Engelengetal 13: interpretatie en betekenis

Engelengetal 13: interpretatie en betekenis

Engelengetal 13

Engelen getallen 13 – Betekenis en symboliek

Elk getal in engelensymboliek heeft een open en verborgen betekenis. Alle getallen hebben in zichzelf energie en een potentieel voor verandering. Alle engelnummers brengen een golf van transformatie met zich mee. Gaan we zorgvuldig kijken en luisteren, dan is het aan ons.

Onthoud nogmaals dat je in engelnumerologie kijkt met je hart, niet met je ogen.

Nummer 13, vaak beschouwd als een zeer ongelukkig getal, kan zich in vele zegeningen verbergen. Als je engelnummer 13 is, wees dan nog niet teleurgesteld – er zijn veel lagen in dit beruchte nummer, en ze zijn helemaal niet slecht, integendeel. Veel deugden worden toegeschreven aan Angel nummer 13.

Engelen getallen 13 – wat betekent het?

Als we goed naar engel nummer 13 kijken, zien we dat het uit twee priemgetallen 1 en 3 bestaat. We weten al dat nummer 1 één verandering brengt, een nieuw begin en in alle opzichten vooruit gaat.

Men beschouwt de vader van alle andere getallen. Het vertegenwoordigt mensen die heel opvallend individuen zijn met een geaccentueerd waardesysteem.

De combinatie van geluksgetal 3 en energieke nummer 1 in engel nummer 13 kan op alle mogelijke manieren leiden tot uitbreiding en groei. Terwijl engel nummer 13 staat voor hard werken, traditionele waarden, toont het ook een grote intuïtie. Dertien zijn traditionalisten, harde werkers en organisatoren.

Je moet dit aantal als een zegen en kans voor groei beschouwen. Tijdens het pad van het bereiken van spirituele groei, ondergaan dertien verleidingen en uitdagingen. Ze worden beschouwd als een soort genie met het vermogen om hun fouten in deugden te transformeren. Ze moeten alleen beslissingen nemen met hun hoofd in plaats van met hun hart.

Dertien komen vaak tot groei door de pijn, en het is gebruikelijk dat ze vanaf jonge leeftijd stressvolle situaties ervaren. Gelukkig overwinnen ze op de een of andere manier alle obstakels en worden ze zelfs nog sterker.

Het zijn geweldige bouwers, werktuigbouwkundigen, bouwvakkers, kunstenaars en uitvinders. Ze werken graag handmatig en creëren met hun handen. Dertien zijn erg sluw.De geheime betekenis en symboliek

Nummer 13 heeft altijd de aandacht getrokken van mensen, maar natuurlijk het meest in de negatieve context. Op die dag kunnen volgens veel mensen alleen slechte dingen je overkomen, en het is het beste om het huis niet te verlaten. Van oudsher is dit bijgeloof tot op de dag van vandaag gebleven. Maar toch beweren sommige mensen dat dit aantal ongelooflijk veel geluk voor hen heeft.

Nummer 13 is samengesteld uit nummer 1 en 3, en een persoon die dit nummer op de dag van geboorte heeft, kan enorme energie voelen gedurende het hele leven en soms kunnen ze een probleem tegenkomen met de begeleiding van deze enorme kracht. Het moet vakkundig worden beheerd.

Personen met engel nummer 13 kunnen de twee verschillende wrijving in zichzelf voelen. Ze kunnen gedesoriënteerd raken als gevolg van twee invloedrijke persoonlijkheden die in hun hoofd vechten. Dertienen kunnen soms, onder bepaalde omstandigheden in het leven, iemand ernstig pijn doen omdat ze de controle over hun leven hebben verloren.

Geheime symboliek kan worden gevonden in verband met astrologie omdat nummer 13 in verband staat met Uranus, een planeet van verrassing en onconventionaliteit. Deze planeet is, zoals sommige astrologen graag zeggen, erg pech omdat het enorme veranderingen met zich meebrengt. Mensen zijn bang voor verandering, en dat is een van de redenen waarom mensen bang zijn voor nummer 13.

In Aziatische symbologie kent nummer 13 verergeringen; het getal is karmisch, wanneer het wordt verminderd, draagt ​​het de symboliek van Saturnus (1 + 3 = 4, nummer 4 is het getal van Saturnus).

Liefde

De engel nummer 13 staat voor hoge macht, en alleen bepaalde mensen kunnen in een relatie met dertien blijven. Engel nummer 13 kan egoïstisch zijn, soms zelfvernietigend – in een liefdesrelatie kunnen houding en gedrag dodelijk zijn.

Dertien zijn mensen die belangrijke veranderingen brengen, en ze hebben iemand nodig die spontaan en met liefde kan meegaan. Op die manier verminderen ze elke mogelijke mogelijkheid voor de negativiteit die kan optreden. Dertienen zijn erg kwetsbaar en kunnen gemakkelijk worden beledigd, daarom hebben ze stabiele relaties nodig. In liefdesgevecht kan dat heel vocaal en hatelijk zijn en later spijt hebben dat je je zo gedraagt. Volgens de numeroloog vinden dertien na de leeftijd van 30 jaar succes en geluk in de liefde.

Ze maken ook geweldige vrienden; tijdens het leven proberen ze een handvol vrienden te vinden met wie ze zichzelf kunnen zijn, omdat engel nummer 13 soms een gebrek aan zelfvertrouwen heeft.

Dit nummer werkt gunstig bij mensen met nummer 1 en 7 in hun gegevens, terwijl ze negatieve connecties hebben met nummer 6, 8 en 9.Interessante feiten

Angst voor het ongelukkige nummer 13 is zo wijdverspreid over de hele wereld; het vertegenwoordigt een symbool van bijgeloof. Er wordt gezegd dat als 13 mensen aan tafel zitten, alle 13 zeker binnen een jaar zullen sterven. Veel hotels hebben niet de 13e verdieping; sommige straten hebben nummer 13 niet als huisnummer.

De angst voor de slechte invloed van nummer 13 gaat nog dieper in het verleden, in het pre-christelijke tijdperk. In die tijd geloofde het, dat nummer 13 volgt op nummer 12 dat als perfect wordt beschouwd omdat het kan worden verdeeld in 2, 3, 4 of 6 gelijke delen, terwijl nummer 13 altijd één residu blijft, met de conclusie dat nummer 13 een symbool van imperfectie.

Er is een echte fobie van dit nummer. Veel beroemdheden hebben geleden of lijden aan angst vanaf nummer 13.

In de ‘Hammurabi Code’, de bekendste en best bewaarde oude Mesopotamische Code die rond 1772 vóór het nieuwe tijdperk werd geschreven, werd nr. 13 van de wetlijst weggelaten.

Voor heidenen was nummer 13 een geluksgetal. Het vertegenwoordigde de Grand Santa (Gaia), die zij als Moeder Aarde beschouwden.

Veel hoge gebouwen ter wereld (maar liefst 80%) hebben geen dertiende verdieping. Sommige ziekenhuizen hebben geen dertien kamers en sommige luchtterminals verlaten de poort 13.

Formule 1 heeft geen 13-wielaandrijving. Dit nummer werd verwijderd nadat twee stuurprogramma’s waren gedood en beide 13 bouten droegen.

Veel onderzoeken hebben aangetoond dat er op vrijdag 13 meer ongelukken gebeuren dan op elke andere dag.

In Schotland wordt nummer 13 Devils dozens genoemd (1 meer dan een echte dozijn – 12).

Engelen getal 13

Wees niet bang en toon je angst niet. Bevrijd je geest van bijgeloof en voorkennis. Omhels het getal 13. Het is de boodschap die door engelen is gestuurd om je te helpen, zelfs door de pijn, zodat je tot de oplossing kunt komen en de antwoorden op je pad kunt vinden.

De verandering zal gebeuren en je zou je ziel moeten blootstellen zodat je alle geschenken kunt ontvangen. Zeggen “wanneer het universum van ons wil groeien, maakt hij ons ongemakkelijk”, gaat in dit geval. Wees niet bang voor ongemak, omarm het.

Show Buttons
Hide Buttons