Numerologie 5151: Nummer Betekenis en Symbolen

Numerologie 5151: Nummer Betekenis en Symbolen

Numerologie 5151

Nummer 5151 – betekenis en symboliek

Getallen zijn de krachtige getallen die door onze beschermengelen naar ons worden verzonden. Hun kracht en wijsheid is verborgen achter deze symbolische tekens, en het is aan ons om ze te ontcijferen en hun ware betekenis te achterhalen.

Onderwerp van het artikel van vandaag zal het nummer 5151 zijn en het bericht dat erachter verborgen is.

Nummer 5151- Wat betekent het?

Het nummer 5151 vertelt je dat je de triomfen die zijn behaald, het werk en de inspanningen die ze hebben gevraagd, moet waarderen en geniet van het moment voordat je naar de volgende prestatie gaat. Het kan je ook helpen om te leren ademen om de eeuwige jeugd te bereiken.

Alles begint met voor jezelf te zorgen, jezelf te respecteren, jezelf goed te behandelen. Voor zover ik dat allemaal bereik, dus zal ik me met de rest gedragen. Als ik vol gif zit, zal ik alles om me heen met gif behandelen.

Dat mijn geluk niet afhangt van externe omstandigheden. Geluk moet bij jezelf beginnen. Deze ideologie, zegt hij, gaat door te geloven in zichzelf, te genieten van wat iemand is en zichzelf het belang te geven dat ze verdienen.We moeten de misleidende en onproductieve eisen vermijden van het type ‘zou moeten zijn, zou moeten zijn …

Heb de vastberadenheid om te bereiken wat wordt voorgesteld, ongeacht meningen uit het buitenland. Je moet je dromen kennen en acties markeren om ze te bereiken, verantwoordelijk zijn voor je eigen grenzen.

Het is daarom essentieel om gelukkig te zijn, om illusies te kunnen cultiveren, concludeert hij. En vecht voor wat je wilt. En over dromen gesproken … weet je wat ze betekenen? Hier zijn 5 theorieën over wat dromen betekenen.

Je kunt ook leren om doelen te vervullen door middel van energiezorgen zijn emoties die vaak moeilijk te beheersen zijn.

Beroepen kunnen bewust worden gewerkt en laten tastbare doelstellingen toe tot het gewenste resultaat is bereikt dat ons gelukkig maakt.

De geheime betekenis

Nummer 5151 is er niet voor niets en het zou je niet worden aangeboden door je beschermengelen als er geen hoog doel was.

Wanneer je je glimlach deelt, gaat er een wereld van mogelijkheden om je heen open ‘, legt Amador uit. Bovendien is een glimlach een onfeilbare sollicitatiebrief aan de wereld.

Een persoon die altijd ontevreden is, altijd op alles reageert, de werkelijkheid op de donkerst mogelijke kant interpreteert, straalt die energie onvermijdelijk uit naar zijn omgeving. Een goed bedrijf is invloedrijker dan we denken.

Met de omgeving, met persoonlijke realiteit, met geliefden, met het leven. Bedankt voor de dingen die ons gelukkig maken is een handeling die helpt waarderen wat iemand is en heeft.Liefde

Nummer 5151 zegt dat je meer open moet staan ​​voor de behoeften van je partner en respect moet tonen. Bij veel gelegenheden zijn we betrokken bij een ruzie met onze partner zonder te begrijpen hoe.

We weten niet eens waarom het begon, maar we zijn ons ervan bewust dat we een punt hebben bereikt waarop we niet langer weten hoe we eruit moeten komen.

Gesprekken worden kouder en kouder en alles wat de andere persoon doet is nog een druppel die ertoe bijdraagt ​​dat het glas dichter bij het overstromen komt. In deze dynamiek is het niet eenvoudig om problemen op te lossen.

Het is een feit dat we deze slechte streak willen overwinnen. We willen niet dat de relatie mislukt. We willen voor haar vechten. We moeten het probleem oplossen dat alles heeft veroorzaakt. We willen weer goed zijn met onze vriend, vriendin, man of vrouw … Maar hoe?

Het is een feit dat ik niet weet wat ik eraan moet doen! Laten we eens kijken naar enkele technieken die ons kunnen helpen de relatie te herstellen die we willen hebben …

Het is heel belangrijk dat we elke keer proberen een specifiek probleem op te lossen. Als we verschillende zeer algemene dingen proberen te werken, wordt de taak onmogelijk.

Het is beter om een ​​akkoord te bereiken over het laten zitten van het toiletdeksel of niet, als de ander de hele badkamer verlaat een puinhoop maakt wanneer hij het gebruikt …

Het probleem moet kort en concreet worden gepresenteerd en worden bepaald met specifieke woorden, acties en gedragingen.

Het is ook relevant om waarneembare dingen te zeggen, zonder interpretaties van waarom onze partner het een of het ander doet.

Aan de andere kant moeten we onze gevoelens openlijk uiten, zodat de andere persoon kan begrijpen waarom wat hij doet vervelend is.

Maar we moeten ook het deel van onze eigen fout in het probleem herkennen. Ten slotte, zodat het probleem correct is gesteld, is het goed dat we ervoor zorgen dat we het begrijpen … Hoe?

Luister goed naar onze partner. Als we bovendien het bericht dat we hebben ontvangen herhalen en samenvatten, kan de andere persoon ons vertellen of we het goed hebben begrepen of niet, en onszelf corrigeren in hun geval.

Interessante feiten

Nummer 5151 bestaat uit nummer 5 en 1. De vijf zijn de som van de drie en de drie, dus symbool van harmonie en evenwicht, en staan ​​precies in het midden van de eerste nummers.

Voor de Pythagoreeërs en het huwelijksgetal manifesteerde de hiëroglyfische figuur, het huwelijk van de geest (3) met de moeder-materie (2), de vereniging van de cel en de aarde.

De vrucht van dit heilige huwelijk is de man, weergegeven als een pentagram of vijfpuntige ster ingeschreven in een cirkel en een kruis vormend, waarvan de horizontale lijn de openingen met het hartbewustzijn in het midden en de verticale zou zijn.

Dat gaat van kop tot kop. Het wordt ook gesymboliseerd door de eerste manifestatie van het universum met zijn vleugels, een horizontale en een andere verticale die door een enkel centrum gaan. Het is het symbool van de wijding en perfectie van de goddelijke vrijwilliger, van het Goede die allemaal de best mogelijke manier creëren.

Vroeger gebruikt als een bescherming talisman, wordt het pentagram ook wel de pentacle genoemd, pent Alfa – de denominatie die het leest van A. Bircher in zijn “Arithmetic” -, pentagram en sterpiramide. Een van de kenmerken van deze ster kan worden gemaakt met een rechte lijn zonder de borstel en het potlood op het papier te tillen, evenals een symbool van continuïteit, de beweging van een leven.

Waarschijnlijk zal dit de reden zijn waarom de Pythagoreeërs op de hand of in de man worden getatoeëerd, als een teken van herkenning.Ook de dichter van Samosata dat de contemplatie van het sterretje als meditatieobject verplicht was voor degenen die tot de Pythagorische broederschap behoorden.

Ook bij de dieren vinden we het pentagon in de sterren van Mar en, op moleculair niveau, in de aromatische aminozuren en in de stikstofbasen van DNA.

Maar bovenal is het pentagon het symbool van de rechtvaardige, zich bewust van zijn spirituele dimensie die het completeert en vervolmaakt. Als het vierkant het symbool van het materiaal is, impliceert het pentagon nog een stap: het is de som van vier en één, het materiaal en de geest, de dualiteit die de macrokosmos conformeert en gelijkstelt aan de microkosmos die zich in de mens manifesteert.

De nummer één is de eerste, het principe van eenheid, identiteit en overeenstemming, net zoals het de ongelijkheid, de dualiteit en het principe van onenigheid zal zijn.

Men symboliseert de Bien, de absolute harmonie, de eerste abstracte manifestatie van de onuitsprekelijke Cero. De schaduw is de eerste activiteit van het punt in de omtrek. In de geometrie heeft het betrekking op het punt als een ontbrekende dimensie-eenheid, waaruit alle vormen voortkomen.

Eén is gelijk aan het centrum, het punt, het begin van de creatieve kracht die niet tot uiting komt als de “onbeweeglijke motor”. Plotinus identificeert het met het Goede of het beste morele, het Eén-Goede, maar vergelijkbaar met de veelheid van kwaad, omdat het volledig in overeenstemming is met de symbolistische leer.

Dienovereenkomstig is één het symbool van de man van de taart, het enige levende wezen dat van deze mogelijkheid geniet, samen met sommige antropologen die in de verticaliteit een onderscheidend teken van de man komen, maar een radicale die de reden is.

Deze symboliek van verticaliteit omvat ook de beelden van de verhoogde stenen, aanwezig in alle culturen van de oudheid, van het riet van de rechtopstaande fallus, die de actieve mens, het werk van de schepping, vertegenwoordigt.Gegeven zowel de algemene als universele karakters van de figuur als basis en als uitgangspunt, presenteert deze figuur enkele bijzonderheden in de literatuur en folklore van de pueblos.

In de Iraanse folklore staat bijvoorbeeld de Unique Dios voor en wordt geschreven met de eerste letter van het Arabisch-Perzisch alfabet, de levende (= a), die de waarde van één heeft.

In de hilarische lezingen van de islam beweert de held arrogant dat hij behoort tot een cultuur die zich over het hele oosten uitstrekt, met als motto: ‘er zijn geen andere dagen dan die’.

De held is een verdediger van het religieuze denken terwijl hij is opgeleid en wanneer hij een rechtbank betreedt, verklaart hij een uitdagende houding: “Mijn groet in deze rechtbank, je weet dat je de eerste dag duizend universums hebt.”

Dit verenigende symbool zou volgens CG Jung worden belast met een extreem krachtige psychische energie. De man is in staat om de volledige energie van dit verenigende symbool op zich te nemen om de bewuste en onbewuste harmonie in hem te voltrekken.

Dit alles om de dynamische balans te realiseren van het tegendeel, van het concrete en het abstracte, van de reden en de verbeelding, van het ideaal en het alledaagse. Totaliteit verenigt zich in je persoonlijkheid en dit bloeit in totaliteit.

Nummer 5151

Nummer 5151 kan je helpen jezelf te vinden en een gelukkiger persoon te worden, maar je moet de boodschap serieus nemen en beginnen jezelf te behandelen zoals je zou moeten. En dat is in de eerste plaats door vriendelijk tegen jezelf te zijn.

Show Buttons
Hide Buttons