Engelengetal 38: interpretatie en betekenis

Engelengetal 38: interpretatie en betekenis

Engelengetal 38

Engelen getallen 38 – Betekenis en symboliek

Numerologie is een van de esoterische en mystieke disciplines die ons helpt de wereld om ons heen te begrijpen en het leven vreugdevoller en rustiger te maken.

We willen allemaal graag weten wat er in de toekomst zal gebeuren; we zouden alles geven voor slechts een klein kijkje in de wereld van morgen.

Numerologie leert ons het doel van het bestaan ​​correct te begrijpen en hoe gemakkelijker sommige problematische problemen in het leven kunnen worden overwonnen (of hoe we deze kunnen voorspellen en voorkomen dat er slechte dingen gebeuren).

Het universum heeft alles op orde, levenskrachten stellen ons in staat ons leven te beïnvloeden als we de macht die ieder van ons heeft goed beheersen, en soms zijn we ons hiervan niet bewust. Numerologie bestudeert de uiterlijke en innerlijke wereld van het universum – dingen die we kunnen zien en dingen die verborgen zijn.

Dankzij de engelaantallen kunnen we een balans vinden en de harmonie bereiken die we zo hard nodig hebben in het leven. Nummers hebben niet alleen hun eigen leven, ze weerspiegelen ons leven volledig. En in deze magische wereld van numerologie moeten we dieper graven om deze wetenschap beter te begrijpen.Engelen getallen 38 – wat betekent het?

Deze individuen worden beschouwd als leiders van onze samenleving – ze zijn versierd met het gevoel van rechtvaardigheid en onrecht (ze wijzen het verschil), onafhankelijkheid en het vermogen om degenen te leiden die vrezen of niet voor zichzelf kunnen spreken. Ze dragen een masker van ernst en zijn bang voor afwijzing.

Engel nummer 38 werkt graag alleen, ze hebben geen hulp van anderen nodig en zoeken nooit hulp. Hun leven is vol strijd, maar ze geven zich niet over voordat ze bereiken wat ze bedoeld hebben. De vrienden en familieleden hebben de neiging hen verkeerd te begrijpen, en ze voelen zich vaak alleen in hun hart.

Engel nummer 38 kan andere mensen erg goed beoordelen, en hoewel ze niet geïnteresseerd zijn in religies, maar wanneer ze een goede spirituele leider vinden, kunnen ze een diepe staat van meditatie bereiken. Degenen die slagen in meditatie kunnen ook een zeer spiritueel leven leiden, en het kan genoeg zijn om gelukkig te zijn.

Zwart, grijs en donkerblauw zijn hun favoriete kleuren, waarin ze zich het meest comfortabel voelen.

Wat betreft de gezondheid kunnen ze tijdens het leven spraakverlies, verlamming, reuma, diarree, depressie, hartgerelateerde aandoeningen ervaren. De meeste omstandigheden die zij ervaren, zijn genetisch en kunnen niet worden vermeden.

Geheime betekenis en symboliek

Engel nummer 38 is gemaakt van nummer 3 en 8, en vanwege hun kenmerken heeft dit nummer ongelooflijk sterke elementen en heeft het een grote impact op zijn drager en zijn omgeving. Net als kettinggebeurtenissen verspreidde het zijn invloed op alles wat onderweg raakt.

Deze combinatie geeft creativiteit, optimisme, rijkdom en succes aan in bijna elk deel van de persoonlijke wereld. Het nummer 38 heeft gevoel voor humor, is altijd in een goed humeur en het is een lieve gast in elk bedrijf.

Dit engelgetal houdt ervan anderen te helpen, volledig met hun open hart; ze zijn niet veroordelend – iedereen is welkom in hun ‘club’. Ze weten hoe ze beleefd moeten zijn, maar soms gedragen ze zich ook erg kwetsbaar. Het getal 8 in de engelenkaart impliceert delicate zielen – ze zullen het nooit laten zien, maar van binnen kunnen ze erg gewond raken.

Wat betreft hun werk, engel nummer 38 is zeer betrouwbaar, altijd open voor interessant werk, nieuwe ideeën, communicatief. Het is ook heel gebruikelijk dat nummer 38 met geld wordt geboren (nalatenschap of een reeds succesvol ouderbedrijf). Ze zitten meestal op hoge en verantwoordelijke posities, houden ervan gezaghebbend te zijn.

Liefde

Emoties, stabiele relaties zijn belangrijk voor engel nummer 38. Ze zoeken naar een noodlottige relatie die soepel zonder golven kan functioneren. De beste match voor hen is een persoon die volhardend, energiek en loyaal is. Het is heel gebruikelijk dat nummer 38 verliefd wordt op een collega of iemand van het werk (baas of een assistent).

Ze kunnen ook succesvolle zakelijke samenwerking aangaan met hun liefdespartner.

Numerologen waarschuwen nummer 38 om voorzichtig te zijn bij het kiezen van partners en met hen zakelijke ondernemingen aan te gaan; het kan op een gegeven moment zuur worden. Zaken beginnen af ​​te brokkelen, waardoor de relatie wordt verbroken – hier kunnen partners elkaar vernietigen. Er is extra nervositeit en jaloezie vanwege het onvermogen om aan alledaagse communicatie te ontsnappen zodat het steeds meer spanning kan veroorzaken.

Hun beste romantische wedstrijdnummers 1,2,4,5,7, en voor vriendschappen zijn dat engelnummers 4,5,6.

Interessante feiten

Het eerste interessante ding wanneer we nummer 38 bespreken, is een verband tussen nummer 38 en de energie en vrouwelijkheid van een vrouw. In sommige culturen is dit aantal verbonden met vruchtbaarheid.

Tegenwoordig tonen onderzoeken aan dat mannen zich het meest aangetrokken voelen tot een vollere figuurvrouw omdat ze een pure en gezonde vrouw vertegenwoordigen, die een kind kan baren. Hoe groot zijn perfecte vrouwen, volgens die studie – je raadt het al, ze zijn nummer 38.Naast dit buitengewone verhaal over nummer 38, moeten we vermelden dat bepaalde mythologieën die vrouwenmacht op een hoge plaats plaatsen, 38 een dapper persoon vertegenwoordigen die veel pijn kan verdragen (pijn tijdens de bevalling is de sterkste pijn die een persoon kan nemen) . In dezelfde mythologie is het traditie dat vrouwen om vruchtbaarder te worden precies 38 zaden van een passievrucht nemen.

Deze paradijsvrucht is een unieke en mysterieuze vrucht die sinds de oudheid een symbool van vruchtbaarheid, overvloed, goede gezondheid en eeuwig leven vertegenwoordigt. Deze plant komt uit Perzië en wordt door de geschiedenis geclassificeerd als een vrucht van de goden. In oude archieven werden felrode zaden van passievrucht vergeleken met bloed.

Ze hebben deze vrucht het vermogen toegeschreven om een ​​jeugdige uitstraling te herstellen, het leven te verlengen en de verbinding te bieden tussen de wereld van de levenden en de wereld van de engelen.

Engelen getal 38

Als je dit aantal toevallig tegenkomt, tijdens een dagdromen of fantaseren of terwijl je slaapt, weet dat engelen van je willen dat je een beslissing neemt – je moet snel en intuïtief handelen.

Dit symbool verschijnt meestal wanneer er behoefte is aan een loopbaanverandering (een initiatief om uw bedrijf te starten).

Ten slotte kunt u een bevestiging krijgen van het engelenrijk dat u hebt gewacht – u moet uw financiële situatie opnieuw evalueren, als u in de schulden zit, de terugbetaling niet uitstellen.

Gooi uit je eigen leven alles wat je pijn doet, mensen en dingen, engelen zeggen.

Los daarna eventuele conflicten met uw familie of vrienden op en probeer de relaties op te lossen waar u het meest om geeft. U moet de eerste stap zetten in het omgaan met deze relaties.

Dit aantal kan ook een verwachting van positieve verandering inhouden – je moet je intuïtie volgen omdat je antwoorden zult vinden op alle problemen die je dwarszitten.

Show Buttons
Hide Buttons