Kreeft Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Kreeft Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Kreeft Vrouw

Kreeft Vrouw(Cancer): liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste partner, eigenschappen

Dit is een vrouw die wordt gedefinieerd door één woord – gevoeligheid, maar het moet worden vermeld dat haar expressieve gevoeligheid niet alleen haar behoeften aanpakt, maar ook de behoeften van anderen, wat haar een van de meest gezaghebbende sterrenbeelden maakt.

Maar mensen die dicht bij haar staan, moeten zich één ding realiseren – dat zelfs in haar leven zelfs de lichtste kritiek wordt ontvangen in haar fragiele hart en niet gemakkelijk te vergeten zal zijn. Iedereen die dicht bij deze dame staat, moet oppassen dat ze haar gevoelens niet kwetst, en dit is geen gemakkelijke taak.

De Kreeft-vrouw is erg mooi en heeft een diepe intuïtie, daarom is het de moeite waard om naar haar mening te luisteren. Maar hoe gedraagt ​​deze vrouw zich in liefde, wat zijn haar behoeften en geheime verlangens? Lees in dit artikel.Goede eigenschappen

De Kreeft-vrouw is mysterieus, aantrekkelijk en onopvallend zoals haar planetaire heerser – de maan (het is in de astrologie bekend dat de maan verantwoordelijk is voor de emoties, en hier wordt de emotionaliteit maximaal uitgesproken). Maar hier ligt haar kracht en haar vermogen om anderen op een diep niveau te begrijpen.

Op een of andere manier behoort de Kreeft-vrouw tot de meest beruchte dierenriemverleiders – deze dame is soms heel fantasierijk, fascinerend en onvoorspelbaar, ze is niet zo passief, zoals sommigen zouden verwachten.

De Kreeft-vrouw is soms kinderachtig, zelfs gezien als dom, soms te serieus en melancholisch, en ze slaagt erin om veel verschillende emoties te tonen in slechts één moment – dit is zo’n prachtig complexe persoon.

Deze vrouw raakt zelden in conflict en loopt liever weg van problemen dan ze tegenkomen, maar tegelijkertijd is zij degene die klaarstaat om anderen te helpen wanneer dat nodig is. Ze houdt ervan anderen te helpen en is een vriendelijk persoon die iedereen kan begrijpen en een geweldig advies kan geven. Wanneer nodig zal deze vrouw je troosten, en in andere, zal ze je de lelijke waarheid vertellen.

Slechte eigenschappen

Maar waar is complexiteit, er zijn ook enkele negatieve karaktereigenschappen – in het leven van de Kreeft is het haar onvermogen om het leven onder ogen te zien – het kan teveel voor haar zijn om te dragen, dus verbergt ze zich.

Deze dame is soms verlegen en besluiteloos, vooral als het bergafwaarts gaat voor haar, en ze had het niet op die manier gepland. Wanneer een ongeval aankomt, steekt de vrouw van Kreeft meestal haar handen op van alles en impotent en zegt dat ze in orde is, wat het lot haar ook zal brengen.

In zekere zin is deze vrouw een fatalist en soms ziet ze zichzelf als een tragische figuur.

Sterker nog, de Kreeftvrouw kan erg lui zijn en in sommige gevallen toont ze geen ambitie en blijft alles wat ze wil doen in de sector van het verlangen. Deze dame is te gevoelig, vooral als ze zichzelf onrecht aandoet; in deze tijden zal deze vrouw in haar schelp trekken, waar ze helaas in haar eenzaamheid haar denkbeeldige wonden zal genezen.

De Kreeft-vrouw is ook een huilbaby en kan verscheuren als de kleinste in haar leven haar niet past. Maar laat je niet voor de gek houden door te denken dat de Kreeft je nooit pijn zal doen of beledigen – dat zal ze wel, want ze heeft een geweldig geheugen en zal die tijd herinneren dat je haar pijn deed.

Nog een ding dat we hier zullen toevoegen – de Kreeft is van het ene type dat niet graag heel vaak naar buiten gaat, en ze voelt zich het beste als ze bij haar thuis verblijft. Soms heeft ze veel eisen aan andere mensen: deze dame heeft veel bewijs nodig dat je van haar houdt en dat je haar nodig hebt.

In sommige extreme gevallen heeft deze dame de neiging om in alles te overdrijven, vooral in eten, drinken en luiheid.Liefde

De Caner-vrouw is de enige dame die erg sensueel, erotisch en gepassioneerd is, maar soms verliefd, ze is te verlegen om de eerste stap te doen omdat ze bang is om uit haar schulp te komen, waar ze zich het beste voelt. Een potentiële man moet subtiel worden aangemoedigd totdat haar erotische verbeelding vrij is van remming – dan wordt ze de beste minnaar ter wereld. Eén verkeerd gebaar en ze zal zich terugtrekken, en je zult nooit zien hoe geweldig deze vrouw kan houden.

Het belangrijkste in de liefde is dat haar partner een “draad” vindt voor de Kreeft-vrouw – dan wordt ze een geweldige minnares die weet hoe ze de man liefde kan geven. Het plezier dat deze vrouw kan geven wanneer ze de obstakels doorbreekt, zal elke man verrukken.

De Kreeft-vrouw wil met liefde en respect worden behandeld en kan een agressieve partner verlaten zonder langdurig weg te glijden – als ze gewoon iets ziet dat niet bij haar past. Ze houdt van romantiek en complimenten, en ze wordt graag geprezen voor haar elke actie, ze houdt van de uitwisseling van tederheid met haar partner – wat deze dame moet je wennen aan veel knuffels en ongelooflijke genegenheid.

Mevrouw Cancer houdt ervan om verliefd te zijn, ze houdt ervan om lief te hebben, en wanneer ze echt van houdt, en dan houdt ze er voor altijd van, is dit zeker. Deze dame bezit de adel van de geest en de ongelooflijke kracht van het voelen. Van nature is ze erg warm en demonstratief en zal ze een sterke muur om haar partner bouwen en goed voor hem zorgen.

Maar, zoals al het andere, ook in de liefde, verandert de Kreeft-vrouw vaak haar humeur, en haar gevoelige aard kan erg onhandig zijn. En op een meer negatieve toon, deze vrouw die bij het sterrenbeeld Kreeft hoort, voelt zich vaak ongemakkelijk op een emotioneel vlak en heeft een partner nodig die haar kwetsbaarheid begrijpt en voelt.

verwantschap

Op de een of andere manier is deze vrouw een traditionalist – ze vindt het leuk als een man de eerste stap zet, en ze is slim, ze weet meteen of hij zijn aanbod moet accepteren of niet, ze zal hem niet toestaan ​​om van tevoren haar intenties te ‘lezen’. Zodra ze haar partner kiest, is ze klaar om alles voor hem te doen, en in ruil daarvoor is totale loyaliteit. De Kreeft-vrouw is erg verraderlijk en vatbaar voor tranen, ze moet weten dat hij niet kan en niet kan bewijzen dat ze haar liefde voor haar opnieuw kan bewijzen, wat betekent “voor de rest van haar leven”.

Maar haar geliefden moeten zich van één ding bewust zijn – de Kreeft-vrouw is veel sterker dan ze eruit ziet en daarom veiliger in haar dan haar geliefden denken. Als ze zich comfortabel genoeg voelt, zal ze ophouden breekbaar en onzeker te zijn; maar integendeel, het neemt een teugel in haar handen.

Deze dame is ook erg trots op haar vrouwelijkheid, en haar geliefde kan van haar vele liefdesverklaringen en volledige toewijding aan een man verwachten, vooral in een langdurige relatie. Maar haar geliefden moeten zich ervan bewust zijn en de Kreeft-vrouw kan obsessief jaloers zijn.

Verleiding en sensuele fantasieën zijn de dingen waar de Kreeft-vrouw enorm van geniet, maar ze moet vertrouwen hebben in haar partner.

Beste partner

Er is één idee van een perfecte minnaar voor de Kreeft-vrouw – het is een perfecte partner die een deel van haar huis kan zijn, waar ze op de bank kunnen zitten, in tweeën tv kijken, wat wijn drinken en wat eten. Ze voelt zich nergens beter en veiliger dan in haar eigen huis, en de familie is het grootste toevluchtsoord voor haar.

De Kreeft-vrouw zal nooit gelukkig zijn met iemand die koud en energiek is in gevoelens of zelfs niet geïnteresseerd in het welzijn van het gezin.

Dus, met dit alles in gedachten, zijn er een paar sterrenbeelden die geschikt kunnen zijn voor de Kreeft-vrouw. Een van hen is een liefhebber van Schorpioen die haar ideale paar zal zijn. Deze twee kunnen sinds de eerste dag perfect worden begrepen en perfect verbaal en non-verbaal worden gecommuniceerd.Een andere geschikte minnaar in het geval van de Kreeftvrouw is de enige partner die bij het Vissen Sterrenbeeld hoort. Deze twee kunnen elkaar goed begrijpen en kunnen eeuwige loyaliteit hebben. Ze begrijpen elkaar goed en weten hoe ze elkaar zullen plezieren – en het enige dat aan deze liefdesrelatie ontbreekt, is de onvoorspelbaarheid van hun personages. Deze twee zijn zo vergelijkbaar dat je je kunt vervelen door naar ze te kijken, en de ogenschijnlijk saaie relatie die ze als perfect beschouwen

Uiteindelijk zullen we nog een minnaar noemen die bij onze dame Kreeft past, en we hebben het over de Taurus-minnaar. Hier vertegenwoordigen de Kreeft-vrouw en de Stier-partner de uitstekende combinatie van partners die instinctief voelen en begrijpen zonder veel woorden te gebruiken. Beiden willen elkaar sterk aanmoedigen en zichzelf tevreden stellen in een prachtig uitzicht.

Het belangrijkste voor deze verbinding om te werken, is trouw zijn aan zichzelf, langzaam en voorzichtig beginnen en geleidelijk hun “nest” opbouwen. Hun relatie zal even zachtaardig en wulps zijn, en na verloop van tijd zullen ze fantasierijker en leuker worden, zodat het vuur langer zal branden. Dit kan een relatie zijn die voor beiden kan zijn.

vriend

Als het gaat om vriendschap, geeft de Kreeftvrouw je geen directe kennis die je nodig hebt, maar ze verwacht van haar vrienden om tussen de regels door te lezen wat voor soort probleem het is en hoe dingen recht te zetten. Maar ze vraagt ​​haar vrienden om haar te helpen in tijden van nood en om tot haar beschikking te staan ​​wanneer ze het van je vraagt. Als u dit niet doet, wacht de Kreeftvrouw even om u eraan te herinneren.

Vanwege de verschillende gemoedstoestanden die deze vrouw vertoont, weet je niet zeker of je een goede vriend voor haar bent, omdat je nooit weet onder wiens invloed en wanneer ze haar bescherming zal losmaken. De Kreeft-dame zorgt voor alles om haar heen dat haar vult en haar leven zinvol maakt, en vrienden behoren tot deze categorie – ze is een zorgzame en voorzichtige vriend. Zij is degene die ervoor zorgt dat iedereen veilig thuiskomt na een gekke avond uit en die altijd zal bellen om te zien of alles goed met je is.

Ze is de best mogelijke persoon om haar vrienden diepgaand inzicht te geven, en dit is een manier van hulp die de Kreeft-vrouw biedt, ze probeert zo objectief mogelijk te zijn. Als je iemand nodig hebt om je te troosten, is een vriend Kreeft de beste in deze taak. Ze is een schouder om op te huilen en zal altijd in staat zijn om comfort te bieden aan de mensen van wie ze houdt. De Kreeftse vrouw beschermt vriendschap als de meest waardevolle schat en is een vriend die het waard is om te houden.Moeder

Kreeft Sterrenbeeld, in het algemeen, aanbidt zijn thuis en degenen die tot dit teken behoren, worden graag omringd door mensen en dingen die hij leuk vindt. Van alle tekenen is Kreeft de meest moederlijke – het heeft zeer prominente beschermende verlangens naar zijn buren, vooral naar kinderen. Kreeft-vrouw geeft over het algemeen om alle mensen alsof ze lid van hun gezin zijn. Ze is trouw en loyaal en familierelaties betekenen veel voor haar; deze dame heeft een sterk gevoel voor traditie en houdt ervan omringd te zijn door de mensen die hetzelfde voelen.

Van nature is de Kreeft-vrouw een zorgzame en familietype van een vrouw, en ze is altijd meer bezig met geven dan ze wil nemen. Ze houdt van een rustig, stabiel gezinsleven en veiligheid en loyaliteit zijn de belangrijkste in haar leven. Dit betekent zowel voor haar familie als vooral voor haar kinderen. Er wordt gezegd dat de echte moeder precies de Kreeftvrouw is, de enige die haar kinderen een enorme hoeveelheid liefde en begrip kan geven.

Ze is het type vrouw dat al het mogelijke voor haar kinderen opoffert en stevig aan de kant van hen staat, zelfs in tijden waarin haar kinderen een fout hebben gemaakt.

Kinderen zijn haar heilige graal, het belangrijkste in het leven van de Kreeft-vrouw. Het is moeilijk voor iemand die iets voor hen probeert te doen, en ze zal hen op elke mogelijke manier beschermen en zal nooit iemand excuses aanbieden voor haar acties. Ze is mild en een liefhebbende moeder en haar kinderen moeten beseffen hoe blij ze zijn om een ​​Kreeftmoeder aan hun zijde te hebben.

Show Buttons
Hide Buttons