Stier Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Stier Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Stier Vrouw

Stiervrouw(Taurus): liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste patner, eigenschappen

De horoscoop kan zoveel over de personages van mensen onthullen en weten wat één persoon in de sterrenbeelden is, kan veel vragen over iemands karakter beantwoorden. En hetzelfde geval is wanneer we kijken naar het gedrag van mensen in liefde en naar interpersoonlijke relaties.

De Taurus-vrouw heeft een praktische geest, is altijd op zoek naar zekerheid in het leven. In zekere zin is veiligheid voor haar het belangrijkste, zowel materiële als emotionele.

Zij is degene die “het ding” heeft dat alle vrouwen zouden moeten bezitten – de perfecte houding of karakter, en die niet kan worden gedefinieerd en verheven vrouwelijkheid die niet kan worden verborgen.

Stiervrouw vermijdt echter dat ze haar humeur toont, omdat ze in het leven naar evenwicht en veiligheid streeft. Ze houdt van de natuur en wil vooral in een aangename en kleurrijke omgeving wonen. Hij is geen avonturier en vertrouwt niet graag. Het werkt beter in routine en uniformiteit en vereist daarom bijna nooit grote levensveranderingen.

Welke ervaring haar leven ook brengt, ze leert snel van hen en zal dezelfde fout niet twee keer herhalen.

Sterker nog, zij is degene die de liefde nooit opgeeft, en in tijden dat de Stier-vrouw alleen is in haar gedachten met iemand, voedt ze zich met verlangen, moet ze zich een vrouw voelen, of ze voelt zich niet gezond.

We zullen proberen om meer interessante details te zoeken die u zullen helpen om deze interessante vrouw te leren kennen.Goede eigenschappen

De creativiteit en artistieke vaardigheden van vrouwen die bij het sterrenbeeld Stier horen, zijn erg uitgesproken en wanneer iedereen in dezelfde richting denkt bij het oplossen van het probleem, vindt ze een compleet andere aanpak. Het is gemakkelijk voor haar omdat een rationele manier van denken in haar bloed zit. Het is precies dit dat haar scheidt van alle anderen. Ze is het meest succesvol in banen die creativiteit vereisen en meestal dergelijke banen en keuzes.

De Taurus-vrouw is degene die vastberaden en vasthoudend in haar doelen is, en tijdens dat proces is zij degene die consistent en realistisch zal zijn. Langs haar persoonlijke weg is ze een zeer stabiele en compromisloze mens die erg sensueel is in interpersoonlijke communicatie. Ze weet hoe ze moet doen wat ze moet doen, en ze is inderdaad niet bang om risico’s te nemen of anderen te leiden. Ze is volhardend wanneer de situatie dit vereist, maar ze vindt het niet erg als iemand anders het leiderschap overneemt, vooral als het een emotionele partner is.

Mensen om haar heen zullen genieten, is een bolwerk, duurzaam, tolerant en koppig wanneer het nodig is. Zij is ook degene die een verantwoordelijke moeder, vrouw en collega is die zorgzaam is en in staat is om alle draden van het leven in haar handen te hebben, stevig en compromisloos.

Maar haar grootste kracht ligt in de twee winnende kwaliteiten die de Taurus-vrouw bezit – gevoeligheid en geduld. Op een of andere manier is haar aard mild, maar dat betekent niet dat deze vrouw kan worden gemanipuleerd – er zijn veel solide meningen die nauwelijks veel kunnen veranderen – en als iemand haar grenzen probeert te “testen”, zal het haar vuurstemming wekken .

Uiteindelijk is dit de vrouw die sterk, verleidelijk, gefocust is – dit alles beschrijft een Taurus-vrouw.Slechte eigenschappen

De Taurus-vrouw heeft veel slechte eigenschappen, maar ze veranderen niets aan het feit dat de vrouw geweldig is. Ze is vaak bang om te scheiden van situaties of dingen die haar elke dag en vertrouwd zijn geworden, zelfs wanneer ze stopt om ze interessant en actueel te vinden. Nogmaals, zij is degene die leeft voor stabiliteit en gemeenschappelijke en veilige dingen die haar een veilig gevoel geven, en waar ze zou kunnen regeren en de koningin op haar veld kunnen zijn.

Soms is de Taurus-vrouw overdreven gericht op materieel gewin en zelfs als ze niet geobsedeerd hoeft te zijn door geld, maar ze zal altijd streven naar rijkdom en comfort. Dit kan een obsessie worden die haar wereld zal regeren, en zelfs haar emotionele leven kan vanuit dit perspectief worden bekeken. Liefdesrelaties van de Taurus-vrouw zijn een bedrijf: ze zal geen tijd zoeken met een partner die de betekenis van verantwoordelijkheid en vaste loyaliteit niet begrijpt.

Sommigen zien dit attribuut als een negatieve oorzaak, want ze lijkt misschien een persoon die heel rigide en compromisloos is, en niemand houdt hiervan.

Liefde

De Taurus-vrouw moet van iemand houden, en ze richt haar liefde vooral op de familie, minder op vrienden, aan wie ze in de diepten van haar ziel wordt vastgehouden, ook al heeft ze overvloed. Ze legt veel op haar schoonheid en kan letterlijk worden belast met haar uiterlijk, ze is erg aantrekkelijk, en in liefdespellen kan deze vrouw sluw zijn (niet op de verkeerde manier, ze weet gewoon hoe ze deze spellen moet spelen en de aandacht van de geliefde).

De Taurus-vrouw is altijd op zoek naar de aandacht, en op een of andere manier houdt deze dame zich meer bezig met de meningen van mannen, minder tegen vrouwen zullen tegen haar zeggen – ze is altijd lief en beleefd, maar niet altijd eerlijk in communicatie. Ze houdt ervan tests uit te voeren op de mensen in haar omgeving.

Het is vrij moeilijk om deze dame op te leggen, maar als de partner van de Taurus-vrouw erin slaagt om het te doen met dure geschenken en rijkdom, dan moet een romantische relatie aan deze liefdesaffaire worden toegevoegd: diner met een sierlijke sfeer zal altijd een groot pluspunt brengen in de ogen van de Taurus-vrouw, hoewel zelfs enkele bescheiden varianten een glimlach op het gezicht zullen trekken.

Ze houdt gewoon van de inspanning die haar potentiële geliefden haar geven; ze geniet ervan als mensen haar proberen te verleiden en haar laten zien hoeveel ze waard is (veel, als je het de Taurus-vrouw vraagt). Verliefd, deze interessante dame heeft diepe gevoelens, maar voor zover intimiteit gaat, benadert ze langzaam en voorzichtig zitten (zoals alles in het leven).

De Taurus-vrouw trekt op veel manieren de aandacht van de man, maar ze is nooit vulgair en overdreven. Het leven is te kort om met mate door te brengen, en daarom speelt het liefdesspel dat de Taurus-vrouw met open kaarten speelt, al haar bedoelingen aan de partner onthullend (ze is geen leugenaar, maar ze is slim en zal nooit teveel onthullen aan de potentiële minnaar).

Om nog een paar dingen over deze vrouw toe te voegen – haar partner moet bewijzen dat hij een echte man is en ze heeft niets tegen hem als de baas van het huishouden te hebben (maar ze zal nooit iemand tolereren die zwak is, maar als ze de potentieel in haar geliefde, ze zal hem helpen een echte man te worden).

verwantschap

Eén ding moet vanaf het begin duidelijk zijn – de Taurus-vrouw bezit alle vrouwelijke kenmerken van Venus: zachtheid, enorme gevoeligheid en zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid. Ze is niet in staat in onthouding te leven; haar erotiek zit in haar bloed, en vaak zal ze een relatie hebben om haar gevoeligheid te verliezen.

Taurus vrouw is een van de meest beroemde en unieke horoscopische personages. In een relatie die ze nooit bedriegt, is het essentieel voor haar om haar partner volledig te ontmoeten en ervoor te zorgen dat ze de juiste heeft gekozen voordat ze een serieuze relatie aangaat en aangaat. En zodra ze zich committeert, is het waarschijnlijk voor altijd.Wanneer ze van plan is een man te benaderen, zal ze haar bedoelingen nooit opgeven, en hetzelfde geval is met een relatie, ze geeft haar mannen zelden op. Ze ontmoet eerst een partner en wil de man graag leren kennen voordat ze de relatie aangaat; later laat ze hem haar kussen, en haar kussen zijn lang, onschuldig en diep. Ze verwacht dat een geliefde een eerste stap zet om kennis te maken en uit te gaan, terwijl ze de initiatie in bed neemt.

Liefde met haar rijpt langzaam en heeft elk aspect van romantiek – ze kan echt liefhebben en trouw zijn; zoenen heeft een cruciale betekenis voor haar. De Taurus-vrouw zou haar partner kunnen vergeven als ze niet volledig tevreden met hem is; ze kan zelfs ontrouw vergeven totdat haar materiële veiligheid in gevaar is.

Ze wint haar liefhebbers met haar vrouwelijkheid en rust; sommigen noemen haar zelfs een virtuoos van een liefdespel, dat de gedachte aandrijft alsof ze het al ergens heeft geleerd. Dit is de vrouw die graag wordt overspoeld met geschenken, complimenten en geld – ze gelooft in het oude gezegde dat een man alleen van zijn vrouw houdt als hij in haar ‘investeert’.

De Taurus-vrouw zal een kwelling hebben na lange meningsverschillen en grotere teleurstellingen, wat te lezen is in de melancholische uitdrukking van het gezicht. In een relatie, dit is de vrouw die robuuste erotiek haat; muziek, voorspel en de wijn zal goed van pas komen, en niet alleen aan het begin van een romance.

Beste partner

Voor liefdesaffaire, misschien is de beste connectie voor de Taurus-vrouw met de Maagd-man. De reden is in zijn voorkeur voor analyse en een volwassen benadering van het leven zal de Taurus-vrouw kalmer doen voelen.

Beide mensen zullen vrede zoeken na veel oorlogen die in het leven kunnen hebben, en dit is de reden waarom deze verbinding kan werken – zowel Taurus vrouw als Maagd man hebben hetzelfde doel, om in vrede te leven en lief te hebben.

Een andere partner die een goede match kan zijn voor de sterke en gepassioneerde Taurus-dame, kan de heer in het sterrenbeeld Leo zijn. Hij kan een geweldige partner zijn wanneer een vrouw Taurus plezier wil hebben, een geweldig avontuur wil hebben en uit haar comfortzone wil komen. Het probleem zal worden opgelost als ze gewoon Leo man belt – ze kan er ook toekomstige zakenpartners mee leren kennen.vriend

Als er een persoon is op wie je volledig kunt vertrouwen, dan is het de Taurus-vrouw. Als je erop vertrouwt dat ze iets doet, zal ze niet kalmeren tot ze het vervult, en zelfs de hele wereld is tegen haar.

De Taurus-vrouw is de enige vriend die sinds de lagere school dezelfde vrienden heeft. Zij is degene die na jaren en jaren dezelfde vrienden heeft. Hoogstwaarschijnlijk is de Taurus-vrouw degene die de beste vriend is voor veel mensen, ze noemen haar allemaal de beste ter wereld, de meest loyale en toegewijde vriend ooit, enz. En ze is echt – ze neemt haar vriendschap serieus, verzorgt hen, en draagt ​​onbaatzuchtig op aan haar vrienden, en zij blijft loyaal aan hen.

In ruil daarvoor verwacht de Taurus-vrouw dezelfde loyaliteit van een vriend, en als dat zo is, zal haar vriendschap voor altijd duren – met deze dame, zoveel als je geeft, krijg je hetzelfde terug. Voor geluk heeft ze geen horde vrienden nodig, ze is een motto van kwaliteit boven kwantiteit en het is geldig voor de meeste gebieden van haar leven, niet alleen vriendschap. Mensen die het eerder niet leuk vinden, zullen het eerder negeren dan een gevecht met hen beginnen. Ze kan een meedogenloze vijand zijn die haar vijanden in een seconde kan verpletteren, en dezelfde regel geldt in het geval van haar vrienden, ze zal ze verdedigen met alle middelen en met haar hart op hun plaats. Ze heeft gewoon vrienden nodig die dit weten te waarderen.

Moeder

Er is één ding dat we aan het begin van dit gedeelte zullen zeggen dat gaat over het moederschap van de dame Taurus – zij is de enige moeder die geschikt is voor beide – hard werken en plezier met haar kinderen. Maar eerst is zij degene die ervoor moet zorgen dat alles in orde is wat haar kinderen betreft, en dan zal ze hen naar het feest begeleiden.

De Taurus-moeder is emotioneel sterk en kan veel stress aan, en stress en kinderen gaan altijd samen. Zij is degene die zelden onder druk verlicht, ongeacht of het een bedrijf of een gezin is. Meestal zal ze geen tekenen van overstuur vertonen of zal ze klagen. De Taurus-moeder vertrouwt op haar kracht en onafhankelijkheid om alle problemen en obstakels in het gezinsleven aan te pakken.

De Taurus-moeder is op de een of andere manier een traditionalist, maar ook een avonturier, dus je zult deze vrouw haar kind zien vragen om op zondag te leren, maar ook hem op een motorfiets laten rijden of haar laten horen, iets dat geen andere ouder zou toestaan. Ze probeert haar kinderen een goede opleiding en manieren te geven, om altijd scherp te zijn en onder haar gezag – in ruil daarvoor zal de moeder hun beste vriend zijn. Zolang de kinderen niet haasten en tegen haar liegen, zijn er geen problemen.

Show Buttons
Hide Buttons