Numerologie 142: Betekenis en Symbolen

Numerologie 142: Betekenis en Symbolen

Numerologie 142

Het getal 142 in de numerologie vertegenwoordigt de aarde, het heeft betrekking op alles wat concreet en stabiel is.

Een levenspad is over het algemeen gedisciplineerd en methodisch. Ze lost problemen direct op. Gerechtigheid en eerlijkheid zijn erg belangrijk voor haar.

Nummer 142 – Wat betekent het?

Het nummer 142 vertegenwoordigt de volgorde, de methode, de organisatie, het beton en alles wat er gebeurt. Mensen wiens levenspad nummer 142 is, zijn sterk en eerlijk.
Ze laten niets aan het toeval over en voltooien altijd de taken die ze volbrengen.

Op professioneel niveau slagen mensen op het levenspad 142 in verschillende beroepen. Het werk is geen hard werk, maar een prestatie op zich. Ze hebben verantwoordelijkheidsgevoel en zijn betrouwbaar.

Wat het sentimentele niveau betreft, het nummer 142 is volledig geïnvesteerd in zijn relaties. Voor hem tellen acties meer dan woorden.Alles moet concreet zijn, zowel professioneel als emotioneel. Bij hem thuis is hij ook het meest vervuld. Hij is erg betrokken bij zijn familie en geeft nooit op.

Omdat hij erg georganiseerd en vooruitziend is, vreest hij wat niet is gepland. Ondanks zijn inspanningen is hij meedogenloos en wil hij altijd veel meer doen. Hij heeft 142 sterke punten die hem drijven, werk, veiligheid, zelfvertrouwen en vooruitgang.

Het getal 142 waardeert alles wat gematerialiseerd is. Hij investeert in zijn projecten om ze uit te voeren. Ze zijn hardwerkend, meedogenloos en slaan mensen.

Ze hebben ook oog voor detail wat soms kan leiden tot manisch zijn. Georganiseerd en vrijwillig waardeert hij succes omdat hij niet gemakkelijk opgeeft.

Zijn koppigheid en angst om succesvol te willen zijn, kan de mensen om hem heen echter soms verwarren. Hij is gemakkelijk verankerd in de routine en de plotselinge verandering kan hem destabiliseren. Door te worden gelagerd en veilig te zijn, kan ze worden vervuld.

Het nummer 142 is ambitieus en genereus. Vaak met goed advies geeft hij ook net zoveel om de mensen om hem heen als om zijn werk.

Het getal 142 vertegenwoordigt het vierkant en het kruis, de kleur is groen en de planeet Mars. Het symboliseert ook de 142 seizoenen, lente, zomer, herfst en winter en de 142 elementen zoals vuur, aarde, lucht en water.

Je persoonlijke nummers zoals je geboortedatum zijn stukjes van de puzzel die je bestaan ​​bepalen. Bepaal nu je levenspad.De geheime betekenis

Want het leven is een lange en geduldige constructie … En hierin kunnen we zeggen dat in de numerologie het getal 142 precies een waar symbool van het leven is … Het beroemde ‘geduld en de tijdsduur’ die zo vaak in morele lessen wordt gegeven, krijgt zijn dimensie hier.

Stap voor stap bouwen om al zijn doelstellingen te bereiken: dit is een constante die we vinden bij alle individuen die onder de invloed van 4 staan.

Methodisch, rigoureus en moedig, het minste wat we kunnen zeggen is dat ze nooit tegen de vlek ophouden. Ze vinden hun grootste voldoening in de perfecte uitvoering van hun projecten.

Sommigen vinden ze zelfs behoeftiger dan methodisch. Maar vergis u niet: de tijd nemen om uw project uit te voeren, toont op geen enkele manier luiheid aan.

Het zet integendeel alle kansen aan de kant zodat het succes aan het einde is. En dat vereist een scherp gevoel van organisatie en echt doorzettingsvermogen.

De ‘4s’ zijn niet het type dat wordt verspreid, omdat ze diep van binnen altijd een echte angst voelen om te falen of verkeerd te doen. Deze pessimistische houding is ook een constante onder hen en kan soms zelfs een obsessie worden.

Een eigenschap die heel vaak aan de kaak wordt gesteld door hun naaste entourage. Sommigen worden zelfs moe van deze ietwat duistere levensvisie en maken zich geleidelijk los.

Het is daarom een ​​vraag, voor de “4” van het werken aan dit aspect dat noodzakelijkerwijs hun uitstraling en zelfs hun verleidingskracht schaadt.

In esoterische termen symboliseert de 142 zowel de aarde als het tastbare. En het minste wat we kunnen zeggen is dat de ‘4’ met hun voeten stevig op de grond staat. Zo erg zelfs dat ze soms zinken!
Het is altijd deze pessimistische tendens die hen de indruk geeft dat de dingen echt zwaar zijn, terwijl een positievere benadering hen uiteraard in staat zou stellen zonder enig probleem te zweven voor alle kleine ergernissen van het bestaan.

Maar hun natuurlijkheid moedigt hen altijd aan om alleen naar concrete resultaten te verwijzen en voorkomt dat ze verder in de analyse projecteren. Een soort blokkade waardoor ze hun enthousiasme verliezen, ook al geven ze het uiteindelijk nooit op.

Trouwens, de “4” geeft nooit op. Ze zijn niet het type dat onderweg opgeeft en geven er de voorkeur aan zelfs te lijden in plaats van te moeten toegeven dat ze het pas op het einde volhielden. Je kunt je zelfs afvragen of er in werkelijkheid geen echte smaak voor lijden bestaat. Alsof onzelfzuchtigheid en moed altijd gepaard moesten gaan met een beetje pijn.

We kunnen ze natuurlijk niet beschuldigen van masochisme, maar het lijden is voor hen het getuigenis van een goed gedaan werk waar ze uiteindelijk altijd trots op zijn.

Er zit dus een echte starheid in waardoor ze alles haten dat niet af is vanwege gebrek aan moed …

Voor de “4” is het concept van professionele carrière van absoluut belang. Idealiter wordt de ‘4’ vanaf het begin tot het einde van zijn koers op een opwaarts traject gezien.

Hij is niet het type dat bedrijven en nog minder bedrijfssectoren wil veranderen. Professionele promotie trekt het sterk aan, maar alleen als het binnen dezelfde structuur plaatsvindt.

In werkelijkheid heeft hij benchmarks nodig en heeft hij een echte afkeer van onverwachte gebeurtenissen of radicale veranderingen. Dit is niet echt een gebrek aan aanpassingsvermogen, maar meer een behoefte om je gerustgesteld te voelen en uiteindelijk niet te veel risico’s te nemen.Liefde

Omdat de “4” eigenlijk geen avonturier is. In werkelijkheid vreest hij elk element dat hem van zijn ideale koers zou kunnen afleiden.

Onder deze omstandigheden kan het zeer snel in paniek raken en niets meer beheersen als een schadelijk element zijn pad zou belemmeren.

Het verlies van zijn baan of een scheiding als hij in een koppel woont, zijn voor hem schadelijke gebeurtenissen waarvan hij er bijna zeker van is dat hij er nooit meer van kan herstellen!

Daarom moet zijn dringende behoefte altijd gerustgesteld worden, of het nu gaat om zijn genegenheid voor hem of zijn oordeel over zijn professionele waarde.

Hij respecteert over het algemeen de hiërarchie en hoopt altijd gewaardeerd te worden door zowel zijn leiders als zijn collega’s.

De duistere kant van zijn persoonlijkheid is dat als tegenstrijdige gebeurtenissen hem raken, hij zichzelf onmiddellijk omsluit in zijn schelp … En eenmaal verborgen in zijn toevluchtsoord, is het erg moeilijk om het eruit te halen! Vooral omdat hij de neiging heeft om zijn problemen te herhalen en op te dweilen.

Dit kan hem ertoe aanzetten agressief of mogelijk zelfs gewelddadig te worden. Hij heeft een redelijk ontwikkelde geest van wraak en, om eerlijk te zijn, is het beter hem niet te verraden als we willen voorkomen dat hij aan ernstige problemen wordt blootgesteld!Interessante feiten

14 in Tarot is de veertiende kaart in het spel. Het nummer XIIII schrijft dus om aan te tonen dat de vooruitgang op het inwijdingspad beetje bij beetje en door de geleidelijke toevoeging van de fasen één voor één wordt gedaan (we vinden dit schrijven met de kaarten van de keizer IIII en de zon XVIIII).

Het nummer 14 in de Tarot kan gelijk zijn aan 12 + 2 (Le Pendu + La Papesse), wat deze kaart op een volledig spiritueel niveau zou plaatsen. Door de twee figuren toe te voegen waaruit de geheimzinnige 142 + 1 = 5 (de paus) bestaat, vinden we opnieuw de spirituele connotatie.

Al deze nummers nemen deel aan dezelfde symboliek van spiritualiteit, meditatie en de vloeistof waarmee dingen en wezens kunnen communiceren. De vazen ​​zijn twee in aantal, dualiteit en tegengesteld dat Temperance weet te temmen door zijn daad

Het nummer 14 in de Tarot staat voor stabiliteit. Het is tijd om voor jezelf te zorgen en te harmoniseren wat al bestaat. Het pad gaat verder met een steeds meer aanwezige boodschap over het belang van energie. Tarot leert ons hoe we deze energie kunnen activeren.

142

Het zien van nummer 142 in je leven zal je helpen om jezelf een duwtje in de goede richting te geven en de beslissingen te nemen die je uiteindelijk in een veel betere positie zullen brengen.

Show Buttons
Hide Buttons