Horoscoop: 7 maart sterrenbeeld

Horoscoop: 7 maart sterrenbeeld

7 maart sterrenbeeld

Valt je verjaardag op 7 maart? Je hebt een unieke set kwaliteiten die je onderscheidt van mensen die op andere dagen zijn geboren.

Hoewel u er voorzichtig en kwetsbaar uitziet, weet u hoe u voor uw rechten opkomt als de omstandigheden daar om vragen.

Je bent ongelooflijk welsprekend. Gebruik dit geschenk om contact op te nemen met mensen die u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Hier is uw volledige horoscoopprofiel. Lees verder om te begrijpen waarom je persoonlijkheid zo speciaal is.

Uw sterrenbeeld is Vissen. Je astrologische symbool is Vis. Vis vertegenwoordigt degenen die tussen 19 februari en 20 maart zijn geboren.

Dit symbool stelt je in staat vriendelijk, zelfverzekerd, empathisch en veelzijdig te zijn.

De planeet Neptunus regeert over je leven. Dit hemellichaam is verantwoordelijk voor uw oprechtheid, vastberadenheid en onderscheidingsvermogen.

Water is je belangrijkste regerende element. Het werkt nauw samen met aarde, lucht en vuur om waarde toe te voegen aan je leven. Het stelt je in staat om transformerend te zijn en een goede luisteraar te zijn.Astrologische kaart

De Waterman-Vissen-knobbel is verantwoordelijk voor het leven van de dierenriem van 7 maart. Deze cusp staat ook bekend als de cusp van gevoeligheid. Twee planeten regeren deze Cuspers.

De eerste is Uranus, die Aquarius regeert. De tweede is Neptunus, dat toezicht houdt op Vissen. Deze twee hemellichamen werken samen om uw leven zijn volledige betekenis te geven.

Door de knobbels ben je een echte visionair geworden. Je gelooft in idealen die je samenleving kunnen veranderen. Gelukkig ben je vindingrijk genoeg om ze te implementeren.

Volgens uw astrologische kaarten heeft u een goede grip op uw financiën. U moet echter voorzichtig zijn bij het omgaan met speculatieve markten.

Roekeloze en onbezonnen beslissingen op dit gebied kosten u een fortuin.

De sterren geven aan dat je een sterk immuunsysteem hebt. Desalniettemin moet u op uw hoede zijn voor infecties die betrekking hebben op uw botten en voeten.

Liefde en compatibiliteit

7 maart dierenriemliefhebbers zijn van nature avontuurlijk. Je vindt het leuk om nieuwe horizonten te verkennen en te ontdekken. Je bent niet tevreden met het oude. Je houdt eerder van de spanning van het veroveren van de harten van nieuwe partners.Dit betekent dat het voor u vrij moeilijk is om tot rust te komen. In feite loop je actief weg van elke vorm van gehechtheid. Je geeft de voorkeur aan een open relatie, waar je kunt komen en gaan wanneer je wilt.

Potentiële partners vinden u charmant en aantrekkelijk. Je hebt veel bewonderaars. Ook duren je relaties niet lang.

Je verveelt je vrij snel en al snel ga je op zoek naar nieuwe avonturen.

Dit betekent dat je in de loop van je leven veel geliefden zult hebben.

Dit wil echter niet zeggen dat u zich niet kunt vestigen. In feite geven de grafieken aan dat u waarschijnlijk wordt getroffen door een liefdesbout. Wanneer dit gebeurt, komt een geheel nieuwe kant van je persoonlijkheid naar voren.

Je zult bijvoorbeeld een onsterfelijke toewijding tonen aan het object van je genegenheid. Ze zullen het centrum van je universum worden. Je hele wereld zal om hen draaien. Met zo’n partner kun je een heel solide gezin vormen. Je bent inderdaad de ideale partner.

Zorg er echter voor dat uw partner zich niet te onderdrukt en gecontroleerd voelt in de relatie. Ze waarderen dit misschien niet. Laat ruimte over voor overleg zodat ieder van u kan doen wat ieder voelt dat romantisch en acceptabel is.

Je voelt je prettig bij partners die jouw kwaliteiten weerspiegelen. Je ideale partner is charmant, creatief, aanhankelijk en begripvol.

Je deelt deze kenmerken met mensen die zijn geboren onder de tekens Stier, Schorpioen en Kanker.

Als zodanig kunt u zeer stabiele relaties aangaan met partners die onder deze dierenriemen zijn geboren. Ze waarderen uw excentriciteiten net zoals u die van hen begrijpt.

Dit geldt des te meer als uw partner is geboren op de 1e, 2e, 7e, 9e, 13e, 19e, 28e en 30e.

Waarschuwing! Een nauwkeurige studie van uw astrologische kaarten laat zien dat u niet compatibel bent met Waterman. Vissen en Waterman bekijken het leven vanuit tegenstrijdige perspectieven.

Dit betekent dat een relatie met hen niet in de gewenste richting zou bewegen. Als er iets is, kan het in een ramp eindigen. Beschouw jezelf als gewaarschuwd!

Wat zijn de eigenschappen van een persoon die op 7 maart is geboren?

7 maart mensen van de dierenriem zijn zeer veelzijdig in hun persoonlijkheid. Je houdt meestal van jezelf. Maar de sociale bug bijt je zo nu en dan en je zult het gezelschap van anderen zoeken.

Hoewel je voor jezelf blijft, wil dat niet zeggen dat je niets te maken hebt met wat er in de samenleving gebeurt. Integendeel, je komt over als een grote bijdrage aan humanitaire doelen.

Je creativiteit op dit gebied zorgt ervoor dat je boven veel andere mensen staat.

Je hebt drie belangrijke eigenschappen die je laten stralen: onbaatzuchtigheid, openheid en intuïtiviteit. Hoewel je deze kwaliteiten niet altijd tegelijk vertoont, dragen ze bij aan je algehele persoonlijkheid.

Ze creëren in u een veerkracht die niet gebruikelijk is. Je bent bestand tegen en gedijt zelfs onder zware omstandigheden.

Je moet echter op je hoede zijn voor bepaalde tekortkomingen in je karakter. Strijk ze glad voordat ze je voortgang onderdrukken.

Je bent bijvoorbeeld beïnvloedbaar, bijna tot het punt van goedgelovigheid. Opportunisten zien dit misschien als een kans om van u te profiteren.

Bovendien vertrouw je te veel op je intuïtie bij het nemen van beslissingen. Hoewel intuïtie een goede zaak is, kunt u er tijdens kritieke momenten niet op vertrouwen. Hiervoor heb je koude logica nodig.

Al met al ligt in uw hand de sleutel tot uw succes. Je kunt onevenwichtige relaties verlaten en de weg naar succes openen. Neem geen risico. Leef je leven ten volle. Het is tenslotte geen repetitie!Beroemde mensen geboren op 7 maart

Je deelt de verjaardag van 7 maart met veel prominente mensen van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Publius Septimius Geta, geboren 189 – Romeinse keizer
  • Baldassare Peruzzi, geboren 1481 – Italiaanse architect en schilder
  • Billy Joe Dupree, geboren 1950 – American footballer
  • Honoka Miki, geboren 1997 – Japanse stemactrice
  • Prince Umberto, geboren 2009 – Prince of Savoy-Acosta

Gemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 7 maart

7 maart dierenriem mensen zijn in het 2e decan van Vissen. In dit decaan zijn degenen geboren tussen 1 maart en 10 maart.

De maan houdt toezicht op het leven van de mensen die in dit decan zijn geboren. Als zodanig vertoon je zulke uitstekende eigenschappen als intuïtiviteit, vriendelijkheid, creativiteit en enthousiasme. Je weerspiegelt de sterkere eigenschappen van Vissen.

Hoewel je persoonlijkheid veelzijdig is, draait het meestal om gevoelens. Als zodanig kom je vaak over als de samenvloeiing van emoties.

Dus op een gegeven moment ben je koesterend, zorgzaam, meelevend en introvert. Op andere momenten ben je creatief, fantasierijk en idealistisch.Je zou niet verwachten dat je deze kenmerken bij één persoon zou zien. Dit is wat jou zo speciaal maakt!

Om dit unieke karakter te overleven, heb je veel zelfdiscipline nodig. Beheers de kunst van emotionele discipline voor stabiliteit.

Carrière horoscoop

Je hebt een gezonde dosis gevoeligheid, mededogen, zorgzaamheid en koestering. Dit betekent dat je het heel goed kunt doen op medisch gebied en de wet.

De sleutel tot succes is ervoor te zorgen dat u niet te emotioneel gehecht raakt aan uw klanten. Anders zou je uiteindelijk hun emotionele bagage als die van jezelf kunnen dragen!

Laatste gedachte …

Hemelsblauw is de magische kleur van mensen die op 7 maart zijn geboren. Deze kleur staat voor enorme hoeveelheden gevoeligheid en emoties. Het vertegenwoordigt ook een gebrek aan vertrouwen.

Hemelsblauw weerspiegelt uw persoonlijkheid. Om beter te presteren in het leven en in uw relaties, legt u meer nadruk op uw zelfvertrouwen en gevoel van mogelijkheden.

Je geluksgetallen zijn 1, 2, 5, 7, 11, 29 en 41.

Show Buttons
Hide Buttons