7 augustus sterrenbeeld: Wat is mijn persoonlijkheid?

7 augustus sterrenbeeld: Wat is mijn persoonlijkheid?

7 augustus sterrenbeeld

Als je verjaardag 7 augustus is, is je sterrenbeeld leeuw.

Profiel

Mensen die speciaal op 7 augustus zijn geboren, worden verondersteld doelgericht, volhardend, trots en verwant aan de meeste leeuwen te zijn, die er niet van houden om niet gewaardeerd te worden. De astrologische planetaire kracht die deze specifieke dag regeert, is Neptunus die je scherp intuïtief maakt met een briljante verbeeldingskracht en een scala aan artistieke talenten. Als je deze verjaardag hebt, wordt je een logisch behulpzaam karakter geschonken, maar ook de neiging om af en toe een tikkeltje ongeduldig en materialistisch te zijn. Je bent meestal genereus en zorgzaam met een idealistische inslag die hunkert naar rust als aanvulling op en contrast met opwinding en afwisseling. Mensen geboren op 7 augustus zijn charismatisch, sociaal en zelfverzekerd.

Werk en Financiën

Het kan moeilijk zijn om geschikte beroepen te kiezen voor een persoon die op 7 augustus is geboren, omdat u zich gewaardeerd wilt voelen. Een vereiste om je tijdens het werk behulpzaam en gewaardeerd te voelen, kan je kieskeurig maken over het soort werk waartoe je je aangetrokken voelt. Omdat uw slaappatroon gemakkelijk wordt verstoord, zijn onregelmatige werkuren gewoonlijk ongeschikt. Als banen met schrijven of fotografie niet worden gekozen als carrièrepaden, moeten ze worden beschouwd als serieuze hobby’s met potentieel om extra inkomsten te genereren. Niet al te enthousiast over het overhandigen van financiën, doe je over het algemeen je best om een ​​​​budget in evenwicht te brengen.

Persoonlijke relaties

Voor een Leeuw is de persoon geboren op de zevende dag van augustus typisch loyaal, open, gepassioneerd en een beetje een perfectionist met betrekking tot romantiek. Je lijkt je eigen onafhankelijkheid te willen, maar je hebt misschien problemen en bezitterigheid als een soulmate-partner om gelijke vrijheden vraagt. Communicatie, seksueel en anderszins, op een intiem fysiek en mentaal niveau moet constant zijn zodat u het meest ontvankelijk bent voor het overwegen van compromissen en het overwinnen van eventuele meningsverschillen. Een gecombineerde fysieke en mentale verstandhouding is een essentiële vereiste voor het succes van een langdurige liefdevolle relatie. Uw overvloedige vrijgevigheid is duidelijk zichtbaar in de slaapkamer waar u attent en betrokken bent op het seksplezier van uw partner, evenals en voor dat van uzelf.

Gezondheid

Een robuuste lichaamsbouw draagt ​​meestal bij aan de gebruikelijke goede gezondheidstoestand van degenen die op 7 augustus zijn geboren. Deze robuustheid van het lichaam lijdt soms als gevolg van je zwakke plekken in de gezondheid met betrekking tot gevoelige emoties. Regelmatige maaltijden zijn belangrijk en bewegingsactiviteiten mogen niet saai zijn, omdat u snel ongemotiveerd kunt raken. Mensen die op deze dag zijn geboren, hebben vaak baat bij massage om de neiging tot spanning te bestrijden die is ontstaan ​​door af en toe te veel verantwoordelijkheid op zich te nemen. Bezwijken voor kleine virussen kan worden voorkomen door ervoor te zorgen dat u voldoende rust neemt.

Sterke en zwakke punten

Je belangrijkste karaktertrekken komen tot uiting in je fijn afgestemde intuïtie, doelgerichtheid en doorzettingsvermogen. Deze positieve eigenschappen passen perfect bij je slimme, grappige en sociaal bedreven temperament en dienen als fantastische gidsen. Al deze gunstige eigenschappen zorgen ervoor dat je de reputatie hebt opgewekt, slim en leuk om te weten te zijn. Als je merkt dat je in een negatieve stemming bent, zullen de persoonlijkheidszwakheden voor degenen die op 7 augustus zijn geboren, meestal naar boven komen. Deze negativiteit kan zich vaak manifesteren als aanvallen van zelfmedelijden, angst, ongeduld of in de vorm van teruggetrokken sulky en koppig gedrag.

Prestatie

Geboren worden op 7 augustus geeft je de neiging om te geloven in de kracht van de geest om je te motiveren en je te helpen doelen te bereiken. Dit optimisme en positiviteit geeft je voldoende drive en focus om de dingen te bereiken die het meest voor jou betekenen. U wilt waarschijnlijk professionele successen laten zien met het verwerven van wenselijke bezittingen en een gezonde financiële status. Uw fantasierijke denkprocessen en flair kunnen erg nuttig zijn bij uw pogingen om de harmonieuze, veilige levensstijl te verwerven die u wenst. Dromen zijn meestal vooral gericht op gewoon gelukkig zijn en tevreden zijn.Verjaardag geluk

Omdat u op de zevende dag van de maand bent geboren, is uw specifieke geboortedatum Rootnummer ook een zeven. Deze numerieke verwijzing naar uw verjaardag heeft het trefwoord ‘Mysterie’ dat uw contrasterende verlangen naar variatie en verandering aangeeft naast uw extra behoefte aan sereniteit. In de Major Arcana Tarot wordt de 7e kaart met de Chariot geassocieerd met je verjaardag. Dit is een symbool van je sterke wil en zelfdiscipline. De gelukkige edelsteen voor de zevende verjaardag van augustus is Jade, draag het voor evenwicht en de belofte van een boost voor wijsheid en rijkdom.

Samenvatting

De basiswaarschijnlijkheid van alle Leeuw-persoonlijkheden wordt verondersteld sterk te worden beïnvloed door de dominantie van onze zon. De eigenlijke dag waarop je geboren bent, 7 augustus, wordt bepaald door de invloed van het hemellichaam Neptunus. Dit duo van planeten wordt beschouwd als de belangrijkste invloeden die je overeenkomsten en onderscheid met anderen in je dierenriemcirkel bepalen. Je van nature waardige, analytische en opmerkzame perspectief presenteert je als capabel en inzichtelijk in alles wat je zegt en doet. Je charismatische zelfvertrouwen en emotioneel gevoelige kant zijn in gelijke mate waardoor je het potentieel hebt om evenwichtige beslissingen te nemen. Als je de dingen kunt ontdekken die je neigingen tot angstige, nukkige koppigheid en onwil om te wachten lijken uit te lokken, zou je in staat moeten zijn om wat controle te krijgen over je zwakkere eigenschappen.

Show Buttons
Hide Buttons