Horoscoop: 20 maart sterrenbeeld

Horoscoop: 20 maart sterrenbeeld

20 maart sterrenbeeld

Mensen die op 20 maart zijn geboren, zijn energiek en actief in het leven. Je houdt er niet van als je omgeving te veel rust uitstraalt.

In je jongere jaren ben je zo enthousiast over het opdoen van nieuwe ervaringen, dat je nauwelijks tot rust komt. Je wordt echter meer oplossingsgericht naarmate je verder komt in de jaren.

Hier is uw speciale horoscooprapport om u te helpen uw persoonlijkheid beter te begrijpen. Lees verder en wees verlicht!

Je sterrenbeeld is Vissen. Uw astrologische symbool is Vis. Het symbool van de twee vissen speelt een belangrijke rol in het leven van degenen die tussen 19 februari en 20 maart zijn geboren.

Je leven krijgt veel invloed van de planeet Neptunus. Dit hemellichaam stelt je in staat om intuïtief en creatief te zijn. Het stelt je ook in staat om te genieten van de leukere dingen in je omgeving.

Het belangrijkste regerende element in uw leven is water. Dit is het element van groei en verandering. Het werkt ook nauw samen met de aarde, vuur en lucht om uw gemoedstoestand in balans te brengen.

Als zodanig zijn uw levenservaringen waardevoller.Astrologische kaart

20 maart dierenriemmensen zijn op de vooravond van Vissen-Ram. Dit staat bekend als de vooravond van wedergeboorte. Twee planeten, Neptunus en Mars, hebben een grote invloed op je leven.

Van Vissen krijg je moed, terwijl Ram je energie geeft. De combinatie van het Waterteken (Vissen) en Vuurteken (Ram) geeft je een aantal unieke eigenschappen.

Je hebt bijvoorbeeld een unieke manier om naar dingen te kijken. Jouw perspectief is voor veel mensen fascinerend. Niet iedereen zal het echter eens zijn met uw standpunt. Vat tegenstand niet persoonlijk op.

Bovendien geven de twee tekens je empathie en intuïtie. Je hebt diepe overtuigingen over hoe je de wereld wilt redden. Om hierin stappen te maken, sluit je je aan bij gelijkgestemden.

Je bent open en efficiënt en je eist hetzelfde van je medewerkers. De meeste voldoen echter niet aan uw verwachtingen. Openheid en efficiëntie zijn immers geen goedkope kwaliteiten!

Uw astrologische grafieken geven aan dat u een goede gezondheid heeft. Echter, naarmate u ouder wordt, loopt u risico op verwondingen in uw bloedsomloop. Misschien wilt u vroegtijdig maatregelen nemen om dit te verzachten.Liefde en compatibiliteit

20 maart dierenriemmensen zijn erg creatief als het gaat om zaken van het hart. Je hebt een sterk gevoel voor avontuur. Je gelukkigste momenten zijn wanneer je het hart van een nieuwe partner nastreeft.

Omdat je charmant en aantrekkelijk bent, scoor je meestal hoog op liefdesaangelegenheden. Het vinden van een nieuwe, opwindende partner is vrij eenvoudig voor u. Je houdt er echter niet van om je lang aan één geliefde te binden.

Hoewel je zachtaardig en gepassioneerd bent, is je liefde vluchtig. Je houdt gewoon niet van bijlagen. Dit betekent dat je tijdens je leven een groot aantal geliefden zult hebben.

U zult echter op een bepaald moment in uw leven tot rust komen. Om dit te laten gebeuren, moet u aan twee voorwaarden voldoen.

Zoek de liefde van een partner met wie u de meeste kwaliteiten deelt. Je ideale partner is leuk, energiek, gepassioneerd, zachtaardig en creatief. Hier kijken we naar mensen die zijn geboren onder de sterrenbeelden Stier, Schorpioen en Kreeft.

De sterren geven aan dat u zeer compatibel bent met deze partner. Als zodanig kunt u een solide, langdurige relatie met hen opbouwen. Dit is meer het geval als ze zijn geboren op de 1e 2e, 5e, 7e, 2e, 16e, 20e, 23e, 25e, 28e & 30e.

Waarschuwing! De planetaire uitlijningen geven aan dat je het minst compatibel bent met een persoon geboren onder de Waterman-dierenriem. Je deelt qua kenmerken maar heel weinig met zo iemand.

Hieruit volgt dat een relatie met hen slecht zal presteren.

Probeer het niet eens! Het zal slechts een verspilling van uw middelen zijn.

Wat zijn de kenmerken van een persoon die op 20 maart is geboren?

20 maart dierenriemmensen zijn zoekers naar kennis. Als zodanig verzamelen ze in de loop van hun leven veel relevante informatie.

Je bent een opmerkzaam en analytisch persoon. Je loopt voorop in het bieden van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Dit komt omdat je begrijpt wat er om je heen gebeurt.

U bent een goedhartig persoon. Uw zorgzame eigenschap komt tot uiting in hoe gemakkelijk u geeft aan de minder bevoorrechten in uw gemeenschap.

Om dit te bereiken, houdt u het gezelschap van mensen die u ondersteunen. Als zodanig heb je niets te maken met mensen die egoïstisch en materialistisch zijn.

Ondanks uw meer uitstekende kwaliteiten, heeft u echter een paar tekortkomingen waaraan u moet werken.

Je komt bijvoorbeeld over als een aandachtzoeker. Je bent grillig en je geeft je over aan drama, alleen maar om het medeleven van anderen te krijgen.

Geloof me; uw energie kan beter worden besteed op manieren die constructiever zijn!

Ook neem je cruciale beslissingen op basis van grillen. Je komt hier misschien niet ver mee. Gebruik in plaats daarvan logica. U zult aangenaam verrast zijn door de resultaten!

Al met al heb je wat nodig is om naar grotere hoogten te stijgen. Werk aan je eigenwaarde om dit eerder te bereiken. Mensen vinden je leuk. Je kunt maar beter hetzelfde doen!Beroemde mensen geboren op 20 maart

Je deelt de verjaardag van 20 maart met een aantal beroemde mensen van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Ovidius, geboren in 43 v.Chr. – Romeinse dichter
  • Cecily of York, geboren 1469 – Gravin van York
  • Richard Dowden, geboren 1949 – Engelse opvoeder en journalist
  • Masahiro Inoue, geboren 1989 – Japanse krijgskunstenaar
  • Sloane Stephens, geboren 1993 – Amerikaanse tennisser

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 20 maart

20 maart dierenriemmensen zijn in het 3e decan van Vissen. Dit decaan is van degenen die zijn geboren tussen 11 maart en 20 maart.

De planeet Pluto speelt een cruciale rol in je leven. Als zodanig bezit u de sterkere eigenschappen van dit hemellichaam. Je bent bijvoorbeeld idealistisch, gefocust en creatief. Dit zijn de meer prominente eigenschappen van Vissen.

Uw sterkste kenmerk is loyaliteit. Mensen waarderen je hiervoor. Ze vinden het ook leuk om bij je in de buurt te zijn, omdat ze weten dat je hun rug hebt.

Maar je moet op je hoede zijn voor sommige mensen die om je heen hangen. Ze vinden je niet allemaal hoog. Sommigen verachten u in ieder geval. Ze blijven echter bij je omdat je ze niet in de rug zult steken.

Gebruik dit als een kans om uw leven vooruit te helpen. Zie het als een kans om uw financiën, carrière en humanitaire problemen te verbeteren.Carrière horoscoop

U kunt excelleren op elk gebied van uw keuze. Weet je waarom dit zo is? Het is omdat je goed bent in het lezen van mensen!

U ziet, elk veld heeft ondernemende mensen. Deze mensen stijgen meestal naar de top van de pikorde. Het goede is dat je weet hoe je ze kunt herkennen.

Als je ze eenmaal hebt geïdentificeerd, kun je jezelf positioneren om met ze op te stijgen. En ze zullen meer dan bereid zijn om je met hen op te trekken, omdat je loyaal bent.

Laatste gedachte …

Tarwe is de magische kleur van degenen die op 20 maart zijn geboren. Deze kleur staat voor leven en warmte.

De kleur tarwe weerspiegelt je persoonlijkheid. U geeft mensen het leven en ze vinden troost in uw loyaliteit.

Je geluksgetallen zijn 1, 3, 10, 15, 17, 20 en 33.

Show Buttons
Hide Buttons