Horoscoop: 31 augustus sterrenbeeld

Horoscoop: 31 augustus sterrenbeeld

31 augustus sterrenbeeld

31 augustus dierenriemmensen worden gedreven door de wens om hun gemeenschap van dienst te zijn. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. U biedt uw diensten en middelen van harte aan.

Als hardwerkend individu geniet je van het gezelschap van gelijkgestemde individuen. Je gaat om met mensen die waarde zullen toevoegen aan je transformationele agenda’s.

Dit betekent dat je niets te maken hebt met lui en wanordelijk. In feite wilt u ze graag op afstand houden, zodat ze uw nobele ideeën niet verstoren.

Je scherpe geest en gefocuste persoonlijkheid zijn belangrijk als je te maken hebt met netelige problemen. Je bent goed in het leveren van snelle resultaten. Daarbij vertrouwt u natuurlijk grotendeels op uw vindingrijkheid en praktische aard.

Je hebt echter een paar karakterfouten waar je op moet letten. Deze zwakheden zullen uw voortgang doen ontsporen, tenzij u ze resoluut aanpakt.

U hebt bijvoorbeeld de neiging om u zorgen te maken, zelfs als er geen reden tot ongerustheid is. Je hebt er een gewoonte van gemaakt. Wat u nu doet, is waardevolle energie verspillen. Leid het door naar de belangrijkere gebieden van uw leven.

Bovendien ben je geneigd te kritisch te zijn. Je ziet geen reden om te glimlachen. U neemt niet de tijd om na te denken en te genieten van uw prestatie. Geloof me; dit is het recept voor frustraties en burn-out.

Al met al ben je voorbestemd om hoog te stijgen. Gebruik de geweldige cadeaus die je van Moeder Natuur hebt gekregen en streef naar de top.

Beroemde mensen geboren op 31 augustus

Je deelt de verjaardag van 31 augustus met veel beroemde mensen van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Caligula, geboren 12 – Romeinse keizer
  • Commodus, geboren 161 – Romeinse keizer
  • Susan Gritton, geboren in 1965 – Engelse sopraan en actrice
  • Ceallach Spellman, geboren 1995 – Engelse acteur
  • Saya Kawamoto, geboren 1998 – Japanse zangeres

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 31 augustus

31 augustus dierenriemmensen zijn in het 1e decan van Maagd. U bevindt zich in dezelfde categorie als degenen die zijn geboren tussen 23 augustus en 2 september.

De planeet Mercurius speelt een toezichthoudende rol in uw leven. Dit betekent dat je de meer opvallende eigenschappen van dit hemellichaam uitstraalt. Je bent bijvoorbeeld charmant, humoristisch, sociaal en ambitieus. Met andere woorden, je vertoont de meer positieve eigenschappen van Maagd.

Je hebt een sterk aangeboren gevoel van perfectie. Je hebt voor jezelf en voor anderen een onmogelijk hoog niveau bereikt. Nu moet je dit langzaam doen. Stop met jezelf op te falen.

Je verjaardag staat synoniem voor verbeeldingskracht, vriendschap, loyaliteit en enthousiasme. Maak er goed gebruik van!

Carrière horoscoop

Je kunt het heel goed doen als manager op middenniveau. Dit kan voor u een schok zijn, aangezien u een brandende ambitie heeft. Natuurlijk wil je helemaal bovenaan staan, toch?

Het is mogelijk om naar de top te gaan. Maar er is één ding dat in uw ongenade werkt. Je bent een te harde criticus! Je hebt onmogelijk hoge eisen gesteld aan jezelf en aan alle anderen. Dit is wat uw vooruitgang naar de top beperkt.

Laatste gedachte …

Aqua is de magische kleur van mensen geboren op 31 augustus. Deze kleur heeft twee kanten. Het concentreert zich of verzwakt. Een sterke, positieve kant; en een zwakke, negatieve kant. Dat is uw persoonlijkheid!

Uw geluksgetallen zijn 10, 13, 20, 31, 42, 50 en 58.

Show Buttons
Hide Buttons