Leeuw Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Leeuw Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Leeuw Vrouw

Leeuw Vrouw (Leo Vrouw): liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste partner, eigenschappen

We weten allemaal dat de leeuw de koning van de jungle is en dezelfde vergelijking geldt in de dierenriem, waar het teken Leo wordt beschouwd als de koning van de horoscoop. Dit is een vurig teken, en de heerser ervan is de zon – ze hebben een soortgelijk temperament en hetzelfde geval geldt in het leven van de Leo-vrouw. Haar leven is het toneel en zij is de hoofdrolspeelster.

Ze is de dominante minnares, die je op geen enkele manier moet weerstaan, en ze is van nature gepassioneerd en wil het beste in het leven hebben. De Leo-vrouw is erg theatraal en origineel. Alles in haar leven moet dramatisch zijn, maar deze dame heeft een goede ziel. Lees meer over deze interessante vrouw.

Goede eigenschappen

Sommige mensen zeggen dat de Leo-vrouw helemaal geen vrouw is en dat ze meer een leeuwin is in de ware zin van het woord. Dit is een vrouw die alle barrières doorboort, die moedig is, onverschrokken en bestuurd door werk, waarbij ze aan het einde van haar weg het succes en de erkenning van de samenleving ziet. Zij is degene die haar omgeving, en vooral haar eigen leven, wil beïnvloeden – de Leo-vrouw is de leidende dame, en er is niets dat aan die kwestie kan worden veranderd.

Deze Leo-vrouw is een bekwame planner van haar dagen en haar leven in het algemeen; ze leeft op een manier dat er geen verrassingen voor haar zijn. Ze weet alles wat ze moet weten, en ze zal daar stoppen tot het punt waarop haar interesse stopt; wanneer ze nodig heeft, zal deze vrouw alles weten wat ze nodig heeft om haar doelen te bereiken. Wanneer een Leo-vrouw het niet weet, leert ze wat nodig is en drukt het op de best mogelijke manier uit.Deze Leo-dame is de persoon die echt weet zich op een heel mooie manier uit te drukken en altijd de uiteinden in haar handen houdt. Ze heeft geen steun van anderen nodig, noch als hulp noch als hulp, de Leo-vrouw doet dingen op haar eigen manier. Maar deze dame zoekt graag in anderen een grote bron van inspiratie, en ze zal altijd genieten en emotionele stabiliteit aan hen brengen indien nodig. Dit maakt haar een geweldige partner en vriend, en misschien als anderen haar als een goede werker zien, zullen ze beter worden.

Maar als het gaat om de zakelijke omgeving, de Leo-vrouw die zelden emoties toont aan haar collega’s omdat ze niet van zakelijke rivaliteit houdt. Ook zal er zelden een zeer serieuze relatie zijn met een persoon die aanzienlijk succesvoller is dan zij, maar op een goede manier is zij degene die anderen die met haar in contact komen, zal inspireren om de beste te zijn die ze kunnen zijn.

Slechte eigenschappen

Natuurlijk heeft deze vrouw haar slechte kant, en als die kant de overhand heeft, kan de Leo-vrouw erg gehumeurd, moeizaam, arrogant, egoïstisch en agressief, fronsend worden – niemand zal dergelijke “diva” verdragen. Ze kan zelfs erg overstuur raken als ze niet de aandacht krijgt die ze verwacht en zich kan gedragen als een groot, verwend kind dat haar snoep niet heeft gekregen. Zo soms onvolwassen en irritant.

Ze wordt vaak verkeerd begrepen en beschouwd als een hard en arrogant persoon, en mensen kwalificeren haar vaak als te luid en te open. Het probleem bij het begrijpen van deze Leo-vrouw komt van haar gepassioneerde aard en het onvermogen om haar mond te houden en zorgvuldig na te denken voordat ze het doet.

De Leo-vrouw kijkt altijd hoe ze kan evolueren en vooruitgaan in het leven en de carrière, en in deze zin schuwt deze dame niets om het doel dat ze heeft gesteld te bereiken. En we zullen zeggen dat er niets mis is met deze intenties, maar aan de andere kant kan de Leo-vrouw in dit proces erg egoïstisch en te veel bezig met zichzelf zijn, dus ze zal blind zijn voor andere mensen om haar heen die ook hun eigen behoeften en intenties. Ze moet zich hier meer van bewust zijn en dienovereenkomstig handelen.Liefde

In liefde, zoals in het leven, voor de Leeuwedame, kan er geen midden zijn; ze gaat voor alles of niets. De intensiteit en passie die deze opmerkelijke vrouw in elk aspect van haar leven manifesteert, zijn de meest prominente in haar liefdesleven.

Je zult altijd weten of ze van je houdt of niet, en hoe hoog de intensiteit van haar emoties is. Er is niet veel filosofie en je moet de Leo-vrouw volledig vertrouwen, omdat haar grote warme hart haar nooit in de steek zal laten wie ze wil – er is nooit een vergissing. Wanneer je op haar prioriteitenlijst hoog genoeg wordt, komt de waarheid er net zo snel uit als dag of nacht.

Ze wil dat haar liefde is als het sprookjesachtige liefdesverhaal dat je alleen in boeken en films kunt zien – en omdat ze zo sterk is met de Leo-vrouw, krijg je de beste kans om je liefdesdroom te vinden en te realiseren.

Wees voorbereid op de wervelwinden van extreme beklimmingen en diepe valpartijen met dit vurige karakter, omdat de Leo-vrouw de enige vrouw is die alleen grote liefde kent en erkent, het soort dat de muren van de grond beweegt en de sterren bereikt. Een Leo-vrouw zal haar liefde in het centrum van haar universum plaatsen, maar ze zal ook eisen dat je hetzelfde doet, en ze zal nooit tevreden zijn met iets minder, dus als je niet klaar bent en bereid bent om volledige kracht vooruit te gaan, doe dan probeer niet eens contact op te nemen met deze dame.

De Leo-vrouw wordt in de meeste gevallen gemakkelijk verliefd en zodra dit gebeurt, kan ze zich volledig overgeven. Dit betekent niet dat deze dame naast iedereen tevreden zal zijn, maar als het gaat om een ​​man die haar fantasieën kent en wil vervullen, zal de Leo-vrouw zich volledig overgeven. Maar in de liefde, van welke aard dan ook, kan deze dame veeleisend zijn en vatbaar zijn voor overspel, dus haar geliefden houden dit kitten in de gaten. Ze kan afdwalen en elders die nieuwe liefde vinden.

Ze is een geschikte minnaar voor al die mensen die graag in een temperamentvolle en vurige staat verkeren, die graag met vuur spelen, maar de Leo-vrouw, vooral als ze nerveus is, kan ze een beetje gevaarlijk zijn.

Bij haar is liefde een constante zoektocht naar een beetje adrenaline, maar gelooft dat het de moeite waard is. Geloof ons; Leo lady is zo vrouwelijk en gepassioneerd dat je je nooit zult vervelen naast haar. Er is geen reden voor haar om zich onzeker of bedreigd te voelen, en hoewel het soms voor kleine problemen kan zorgen, is de Leo-liefhebber vaak een ongelooflijke nieuwe ervaring voor zijn partners.

verwantschap

De Leo-dame is in een relatie zeer loyaal aan haar partner. Ze verwacht van haar partner dat ze even toegewijd, uniek, onafhankelijk en sterk is als een individu. De Leo-dame zoekt geen beschermende relatie, maar om samen met haar partner te wandelen. In ruil daarvoor zal deze dame loyaal, toegewijd, gul en hartelijk zijn voor haar langetermijnliefhebber en hem altijd laten zien hoeveel hij voor hem betekent.

De relatie met een vrouw geboren in het teken van Leo zal altijd leuk zijn en gevuld met de adrenaline omdat ze geen routine doorstaat en voortdurend zal zoeken naar manieren om wat verandering en drama in het gewone leven te brengen. Maar dit betekent ook dat deze dame niet ieders kopje thee is, want ze heeft een minnaar nodig die haar kan volgen. Het is niet altijd gemakkelijk om bij haar te zijn.

Zij is de enige vrouw die vatbaar is voor overmatige hechting, maar dit gaat altijd gepaard met teveel verwachtingen waaraan niet iedereen zou kunnen voldoen. Maar in dit alles blijft de Leo-vrouw uiterst toegewijd. In sommige gevallen is ze misschien niet geïnteresseerd of gefocust op zichzelf en haar carrière of andere mensen in haar leven, maar in een relatie waarin ze diep van haar partner houdt, kan ze subtiele en warme Leo worden die haar hele ziel aan haar partner en familie geeft .

Dus de Leo-vrouw weet wat ze wil, en er is niets om van gedachten te veranderen. We kunnen het niet al snel koppig noemen voordat een vrouw met sterke wil. Ze kan niet worden onderworpen aan iemands regels en behoeften en zal zelden flexibel zijn voor de onverantwoorde houding van de partner ten opzichte van tijd en enig gebrek aan respect.Beste partner

Relaties zijn een belangrijk aspect van het leven van Leo en hoewel ze vol van zichzelf zijn en zelfvoorzienend lijken, hebben ze altijd de neiging om een ​​partner te hebben. Ze zijn niet degenen die hun gevoelens verbergen, en alle Leos maken ze luid en duidelijk. Dus wie kan de beste match voor deze vrouw zijn?

De beste partner zal de Waterman-minnaar zijn, en dit is de perfecte match in die zin dat dit de minnaar is die het nooit moeilijk zal vinden om te luisteren naar de intellectuele en spirituele drama’s van de Leeuw-vrouw en de verschillende fasen die ze doorloopt. En het goede aspect hier is dat de Waterman-minnaar de driftbuien van de Leo-vrouw diep kon begrijpen en haar de houding kon geven die ze nodig heeft.

Een andere minnaar die goed zou kunnen zijn voor de Leo-vrouw kan de Ram-partner zijn aan wie deze dame niet veel hoeft uit te leggen over hoe ze zich voelt. Ze kunnen de quality time samen doorbrengen; ze zijn even ambitieus en delen stilzwijgend begrip met de beste vriendelijke ondersteuning.

Uiteindelijk kan een solide minnaar voor de Leo-vrouw een Weegschaal-liefhebber zijn – voor het temperament van Leo zullen de diplomatieke vaardigheden van de Libra’s van pas komen.

vriend

Kenmerkend voor Leo vrouw als een vriend is haar enthousiasme groter dan het leven en de warmte van de geest die ze geeft aan haar geliefden. Dit is een dame die graag omringd wordt door mensen die vol energie en enthousiasme zijn, net zoals zij.

In feite heeft deze vrouw een grote kring van vrienden en kennissen, haar telefoon staat vol met contacten, en dit is geen wonder omdat de Leo-dame genereus is en leuk om mee om te gaan. Ze is in principe een vrouw voor alles, zowel een meisje als een vriend – je kunt met haar drinken en feesten, of je kunt in een chique restaurant zitten, ze kan het allebei doen. Maar het belangrijkste is dat de Leo-vrouw trouw blijft aan haar vrienden en hen hun fouten, zelfs de meest ernstige overtreding, of een verraad zal vergeven.

De Leo-vrouw houdt er echt van om te helpen, omdat ze vrijgevig is en de dankbaarheid van anderen waardeert. Ze heeft veel zelfvertrouwen, vanwege professionele tevredenheid en geld dat ze wanhopig wil hebben, geeft haar een gevoel van macht en invloed, zelfs tegenover de mensen die ze voor het eerst in haar leven ziet, ze geeft ze graag wat ze ook nodig hebben en willen. Dit soort gedrag verveelt haar nooit, omdat ze altijd dapper is en een vriendin geeft.Moeder

Deze vrouwen zijn geboren leiders en organisatoren, en ze hebben waarschijnlijk een dominante rol, zo niet op het werk, het is veilig in het gezin waar ze het hoofd van het gezin zijn, en ze nemen beslissingen, ze worden gevraagd, bevolen, gedomineerd.

De Leo-moeder is trots, vechtend en uitdagend, en een extreem zelfbewuste en zelfverzekerde ouder, dapper maar niet vatbaar voor risico’s – ze weet waar de grenzen in het ouderschap liggen. Ze zal haar kinderen leren om vooral trots te zijn, vechters te zijn en altijd een hoog hoofd te houden, ongeacht de omstandigheden in hun leven.

Deze moeder zal een gevoel van haar eigen belang in het leven van haar kinderen doordringen, evenals de noodzaak om de eerste en de beste in alles te zijn, die overal en altijd bewondering veroorzaakt.

Haar kinderen zullen de creativiteit en het talent van de leider van hun Leo-moeder erven, evenals de reden om hen te voeden – deze moeder is warm en teder en beschermt haar kinderen als echte leeuwen klaar om iedereen te scheuren die ze durft aan te raken.

Zelfs in de jeugd van kinderen zal ze hen opleiden tot vechters; ze zal hun belang vergroten, ze in de levende arena werpen en er een kleine Leos van maken, maar de dapperen die hun stem zullen verheffen.

De Leo-moeder zal kijken naar haar kinderen die trots hun succes met goedkeuring erkent, ze zal trots zijn op de kracht die ze van haar hebben geërfd, evenals de afleiding in het leven.

Ook zullen haar kinderen het gevoel van schoonheid voor esthetiek voelen en de noodzaak om in het middelpunt van de belangstelling te staan ​​- dit wordt onbewust overgedragen aan kinderen van hun Leo-moeder.

Show Buttons
Hide Buttons