Horoscoop: 9 juli sterrenbeeld

Horoscoop: 9 juli sterrenbeeld

9 juli sterrenbeeld

Mensen die op 9 juli zijn geboren, zijn zowel empathisch als rechtvaardig. Als zodanig sta je in de frontlinie en vecht je voor sociale rechtvaardigheid. Je klampt je niet vast aan negatieve ervaringen uit het verleden. Je weet hoe je jezelf opnieuw kunt uitvinden en verder kunt gaan met het leven.

Je hebt een charmante persoonlijkheid. Zo ben je voor veel mensen een magneet. Je omringt je met mensen die bedoeld zijn om waarde toe te voegen aan je ervaringen.

Hier is je volledige horoscoopprofiel. Het laat u kennismaken met uw robuuste persoonlijkheid. Lees verder voor verlichting!

Je staat onder het sterrenbeeld Kreeft. Je astrologische symbool is de krab. Dit symbool is geschikt voor degenen die zijn geboren tussen 21 juni en 22 juli. Het staat voor emoties, nauwgezetheid en vastberadenheid.

De maan speelt een grote rol in je leven. Dit hemellichaam brengt romantiek, liefde en bruikbaarheid in je leven.

Je belangrijkste regerende element is water. Dit element werkt nauw samen met de aarde, lucht en vuur om je leven zijn volledige betekenis te geven.

Astrologische kaart

9 juli dierenriemmensen zijn op de vooravond van Tweelingen-Kreeft. Dit is het begin van magie. De planeet Mercurius en de Maan spelen een zeer belangrijke rol in je leven.

Aan deze vooravond zitten heeft bepaalde voordelen. U bent bijvoorbeeld zowel inzichtelijk als emotioneel. Dit betekent dat u in contact staat met uw eigen emoties. Je biedt ook een emotionele buffer aan degenen die het verdienen.Bovendien geloof je volledig in je gezin. Je probeert zo veel mogelijk om ze te voeden en te beschermen.

De toverkracht van de magie heeft u in staat gesteld uw financiën te beschermen. U heeft een scherp oog voor de juiste investeringen. Zo zult u uw vermogen in de loop van uw leven aanzienlijk vergroten.

Uw astrologische kaart geeft aan dat uw gezondheid goed is. Pas echter op voor infecties die uw alvleesklier, maag, borstkas en borsten treffen. Gemini-mensen zijn in de regel vatbaar voor infecties in deze delen van hun lichaam.

Liefde en compatibiliteit

9 juli dierenriemliefhebbers zijn erg gepassioneerd als het gaat om zaken van het hart. U bent bereid er alles aan te doen om uw partner geïnteresseerd te houden in de relatie. Je weet hoe je ze het beste kunt beschermen tegen de zorgen van deze wereld.

Je wordt vrij gemakkelijk verliefd. Helaas val je even gemakkelijk uit liefde. Je liefde is meestal vluchtig en onvoorspelbaar. Inderdaad, u zult waarschijnlijk in de loop van uw leven veel partners hebben.

Intuïtie heeft je in het verleden goed gediend. Je gebruikt het als roer in je relaties. Hierdoor maak je zelden de verkeerde keuzes.

De sterren geven aan dat u een stabiele relatie wilt opbouwen. Als je dat doet, kom je over als een toegewijde en ondersteunende partner. Bovendien zul je briljante kinderen hebben die onder jouw begeleiding tot bloei zullen komen. Uw gezin zal ware vrede en geluk kennen.

U kunt een zeer gezonde relatie aangaan met partners die zijn geboren onder de sterrenbeelden Schorpioen, Vissen en Maagd.

U bent zeer compatibel met deze inboorlingen. Dit is meer het geval als ze werden geboren op de 2e, 3e, 5e, 6e, 9e, 12e, 16e, 22e, 24e, 25e, 29e en 30e.

Een woord van waarschuwing!

De planetaire uitlijning waarschuwt voor je romantische betrokkenheid bij een Waterman. Het kan dus zijn dat een relatie tussen jullie niet werkt. Het is nog steeds mogelijk om het te laten werken als je er veel in investeert, maar pas op!

Wat zijn de kenmerken van een persoon geboren op 9 juli?

Op 9 juli veranderen de mensen van de dierenriem evenveel als hun belangrijkste heersende lichaam, de maan. Ondanks de verschillende fasen in uw leven bent u echter zeer betrouwbaar.

Je bent een heel artistiek persoon. Je bent je bewust van de behoeften van je gemeenschap en je doet er alles aan om eraan te voldoen. Je gelukkigste momenten zijn wanneer je anderen helpt hun dromen te verwezenlijken.

U brengt graag tijd door in uw huis. U houdt van het comfort dat de vertrouwde omgeving met zich meebrengt. Toch neem je af en toe vakantie voor meditatie en zelfreflectie.

Je bezoekt graag locaties in de buurt van waterlichamen. Dit komt doordat je onder invloed bent van Kreeft, een Waterteken. Als zodanig voelt u zich het prettigst in de buurt van oceanen, meren, rivieren en zeeën.

Mensen benaderen je vaak met hun problemen. Dit komt doordat u goed kunt luisteren. Je staat altijd klaar om een ​​schouder te bieden voor de radeloze om op te leunen. Om deze reden nemen veel mensen je in vertrouwen.

U heeft echter een paar tekortkomingen waaraan u moet werken. Deze zwakke punten kunnen u op uw knieën brengen, tenzij u er resoluut mee omgaat.

U bent bijvoorbeeld geneigd manipulatief te zijn. U gelooft dat uw ideeën de beste zijn. Als zodanig heb je de neiging ze in elk argument te forceren, waarbij je alle andere standpunten negeert.

Ook draag je te veel emotionele bagage uit het verleden mee. Dit kan alleen maar tot frustraties en depressies leiden.

Al met al heb je wat nodig is om te slagen. Als je het gevoel hebt dat je niet zoveel vooruitgang boekt als je kunt, kijk dan naar binnen. Alles wat je nodig hebt, ligt erin!

Beroemde mensen geboren op 9 juli

Je deelt de verjaardag van 9 juli met een aantal beroemde mensen van over de hele wereld. Hier zijn er vijf:

  • Dorothea, geboren 1511 – Koningin van Saksen-Lauenburg
  • Thomas West, geboren 1577 – 3de Baron De La Warr, Engels-Amerikaanse politicus en soldaat, gouverneur van Virginia
  • Paul Merton, geboren in 1957 – Engelse komiek en scenarioschrijver
  • Jake Vargas, geboren 1993 – Filipijnse zangeres en songwriter
  • George Henley, geboren 1995 – Engelse actriceGemeenschappelijke kenmerken van mensen geboren op 9 juli

9 juli dierenriemmensen zijn in het 2e decan van Kreeft. U behoort tot dezelfde categorie als degenen die geboren zijn tussen 3 juli en 13 juli.

De planeet Pluto speelt een grote rol in dit decan. Als zodanig vertoon je de sterkere eigenschappen van dit hemellichaam. U bent bijvoorbeeld intuïtief, creatief en extravert. Dit zijn de meer positieve eigenschappen van Kreeft.

Mensen definiëren je door je aangeboren gevoel van optimisme. Het maakt niet uit hoe sterk een probleem lijkt. Je komt altijd bovenop dingen. Het betekent echter niet dat je een goochelaar bent met oplossingen. Het is gewoon dat u gelooft dat een oplossing mogelijk is.

Je verjaardag staat synoniem voor geweldige kwaliteiten als mysterie, genegenheid, verantwoordelijkheid en mededogen. Maak er goed gebruik van!

Carrière horoscoop

Je kunt het als zaakvoerder heel goed doen. Je begrijpt de wetenschap van het oplossen van problemen als het om zaken gaat.

Het verschil tussen een succesvolle zaakvoerder en een niet-succesvolle zaakvoerder zit hem in de manier waarop ze problemen oplossen. Bedrijven kunnen profiteren van uw vaardigheden. Jij bent het ingrediënt dat ze nodig hebben om te slagen.

Laatste gedachte …

Aqua is de magische kleur van mensen geboren op 9 juli. Dit is de kleur van de overgang. Je kunt het verdunnen of het in zijn geconcentreerde vorm gebruiken. Aqua staat voor mogelijkheid en optimisme. Dat is uw persoonlijkheid.

Je geluksgetallen zijn 4, 9, 12, 22, 30, 35 en 43.

Show Buttons
Hide Buttons