Maagd Man: Wat is mijn sterrenbeeld?

Maagd Man: Wat is mijn sterrenbeeld?

Maagd Man

Maagd Man: liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste partner, eigenschappen

We kunnen veel interessante dingen zien in een persoonlijke horoscoop, maar sommige algemene dingen zijn te zien in de algemene Zodiac-kenmerken van elk teken, en hetzelfde geval is met het Maagd Sterrenbeeld.

De Maagden zijn natuurlijk de grootste vechters en werkers in het tekensysteem van de dierenriem, zowel op het mentale als op het fysieke vlak, en proberen alles om zich heen in een staat te brengen die in strijd is met entropie, dat wil zeggen, orde en meer orde. Dit is waarschijnlijk een functie die, althans in deze 21ste eeuw, irritant of althans niet al te populair kan zijn. Natuurlijk, met een grote hoeveelheid verplichte analyses, gaan maagden door het leven, en we zullen zeggen dat zij degenen zijn die het moeilijkst vinden, en dan mensen die dicht bij hen staan.

Voor zover de Maagd een zorg is, stapt zijn karakter niet veel af van deze algemene karakteristieken, en we kunnen zeggen dat hij één missie in het leven heeft – iets repareren, zelfs als de dingen niet kapot zijn. Totdat hij dit doet, zal hij niet kunnen ontspannen en zal hij niet zo veel als ongelukkig, maar rustelozer zijn.

Op een of andere manier komen we een man tegen die heel serieus is, want als hij geen manier vindt om zijn hersenen constructief te gebruiken in zijn werk, kan hij je tot waanzin leiden door te analyseren. Maar betekent dit dat deze man niet in liefde kan ontspannen en dat hij zijn relatie overanalyseert? Lees in deze tekst.Goede eigenschappen

Deze Maagd moet werken, of hij zal zich nutteloos voelen in het leven in het algemeen. Een Maagd is een teken aan wie het voorbestemd is om alles wat kapot is te repareren, en hoewel je omgeving geïrriteerd kan zijn, ziet hij dit als een goddelijk werk.

De Maagd is een precieze, nauwkeurige en kritische man en zijn aandacht is gericht op de details. Deze heer is ook waardevol, efficiënt, systematisch en zeer doordacht om elke vorm van uitdaging te vermijden – hij houdt ervan dingen methodisch en systematisch te doen. Hij houdt van plannen en hij ziet dit als zijn kracht, niet als een fout. Hij is degene die graag alles van tevoren weet en hij prijst zichzelf als een van de zeldzaamste mensen die kunnen voorspellen wat er in de toekomst gaat gebeuren en waarom.

De Maagd heeft een enorm plichtsbesef en zal alles doen ten behoeve van anderen, of zijn familie, vrienden, werk of gemeenschap in kwestie – dit is een aspect dat hem een ​​goed persoon maakt die geen slechte ideeën heeft in zijn geest. Hij is bekwaam in het bepalen van feiten en geniet ervan om in contact te komen met details zodat velen zullen denken dat hij dapper en overweldigend is.

Deze man is meestal een zeer harde werker die niet schuwt van hard werken in elke zin van dat woord, en hij is onvermijdelijk wenselijk in elk team omdat iedereen weet dat dat op de Maagd kan rekenen. Hij wil iedereen graag laten weten dat alleen hij dingen op zijn plaats kan zetten en dat is waarom het noodzakelijk is – hij houdt er echt van om anderen met zijn volle hart te helpen.

De Maagd heeft de kenmerken die veel mensen niet als deugden beschouwen, maar ze zijn – zoals bescheidenheid en zuiverheid, en hij is evenwichtig en eerlijk. Bovenal heeft deze heer een bepaald soort adel in zich, maar tegelijkertijd is hij zeer bescheiden (een eigenschap die niet veel mensen hebben, vooral tegenwoordig).Slechte eigenschappen

Aan de meer negatieve kant, de Maagd man is obsessief-compulsieve neurotic die onregelmatig kan handelen – zoals anderen hem soms kunnen zien. Soms kan hij overdreven worden berekend en onderdrukt hij zijn emoties en laat hij mensen niet op een zinvolle manier te dicht bij hem in de buurt komen; onderweg heeft hij het gevoel dat hij niemand nodig heeft. Continue analyse van de rechtvaardiging zal hem leiden tot mentale verlamming – dit is slechts een optie en hij heeft de mogelijkheid om deze eigenschap te veranderen als hij werkt.

Met de Maagd man, weet je het zeker, en wanneer ze je betrappen op liegen of liegen, worden je dagen geteld, hij kan genadeloos zijn in zijn wraak (soms kan hij zo ver gaan dat zelfs hij kan zien dat dergelijk gedrag onnodig is). Maar hij kan zelf manipulator zijn, en anderen zo goed spelen dat niemand zelfs dat dagen of maanden zal vermoeden wat er aan de hand is. De Maagd zal je het gevoel geven dat je helemaal veilig bent, en als je het gevoel hebt dat je bent, zal hij je straf onthullen.

Sommigen zeggen dat de Maagd man vatbaar kan zijn voor ongevoeligheid en dat hij narcis is die alleen geeft om zijn uiterlijk met een verlangen naar perfectie.

In sommige, misschien extreme gevallen, wordt de Maagd-man gezien als de man die geen passie, tederheid of warmte heeft. Maar tegelijkertijd is een man die kan huilen als hij er zin in heeft.

Deze man moet voor zijn gezondheid zorgen, omdat hij rampzalig kan zijn in de tijd dat hij zijn controle verliest en wanneer iemand met emoties knoeit. Het is gewoon een reflex omdat de Maagd in de eerste plaats loyaal is aan zichzelf en hij alle andere mensen uitsluit. Meng deze eigenschap niet met het Leos egocentrisme, in dit geval heeft hij zichzelf in de eerste plaats nodig en alle anderen komen later. En soms is hij teveel voor zichzelf.

Liefde

De Maagd is een perfectionist die graag alles repareert en op zijn plaats brengt, en in liefde gaat deze heer door tot hij de perfectie vindt die hij probeert te bereiken. Wanneer deze man verliefd is, vraagt ​​hij zich voortdurend af of het is wat hij voelt als liefde of iets anders, iets soortgelijks, of is hij verkeerd – er zijn veel vragen die hij zichzelf stelt. Als een variabel teken gebeurt het vaak dat hij liefde verklaart en dan realiseert hij zich binnen een paar weken dat het helemaal niet liefheeft – dit aspect is zeer interessant omdat de Maagd man is die graag analyseert, maar hij vraagt ​​zich af altijd.

Hij voelt zich moeilijk om op een liefdevolle manier met iemand verbonden te zijn, omdat zijn emoties onstabiel zijn, net als bij andere variabele sterrenbeelden, maar hij is op de een of andere manier zeer strikt in termen van verwachtingen. Dus de Maagd heeft veel problemen om te weten wat hij van zichzelf wil. En nog één ding moet hier worden toegevoegd – de Maagd is zeer loyaal aan zijn vrienden, maar als het gaat om de zoektocht naar levensliefde, onderhoudt deze heer zelden lange emotionele relaties totdat hij de persoon vindt die hem de perfectie geeft die hij zoekt of totdat hij zijn handen opheft van die ene perfecte liefde, wanneer hij stopt met kijken. En dit is misschien de beste oplossing voor deze man, om te stoppen met obsederen en wanneer liefde tot hem komt.

Over het algemeen kan hij een echt oninteressante minnaar zijn, niet in de zin dat deze mensen saai zijn, maar hij is niet degene die iets geks en ongelooflijk romantischs voor zijn geliefde zal doen. Meestal is het een partner die creativiteit moet opdringen in een relatie – en het goede is dat elke Maagd man graag zijn minnaar ten dienste staat, en in zijn eeuwige zoektocht naar de perfectie, de meeste mannen geboren in de Maagdenteken zal zijn best doen om de anatomie van hun partner te begrijpen en haar echt kunnen bevredigen. Als we anatomie zeggen, bedoelen we ook de analyse van een geliefdenkarakter en haar geven wat ze nodig heeft.

verwantschap

Afhankelijk van wat je zoekt, kan een relatie met een Maagd man heel bevredigend of erg irritant zijn – hij is niet een geschikte minnaar voor iedereen. Hij is toegewijd aan zijn partner, maar omdat we weten dat Maagden worden geregeerd door de planeet Mercurius, wat leidt tot een soort dubbele persoonlijkheid die niet altijd kan worden vertrouwd. En dit is een vergelijkbare situatie als bij de Gemini-man die ook wordt geregeerd door de Mercurius, en we weten allemaal hoe onregelmatig hij kan zijn. We weten allemaal hoe moeilijk een relatie kan zijn met mensen die niet constant zijn en een veranderlijk karakter hebben.

Deze minnaar kan behoorlijk oppervlakkig zijn als het gaat om emotionele intimiteit en genegenheid, maar de Maagd man is slim genoeg om de partner waar hij van houdt niet los te laten – hij is niet dom om zijn geliefde hem te laten verlaten vanwege zijn aard. Hij houdt van de routine en moet gezonde keuzes in zijn leven hebben, of hij zich daarvan bewust is of niet, en het kan hem er veel van vragen.

De Maagd man, wanneer in een goede relatie, in harmonie met traditionele waarden probeert te leven en hij hunkert naar een persoon naast hem die voor hem zal zorgen terwijl hij om de wereld geeft, en andere zorgen in zijn leven. Misschien oneerlijk, maar dit is de waarheid.

Hij moet een zeer strikt en sterk moreel kompas hebben om in een relatie te worden gewaardeerd, en hij is ook zeer voorzichtig met de waarheid en hij zal zich als een modelpartner gedragen. Als cliché is de Maagd altijd op zoek naar lichamelijke voldoening, of hij gaat naar een ander uiterste.

Als hij te veel tekortkomingen bij zijn geliefde herkent, zal hij ongetwijfeld naar een andere zoeken, zonder achterom te kijken. Zelfs de beste Maagd heeft deze behoefte en hij heeft een probleem met vertrouwen als een weerspiegeling van zijn gedrag.

Als de partner Maagd ophoudt je te vertrouwen, zelfs als er geen reden voor is, let dan op, want dit kan een teken zijn dat hij niet eerlijk is.Beste partner

De Maagd is op het eerste gezicht een koude en verre persoon, en in feite kan hij erg emotioneel zijn, zelfs als hij niet weet hoe hij deze emotionaliteit op de juiste manier kan uiten. Hij kan snel van gedachten veranderen, hij staat erom bekend discussies en conflicten te vermijden en elk gesprek met de Maagd is erg interessant. Als partner is de Maagd erg zorgzaam, soms is hij sociaal, en ze verschijnen graag in het volle licht bij alle gelegenheden – hij kan die partner zijn die je trots zal maken.

De geweldige liefhebbers van deze interessante man kunnen Kreeft of Schorpioen zijn.

Wat de liefhebber van Kreeft betreft, analyseert de Maagd voortdurend de veranderende gemoedstoestand van de Kreeft, zodat hij altijd kan worden gevonden wanneer hij een schouder nodig heeft om te huilen of een zachte omhelzing. Kankerliefhebber moet de pedante Maagd nooit schuldig laten voelen vanwege een lange lijst met verplichtingen. Geluk zal dit paar glimlachen, en dit is vooral waar; ze proberen elkaar meer te bieden dan anderen.

Als we het hebben over de Schorpioenliefhebber dan zouden we kunnen zeggen dat de Maagd interessant op liefde reageert – hij kan bang en gefascineerd zijn. De Maagd man en Schorpioen minnaar kunnen een goede match zijn als de Maagd man Schorpioen minnaar helpt te openen en zijn romantische kant te laten zien; dan zal alles zo gepassioneerd zijn dat ongelooflijk is.

Aan de andere kant is de Maagd-heer Schorpioen interessant omdat het niet gemakkelijk te veroveren is en Schorpioen niet van een gemakkelijke prooi houdt en hij graag zijn geliefde overwint. Als Scorpio opent voordat Maagd en hij mysterieus blijft, zal hun relatie tijd vergen, maar het zal heel lang duren en het zal geweldig en solide zijn als een rots.vriend

De Maagd is de enige vriend die graag anderen van dienst is en je kunt hem bij de hand vinden als je hem nodig hebt. Gezien het feit dat, in principe veelzijdig, velen al die enorme gebieden verrassen waarin de Maagd wordt gestuurd.

De kennis en vaardigheden van de Maagd worden geperfectioneerd omdat er tijd en moeite in wordt geïnvesteerd – hij gebruikt deze kennis graag om zijn vrienden te helpen en beter te maken. Misschien zien zijn vrienden dit als een onnodig proces, maar de Maagd moet zijn mening uitspreken en zijn vrienden dit laten realiseren.

In sociale contacten heeft hij misschien wat meer tijd nodig om “op te lossen”, maar in hem heb je een vertrouwde vriend en een persoon die je van tijd tot tijd “tot de grond” laat zakken in situaties waarin, voor emotionele verwarring , je bent dringend een “stem van gezond verstand” nodig. Hij is de enige vriend die je zal helpen met de stem van de rede – en dit aspect kan in geen enkele Maagd worden ontkend, ze weten hoe ze de situatie objectief moeten bekijken. Als je een vriend wilt die je de waarheid in je gezicht vertelt, moet je je vriend Maagd noemen.

Aan de andere kant, als de Maagd je als zijn vriend of partner heeft gekozen, twijfel dan niet aan je kwaliteiten, omdat je in de tussentijd zeker een aantal tests hebt doorstaan, zonder het te weten.

Dus dit is een goede vriend, maar niet gemakkelijk, en hij kan soms een volledige hand zijn – de Maagd is nooit een gemakkelijk persoon, maar hij is niet slecht en heeft goede bedoelingen met zijn loyale vrienden.

Vader

Hij is de enige vader die, en zijn kinderen zullen nooit hun gympen onder het bed gooien en iets verkeerd of ondeugends doen. De Maagd-man is zeer analytisch en geweldig in het stellen van doelen en het opleggen van deze aan zijn kinderen, en hij weet meestal hoe deze functies op zijn kinderen kunnen worden overgedragen. De kinderen van de Maagd zullen alles over organisatie, teamwerk, winstgevendheid en planning kunnen leren door hem te bekijken.

Vanwege zijn uitgesproken neiging tot perfectionisme kan de Maagd man behoorlijk gefrustreerd zijn als zijn kinderen niet aan zijn hoge verwachtingen voldoen. Hij is geneigd kritiek te leveren op de dingen die erg pijnlijk zijn voor zijn kinderen (ze kunnen deze kritiek jarenlang onthouden). In plaats van zo kritisch te zijn, zou deze vader hen in de meest positieve zin moeten proberen aan te moedigen.

Show Buttons
Hide Buttons