Horoscoop: 11 oktober sterrenbeeld

Horoscoop: 11 oktober sterrenbeeld

11 oktober sterrenbeeld

Ben je geboren op 11 oktober? Dan ben je een gedisciplineerd persoon. Je begrijpt de perfecte balans tussen werken en plezier maken.

Hoewel u uw relatie misschien met een zekere mate van terughoudendheid begint, vertoont u veel verschillende kwaliteiten als u uw partner eenmaal goed leert kennen.

Je staat onder het sterrenbeeld Weegschaal. Dit is het 7e teken in het dierenriemspectrum. Uw astrologische symbool is de Weegschaal. Dit symbool is bedoeld voor degenen die zijn geboren tussen 23 september en 22 oktober.

Net als de weegschaal verlangt je natuur naar balans, tact en energie.

Venus, de planeet van de godin, heerst over je leven. Dit hemellichaam draagt ​​bij aan je vrouwelijke energie, charme en sensualiteit.

Je belangrijkste regerende element is lucht. Dit element werkt nauw samen met aarde, water en vuur om je leven zijn volledige betekenis te geven.

Astrologische kaart

11 oktober dierenriemmensen staan ​​op de astrologische vooravond van de Maagd-Weegschaal. We noemen dit de cusp of beauty. De planeten Mercurius en Venus heersen over de levens van deze Cuspers.

Terwijl Mercurius de leiding heeft over je Maagd-persoonlijkheid, heerst Venus over Weegschaal. Onder invloed zijn van deze twee planeten heeft enkele bijkomende voordelen.

U bent bijvoorbeeld gezegend met een enorme dosis charme en humor. Als u deze op de juiste manier toepast, zult u een van de meest overtuigende mensen in uw samenleving zijn. Weinigen zullen u kunnen weerstaan!Tegelijkertijd heb je een verhoogd waarnemingsvermogen. Je bent erg enthousiast over alles wat er in je gemeenschap gebeurt. Om deze reden heb je een goed begrip van wat mensen motiveert.

Wat uw gezin betreft, u bent een blijvertje. U gebruikt een praktische benadering om uw gezin redelijk comfortabel en tevreden te maken.

De drempel van schoonheid heeft u een mate van succes gegeven ten opzichte van uw geld. U kiest uw carrière en investeringen op basis van uw behoefte aan geld. Als zodanig zult u in de loop van uw leven aanzienlijke rijkdom vergaren.

Uw astrologische kaart laat zien dat u gevoelig bent in uw nieren en lumbale regio. Het is raadzaam deze delen van uw lichaam goed te verzorgen.

Liefde en compatibiliteit

11 oktober dierenriemliefhebbers zijn erg sensueel als het om liefde gaat. Je bent bereid veel te doen om je geliefde te verwennen, om hun interesse in de relatie te behouden.

Je geniet van het datingspel. Dit betekent dat je nooit haast hebt om je hart aan je partner te binden totdat je er klaar voor bent.

Afgezien van de opwinding die je krijgt van verkering, heeft het nog andere voordelen. Het fungeert bijvoorbeeld als het forum waarmee je je geliefde beter leert kennen. U kunt hun antecedenten ondervragen voordat u de sprong waagt.

Op dezelfde manier krijgt je geliefde de kans om je beter te begrijpen. Ze komen in het reine met uw unieke excentriciteiten. Als zodanig wordt in dit stadium de basis gelegd voor een sterke relatie.

Voor de actievere Weegschaal is het script echter een beetje anders. Zie je, je hebt de neiging om minnaars van jonge leeftijd aan te trekken. Je bent ook dol op experimenteren en ontdekken.

Dit betekent dat u in de loop van uw leven zult genieten van de sensatie van meerdere partners. Hoe opwindend dit ook mag klinken, het heeft zijn keerzijde. U en uw partners zijn bijvoorbeeld vatbaar voor liefdesverdriet en teleurstellingen.

De sterren geven aan dat je gaat trouwen als je er klaar voor bent. Als dit toch gebeurt, kom je over als een liefdevolle, toegewijde en ondersteunende partner. Uw gezin zal gedijen onder uw liefdevolle leiding.

Uw ideale partner is iemand die uw persoonlijkheid weerspiegelt. Zo’n partner is ambitieus, energiek en gepassioneerd. Omdat je veel gemeen hebt met zo iemand, ben je zeer compatibel.

Je kunt zo’n partner krijgen uit de Waterman, Vissen en Tweelingen. Uw relatie met deze inboorlingen zal zowel zeer gezond als progressief zijn. Dit is meer het geval als uw partner is geboren op de 2e, 4e, 7e, 9e, 10e, 13e, 17e, 18e, 22e, 25e, 27e & 31e.

Wat zijn de kenmerken van een persoon die op 11 oktober is geboren?

Je bent een heel artistiek persoon. Je bent je bewust van de behoeften van je gemeenschap en je doet er alles aan om aan die behoeften te voldoen. Je gelukkigste momenten zijn wanneer je anderen helpt hun dromen te verwezenlijken.

U brengt graag tijd door in uw huis. U houdt van het comfort van een vertrouwde omgeving. Toch neem je af en toe vakantie voor meditatie en zelfreflectie.

Je bezoekt graag locaties in de buurt van waterlichamen. Dit komt doordat je onder invloed bent van Kreeft, een Waterteken. Als zodanig voelt u zich het prettigst in de buurt van oceanen, meren, rivieren en zeeën.

Mensen benaderen je vaak met hun problemen. Dit komt doordat u goed kunt luisteren. Je staat altijd klaar om een ​​schouder te bieden voor de radeloze om op te leunen. Om deze reden nemen veel mensen je in vertrouwen.

U heeft echter een paar tekortkomingen waaraan u moet werken. Deze zwakke punten kunnen u op uw knieën brengen, tenzij u er resoluut mee omgaat.

U bent bijvoorbeeld geneigd manipulatief te zijn. U gelooft dat uw ideeën de beste zijn. Als zodanig heb je de neiging om ze in elk argument te forceren, zonder rekening te houden met alle andere standpunten.

Ook draag je te veel emotionele bagage uit het verleden mee. Dit kan alleen maar tot frustraties en depressies leiden.

Al met al heb je wat nodig is om te slagen. Als je het gevoel hebt dat je niet zoveel vooruitgang boekt als je kunt, kijk dan naar binnen. Alles wat je nodig hebt, ligt erin!

Beroemde mensen geboren op 11 oktober

Je deelt de verjaardag van 11 oktober met veel prominente mensen van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Andreas Gryphius, geboren 1616 – Duitse dichter en toneelschrijver
  • Armand de Bourbon, geboren 1629 – Prins van Conti
  • Prince Faisal bin Jordan, geboren in 1963 – Jordaanse prins
  • Patrick Leyland, geboren 1991 – Amerikaanse honkbalspeler
  • Josip Calusic, geboren 1993 – Kroatische voetballerGemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 11 oktober

11 oktober dierenriemmensen zijn in het 2e decan van Weegschaal. Dit decaan is van degenen die zijn geboren tussen 3 oktober en 13 oktober.

De planeet Uranus speelt een belangrijke rol in dit decan. Als zodanig vertoon je de stellaire kenmerken van dit hemellichaam. Je bent bijvoorbeeld enthousiast, leergierig, aanhankelijk en uitstekend.

Mensen vinden je van nature aardig. Je bent charismatisch van aard. Uw nieuwsgierigheid naar mensen en uw omgeving geeft u een voorsprong op de meeste andere mensen. Je hebt de neiging om meer te weten. Het is dan ook geen wonder dat u zeer gewild bent.

Je verjaardag staat synoniem voor gezelligheid, verbeeldingskracht, welsprekendheid en charme. Gebruik deze eigenschappen goed.

Carrière horoscoop

Je kunt uitblinken in actiegerichte banen. Je houdt van verandering. Posities die niet dynamisch zijn, vervelen je vrij snel. Ze geven je het gevoel dat je op geen enkele manier vooruitgang boekt.

Het is dan ook geen wonder dat u vaak in opstand komt. Je maakt allerlei bewegingen in een poging actie te ondernemen in je omgeving. Deze actie heeft twee resultaten.

Ten eerste loont het behoorlijk goed. Je krijgt wat je wilt. Ten tweede zien anderen u als een onruststoker. Ze komen achter je rug tegen je aan en bedenken hoe je je carrière kunt verlammen. Dit komt doordat je op te veel tenen stapt.

Zorg ervoor dat u samenwerkt met anderen om een ​​gezondere omgeving te creëren. Geef ze de kans om uw besluitvaardigheid te waarderen. Laat ze zich gewaardeerd voelen door hun inbreng te accepteren.

Laatste gedachte …

Bruin is de magische kleur van mensen die op 11 oktober zijn geboren. Deze kleur staat voor de aarde. Het geeft de kracht aan die op de grond is geworteld. Het is de kleur van voedsel. Deze kleur weerspiegelt je persoonlijkheid.

Het enige wat je nodig hebt, is geduld en goede analytische vaardigheden. Ze zullen je in staat stellen een kracht uit te stralen die zelfs jij niet voor mogelijk zou houden.

Je geluksgetallen zijn 1, 3, 9, 11, 21, 30 en 47.

Show Buttons
Hide Buttons