Engelengetal 11: interpretatie en betekenis

Engelengetal 11: interpretatie en betekenis

Engelengetal 11

Engelen getallen 11 – Betekenis en symboliek

Een van de meest besproken cijfers in de numerologie, en het meest mysterieuze is nummer 11. Er zijn een groot aantal mensen die geobsedeerd zijn door het getal 11, en met name de datum 11.11, en tijd 11 uur en 11 minuten .

Ze vonden dat engel nummer 11 een van de meest diepgaande berichten is die vanuit engelenrijk naar onze wereld zijn gestuurd.

Elf is het aantal geloofsovertuigingen en is sterk gerelateerd aan psychische en profetische vaardigheden. Als u dit hoofdnummer op uw numerologische kaart hebt, gebruik het dan om persoonlijke kracht en spirituele vooruitgang te creëren. Ontken je instincten niet, laat de innerlijke stem je naar groei en stabiliteit duwen. Op die manier kun je jezelf en anderen helpen.

Engelen getallen – wat betekent het?

Dit engelcijfer verwijst naar associatieve relaties en de spirituele betekenis van nummer 11 wordt beschouwd als de toegangspoort tot verlichting. Het vertegenwoordigt veranderingen in methapshiscale kracht en een nieuwe visie. De waarheid is dat het soms heel moeilijk is om dromen en visioenen te begrijpen, maar door engelnummers te kennen, kun je dichter bij het begrip van engeldimensie komen.De 11 is het getal dat onze intuïtie vertegenwoordigt – maar om te zien, te zien, niet alleen met onze ogen, maar met onze ziel en zintuigen, moeten we open en ontvankelijk zijn voor alle verborgen betekenissen.

In tarot is nummer 11 gekoppeld aan de Justice-kaart, die balans, besluitvorming en billijkheid symboliseert. Nummer 11 brengt visionair leiderschap en noodzakelijke veranderingen in veeleisende situaties. Dit aantal omvat kenmerken van duurzame gevoeligheid en zoeken naar oplossingen via visies en doeleinden. Dit nummer is gerelateerd aan spiritueel bewustzijn.

Engel nummer 11 vertegenwoordigt ook een ‘transformatie’ door intuïtie, waarheid, balans en mentale vermogens. Dit cijfer kan ook bepaalde overtredingen, gevaren en zonden aangeven. Gegeven dat de engel nummer 11 een duidelijke vibratie van dualiteit heeft, moet deze niet tot een enkel getal worden gereduceerd. Mensen met dit nummer in de geboortedatum zijn ongewone, charismatische, idealistische, visionairs die worden aangetrokken door iets onbekends en onopgelost. Elf is zeer krachtig en in staat tot grote dingen, maar het kan ook zichzelf saboteren en zelfvernietigend zijn. Elf is een soort persoon die gericht moet zijn op een heel concreet doel, omdat het anders angst en angst voelt.

De elevens zijn diepe denkers die geïnteresseerd zijn in vele levensmysteries en andere interessante en spirituele aspecten van het leven. Hun inventieve geest en ruimdenkende inzichten zullen hen in staat stellen om in een groot aantal ondernemingen in het leven te slagen. Ze kunnen de gemeenschap het beste dienen, met oprechte compassie. Ze kunnen humanitair worden of liefdadigheidswerkers.

Nummer 11 staat voor een instinctief persoon en is het meest intuïtieve van alle engelnummers. Het betekent een verbinding met het onderbewustzijn, het zesde zintuig en kennis zonder rationaliteit. Elf heeft alle kwaliteiten van de twee (sinds 1 + 1 = 2), die haar negatieve kanten zoals angst en verlegenheid in evenwicht brengen met kwaliteiten zoals charisma en inspiratie.De geheime betekenis en symboliek

Er wordt aangenomen dat de maand april in de numerologie universeel verbonden is met de engel nummer 11. Tijdens de zonsverduistering die op 29 april plaatsvindt, lanceerde de golf van creativiteit nieuwe evenementen. Wanneer zonsverduisteringen plaatsvinden, duiden deze op krachtige energie. In die periode gebruiken elevens hun kracht en vaardigheden om hun omgeving te veranderen. Dynamische energieën zullen een vonk van creativiteit creëren voor degenen die numerieke elevens zijn.

Nummer 11 wordt beschouwd als een van de “twee gezichten” nummers in de numerologie – de persoon geboren onder gunstige omstandigheden kan ongelooflijk veel geluk in het leven hebben, gegarandeerd succes in het leven, liefde en zaken. Maar 11 kan soms zijn duistere kanten laten zien, en ongeacht hoe hard iemand het ook probeert, het lot en het slechte karma komt haar kant op en verpest alles. Deze personen hebben frequente stemmingswisselingen en zijn vaak verward en weggeduwd door hun omgeving.

Anders zijn dit zeer zachte en geduldige mensen, sensueel en trouw, in staat zich aan te passen aan elke situatie. Ze zijn hypergevoelig en als iemand ze pijn doet, hebben ze tijd nodig om eroverheen te komen en het te vergeten.

Ze zijn erg fantasierijk en ze blijven het hele leven dagdromen. Ze houden ervan ouders te zijn, te tuinieren, kunst te doen zoals poëzie en muziek. Hun tekortkomingen zijn gevoeligheid, snelle stemmingswisselingen en een mogelijkheid om introvert en ongelooflijk teruggetrokken te worden.

Een groot aantal priesters, occultisten en degenen die zich bezighouden met zwarte magie werden geboren op de 11e van de maand. Ze weten dat 11 op zichzelf geheime codes heeft die belangrijker zijn dan ze zijn. De ideale bezigheid voor mensen met engel nummer 11 is ook numeroloog, economen, financiële handelaars of iets dat gerelateerd is aan de schoonheidsindustrie – kapper, visagist, stylisten, enz.

Wat gezondheidsproblemen betreft, kunnen ze problemen ondervinden met visie, hart- en ademhalingsziekten. Maar nog belangrijker, ze kunnen problemen hebben met psychosomatische aard – depressieve neurose en psychose. Bij vrouwelijke elevens kan dit leiden tot hormonale en reproductieve problemen. De engel elevens moeten zichzelf beschermen tegen stekken omdat zelfs de kleinste snee in papier in hun geval gemakkelijk ingewikkeld kan zijn.Liefde

Elevens zijn het best eens met mensen onder nummer 7 en niet erg goed met mensen van nummer 8 en 9. Wanneer ze in een relatie met de nummers 2, 7 of 9 zijn, kunnen ze erg jaloers en bezitterig zijn. Ze zijn een van de meest open engelenaantallen en ze testen hun seksualiteit graag.

Echtscheiding is ook bekend bij elevens, en de belangrijkste reden daarvoor is een frequente en intense uitbarsting van jaloezie en bezitterigheid. Daarom wordt gesuggereerd dat elevens om die reden emotiebeheersing (woedebeheersing) leren, waardoor ze niet al te affectieve reacties kunnen uiten, niet alleen in emotionele relaties, maar ook in familie- en vriendenrelaties.

Ze zoeken naar liefde, maar de primaire focus van hun levensreis is verlichting. Daarom hebben ze in het algemeen veel te bieden, niet alleen in relaties. Als een van de twee meesternummers heeft 11 een begrip en kennis buiten het bereik van anderen.

Ze kunnen een brede stemming hebben, tussen depressie en extase. Het heeft waarschijnlijk ook problemen met de besluitvorming. Er is een neiging om ongemak en ontevredenheid te voelen met prestaties en persoonlijke vooruitgang in het leven. Hun grandioze pad is meestal logisch, maar kan erg onpraktisch en giftig zijn voor hun liefdesrelaties.

Interessante feiten

Veel mysterie omringt engel nummer 11. Het wordt verwezen naar 9.11 aanvallen op Twin Towers in New York, en in dit geval is de betekenis van het getal negatief. Maar dat is maar een voorbeeld.

1- New York City heeft 11 letters

2- Afghanistan heeft 11 letters

3- Ramsin Yuseb (een terrorist die dreigde Twin Towers te laten crashen) heeft 11 letters

4- George W. Bush heeft 11 letters

Er is meer bewijs dat 11 een echt magisch getal is:

1 – New York was de elfde federale staat van de Verenigde Staten

2- Het eerste vliegtuig dat het Gemini-gebouw trof, was vlucht nummer 11

3- Vluchtnummer 11 had 92 passagiers: 9 + 2 = 11

Vlucht 77, die ook de Twin towers raakte, had 65 passagiers: 6 + 5 = 11

5- De tragedie gebeurde op 11 september

6- De datum van de tragedie (9/11) valt samen met het Amerikaanse alarmnummer (911). Nogmaals, 9 + 1 + 1 = 11

7- Het totale aantal dode passagiers aan boord was 254; 2 + 5 + 4 = 11

Sommige numerologen zeggen dat dit niet zomaar toeval kan zijn, maar dat er een echte macht achter zit.Volgens de engelentabel van de magische betekenis, bevat nummer 11 twee eenheden die intelligente, rationele, innovatieve, energieke, ambitieuze, hardnekkige personen verbeelden. Hun som geeft het nummer 2, waarvan de aard tegengesteld is aan de essentie van de eenheid. Wat in de entiteit zal zegevieren, hangt af van de andere elementen – zoals van het psychologische en mentale aspect van de persoonlijkheid van elf.

Als de eenheid of één dominant is in het aantal engelen, zijn de dingen in balans. Als de passieve energie van nummer twee een sterker effect heeft, zijn de dingen veel anders. Dan kunnen elf zich beperkt, geblokkeerd, angstig, enz. Voelen. Dan wordt de persoon ontevreden en depressief, en dat leidt op de lange termijn tot ernstige frustratie. Het gedrag van zo iemand is meestal agressief en despotisch georiënteerd.

Daarom is het advies van numerologen beter om de energie van degene (of eenheid) vast te houden, dan de passieve kracht van nummer 2. Dat is een veel betere oplossing voor mensen met engel nummer 11. Een uitzonderlijke methode die elevens kan helpen is autosuggestie, via verschillende vormen van technieken, zoals Reiki of Meditatie.

Bekende mensen die Angel Elevens zijn, zijn Michelle Obama, David Beckham, Wolfgang Amadeus Mozart, Prins William

Engelen getal 11

Als je vaak een reeks getallen 11, 111 of 1111 ziet, is daar een reden voor en je zou het geluk moeten hebben dat gezicht te ervaren. De meest gebruikelijke manier om engelen met ons te laten communiceren is via de universele taal van getallen en muziek.

Wanneer je deze engel numerieke tekenreeksen ziet, betekent dit dat je door de cyclus van uitdrukkingen van je verborgen gedachten, ideeën en verlangens gaat die onmiddellijk worden gemanifesteerd. Deze serie kan een nieuw begin voor u betekenen en zal een positieve focus geven op wat u wilt bereiken.

Geef ook aan dat verandering zeer snel zal worden gemanifesteerd. Numeroloog gelooft dat je in een reeks van elf de positieve informatie van de engelen ziet. Je hoeft je alleen maar op je verlangens te concentreren in plaats van op angsten; Daarom zullen er mogelijkheden zijn in plaats van de obstakels. Je hoeft ze alleen maar als cadeau te accepteren.

Show Buttons
Hide Buttons