Kreeft Man: Wat is mijn sterrenbeeld?

Kreeft Man: Wat is mijn sterrenbeeld?

Kreeft Man

Kreeft Man: liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste partner, eigenschappen

Het mooiste seizoen voor iedereen, de zomer begint met een van de meest gevoelige en emotionele sterrenbeelden – het Kreeft sterrenbeeld. Dit is het teken dat toebehoort aan de Venus, de Mercurius de maan, maar misschien is de impact van de manen het meest uitgesproken. De aard van de Kreeft is in zekere zin koud, waterig en flegmatisch. Ze lijken misschien mensen die gereserveerd en verlegen zijn.

Eén regel is ook van toepassing op mensen en mensen van Kreeft – het is heel moeilijk om hem te leren kennen en hem zijn voorzichtigheid te laten verlagen en je in zijn wereld te laten. Maar als je klaar bent, zul je een vriend voor het leven hebben. Als je al zo’n vriend hebt gekregen, zorg er dan voor dat je hem nooit pijn doet. Ze behoren niet tot degenen die wraakzuchtig zijn, maar tot degenen die rustig zullen lijden en terugkeren naar hun schelp.

Over het algemeen zijn de Kreeft op veel manieren ingewikkeld, kwetsbaar, onvoorspelbaar en temperamentvol; ze hebben voortdurend ondersteuning en aanmoediging nodig om verder te gaan en vooruitgang te boeken in het leven. Voor de Kreeft is het essentieel dat iemand meer nodig heeft (te voelen) dan enig ander astrologisch teken. Zelfs als aan alle behoeften wordt voldaan, kunnen ze prikkelbaar en nerveus zijn – een delicate en uitdagende persoonlijkheid.

Vanwege hun tegenstrijdige aard is Kreeft vatbaar voor frequente stemmingswisselingen, en mensen die een nauwe band met hem hebben, moeten zich hiervan bewust zijn. Ze zijn gemakkelijk beledigd en zijn lange tijd onverschillig en worden overgelaten aan zelfmedelijden als hun emoties worden gekwetst.Goede eigenschappen

De Kreeft-man heeft extreem sterke emoties en hij is zeer sympathiek, diep intuïtief en gehecht aan het gezin en de mensen die hem omringen. Zijn heersende planeet is de maan, en het geeft hem het vermogen van een psychologische doorbraak en doet hem vaak vreemd gedragen tegenover mensen die vatbaar zijn voor directe toegang, maar hij is nooit een manipulator.

Hij leeft volgens enkele regels die hij zelden overtreedt en verwacht hetzelfde van anderen, omdat hij gelooft dat hij anderen beter zal maken.

In zijn leven heeft bijna alles een stevige houding en een solide basis omdat het hem helpt grote gevoeligheid en de neiging te verbergen om met succes gewond te raken.

Hij is extreem gevoelig, maar nog steeds duurzaam en aanpasbaar aan veel van de levenssituaties, of het nu goed of slecht is. Zijn vermogen om het diepste menselijke drama (emotioneel) te leren kennen, kan hem zowel in goed als in slecht overdrijven. Deze overdrijvingen kunnen de juiste dimensie van zijn koppigheid tonen, die mensen in hun omgeving onaangenaam verrast. Hij kijkt hier niet op terug; meestal “trouw” blijven met zijn ideeën en attitudes, en met deze volharding is de gemakkelijkste manier om te slagen.

Hij is een sociaal gevoelige mens en degene die zeer traditioneel is – zelfs in de moderne tijd; zal hij trouw aan de oude waarden. Intuïtief raakt de Kreeft-man mensen aan voor hulp, en vanwege de diepe en open visie op het begrijpen van de levens die hij draagt, kan hij alle problemen van de mens bekijken en hulp bieden aan iedereen die zich in zijn omgeving bevindt, vooral als het een emotionele verdriet.Slechte eigenschappen

De Kreeft-man is open wanneer hij wil zijn, hij kan over zijn emoties spreken, en in die tijd heeft hij extra aandacht nodig, en hij wil luisteren (hij eist het). Het belangrijkste in de communicatie met de Kreeft-man is dat je hem niet onderbreekt, omdat je in zo’n situatie voor altijd in je wapenrusting kunt trekken. Hij zal nooit meer openen en je verliest de kans om hem een ​​beetje beter te leren kennen.

Het probleem doet zich voor wanneer de Kreeftenmens te gevoelig wordt of alle kwesties van deze wereld probeert over te nemen – net als een held, hij zal proberen zich als een superman te gedragen, maar hij zal van binnen breken en langzaam afbrokkelen. Matig mededogen is één ding, maar is zo toegewijd aan een persoon dat je jezelf begint te verliezen – het is niet gezond, en ze kunnen zo zijn, ongezonde gemoedstoestanden binnengaan.

De negatieve kenmerken van de Kreeft-man zijn ook dat als hij negatief is, hij de enige is die zwaar wordt getroffen en de mensen om hen heen niet in gevaar brengt. Soms heeft de Kreeft niet genoeg kracht om met hun leven om te gaan, en is vaak pessimistisch, de wereld door de donkere bril zien. Verlegenheid en besluiteloosheid kunnen zo intens zijn dat ze zijn loopbaanontwikkeling en het hele leven van de Kreeft in het algemeen beïnvloeden.

De Kreeft-man is geen optimist als er negatieve dingen gebeuren en hij kan uit deze situatie komen door op te geven. Dit moet worden gecorrigeerd als hij ergens in wil slagen.

In sommige extreme gevallen kan de Kreeft-man erg tragisch en niet ambitieus zijn, en het primaire nadeel is teveel gevoeligheid, vaak vanwege zijn leven. Wanneer iemand hem pijn doet, zelfs een vreemdeling op straat, trekt hij zich terug; in sommige gevallen is hij de man die huilt. Huilen is niet vreemd voor hem, want hij kan zelfs voor het kleinste ding huilen, vooral als iemand onrechtvaardig tegenover hem is. Op deze momenten wordt hij de slechtste versie van zichzelf, de man die overdrijft met eten en alcohol, of hij kan extreem lui worden en niet geïnteresseerd in werk en vooruitgang.

Liefde

Het enige woord dat de Kreeft-man volledig beschrijft, is het woord ‘voelen’ – hij toont altijd zijn emoties, tederheid en zorgzaamheid, dit is liefde voor hem en hij schuwt deze uitdrukkingen niet.

Voor een partner kiezen ze meestal een persoon die hen beter kan begrijpen – ze moeten het gevoel hebben dat hun geliefden hen begrijpen en dat ze luisteren naar elk woord dat ze zeggen. Als een minnaar zoekt Kreeft naar een even intuïtieve persoon die van kinderen houdt en zich een leven lang in een huwelijk kan voorstellen.

Als hij van je houdt, kun je er zeker van zijn dat je altijd onder zijn bescherming en zorg zult staan. Dan is hij een charmant persoon die altijd veredeld is door de ware diepte van het gevoel.

Tijdens sommige vroege leeftijden, en in zijn jeugd, kan hij behoorlijk ontrouw zijn in de liefde, maar met één vrouw (wanneer hij diep verliefd wordt), zijn ze oneindig verliefd, en hij zal haar nooit bedriegen. Die vrouw zou de dominante vrouw moeten zijn, en hij moet bij succesvolle, ambitieuze partners zijn die hun leven beheren.

De Kreeft-man kan een beetje traag zijn in het handelen en zijn genegenheid tonen, maar hij streeft voortdurend naar liefdeopwinding en leeft voor liefde. Liefde is voor hem alles en moet door alle aspecten van hun leven worden bewogen. De Kreeft-man is continu op zoek naar tederheid. Op het eerste gezicht lijken veel Kreeft cool en oninteressant, maar het is slechts een verdedigingsmechanisme. Wanneer liefde hem overkomt, geeft hij zich over tot het uiterste en is hij klaar om alles te geven om lang in die wolk te blijven.

Nog één ding moet gezegd worden – het probleem met de Kreeft-man is dat hij zo vaak verliefd wordt, en dan maakt hij fouten, en wanneer hij wordt achtergelaten door zijn partner, zal de Kreeft-man nog lang lijden.

verwantschap

Dit sterrenbeeld is het moeilijkst te leren kennen of op een bepaalde manier te veroveren; om met de Kreeft in een relatie te zijn, moet je een van die mensen zijn die graag luisteren en begrijpen. Als je niet een van deze mensen bent, moet je de Kreeft-man opgeven als het tijd is.

Hij is over het algemeen gevoelig in het leven, en vooral als het gaat om liefde en relaties. De Kreeft-man is een zachte en zorgzame partner, maar hij verwacht ook hetzelfde van zijn partner die hem volledig moet begrijpen. De te ambitieuze, te sterke en zelfopofferende vrouwen zullen zeker nooit de aandacht van de Kreeft-man krijgen. Hij haat het wanneer vrouwen ongepast handelen en overdreven modern zijn, hij houdt van degenen die zijn opvattingen over het woord zullen delen, maar dit betekent niet dat ze niet liefhebben wanneer zijn geliefde succesvol is.

Bied hem loyaliteit, eerlijkheid en aandacht aan en hij zal de uwe zijn. Kreeft in het algemeen en mannen respecteren vooral de deugden van een patriarchale waarde en huwelijk. Hij is een goed materiaal voor een echtgenoot en een goede vader in het gezin.

Hij is ook een betrouwbare, toegewijde en verantwoordelijke partner en verwacht hetzelfde van zijn geliefde. Geef ze geen reden om te twijfelen, want zodra de Kreeft aan je begint te twijfelen, weet dat je alle kansen hebt verloren. Ze weten het hele verhaal te construeren op basis van verdenking, en zullen je opsporen en je verlaten zonder achterom te kijken. Dus wees voorzichtig met de Kreeft-man om nooit een domme fout te maken, of iets verdachts te doen dat uw status in zijn hart in gevaar kan brengen.

Daarom moet je gewoon opgeven, je overgeven, zonder na te denken en te vrezen.

Als je denkt dat je zijn gevoelens zult kwetsen, en begin dan niets zinvols met hem, want emoties zijn het belangrijkste voor de Kreeft-man.

Wanneer iemand (maar in het bijzonder een persoon van wie hij houdt, een langdurige partner) hem pijn doet, laat hij de persoon gemakkelijk het water uit. Als je niet verliefd op je wilt worden, ren dan weg, omdat ze, naast al te gevoelig te zijn, de Kreeft-man te zelfveroverd kunnen zijn en de neiging hebben om de fasen van zelfmedelijden en depressie in te gaan vanwege onbeantwoorde liefde.Beste partner

Alles bij elkaar genomen is de Kreeft-man een ideale partner voor liefde, familie en huwelijk. Welke vrouw wil zo’n man niet, maar de vraag is hoe je hem kunt winnen?

Hij is heel romantisch, en met hem zult u genieten van vele romantische momenten met de Kreeft-man. Ook is hij een zeer slimme en daarom goede gesprekspartner en adviseur. Hij zal nooit een nacht op avontuur gaan, of misschien alleen als hij heel, heel jong is. Zijn warmte en emoties staan ​​tegenover alles wat materieel is, maar om ze in je leven te hebben, moet je hard werken.

Zijn ideale partners zijn Taurus en Maagd, en in deze rijen zullen we uitleggen waarom de zaak is.

De verbinding tussen Stier en Kreeft is niet erg gepassioneerd, maar is degene die echt kan werken. Deze verbinding zou kunnen slagen wanneer Taurus haar koppigheid en de emotionaliteit van de Kreeft onderdrukt. In elk geval moeten zowel Kreeft als Stier in dit verband klaar zijn voor een compromis. Alleen dat zal altijd gelukkig zijn, en alle andere kenmerken kunnen perfect overeenkomen en ze kunnen langer meegaan. Maar beiden zouden de waarde van een compromis en de kunst van communicatie moeten leren kennen.

Een ander teken dat een perfecte match zou kunnen zijn, is een Maagd. Deze twee kunnen een goede liefdesverbinding zijn, werkt vaak omdat Kreeft en Maagd weten dat ze moeten vechten voor liefde en geluk. De Kreeft-man is een zelfgemaakt type en als zodanig vinden de waardige en de ‘volwassen’ Maagden hun zielsverwanten. Zowel de Kreeft als de Maagden hebben zeer fijne zintuigen, zijn hedonisten en genieten van samen koken, en wezens zeer intiem. Omdat beide veeleisende partners zijn, moeten ze in dit verband meer bieden dan ze objectief kunnen.

In dit geval moet ook de kunst van communicatie aanwezig zijn en moeten ze leren hoe ze moeten stoppen als hun eisen in het geding zijn. Als ze de hele tijd koppig zijn, zal deze relatie problematisch zijn, en zo niet, dan kunnen ze samen heel gelukkig zijn.vriend

Kreeft man zal je al je best doen, maar het zal ook veel te verwachten in ruil daarvoor. Zorgvuldig, zachtaardig en perfect in de voorbereiding van aangename diners, Kreeft man is loyaal, maar verwacht dat zijn vrienden eraan gehecht zijn.

Hij is loyaal aan de mensen die hen waarderen en ondersteunen, en een van de mooiste kenmerken van Kreeft is hun vermogen om anderen zich goed te laten voelen in hun huid en geliefden. Anderen kunnen op de Kreeftman vertrouwen omdat ze worden gevraagd of ze een probleem hebben en hen helpen.

Hij geeft echter zelden uiting aan zijn gevoelens die zich diep van binnen verbergen. Mensen die hun emotionele gedachten willen delen met de Kreeft, kunnen voelen dat de schaal slechts aan één kant kantelt, omdat Kreeft zelden zijn diepe gevoelens onthult. De vriend van Kreeft is meestal iemand die hij al heel lang kent en die hij kan vertrouwen.

Wanhopig op zoek naar tederheid en liefde en vriendschap zijn de belangrijkste dingen in het leven van de Kreeft. Verbazingwekkend, hij kan van stemming veranderen, en deze veranderingen zijn te wijten aan de maan, zijn heerser, de dominante planeet. Ze hebben een maaneffect dat leidt tot getijden en oceanen in de oceanen.

Het lijdt geen twijfel dat iemand die zoveel liefde kan geven, net als een Kreeft-man, vriendschappen zal hebben die verbazingwekkend zijn. Hij is een geweldige vriend – de Kreeft-man die altijd klaar staat om een ​​brede en open hand van vriendschap te geven, natuurlijk, als het niet in strijd is met zijn gezinsverplichtingen.

Hij respecteert vooral hun vrienden en geniet van hun familiebijeenkomsten. Zijn intuïtieve karakter, waar het hart belangrijker is dan het hoofd, maakt hem erg medelevend, maar om deze reden is het soms moeilijk om hem te begrijpen, en er is een speciale persoon voor nodig die hem zal verdragen.

Vader

De Kreeft-man is een uitstekende vader, traditioneel en vol vaderlijke liefde. Alle aspecten van het gezin staan ​​op de eerste plaats in zijn leven, wat te zien is in zijn huis en toewijding aan de verplichtingen in het huis. Hij is een zeer sentimenteel en gevoelig voor ijverig behoud van familieherinneringen.

Sommigen zeggen dat de Kreeft een perfecte vader kan zijn die de onvoorwaardelijke liefde en zorg meer biedt dan enig ander sterrenbeeld. Hij weet wat zijn kind nodig heeft en hij is erg intuïtief. Hij heeft een geweldig geheugen en is goed in het lezen van mensen, en je zou je de kracht kunnen voorstellen van de band die hij met zijn kind heeft.

Show Buttons
Hide Buttons