Horoscoop: 28 oktober sterrenbeeld

Horoscoop: 28 oktober sterrenbeeld

28 oktober sterrenbeeld

Bent u op 28 oktober geboren? Je hebt de gave om belangrijke verbindingen in je leven tot stand te brengen. Je intuïtie helpt je om de juiste soort mensen te identificeren om mee om te gaan om vooruitgang te boeken.

Tegelijkertijd ben je behoorlijk overtuigend. Je hebt een manier om mensen te overtuigen om de dingen op jouw manier te zien. U kunt mensen lezen als open boeken. Als zodanig begrijp je gemakkelijk wat hen in het leven motiveert.

Hier is je volledige horoscoopprofiel. We hebben het zo samengesteld dat u het als gids kunt gebruiken om enkele van de belangrijkste beslissingen in uw leven te nemen.

Je bent geboren onder het 8e teken van de dierenriem, de Schorpioen. Je astrologische symbool is de schorpioen. Het wordt zo genoemd omdat het verschijnt wanneer de zon in Schorpioen staat, dat wil zeggen tussen 23 oktober en 21 november. Schorpioen staat voor mysterie, hartstocht en vastberadenheid.

De planeet Pluto regeert over je leven. We associëren deze planeet zeer nauw met de Griekse god Hades. Volgens de oude mythologie heeft Hades de leiding over het ongeziene, de onderwereld. Als zodanig omringen veel mysterie en geheimhouding dit hemelse wezen.

Je belangrijkste regerende element is water. Dit element werkt samen met Lucht, Vuur en Aarde om je bestaan ​​extra smaak te geven in deze wereld.Astrologische kaart

28 oktober dierenriemmensen zijn op de astrologische vooravond van Weegschaal-Schorpioen. We noemen dit de vooravond van drama en kritiek. De planeten Venus en Pluto spelen een toezichthoudende rol in het leven van deze Cuspers.

Venus is de planeet van de godin Aphrodite. Volgens de mythe is deze godin verantwoordelijk voor eigenschappen als schoonheid, passie, romantiek, liefde en lust. Daarom hoef je je niet af te vragen waarom je zo’n sterke neiging hebt om deze eigenschappen in je leven tentoon te spreiden.

Aan de andere kant is Pluto de planeet van Hades, de Heer van de Onderwereld. Hades is een mysterieus, geheimzinnig, wraakzuchtig en agressief hemels wezen. Om deze reden wrijven sommige van zijn kwaliteiten je persoonlijkheid af.

De combinatie van deze twee planeten (Venus en Pluto) voegt een aantal interessante elementen toe aan je persoonlijkheid. Je bent bijvoorbeeld een smeltkroes van emoties.

Het begin van het drama heeft u een aanzienlijke controle over uw geldzaken gegeven. Je intuïtie stelt je in staat om de juiste keuzes te maken als het gaat om sparen en uitgeven.

Uw astrologische kaart geeft aan dat uw gezondheid in orde is. Wees echter op uw hoede voor mogelijke infecties in uw geslachtsdelen en lumbale regio’s. In de regel zijn Scorpios vatbaar voor dergelijke infecties.

Liefde en compatibiliteit

28 oktober dierenriemmensen zijn erg geheimzinnig als geliefden. Je houdt er niet van om je plannen tot op het laatste moment bloot te leggen. Je geheimzinnige karakter is een directe invloed van Pluto, je heersende planeet.Bovendien ben je niet iemand die je hart alleen maar toewijdt. U wilt er zeker van zijn dat de zet die u maakt de juiste is. Uw idee van een perfecte relatie is er een waarbij u in contact staat met de persoonlijkheid van uw geliefde.

Dit betekent dat je een hoge premie hecht aan verkering. Het datingspel biedt jou het forum voor jou en je geliefde om elkaar dieper te leren kennen.

Omdat je charmant en aantrekkelijk bent, heb je een groot aantal bewonderaars. Natuurlijk bent u zich terdege bewust van uw eigenwaarde. Als zodanig is het voor niemand gemakkelijk om uw hart te winnen als u niet geïnteresseerd bent.

Betrouwbare, loyale en charmante mensen hebben een speciaal plekje in je hart. Je bent meer dan bereid om je hart en geest voor hen te openen. Dit komt doordat u uw opwindende levensstijl met hen kunt delen.

De actievere Schorpioen wordt waarschijnlijk op jonge leeftijd verliefd. Dit komt vooral omdat je een positief en aantrekkelijk persoon bent. Daardoor heb je de neiging om veel bewonderaars aan te trekken. Dit betekent dat u in de loop van uw leven mannelijke partners zult hebben.

Hoewel je deze levensstijl misschien leuk vindt, heeft hij enkele opvallende valkuilen. Zo loop je het risico op teleurstellingen. De belangrijkste hiervan zijn liefdesverdriet, nu weten u en ik dat dit niet goed is voor uw gezondheid. Vermijd dergelijke situaties zoveel mogelijk.

De sterren geven aan dat je gaat trouwen als je je ideale partner ontmoet. Je kunt zo’n partner krijgen uit de Stier, Vissen en Kreeft.

Zie je, je bent in hoge mate compatibel met deze inboorlingen. Dit is meer het geval als je geliefde is geboren op de 1e, 5e, 6e, 12e, 14e, 17e, 21e, 23e, 27e, 28e en 29e.

De planetaire uitlijning waarschuwt voor een romantische betrokkenheid bij een Weegschaal. Dit kan een uitdagende relatie zijn, dus pas op!

Wat zijn de kenmerken van een persoon die op 28 oktober is geboren?

28 oktober dierenriemmensen zijn erg goedhartig. U wordt gedreven door het verlangen om goed te doen in uw gemeenschap. Het conflict tussen je dromerige en realistische aard staat dit echter vaak in de weg.

Op zich is dit echter geen probleem. Weet je, je bent goed in het kiezen van de juiste vriend. Dus met wat input van hen, zult u uw humanitaire agenda precies volgens schema bereiken.

Omdat ze mysterieus zijn, vinden mensen het moeilijk om uw plannen te ontcijferen. Dit is een goed wapen, omdat je situaties kunt beheersen. Zo voltooi je je activiteiten op je tijdlijn. Je bezwijkt niet snel voor druk van buitenaf.

Degenen die op 28 oktober zijn geboren, zijn ijverig. Je werkt graag samen met gelijkgestemde individuen om je gemeenschappelijke doelen te bereiken. Als zodanig houd je niet van middelmatigheid en slordigheid, waar dan ook bij jou in de buurt.

Uw nieuwsgierigheid is legendarisch. Je observeert elk klein ding dat in je omgeving gebeurt. Als zodanig bent u een van de eersten die mogelijke oplossingen aandraagt ​​wanneer zich een probleem voordoet.

Toch heb je een paar tekortkomingen in je persoonlijkheid waaraan je moet werken. Deze zwakke punten kunnen u naar beneden halen als u er niet stevig mee omgaat.Zo kom je vaak te controlerend over. Uw onredelijke eisen aan uw vrienden en collega’s kunnen de belangrijkste onder hen vervreemden.

Ook heb je de neiging om temperamentvol te zijn. Je humeur slaat om, vooral als het niet goed gaat. Nu lost dit uw problemen niet op. Leer rationeel te zijn.

Al met al ben je voorbestemd voor grootsheid. Pas de juiste ideeën toe. Wees meer geneigd om logica te gebruiken bij het nemen van beslissingen.

Beroemde mensen geboren op 28 oktober

Je deelt de verjaardag van 28 oktober met een aantal prominente persoonlijkheden van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Henry III, geboren 1017 – Heilige Roman Keizer
  • Francia Borgia, geboren 1510 – 4e hertog van Grandia, Spaanse priester en heilige, 3e algemene overste van de Sociëteit van Jezus
  • Eric Thorstvedt, geboren 1962 – Noorse voetballer en manager
  • Eden Taylor-Draper, geboren 1997 – Engelse actrice
  • Catherine Kings, geboren 1998 – Amerikaanse actrice

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 28 oktober

28 oktober dierenriemmensen zijn in het 1e decan van Schorpioen. Je zit in dezelfde groep als degenen die op 23 oktober en 2 november zijn geboren.

De planeet Pluto speelt een belangrijke rol in dit decan. Dit betekent dat je de belangrijkere kenmerken van dit hemellichaam laat zien. Je bent bijvoorbeeld gefocust, sensueel, geheimzinnig en mysterieus. Dit zijn de meer positieve eigenschappen van Schorpioen.Mensen definiëren u door uw trouw en loyaliteit. Je stuurt deze signalen naar buiten. Het maakt niet uit hoe je je gedraagt, mensen zullen het interpreteren als trouw of loyaliteit. Als zodanig trek je veel mensen aan.

U moet echter voorzichtig zijn. Niet iedereen die u na aan het hart ligt, wenst u het beste. Wees voorzichtig met de keuze van uw metgezellen.

Je verjaardag staat synoniem voor zelfvertrouwen, onafhankelijkheid, idealisme en vrijgevigheid. Gebruik deze kwaliteiten voorzichtig.

Carrière horoscoop

Je kunt het heel goed doen op middelhoge posities. Met jouw soort eigenschappen zou je je kunnen voorstellen dat je heel hoog kunt stijgen in de organisatie.

Maar u heeft één belemmering: uw loyaliteit. Dit is zowel een zegen als een vloek.

Je kunt veel vrienden winnen. In die zin is het een zegen. U bent echter vaak te loyaal aan uw vrienden. U bent bereid af te zien van promoties omwille van hen.

Laatste gedachte …

Zwart is de magische kleur van mensen geboren op 28 oktober. Zwart staat voor puurheid. Het absorbeert ook alle andere kleuren om zijn kracht te krijgen. Zwart past als gegoten bij je persoonlijkheid!

Je geluksgetallen zijn 1, 6, 20, 28, 46, 58 en 89.

Show Buttons
Hide Buttons