31 augustus sterrenbeeld: Wat is je persoonlijkheid?

31 augustus sterrenbeeld: Wat is je persoonlijkheid?

31 augustus sterrenbeeld

Als je op 31 augustus bent geboren, is je sterrenbeeld Maagd.

Karakter eigenschappen

Mensen geboren op 31 augustus zijn gezegend met een overvloed aan energie en enthousiasme. Ze hebben vaak iets aantrekkelijks en leuks dat anderen moeiteloos naar zich toe trekt, en ze beklimmen de ladder van succes naar leiderschapsposities meestal met groot gemak.

Ze hebben de neiging om het leven heel gemakkelijk te laten lijken, maar er moet een prijs worden betaald voor hun populariteit en succes. Ze zijn extreem behendig als het gaat om het begrijpen van wat anderen motiveert (en kunnen dus hun gedachten en stemmingen beïnvloeden), maar tasten volledig in het duister als het gaat om hun persoonlijke ontwikkeling. Omdat ze zich niet bewust zijn van wat hun werkelijke behoeften zijn, kunnen ze voor hun gevoel van eigenwaarde sterk afhankelijk zijn van de aandacht of goedkeuring van anderen. Uiteindelijk is dit een gevaarlijke strategie omdat het de controle over hun geluk in de handen van anderen legt. Alleen wanneer ze in staat zijn hun behoefte aan publieke aandacht te verminderen, zullen ze psychologisch groeien en hoewel ze dynamisch zijn met weinig problemen, zowel sociaal als professioneel, kan hun ‘succes’ in het leven een leeg gevoel over zich hebben.

Na de leeftijd van tweeëntwintig is er een verhoogde nadruk op sociale relaties voor de komende dertig jaar van hun leven. Het is belangrijk dat ze zich in deze periode niet verliezen in werk of andere mensen. Hun geluk en prestatie hangen af ​​van hun vermogen om naar binnen te kijken voor begeleiding en goedkeuring. Als ze dit niet kunnen, kunnen ze zich gestrest, verward en gefrustreerd voelen. Gelukkig ligt er in deze tijd ook de nadruk op het ontwikkelen van hun creativiteit, en moeten ze profiteren van de kansen die het leven hen biedt om onafhankelijker te denken en te handelen.

Na de leeftijd van tweeënvijftig is er een krachtig keerpunt dat aangeeft dat ze behoefte hebben aan emotionele verandering, waardoor ze zelfredzamer worden en meer controle krijgen. Hoe oud ze ook zijn, hoe eerder ze leren minder afhankelijk te zijn van de goedkeuring van anderen en meer van hun intuïtie, hoe groter hun kansen op het vinden van echt geluk en blijvende vervulling.

Liefde

Mensen die op 31 augustus zijn geboren, staan ​​graag in het middelpunt van de belangstelling en als de aandacht vervaagt, kunnen ze chagrijnig of bijtend worden in een poging om het terug te winnen. Hun partners zijn dol op hun gevoel voor humor en honger naar romantiek, en hun vermogen om hun partners het gevoel te geven dat ze de belangrijkste persoon ter wereld zijn. Meestal trouwen ze vanwege intellectuele affiniteit en hebben ze een partner nodig die veiligheid, ondersteuning en natuurlijk veel aandacht kan bieden.

Gezondheid

Mensen die op deze dag zijn geboren, kunnen last hebben van chronische spijsverteringsproblemen, hoofdpijn en voedingsgerelateerde aandoeningen zoals diabetes of hoge bloeddruk. Het is belangrijk voor hen om hun inname van zout, suiker, verzadigd vet en bewerkte en geraffineerde voedingsmiddelen te beperken. De nadruk moet altijd liggen op vers en natuurlijk voedsel. Ze kunnen het advies inwinnen van verschillende deskundigen, maar ze moeten begrijpen dat de meeste behandeling niet noodzakelijk de beste behandeling is. Dagelijks bewegen en wandelen wordt sterk aangeraden. Ze zouden ook baat hebben bij lichaamstherapieën zoals meditatie of yoga om hen te helpen die stille ruimte binnenin te vinden. Het dragen van de kleur geel zal hun zelfvertrouwen en zelfrespect vergroten.

Carrière

Deze mensen zijn geboren multitaskers en zijn goed toegerust om te slagen in verschillende beroepen, zolang ze maar mogen adviseren, beïnvloeden of centraal staan. Gevoel voor mensen en een natuurlijk begrip van de huidige trends stellen je in staat om uit te blinken in sales, media en business. Hun analytische geest kan hen leiden naar wetenschap, onderzoek, redactie, boekhouding, vastgoedontwikkeling en engineering. Hun latente creativiteit kan tot uiting komen in schrijven, muziek en kunst, en hun humanitaire geest kan hen tot liefdadigheidswerk en de verzorgende beroepen aantrekken.

Leven

Het levenspad van mensen die op deze dag zijn geboren, is om interne in plaats van externe begeleiding te zoeken bij het vinden van hun weg in de wereld. Als ze eenmaal in contact kunnen blijven met hun innerlijke zelf, is hun bestemming om anderen te inspireren, motiveren en energie te geven met hun enthousiasme voor het leven.

Show Buttons
Hide Buttons