Ram man en Boogschutter vrouw: Liefdeshoroscoop & Relatiehoroscoop

Ram man en Boogschutter vrouw: Liefdeshoroscoop & Relatiehoroscoop

Ram man en Boogschutter vrouw

Boogschutter is een van de weinige sterrenbeelden die het gevoel van avontuur en de liefde voor uitdaging van een Ram-man kunnen evenaren. Maar hoe goed zijn ze op elkaar afgestemd?

Een Ram-man en Boogschutter-vrouw zijn zeer compatibel, en de twee zullen veel plezier hebben samen in een relatie.

Met dit koppel hebben we een van de levendigste combinaties in de dierenriem.

Ze zullen een wervelende romance hebben met veel gemeen en een levensstijl die de meeste andere tekens volledig uitgeput zou achterlaten.

Belangrijke eigenschappen van een Ram-man

Een Ram-man houdt van uitdaging en opwinding. Hij heeft een hoog energieniveau en hij doet niets liever dan zijn capaciteiten en zijn moed op de proef te stellen.

Hij is bot en open over zijn gedachten en gevoelens.

Geregeerd door Mars, is hij de archetypische krijger en soldaat. Desondanks kan hij zich prima vermaken. Hij werkt hard en hij speelt hard.

Hij neemt graag de leiding in een relatie, en soms kan hij klinken als een chauvinist.

Toch houdt hij van een vrouw die tegen hem op kan, en ondanks wat hij zegt, voelt hij zich aangetrokken tot kracht.

Er is niets dat hem meer opwindt dan een vrouw die zo goed kan geven als ze krijgt.Belangrijke eigenschappen van een Boogschuttervrouw

Een Boogschuttervrouw is een wet voor zichzelf. Boogschutter is een vuurteken, maar ze is niet zo strijdlustig als een Ram-vrouw, en ze heeft ook niet de trots van een Leeuw-vrouw.

In een Boogschutter krijgt vuur een speelse, flikkerende kwaliteit. Het belangrijkste voor haar is vrijheid.

Ze kan al dan niet een “tomboy” -houding hebben. Aan de andere kant is ze waarschijnlijk betrokken bij een of andere sport.

Als ze verstandig waren, lieten haar ouders haar als kind sporten om al haar overtollige energie kwijt te raken.

Er is een vluchtigheid voor Boogschutter. Dit komt omdat ze meestal geen zin hebben in saaie dingen zoals agenda’s of kalenders.

Om deze reden zal een Boogschuttervrouw soms vergeten te komen opdagen voor een geplande date, zelfs als ze zich erg aangetrokken voelt tot een man.

Hoewel ze vaak nogal onbeleefde en botte dingen zegt, worden mensen zelden boos op haar vanwege hen. Dit komt omdat haar opgewekte en opgewekte karakter verwoestend charmant is.

Liefde

Er zal onmiddellijke chemie zijn tussen een Ram-man en een Boogschutter-vrouw.

Ze zal dol zijn op zijn ‘bad boy’-gedrag en het ongelooflijk sexy vinden. Hij zal op zijn beurt haar gedurfde en onbezonnen manier van doen onweerstaanbaar vinden.

Voor de buitenwereld zal het lijken alsof ze ruzie maken in plaats van flirten, maar de chemie tussen hen zal intens zijn.

Het enige echte probleem zal zijn als ze hem laat staan, of zelfs als ze gewoon te laat is voor hun date.Een Ram-man zal aanstoot nemen als hij blijft wachten, en hij zal niet zo gemakkelijk door haar charme worden gesust als sommige mannen.

Zij zal op haar beurt niet willen dat haar wordt verteld wat ze moet doen, ook al wordt haar alleen maar opgedragen hoffelijkheid te betrachten.

Net als een Leeuw-man en Boogschutter-vrouw, zullen een Ram-man en Boogschutter-vrouw het beter doen met dates die avonturen zijn.

Als er niets anders is, moeten ze proberen iets te plannen. Geen van beiden zal veel plezier beleven aan een typisch diner en een film, tenzij de film natuurlijk een actie- of avonturenfilm is.

Seksuele compatibiliteit

Een Ram-man en Boogschutter-vrouw zullen een heet en gepassioneerd seksleven hebben. Ze vinden het allebei leuk om nieuwe dingen uit te proberen, en ze houden er allebei van om een ​​beetje ruw te zijn in de slaapkamer.

Geen van beiden is erg gevoelig, dus ze zullen gefocust zijn op plezier maken en genieten van intense sensaties in plaats van het creëren van een emotionele band.

Huwelijk en gezinsleven

Hoewel een Ram-man en Boogschutter-vrouw zeer compatibel zijn, kan het huwelijk een beetje een uitdaging zijn. Dit komt omdat Boogschutter-inboorlingen van beide geslachten de neiging hebben om zich te binden.

Aan de andere kant zijn ze wel heel goede partners voor het leven. Een Ram-man zal een van de weinige mannen zijn die interessant genoeg zijn om haar aandacht vast te houden.

In sommige opzichten vinden Boogschutter-vrouwen het gemakkelijker om zich te binden dan Boogschutter-mannen, maar in andere gevallen vinden ze het uitdagender.

Voor een Boogschutter-man wil hij niet vastgebonden worden. Voor een Boogschuttervrouw wil ze niet dat een man haar vertelt wat ze moet doen.

Het zal de situatie niet helpen dat een Ram-man nogal bazig kan zijn.

Om deze reden is het zeer waarschijnlijk dat een Ram-man en Boogschutter-vrouw enige tijd samen zullen leven voordat ze gaan trouwen, als ze al formeel trouwen.

Om een ​​Boogschuttervrouw met iemand te laten settelen, moet hij haar bewijzen dat het leven met hem meer een avontuur zal zijn dan zonder hem, en een Ram-man zal dat gemakkelijk kunnen doen.

Ze mogen niet besluiten om kinderen te krijgen. Vooral een Boogschuttervrouw zal terughoudend zijn om vastgebonden te worden met kinderen.

Als ze kinderen hebben, hangt de manier waarop ze het als ouders zullen doen af ​​van het soort kinderen dat ze hebben.

Als ze vuur- of zelfs luchtkinderen hebben, komt alles goed. Ze zullen deze kinderen veel interessante ervaringen bieden die hen zullen helpen om te gedijen.

Als ze echter aarde- of waterkinderen hebben, geven ze deze kinderen misschien niet de veiligheid en emotionele steun die ze nodig hebben.

Carrière

Voor het grootste deel zullen een Ram-man en Boogschutter-vrouw goed samenwerken.

Hoewel een Boogschuttervrouw net zo vurig is als een Ram-man, zal ze over het algemeen niet proberen met hem te wedijveren om controle.

Boogschutter is de meest gemakkelijke van de vuurtekens, en ze is meestal blij om mee te gaan met wat hij wil doen.

De enige moeilijkheid die ze zullen hebben, is dat zij niet dezelfde arbeidsethos zal hebben als hij.

Ze zal de tijd willen nemen om te spelen en plezier te hebben, en daar zal hij zich aan ergeren. Hij kan echter worden overgehaald om een ​​pauze te nemen, wat ook goed voor hem is.Typische problemen en oplossingen

Een Ram-man en Boogschutter-vrouw zullen ruzie maken. Meestal zullen hun gevechten echter niet serieus zijn. Ze zullen meestal speels en plagerig zijn.

Er zijn echter een aantal manieren waarop hun argumenten serieus kunnen worden. Hieronder staan ​​de twee belangrijkste probleemgebieden in een relatie tussen Ram man, Boogschutter vrouw.

Zijn bazigheid

Ook al houden Rammannen van sterke vrouwen, ze houden er nog steeds van om de leiding te nemen en de touwtjes in handen te hebben.

Een Boogschuttervrouw houdt er niet van om gecontroleerd te worden. De situatie kan bijzonder vluchtig worden als hij bezitterig of jaloers wordt.

Gelukkig is de jaloezie van een Ram-man niet gebaseerd op emotie, zoals een Schorpioen-man, of onzekerheid, zoals een Stier-man. Hij is in plaats daarvan gebaseerd op trots.

De reden dat dit een geluk is, is dat ze een beter begrip zal hebben van trots dan van emotie of onzekerheid.

Het belangrijkste is dat ze hierover praten. Hij respecteert echt haar kracht en onafhankelijkheid, en ze vindt zijn kracht en houding sexy.

Dit zou voor hen voldoende moeten zijn om te onderhandelen over de machtsdynamiek tussen hen.Haar vluchtigheid

Een nog ernstiger probleem voor hen is haar vluchtigheid. Boogschutter heeft veel deugden, maar betrouwbaarheid is daar niet één van.

Zoals eerder vermeld, zal dit een probleem zijn wanneer ze aan het daten zijn. Het zal hun hele leven samen een probleem blijven als ze een huwelijk of een of andere levenslange verbintenis aangaan.

Ondanks al zijn fouten is een Ram-man een man van zijn woord. Als hij zegt dat hij iets zal doen, zal hij het ook doen.

Dit is een erezaak voor hem, en hij verwacht hetzelfde van anderen. Het zal hem enorm irriteren als ze iets niet nakomt wat ze had beloofd.

Dit zal hem ertoe aanzetten de controle over te willen nemen. Ze zal reageren op zijn pogingen tot controle door uit wrok nog minder betrouwbaar te worden. Dit kan een vicieuze cirkel worden.

Hier is geen simpele oplossing voor. Zelfs als ze het zou willen, zal ze nooit erg consequent zijn. Het zit echt niet in haar aard.

Als hij van haar houdt, zal hij dit van haar moeten accepteren, zelfs als hij er gek van wordt. Het beste voor hen zou zijn om humor in de situatie te vinden.

Gelukkig neemt Boogschutter zichzelf minder serieus dan de andere vuurtekens, zodat ze kan lachen om haar fouten.

Haar lach is behoorlijk aanstekelijk, dus na zijn aanvankelijke irritatie zal hij hier waarschijnlijk ook om kunnen lachen.

Samenvatting

Een Ram-man en Boogschuttervrouw vormen een energiek en gepassioneerd stel.

Ook al zijn er enkele kleine moeilijkheden die ze zullen moeten overwinnen, ze hebben veel gemeen. Ze kunnen samen een gelukkig en opwindend leven leiden.

Show Buttons
Hide Buttons