij nodig heeft.

De ‘116’ zijn over het algemeen zeer hechte ouders met hun kinderen. Ze zijn erg bij hen betrokken en proberen ze altijd zo goed mogelijk te begeleiden op het pad van het bestaan. Als het tijd kost om ze te helpen met hun huiswerk of gewoon om uitgebreid met ze te praten als ze problemen hebben, doen ze dat altijd met een enorme persoonlijke investering.

In werkelijkheid is het grootste gevaar dat op de ‘116’ wacht, het idealisme en perfectionisme. Het leven biedt niet altijd het beste, dus het kan vaak teleurgesteld zijn. Hij moet onthouden dat niet alle mensen op dezelfde manier werken en dat wat hij als ware waarden beschouwt, niet noodzakelijkerwijs is.

Liefde

Liefde is je motor, je weet als geen ander te geven, maar je ontwikkelt ook een sterke behoefte aan genegenheid. Je streeft naar een paarrelatie op basis van een uitwisseling van diepe en oprechte gevoelens. Romantische en blauwe bloem, je droomt van een partner die dagelijks je tederheid en liefde laat zien.

Je verhoogde gevoeligheid is op zijn hoogtepunt in al je romantische relaties. Je hebt sterke waarden en ideeën over gevoelens. Daarom ben je teleurgesteld of beïnvloed door degenen van wie je houdt.

Hoe dan ook, je moet niet altijd vertrouwen hebben in je ogenschijnlijke zoetheid. Je bent ook in staat om uit je scharnieren te komen zodra je emotionele balans wordt bedreigd.

Onzelfzuchtigheid, vrijgevigheid, loyaliteit, oprechtheid zijn ongetwijfeld een van je mooiste eigenschappen. U bent ongeëvenaard om anderen warmte te brengen. Je hebt een groot begrip. U wordt vaak opgeroepen om conflicten op te lossen.

Uw gezond verstand en oordeel zijn ondubbelzinnig. Je bent een distributeur van liefde en harmonie, een echte bal van tederheid. Een liefhebbende ouder, een trouwe vriend en een uitzonderlijke partner.

Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel zet je er soms toe aan jezelf te vergeten. Maar het maakt je niet uit, omdat je je geluk vindt door het welzijn van degenen van wie je houdt. Je grootste zwakte is dat als je te veel voor anderen wilt zorgen, je wegebt.

Je bent je er misschien niet van bewust, maar je hebt ook een beetje opdringerige kant. Een sterke neiging om in te grijpen in de problemen en het leven van anderen. Uit liefde ontwikkel je een verergerde gevoeligheid en een overdreven romantiek die soms voor de ander verstikkend kan zijn.

U waardeert het conflict niet en vindt het misschien moeilijk om uw persoonlijke mening op te leggen. Besluiteloosheid is ook een van je kleine zwakke punten.Interessante feiten

Sterke motivatie voor harmonie en een warme sfeer (waardeer geen strijd, agressie). Zoekt comfort, veiligheid. Verantwoordelijk zijn, adviseren, verantwoordelijk zijn en voelen zal altijd een tweede natuur zijn, zelfs onbewust.

Het innerlijke getal 116 wordt gemotiveerd door te voldoen aan de beperkingen van waardig leven.

Zwakte door dof te worden in warm comfort. Het innerlijke nummer 116 wordt vergeten door teveel voor anderen te zorgen. Om zijn sereniteit te behouden, moet hij oppassen dat hij niet te veel betrokken raakt bij de problemen van anderen. Hij moet leren werken door verantwoordelijkheden te delen, zodat hij niet alles onderschrijft zoals hij gewoonlijk doet.

Hij mag ook niet accepteren dat iemand de negatieve emoties op hem loslaat die hij dan misschien moeilijk kan beheersen.

Je interne nummer is het nummer 116 maar kan ook worden ervaren in modus 33 (zie hieronder). Balans in het sentimentele gebied is voor hem van het allergrootste belang en hij zou diep getroffen kunnen worden als de zaken niet helemaal volgens zijn wensen verliepen. Huwelijk, gezin, thuis spelen een grote rol.

De gebruikelijke excessen van deze trilling zijn gekoppeld aan een verergerde gevoeligheid: buitensporige romantiek, subjectiviteit, besluiteloosheid, moeite met het opleggen of zelfs redden van persoonlijke opties.Wanneer de twee leden van een paar zo’n trilling hebben, kan immobiliteit en een zekere zwakte het gevolg zijn van hun onderlinge zelfgenoegzaamheid.

Men mag echter de schijn van zachtheid van deze vibratie 116 niet vertrouwen, want zodra men harmonie bedreigt, herwint de drager van dit innerlijke nummer 116 heel vaak al zijn legitimiteit en al zijn kracht. Om hem te behouden, moet je weten hoe je hem teder kunt laten zien en hoe je beleefd en beleefd kunt blijven.

De concepten verzoening, tolerantie en relationeel evenwicht vormen de essentiële elementen van uw motivaties. Ook draag je actief bij aan het creëren van een prettige, warme en comfortabele sfeer waar je woont.

Thuis speelt het plichtsbesef een grote rol en zul je je prettig voelen in verantwoordelijke posities op gezins-, professioneel of sociaal-cultureel niveau, groepen waar je zult werken om de relatie goed te beheren.

Maar je vaardigheden stoppen daar niet. Activiteiten of beroepen met betrekking tot kunst, decoratie, schoonheid, lichaamsverzorging en handel of catering staan ​​ook tot uw dienst, vanwege uw diepe interesse in alles met betrekking tot welzijn en esthetiek.

Alle hulpdiensten, humanitaire verenigingen, sociale beroepen kunnen u ook vervullen en uw dorst lessen om te helpen, te beschermen.

De lichaamsbouw van het nummer 116 is middelgroot, de morfologie is tamelijk gespierd. Het gezicht is hoekig met een vierkante kin, het platte voorhoofd en de aquiline neus, de look is intens en boeiend. Zijn tempo is energiek en geperst.Het kan worden geïnterpreteerd door zijn krachtige verlangen om betrokken te zijn bij een groot doel en de eer van de verleende dienst.

Zijn gevoel voor diplomatie gecombineerd met een imposante lichaamsbouw, betekent dat hij voortdurend wordt opgeroepen om ruzies te beëindigen of om bepaalde gezinsconflicten op te lossen. Hij is de ideale persoon om zijn dierbaren te adviseren om compromissen te sluiten, ook om de laatste beslissingen te nemen.

De belangrijkste moeilijkheid van vibratie 116 is te proberen de dingen te zien zoals ze zijn, zonder te proberen alles op zijn pad te veranderen omwille van perfectionisme.

Combineren met diplomatie is dan ook het sleutelwoord, zeker als het gaat om relaties met dierbaren. Ze moet leren van dienst te zijn, zonder zich huiselijk te voelen.

116

De met vibratie 116 gelijkgestelde persoon kan gemakkelijk het essentiële nut van het genieten van materieel geluk waarnemen.

Dynamisch en ambitieus, ze kan volledig investeren in een snel evoluerende carrière: triomfen in de militaire en politieke takken onthullen haar ziel als leider.

Show Buttons
Hide Buttons