Horoscoop: 21 maart sterrenbeeld

Horoscoop: 21 maart sterrenbeeld

21 maart sterrenbeeld

Ben je geboren op 21 maart? Je bezit een aantal heel bijzondere eigenschappen. Je hebt een grote verbeeldingskracht waardoor je door de moeilijkste situaties kunt ploegen.

Je komt zorgzaam, emotioneel en innovatief over. Deze kwaliteiten stellen je in staat om te vechten en te krijgen wat je verdient in het leven. Je bent inderdaad meer een beweger dan een dromer.

Lees dit horoscoopprofiel om uw persoonlijkheid te begrijpen. Het helpt om volledig te waarderen wie je werkelijk bent.

Je valt onder het sterrenbeeld Ram. Je astrologische symbool is Ram. Dit symbool behoort toe aan mensen die zijn geboren tussen 21 maart en 19 april. Het is het symbool van eigenzinnigheid, opvoeding en vooruitgang. Als zodanig weerspiegelt u deze kwaliteiten in overvloed.

De planeet Mars heeft veel invloed op je leven. Deze planeet stelt je in staat om onbevreesd, warm en consistent te zijn.

Het belangrijkste regerende element in je leven is vuur. Dit element wordt geassocieerd met aarde, water en lucht om een ​​rijke betekenis te geven aan uw ervaringen in het leven.Astrologische kaart

21 maart dierenriemmensen zijn op de vooravond van Vissen-Ram. We noemen dit de drempel van wedergeboorte. Twee planeten, Neptunus en Mars, beïnvloeden degenen die op deze vooravond zijn geboren. Deze mix is ​​best interessant. Het schenkt je een aantal bijzondere kwaliteiten.

Het waterteken (vissen) stelt je in staat energie en durf uit te stralen. Het vuurteken (ram) is verantwoordelijk voor je intuïtie en ruimdenkendheid. Je hebt unieke overtuigingen en je deelt ze graag met je kennissen.

Jij en je mede-Cuspers zijn vurig en toegewijd aan de door jou gekozen doelen. U houdt van niets meer dan uw dromen te zien uitkomen.

De vooravond van wedergeboorte heeft u de mogelijkheid gegeven om een ​​evenwichtige controle te hebben over geldzaken. Als zodanig hecht u niet te veel waarde aan geld. U ziet uw financiën eerder als een middel om stabiliteit in uw leven te creëren en de levens van de minder bedeelden te raken.

Uw astrologische kaart geeft aan dat uw gezondheid goed is. We raden u echter aan veel aandacht te besteden aan het welzijn van ons bovenlichaam. Als Ram ben je vatbaar voor ongelukken in deze delen van het lichaam.

Liefde en compatibiliteit

Op 21 maart zijn dierenriemliefhebbers niet alleen impulsief, maar ook sentimenteel als het om zaken van het hart gaat.U bent een betrouwbare partner. Je houdt ervan je partner te verrassen met hartstochtelijke liefde. Uw partner moet echter uw waardering en respect tonen om dit soort gedrag bij u uit te lokken.

U bent ongetwijfeld charmant en aantrekkelijk. Dit betekent dat het je aan bewonderaars nooit ontbreekt. U koestert echter uw vrijheid. Je bent een beetje verlegen voor verplichtingen. Dit kan leiden tot een tumultueuze relatie terwijl je probeert te voorkomen dat je te gehecht bent.

Maar als je klaar bent om je te settelen, wordt het een heel ander verhaal. Je zult zulke geweldige kwaliteiten als loyaliteit, creativiteit, toewijding en steun in de relatie tentoonspreiden.

In feite zult u al uw aandacht aan uw gezin besteden. Uw partner en kinderen zullen gemoedsrust en geluk kennen.

Je voelt je aangetrokken tot geliefden die jouw kwaliteiten weerspiegelen. U zoekt een relatie met degenen die aantrekkelijk, creatief, gretig, gepassioneerd en begripvol zijn. Hier kijken we naar de inboorlingen van de Leeuw, Boogschutter en Weegschaal.

Volgens uw astrologische kaart deelt u veel kwaliteiten met mensen die onder deze sterrenbeelden zijn geboren. Dit betekent dat uw relatie met hen zal gedijen. Dit is meer het geval als uw partner is geboren op de 4e, 6e, 8e, 15e, 20e, 24e, 28e & 31e.

Een woord van waarschuwing! De planetaire uitlijning geeft aan dat je het minst compatibel bent met een partner geboren onder de Waterman-dierenriem. Jouw kijk op het leven is heel anders dan die van hen. Een relatie tussen jou en hen is een recept voor een ramp. We raden u ten zeerste aan dit te vermijden!

Wat zijn de kenmerken van een persoon die op 21 maart is geboren?

21 maart mensen van de dierenriem laten nooit een kans voorbijgaan. Je bent niet bang om risico’s te nemen. U probeert uw levensstijl regelmatig te veranderen in combinatie met de veranderende tijden. Als zodanig zit je vaak bovenop je spel.

Je bent onvermoeibaar als het gaat om het nastreven van waar je in gelooft. Ook waardeer je je persoonlijke vooruitgang en pauzeer je vaak om de balans op te maken van je eigen groei.

Omdat je een Ram bent, ben je geen persoon om rond te duwen. U neemt het dus niet vriendelijk als een senior probeert u te laten voldoen aan richtlijnen waaraan u zich niet toeschrijft.

U gebruikt uw goede verbeeldingskracht en logica bij het uitvoeren van uw normale activiteiten. Dit betekent dat u de meeste van uw doelen bereikt. Je bent zelfs zo ambitieus dat je zelden je doel mist!

Je bent het meest geschikt om te werken en te leven in omgevingen waar je jezelf regelmatig moet transformeren. Omdat u zich zeer goed kunt aanpassen, kunt u in dergelijke omgevingen veel goeds doen.

U heeft echter enkele zwakke punten in uw persoonlijkheid. Deze tekortkomingen kunnen uw voortgang belemmeren.

Je bent bijvoorbeeld tactloos als het om conflicten gaat. U kunt geen diplomatie gebruiken om mogelijk explosieve situaties op te lossen. In plaats daarvan geef je er de voorkeur aan mensen te dwingen de dingen op jouw manier te zien

Ook ga je niet goed om met teleurstellingen. Inmiddels moet u weten dat dingen niet altijd op uw manier kunnen gaan. Je moet leren los te laten en vooruit te komen.Al met al heeft de wereld veel voor je in petto. Als je voelt dat je niet veel vooruitgang boekt, kijk dan in jezelf.

U bent de enige persoon die u uit de greep van frustratie kan bevrijden. Als u dit uitwerkt, zult u de vruchten plukken van uw grote potentieel.

Beroemde mensen geboren op 21 maart

Je deelt de verjaardag van 21 maart met veel beroemde mensen van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Angela Merici, geboren 1474 – Italiaanse opvoeder en heilige
  • Maurice VI, geboren 1521 – keurvorst van Saksen
  • Michael Foreman, geboren 1938 – Engelse auteur en illustrator
  • Robert Villar, geboren 1999 – Filipijnse acteur en zanger
  • Graaf Claus-Casimir, geboren 2004 – Graaf van Nassau

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 21 maart

21 maart dierenriemmensen zijn in het 1e decan van Ram. Dit decaan is van degenen die zijn geboren tussen 21 maart en 30 maart.

De planeet Mars speelt een belangrijke rol in dit decan. Zo vertoon je eigenschappen die bij dit hemellichaam horen. Je bent idealistisch, gepassioneerd, creatief en enthousiast. Dit zijn de sterkere eigenschappen van Ram.Uw grootste kenmerk is uw grenzeloze optimisme. Het lijkt erop dat, hoe somber een situatie ook is, je in staat bent om de geest van anderen te verheffen. U moet echter nog steeds omgaan met uw onvermogen om uw persoonlijk verlies te weerstaan. Je moet dit nog onder de knie krijgen!

Carrière horoscoop

U kunt uitblinken in beheerstaken op een laag niveau. Deze banen zullen profiteren van uw consistentie en vertrouwen. Verwacht echter niet veel krediet voor deze posities.

Maar waarom genoegen nemen met een lage baan? Mensen aan de top worden betaald om het grotere geheel te zien. Ze dragen de visie van de organisatie.

U wordt daarentegen betaald om resultaten te boeken. Je hebt de focus, discipline, consistentie en kracht om dit te bereiken.

Laatste gedachte …

Middernachtblauw is de magische kleur van mensen die op 21 maart zijn geboren. Middernachtblauw is de kleur van potentieel. Het betekent kracht en overgang. Dit weerspiegelt je karakter.

Je bent sterk, maar je bent in transitie. Creëer vrede in jezelf om vooruitgang te boeken in het leven.

Je geluksgetallen zijn 4, 5, 10, 14, 21, 35 en 40.

Show Buttons
Hide Buttons