Horoscoop: 11 maart sterrenbeeld

Horoscoop: 11 maart sterrenbeeld

11 maart sterrenbeeld

Als je op 11 maart bent geboren, ben je ook creatief. Je hebt een robuuste persoonlijkheid waardoor je verantwoordelijk en moreel rechtschapen kunt zijn.

Je houdt van de schoonheid van details. Zo zorgt u er altijd voor dat alle taken volgens hun exacte specificaties worden uitgevoerd.

Hier is je volledige horoscoopprofiel. Het geeft je alle fijnere details over je persoonlijkheid.

Je sterrenbeeld is Vissen. Uw astrologische symbool is Vis. Vis staat voor degenen die zijn geboren tussen 19 februari en 20 maart. Het stelt je in staat zelfverzekerd, intuïtief en dankbaar te zijn.

De planeet Neptunus speelt een zeer belangrijke rol in je leven. Dit hemellichaam heeft je in staat gesteld empathisch en analytisch te zijn.

Water is het belangrijkste element van uw leven. Het is het element van gevoeligheid en flair. Het is nauw verbonden met de aarde, vuur en lucht om je leven zijn ware betekenis te geven.

Astrologische kaart

11 maart dierenriemmensen zijn op de vooravond van Waterman-Vissen. We noemen dit de cusp of gevoeligheid. Twee planeten, Uranus en Neptunus, heersen over deze cusp.

Cuspers geboren op 11 maart zijn tolerant en begripvol. Je hebt een extraverte persoonlijkheid. Dit wordt niet verwacht van mensen zoals jij, aangezien je zo’n gevoelige ziel hebt.

Je houdt ervan om met mensen om te gaan. Dit verlicht uw stress en geeft u een doel in het leven.Hoewel sommige mensen denken dat je mysterieus bent, ben je eigenlijk ruimdenkend. Je bent het meest thuis waar je je creativiteit kunt laten zien.

Door de gevoeligheid van uw bedrijf bent u een goede belegger geworden. Profiteer hiervan om uw toekomst veilig te stellen.

Uw astrologische kaart geeft aan dat u een sterk immuunsysteem heeft. We raden u echter sterk aan om op uw hoede te zijn voor infecties in uw bloedsomloop.

Liefde en compatibiliteit

11 maart dierenriemliefhebbers zijn van nature avontuurlijk. Je houdt van de uitdaging om nieuwe partners te ontmoeten. Je krijgt een kick als je ze achtervolgt.

Omdat je charmant en aantrekkelijk bent, heb je nooit een tekort aan bewonderaars. Dit geeft je een zeer goede gelegenheid om verliefd te worden. Uw liefde is echter vluchtig. Je valt even vaak uit liefde als je erin valt.

Dit betekent dat je in de loop van je leven veel geliefden zult hebben. Hoewel dit u het risico op teleurstelling met zich meebrengt, kunt u dit op twee manieren verminderen.

Laat ten eerste uw romantische relaties voortkomen uit platonische vriendschappen. Zo ga je de persoonlijkheid van je partner ten volle waarderen. Het geeft je partner ook de kans om al je excentriciteiten te begrijpen.

Ten tweede: zoek een partner met wie u een aantal eigenschappen deelt. Zo’n partner is te vinden tussen de Stier, Kreeft en Schorpioen. Dit is meer het geval als ze zijn geboren op de 1e, 3e, 6e, 14e, 22e, 23e, 29 en 30e.

Met zo’n partner heb je veel gemeen. Als zodanig zal uw relatie wederzijds voordelig zijn.

Waarschuwing! Planetaire afstemmingen geven aan dat je niet compatibel bent met mensen die onder het Waterman-teken zijn geboren. Je deelt geen gemeenschappelijke visie in het leven. Als zodanig zal een relatie tussen jou en hen niet goed uitpakken. Weersta de verleiding om zo’n avontuur te proberen!

Wat zijn de kenmerken van een persoon die op 11 maart is geboren?

Mensen van 11 maart hebben een autonoom karakter. Ze zijn zich bewust van hun gevoelens.

Je bent artistiek begaafd. Dit betekent dat je het gemakkelijk vindt om kunst te gebruiken om anderen te inspireren. Als je dit nog niet weet, daag ik je uit om het te proberen. Je zult versteld staan ​​van je potentieel!

Mensen die op 11 maart zijn geboren, zijn vurige leerlingen. Je bent altijd op zoek naar nieuwe informatie. Bijgevolg onderscheid je je als een van de meest deskundige mensen in elke bijeenkomst. Mensen wenden zich tot u voor inzicht wanneer ze met uitdagingen worden geconfronteerd. En u voldoet aan hun verwachtingen!

Als het om eerlijkheid en intuïtie gaat, scoor je hoog. Je bent ook flexibel en je voelt je onder alle omstandigheden op je gemak.

Hoewel je heel romantisch bent, kom je zelden tot rust. Toch waarderen uw geliefden uw passie en enthousiasme.

Je hebt echter een paar karakterfouten waaraan je moet werken. Hoe eerder u dit doet, hoe eerder u ware grootsheid zult bereiken.

Je hebt bijvoorbeeld een ijdel temperament. Dit uit zich in de manier waarop je graag ieders aandacht trekt.

Ook vertrouw je te veel op intuïtie bij het maken van kritische levensoordelen. Hoewel u dergelijke oordelen realistisch probeert te laten klinken, houdt u niemand voor de gek.

Al met al kom je ver omdat je weet hoe je je moet uiten. Je hebt een sterke persoonlijkheid. Blijf het naar de wereld projecteren. Houd u niet in, want dit kan de afstand beperken.

Beroemde mensen geboren op 11 maart

Je deelt de verjaardag van 11 maart met een aantal prominente mensen. Deze omvatten:

  • Torquato Tasso, geboren 1544 – Italiaanse opvoeder en dichter
  • Benjamin Tupper, geboren 1738 – Amerikaanse generaal
  • Griselda Pollock, geboren 1949 – Zuid-Afrikaans-Engelse academicus
  • Linlin, geboren in 1991 – Chinees-Japanse zangeres
  • Andrew Robertson, geboren 1994 – Schotse voetballerGemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 11 maart

11 maart dierenriemmensen zijn in het 3e decan van Vissen. Dit decaan is van degenen die zijn geboren tussen 11 maart en 20 maart.

De planeet Pluto regeert over je leven. Als zodanig weerspiegelt u eigenschappen die bij dit hemellichaam horen. Dit zijn eigenschappen als enthousiasme, vriendelijkheid en vastberadenheid. Dit betekent dat je aan de sterkere kant van Vissen staat.

Uw beste kenmerk is stilte. Gebruik het verstandig. Laat mensen niet weten wat u denkt. Anders zou u een crisis in uw leven kunnen veroorzaken. U zult botsingen en conflicten creëren die zelfs voor u moeilijk op te lossen zijn. Als je vrede in de wereld projecteert, ontvang je er vrede voor terug.

11 maart is een opmerkelijke dag. Het communiceert opmerkzaamheid en vertrouwen. Je hebt deze kwaliteiten in overvloed. Daarom bent u meer dan bereid om op te offeren om de reputatie van uw leeftijdsgenoten te vergroten.

Carrière horoscoop

U houdt van de beste scenario’s. Dit betekent dat je niet zo happig bent op de werkelijkheid. Je bent het gelukkigst als je theoretiseert en mogelijkheden uitwerkt.

Hoewel sommige mensen dit misschien als waardeloos beschouwen, is het van grote waarde. In feite is het de sleutel tot uw financiële succes.

Veel bedrijven zijn op zoek naar mensen met aanzienlijke best-case-scenario-vaardigheden. Ze zouden willen dat je hun bedrijfsplannen schrijft. Dit zit natuurlijk in je tweede natuur!

Laatste gedachte …

Rood is de magische kleur van mensen die op 11 maart zijn geboren. Rood staat voor passie en kracht. Dit heb je in overvloed. Zorg ervoor dat u het volledig uitdrukt. Onthoud, houd niets achter!

Je geluksgetallen zijn 10, 11, 25, 40, 55, 61 en 88.

Show Buttons
Hide Buttons