17 augustus sterrenbeeld: Wat is je persoonlijkheid?

17 augustus sterrenbeeld: Wat is je persoonlijkheid?

17 augustus sterrenbeeld

Als je op 17 augustus bent geboren, is je sterrenbeeld Leeuw.

Karakter eigenschappen

Mensen die op 17 augustus zijn geboren, kunnen een kalme, beheerste buitenkant aan de wereld presenteren, maar als een slapende vulkaan etteren en smeulen daaronder vurige emoties. De zoektocht naar succes voor deze mensen is meedogenloos en omdat ze zo’n sterke wil hebben, winnen ze een trouwe aanhang van toegewijde fans of creëren ze een legioen onverbiddelijke vijanden.

Deze mensen trekken de aandacht van anderen met hun intensiteit en zelfvoorziening. Enerzijds onafhankelijke en creatieve types met veel energie, verbeeldingskracht en vastberadenheid om niet gebonden te zijn aan conventies, anderzijds zijn het serieuze denkers met het vermogen zich te concentreren op progressieve, soms eigenzinnige idealen. Deze combinatie van daadkracht, zelfvertrouwen en doelgerichtheid zorgt ervoor dat elke bijdrage die ze leveren een grote impact heeft. Hoewel ze prima leiders zijn, met de veerkracht en het zelfvertrouwen om van vrijwel elke tegenslag te herstellen, is hun achilleshiel hun argumentatieve, koppige karakter. Ze kunnen extreem defensief en agressief zijn, en hun incidentele woede kan de mensen om hen heen angst aanjagen.

Tot de leeftijd van vijfendertig jaar ligt de nadruk in hun leven op praktische zaken en het creëren van een effectieve werkomgeving; dit zijn de jaren waarin hun ongetemde energie het meest explosief en ongericht kan zijn. Leren denken voordat ze spreken en handelen en meer luisteren naar het advies van anderen zal hen helpen de controle en het gevoel van richting te krijgen die ze nodig hebben om het respect van anderen te verdienen. Na de leeftijd van zesendertig is er een belangrijk keerpunt dat hun sociale relaties en partnerschappen benadrukt; tijdens deze jaren komen hun toch al krachtige creatieve energieën nog meer naar voren, en dit is de periode waarin ze echt tot hun recht kunnen komen.

Gedurende hun hele leven zal de sleutel tot hun succes de nadruk leggen op zelfbeheersing. Als ze manieren kunnen vinden om hun ongelooflijke energie te gebruiken en te richten op een zaak die hen waardig is, zal wanneer hun vulkanische creativiteit uitbarst, geen chaos en vernietiging veroorzaken, maar anderen verlichten, inspireren en begeleiden met zijn dynamische originaliteit.

Liefde

Mensen geboren op 17 augustus zijn gepassioneerde, loyale, gulle en liefdevolle partners; omdat ze vriendelijk en sociaal zijn, hebben ze meestal veel vrienden en bewonderaars. Ze voelen zich aangetrokken tot creatieve, intense mensen zoals zijzelf, maar zouden het beste gedijen bij iemand die in staat is om hun passies naar voren te brengen, maar die ook kalm en consistent is.

Gezondheid

Een van de grootste bedreigingen voor de gezondheid van mensen die op deze dag zijn geboren, is hun onvermogen om hun woede te beheersen. Dit kan hen niet alleen vatbaarder maken voor blessures, het kan ook hun immuunsysteem bedreigen en het risico op stress, depressie en angst vergroten. Leren hoe te vergeven en boze gedachten en gevoelens los te laten, zal hun lichaam helpen om terug te keren van een opgewonden naar een normale toestand. Door op een gelijk niveau te blijven, kunnen hun lichamen op hun best functioneren, dus voor hun eigen goede gezondheid moeten ze wrok koesteren. Wat het dieet betreft, moeten ze eten vermijden als ze zich boos, gestrest of ongelukkig voelen, omdat dit kan leiden tot eetstoornissen en spijsverteringsproblemen. Regelmatige lichaamsbeweging wordt ten zeerste aanbevolen, omdat het hen zal helpen ontspannen en opgekropte spanning los te laten.

Carrière

Deze mensen gedijen het beste in een loopbaan waarin ze hun eigen tijdschema kunnen organiseren en een impact op anderen kunnen hebben. Welke carrière ze ook kiezen, ze zullen de ladder van succes beklimmen naar leidinggevende posities, maar ze kunnen aangetrokken worden door politiek, zaken, de theater- of entertainmentwereld, maar ook door management, schrijven, rechten, liefdadigheidswerk en onderwijs.

Leven

Het levenspad van mensen die op deze dag zijn geboren, is om te leren omgaan met hun emoties. Als ze eenmaal meer controle over hun leven hebben, is het hun lot om invloed uit te oefenen op anderen en succes te vinden in de publieke belangstelling.

Show Buttons
Hide Buttons