Numerologie 120: Betekenis en Symbolen

Numerologie 120: Betekenis en Symbolen

Numerologie 120

In numerologische termen symboliseert het getal 120 kwetsbaarheid. Breekbaarheid op moreel en psychologisch vlak maar ook op fysiek vlak.

Veel mensen onder deze invloed lijden vaak aan chronische ziekten en in het bijzonder aan zogenaamde “weesziekten”.

Nummer 120 – Wat betekent het?

Het minste wat we kunnen zeggen is dat onder de numerologische invloed van het getal 120 strikt genomen geen kans is! Sommige verdrietige geesten zouden je zelfs vertellen dat het liever zou bestaan ​​met een zware handicap …

Maar wees gerust: er is ook niets om in paniek te raken en, ongeacht de invloeden van de sterren, heeft de mens gelukkig alle kaarten in handen om zijn boot op de kronkelende rivier van het leven te leiden …

Dit zijn aandoeningen die de geneeskunde nog niet volledig onder de knie heeft en die daarom erg moeilijk te genezen zijn. Dat gezegd hebbende, deze ziekten zijn niet per se ernstig, ook al is het waar dat ze echt ongemak veroorzaken waarmee we ons hele leven te maken hebben.In de symboliek van het getal 120 vinden we ook de notie van beproevingen van het leven. Deze tests kunnen divers en gevarieerd zijn.

Of het nu op professioneel niveau is (mislukkingen, ontslagen, moeilijkheden bij het vinden of vinden van een baan) of sentimenteel en emotioneel (verbreken, moeilijkheden bij het ontmoeten van liefde, enz.), Ze worden echter overwonnen.

We kunnen zelfs zeggen dat ze de “12” helpen om een ​​echte soliditeit te smeden en het leven met steeds meer reactievermogen onder ogen te zien. Kortom, na de moeilijke passages die al deze ongemakken met zich meebrengen, slagen veel succesvollere en meer succesvolle periodes.

Periodes waarin de “12” als geen ander weten te smaken, omdat ze diep in deze sfeer van renaissance duiken.

Dit alles betekent dat de “12” vaak net voor de meerderheid van de individuen de ware rijpheid bereikt. Het leven heeft hen sneller gesmeed en hen geconfronteerd met ontberingen en moeilijkheden waarmee ze te maken hebben gehad. Ze worden dan snel beter toegerust om de nieuwe situaties aan te nemen die voor hen zullen ontstaan.

En deze ogenschijnlijke degelijkheid zal een echte troef zijn, vooral in het professionele veld waar ze zowel efficiënter als betrouwbaarder kunnen zijn dan het gemiddelde.

Dit is de reden waarom zij ook vaker toegang zullen krijgen tot verantwoordelijke functies.

De geheime betekenis

De andere grote dominantie die we vinden in het nummer 120 is de angst voor verlating. Dit is de reden waarom de ’12’ altijd gerustgesteld willen worden over de gevoelens die anderen tegenover hen hebben. Het gaat niet alleen om gevoelens.

De “120” hebben een permanente behoefte om zich gewaardeerd en gewaardeerd te voelen. Als ze bijvoorbeeld hoogwaardig werk doen, verwachten ze felicitaties en eer.Dit is echter niet altijd het geval en onder deze omstandigheden voelen ze niet alleen een zeer sterke frustratie, maar worden ze ook geanimeerd door een echt gevoel van twijfel.

Trouwens, als ze zoveel uitingen van bewondering of liefde nodig hebben, komt dat simpelweg omdat ze een overduidelijk gebrek aan zelfvertrouwen hebben. Ze zijn daarom niet op zoek naar lauweren voor glorie, maar gewoon om zich overwogen te voelen en hebben dus wat meer de indruk van bestaand…

In werkelijkheid is er één ding dat de “120” verdomd nodig zou hebben: het is om zichzelf te bevrijden van al hun boeien die inderdaad heel talrijk zijn. Omdat deze ‘barrières’ voorkomen dat ze ten volle kunnen genieten van het leven, maar ook meer beschikbaar zijn voor anderen. En het is waar dat de “120” een zekere neiging hebben om “op te geven”.

Ze hebben het moeilijk om tot op de bodem uit te zoeken en keren vaak terug. Dit komt vaak door de angst om te falen en, meer in het algemeen, door de angst om niet te kunnen meten. Deze verzaking komt tot uiting in alle domeinen van hun leven. Of het nu op materieel niveau, op sociaal niveau of zelfs op intellectueel niveau is.

De goede resoluties zijn er nog steeds, maar er komt een moment dat ze besluiten te stoppen.

Dit alles geeft ook een gevoel van druk. De “120” geloven nog steeds dat hun schouders niet sterk genoeg zijn om dit of dat gewicht te dragen.

Liefde

Dit is echter een volledig vals gevoel, vooral omdat ze in het verleden al vele malen hun bekwaamheid hebben getoond.

Het is daarom essentieel dat de ‘120’ zichzelf leren zien zoals ze werkelijk zijn: individuen met kwaliteiten en fouten (zoals iedereen!) Maar met een potentieel dat minstens zo groot is als de anderen.

Ze mogen daarom nooit aarzelen bij avonturen, ook al lijken sommigen in het begin misschien te gewaagd. Het is zo, en alleen zo zullen ze in volle bloei komen …

Wat zijn uw sterke punten en verbeterpunten? Je kunt ook het aantal van je dierbaren berekenen om ze beter te begrijpen.

Het nummer 120 is overal om ons heen. Het symboliseert het begin, het begin, het vertrek. Ten eerste is hij de natuurlijke leider.

In de numerologie kenmerkt de 120 20 in feite een geboren leider, in staat tot initiatief en met een sterke besluitvaardigheid.

Vastberadenheid is de belangrijkste kracht, evenals een goed vermogen om anderen te leiden en een verbazingwekkende inventieve geest.

Numerologie leert ons ook dat het getal 120 punten kan hebben waarop je kunt werken om in harmonie met jezelf te leven. Uit deze wil om alles te sturen vloeit een bepaald autoritarisme en een vorm van egoïsme voort die de persoon van de samenleving kan uitsluiten.

Bovendien kan dit aantal onderhevig zijn aan chronische stress vanwege de dagelijkse druk die ze op zichzelf uitoefenen om hun doelen te bereiken. Deze nervositeit komt tot uiting in woede-uitbarstingen en grote prikkelbaarheid.

Het nummer 120 is niet erg diplomatiek en kan het moeilijk hebben om emotionele banden aan te knopen. Je zult begrijpen dat als je een nummer 120 bent, je zult moeten leren om de hoeken te verzachten.

Interessante feiten

De studie van cijfers door een beoefenaar zorgt voor ontcijfering van de persoonlijkheid. Deze kennis van cijfers vermijdt dus het lijden van gebeurtenissen.

Als bijvoorbeeld de datum 02/22 belangrijk is voor een persoon, biedt een numerologische studie enkele elementen om de kansen opzij te zetten.

Voor de numerologie heeft het nummer een trillingsfrequentie die het vervolgens moet analyseren om er het beste voordeel uit te halen. Sommige mensen hebben inderdaad cijfers die geluk, maar ook pech op hun levenspad bevorderen.Als een persoon is geboren op 02 of 22, lijdt het geen twijfel dat dit nummer 2 een interessante dualiteit biedt op zijn levenspad.

Het cijfer 2 geeft het belang aan van het paar in deze persoon. Zijn liefdesleven wordt gekenmerkt door de zoektocht naar een partner.

Over het algemeen hoeft de persoon wiens levenspad 2 is, niet alleen te zijn. Het is bijna essentieel voor haar en eenzaamheid weegt op haar.

Geregeerd door het nummer 2, heeft de persoon ook een gevoel van teamwork en collectief succes.

Meer nog, het cijfer 2 impliceert ook dat de persoon zich kan terugtrekken. Dus staat ze liever aan de kant van de raad van de koning dan aan de koning zelf.

Naast de impact van de figuur op de geboortedata, is het getal 2 ook belangrijk bij de keuze van data of voornamen.

Bovendien worden de namen van de bedrijven heel vaak gekozen op basis van hun numerologische trillingsfrequentie.

Een romantische date of een bruiloft is bijvoorbeeld ideaal op de 2e, 11e, 12e, 20e of zelfs de 22e.

Natuurlijk kan de numeroloog ook aan andere figuren werken om te weten wat hij moet doen als het onmogelijk is om de datum te wijzigen.

Levenspad nummer 2 wordt onderbroken door een permanente trilling tussen dualiteit en verdeeldheid, maar ook tussen leren en de zoektocht naar waarheid.

Mensen die getroffen zijn door levenspad nummer 2 zoeken harmonie, vrede en rust. Met name gedragen door het relationele, de samenwerking en de samenwerking, tonen ze altruïsme en aandacht voor de anderen.

Degenen die levenspad nummer 2 volgen, zijn toegewijd aan het helpen van anderen en brengen al hun toewijding en gevoeligheid.

Af en toe passief, kunnen ze de missie die ze zichzelf hebben toegewezen niet bereiken. Ze zijn daarom bij voorkeur sociaal en geven de voorkeur aan gezelschap boven eenzaamheid.In de greep van een constante dualiteit die mogelijk hun effectiviteit kan schaden, aarzelen de individuen van levenspad nummer 2 tussen passiviteit en actie die grote verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Vooral de 2 ascendant 11 is onderhevig aan dit dilemma.

Degenen die levenspad nummer 2 volgen, hebben de behoefte om constant te werken aan hun vermogen om in de samenleving te werken, in een team te werken en met anderen samen te werken. Hij voelt enige voldoening bij het helpen oplossen van conflicten.

Hij is in hart en nieren een bemiddelaar die optreedt bij het oplossen van geschillen in bedrijven. Loyaal, oprecht en gepassioneerd, degene die levenspad nummer 2 volgt, streeft ernaar zijn leven te delen met een speciaal iemand.

Hij heeft ook het vermogen om te luisteren, empathisch te zijn en in iedereen het beste te kunnen waarnemen. De persoon die levenspad nummer 2 volgt, is een uitstekende vriend en een oprechte vertrouweling.

120

Nummer 120 wordt daarom aangetrokken door vrije beroepen, of de beroepen die bestaan ​​uit het leiden van anderen.

Bovendien doet zijn schrijven vaak denken aan een pijl waarvan de punt naar boven is gericht: in wezen is het getal 120 daarom gericht op het bereiken van een vast doel.

Show Buttons
Hide Buttons