Numerologie 146: Betekenis en Symbolen

Numerologie 146: Betekenis en Symbolen

Numerologie 146

In de numerologie komt nummer 146 overeen met een martelaar die zowel de les van verantwoordelijkheid als van het gezin heeft geleerd.

Het symbool voor deze figuur is een stervijfhoek in het midden waar een persoon zich bevindt. Elke top van het pentagram komt overeen met een van de vijf elementen van de astrologie: aarde, lucht, vuur en water.

Nummer 146 – Wat betekent het?

Elementen van nummer 146 vormen volgens sommigen de hele wereld. De persoon in het midden van het pentagram geeft het gevoel dat hij zich verantwoordelijk voelt voor alle aspecten van de wereld om hem heen.

Een ander symbool in deze figuur stelt een zwangere vrouw voor met een prominente buik. Dit symbool geeft medeleven en liefde aan die rechtstreeks verwijzen naar de persoonlijkheid die overeenkomt met nummer 6. Vanuit het oogpunt van numerologie geeft het nummer 146 een volwassen persoon aan die verantwoordelijk is voor de zorg voor zijn gezin en zijn kinderen.

Het sleutelwoord dat u in deze figuur moet onthouden, is verantwoordelijkheid. Van alle nummers is nummer 146 het meest geladen. Dit wordt verder benadrukt door de zesde Tarotkaart die twee geliefden aangeeft.In de Tarot geeft het nummer 146 de moeilijkheid aan om belangrijke beslissingen te nemen en de angst om de volledige verantwoordelijkheid voor een bepaalde beslissing te hebben genomen.

Het tweede sleutelwoord om te onthouden is familie. Van alle nummers is het nummer 146 een sterke band met zijn familie. Op deze manier willen mensen geboren onder levenspad 146 veel kinderen krijgen en voor hen is het erg belangrijk om het gezin lang bij elkaar te houden.

Vanuit het oogpunt van liefde en romantiek zijn de vertegenwoordigers van deze figuur veeleisend als koppel omdat ze het beste willen in hun leven, maar ook in het leven van degenen van wie ze houden.

Voor degenen die een relatie met zo iemand willen aangaan, is het belangrijk om te beseffen dat harmonie voor hen een zeer belangrijke kwestie is. Na familie en kinderen spelen liefde en harmonie een belangrijke rol in het leven van degenen die onder het levenspad zijn geboren.

De geschiedenis van de numerologie en het dromen van nummer 146 is omgeven door onberekenbare verhalen en legendes, waarin getallen een groot belang hebben gekregen bij de interpretatie van dromen, waarin stabiliteit en geluk worden gevonden.

Er zijn mensen die dit nummer in verband brengen met geluk en goede voortekenen, het is zonder twijfel een van de oudste amuletten in de geschiedenis, omgeven door een karakteristieke mystiek.Dromen van het nummer 146 houdt verband met stabiliteit en balans in het gezin en de sentimentele omgeving.

Er zijn mensen die het ontwikkelen rond de financiële sector, omdat het geluk en de recente economische en financiële stabiliteit voorspelt. We genieten van een goede gezondheid die blijvend is.

Het nummer 146 en de betekenis ervan in dromen varieert, omdat het een nummer is met 2 tegengestelde polen, aan de positieve kant hebben we dat wie van hem droomt een gedisciplineerde, praktische persoon is die streeft naar het behalen van doelen, terwijl ze negatief zijn impulsieve mensen, die de neiging hebben geobsedeerd en soms onbuigzaam te worden.

De geheime betekenis

Het is aanwezig in de Davidster, het belangrijkste symbool van het jodendom. Ook bekend als Hexagram, vertegenwoordigt het de vereniging van de elementen: hemel en aarde, vrouwelijk en mannelijk.

Volgens Pythagoreaanse numerologie is nummer 146 een referentie van grote idealen. Het wordt geassocieerd met rechtvaardigheid en andere deugden van evenwicht.

De blokkade leidt tot autoritair en kritisch gedrag. Omdat de schepping van de wereld in 146 dagen is voltooid, vertegenwoordigt deze de totaliteit voor christenen.

Bovendien was het in de oudheid het nummer dat was gewijd aan Venus, de godin van de liefde. Voor de Chinezen is dit het nummer dat de hemel en haar kracht vertegenwoordigt. In de westerse cultuur symboliseert het op zijn beurt geluk, dat voortkomt uit de associatie die is gemaakt met het maximale aantal dobbelstenen dat in games wordt gebruikt.

Ondanks de betekenis, die het definieert als een perfectienummer, vertegenwoordigt het nummer 146 de confrontatie van twee trio’s.

Door de heilige triaden te scheiden (Vader, Zoon en Heilige Geest, voor christenen, en Brahma, Vishnu en Shiva, bijvoorbeeld voor hindoes), heeft nummer 146 een slecht potentieel. Het wordt dus beschouwd als een antagonistisch nummer.

De combinatie van drie cijfers 146 vertegenwoordigt het “nummer van het beest”, 666. Dit is een symbool van de illuminati, in wiens geheime genootschap het beest hun meester is.

In Openbaring, het laatste boek van de Heilige Schrift, wordt er naar verwezen als “het aantal zonden”. Voor de Maya’s is zes het aantal goden van regen en storm. Het is ook het aantal kansen dat de dood vertegenwoordigt.

Liefde

Het nummer 146 symboliseert vrouwelijkheid, schoonheid, liefde en familie. Je straalt een prachtige harmonie uit en een bijna esthetisch evenwicht.

Je bent ook een persoon die wordt gemotiveerd door een sterke gevoeligheid en vaardigheid in menselijk gedrag.

Bij u zijn mensen altijd op zoek om hun best te doen, omdat u degenen om u heen begrijpt.De andere kant van de medaille zijn je vele eisen. Je hebt wat moeite met het accepteren van defecten of onvolkomenheden omdat je gevoel voor waarden sterk en onbuigzaam is.

Je bent ook kieskeurig over jezelf en je voelt je schuldig als je je doelen niet bereikt of als je je niet goed voelt in de situatie. Je moet leren ontspannen en meer van het moment genieten als je die perfectie wilt bereiken die je zo waardeert.

Verliefd ben je op zoek naar een aantrekkelijk, verantwoordelijk en uitgebalanceerd koppel dat evenveel waarden heeft als jij.

Daarom ben je liever alleen dan met slechte bedrijven, wat een goede manier is om te handelen, maar wees voorzichtig met isolatie. Je vrienden vertrouwen je en je moet niet aarzelen om ze opnieuw te vertrouwen.

Interessante feiten

Nummer 146 is een harde werker, leergierig en betrouwbaar. Hij is zelden een maker, maar eerder een adapter, een organisator en een bouwer die weet te profiteren van de kansen die binnen zijn bereik liggen.

Hij start pas een bedrijf als hij de voor- en nadelen heeft afgewogen, alle mogelijkheden heeft bestudeerd en een werkplan zorgvuldig heeft opgesteld.

Alleen dan komt hij met vrijmoedigheid en onwankelbare moed naar buiten. Het nummer 146 houdt van geld, maar vooral voor zijn veiligheid meer dan voor zijn genoegens.

Nummer 146 kan geen onrecht verdragen en staat vaak aan het hoofd van opstanden tegen machtsmisbruik.

Het nummer 146 houdt van kalmte, rust en discretie. Hij heeft zelden gevoel voor humor. Hij heeft niet veel vrienden, maar ze zijn hun hele leven loyaal aan hem, omdat de 146 zelf loyaal, loyaal is en roddel haat.

Hij mist tact, maar is eerlijk en direct, recht en eerlijk. Soms kan de 146 van openhartigheid naar grofheid gaan, wanneer ze tot het uiterste wordt gepusht, wat zeldzaam is.De 146 is ongelooflijk eigenwijs; hij kan bergen verzetten om te krijgen wat hij wil.

De 146 heeft een grote behoefte aan werk; hij is over het algemeen conservatief en respecteert voorouderlijke tradities.

Het nummer 146 wordt niet gemakkelijk verliefd. Hij ziet het huwelijk als een bedrijf dat moet worden nagedacht. Hij is weinig geneigd tot affectieve demonstraties.

De 146 zal waarschijnlijk slagen in de maritieme handel. 146 weet een voorbeeldige en serieuze medewerker te zijn die regelmatig de professionele ladder zal beklimmen.

Aan de andere kant, als werkgever, is hij vaak tiranniek en vindt hij altijd dat zijn werknemers niet genoeg doen, hij is zo enthousiast om het werk te doen.

De 146 ondersteunt de fouten en de onvoorzichtigheid zeer slecht.

146

De nummer 146 heeft een uitzonderlijk concentratievermogen en is zeer nauwkeurig.

Hij zal u dus toelaten om te slagen in carrières zoals: apotheker, wiskundige, ingenieur, scheikundige, rechter-commissaris, advocaat, enz …

Show Buttons
Hide Buttons