Waterman Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Waterman Vrouw: Wat is mijn sterrenbeeld?

Waterman Vrouw

Waterman Vrouw (Aquarius Vrouw): liefde, compatibiliteit, persoonlijkheid, beste partner, eigenschappen

De Waterman Zodiac is een luchtteken, maar in tegenstelling tot andere vrouwelijke personages in de lucht, is Waterman geen “zachte bries”. Het is een storm die gevuld is met interne kracht, die een beetje ontmoedigend kan zijn wanneer hij voor het eerst wordt geïntroduceerd.

Als je niet bang bent voor de storm en je ermee bekend bent, zul je je realiseren dat het een slimme, onafhankelijke en originele persoon is die veel te bieden heeft. Veel Waterman-mensen hebben een brede, visionaire en humanitaire benadering van het leven en worden niet goed begrepen in hun omgeving.

Het Waterman sterrenbeeld vertegenwoordigt de persoon met een groot hart en staat altijd klaar om te helpen, of het nu om financiële, emotionele of andere hulp gaat.

En hetzelfde kan ook gezegd worden voor de Waterman-vrouw, zij is iemand die een heel goed in haar hart heeft, zachtaardig, dus er kan gezegd worden dat ze een prachtige ziel heeft.

Lees meer over haar kenmerken in liefde en in het algemeen in haar persoonlijke relaties, en maak uw eigen oordeel over wie deze dame echt is.Goede eigenschappen

We moeten deze dame op een realistische manier observeren, en we zullen beginnen met te zeggen dat de Waterman-vrouw voor een soort van subliem doel leeft, ze de neiging heeft om een ​​dergelijke levensstaat te bereiken waarin ze genoeg geld zou hebben om een ​​deel van haar te onderwerpen behoeften, die geen luxe bevatten, omdat het dat niet doet.

Al het andere dat voor deze vrouw zinvoller is, zal ze met succes in evenwicht houden door familie, vrienden en alles wat haar echte prioriteit in het leven is.

De Waterman-dame heeft altijd te maken met de banen waar ze van houdt, ongeacht hoe deze banen niet de ideale situatie opleveren door financiën, zij is de enige vrouw die moet liefhebben om te kunnen werken, en geld is geen enkele motivatie voor haar. Het zal moeilijk voor haar zijn om van beroep te veranderen, alleen vanwege hogere inkomsten, dit is niet relevant voor deze dame, en we moeten zeggen dat belangrijker dan financiële stabiliteit het feit is dat de Waterman-dame het bedrijf uitvoert waar ze van houdt.

Een deel van haar aantrekkingskracht ligt in haar onuitputtelijkheid en ontevredenheid – het is vaak moeilijk om deze vrouw te begrijpen, maar dit komt omdat de Waterman-vrouw altijd doet wat ze wil. Haar stereotypen zijn geen optie, en het is vrijwel onmogelijk om haar in een vorm te brengen omdat ze naar sociale regels en normen staart. Ze werkt altijd alleen en vindt haar niet leuk als anderen haar vertellen wat ze moet doen.

De Aquarius-dame is meestal zeer getalenteerd voor kunst, vooral voor creatief werk en voor alles dat door “handen” moet worden gemaakt. Ze heeft een enorm vermogen om te visualiseren en gemakkelijk door te geven wat ze in gedachten heeft. Ze is zeer fantasierijk en gevoelig voor dromen.

Intern is dit de vrouw wiens emoties alles voor haar zijn, en ze leeft voor emoties en voor een soort geluk dat in de wereld niets te maken heeft met de materiële natuur. Hoe zeldzaam is dit? Zeer zeldzaam, en als je een Aquarius-dame kent, zou je weten dat ze helemaal draait om het geven en ontvangen van emoties, meer divers, hoe beter.

Ze kan haar pad gemakkelijk volgen, volgens haar eigen wensen en in overeenstemming met haar behoeften, en deze vrouw is in staat om te begrijpen wat ze echt nodig heeft en wil in het leven, ze kan dit detecteren zonder fouten te maken.Slechte eigenschappen

In het eerdere gedeelte van dit stuk hebben we het gehad over het feit dat de Waterman-dame haar wensen en behoeften kan detecteren, maar er is een vangst, andere mensen zullen haar niet begrijpen en ondersteunen, hoewel we moeten zeggen dat deze vrouw haar nooit zou veranderen geest.

Wat haar andere gebreken betreft, kunnen we zeggen dat de Waterman-dame soms bepaalde nalatigheid op het werk kan tonen (in het leven kan ze sommige delen van haar leven verwaarlozen, als ze voelt dat dat is wat ze moet doen).

Ook kan de dame Waterman slecht geuite belangstelling tonen voor het bezit van haarzelf of van iemand anders (en de terugbetaling van schulden), en veel mensen zien dit als een echte vorm van respectloosheid.

In een diepere introspectie zouden we kunnen zeggen dat deze dame die in het sterrenbeeld Waterman is geboren, enige onrust kan tonen die haar regeert, soms bevindt ze zich in de Boheemse fase, waar ze de realiteit zoals die is zal verwaarlozen en veel problemen voor zichzelf zal veroorzaken .

Soms kan zelfs zij vatbaar worden voor het verliezen van eigendommen, zelfs gokken, omdat voor haar het materiële goed niet relevant is. De Waterman-vrouw is, zoals sommigen haar als zodanig zien, een dame die een ongelooflijke hoeveelheid ijdelheid zal tonen dat ze een probleem heeft met veranderen.

Liefde

Voor de Waterman-vrouw zijn veel dingen in het leven slechts één spel, waar ze haar eigen regels zou willen instellen. En voor deze vrouw is het spel van de liefde het belangrijkste in het leven en het belangrijkste spel in het leven.

De Waterman-vrouw speelt het spel altijd door haar eigen regels in te stellen en plant altijd haar bewegingen en slaat ze nooit over. Liefde is leuk voor de Waterman-dame, en ze zal haar partner nooit laten vervelen terwijl hij bij haar is – maar we moeten allemaal op één ding letten, en dat is het feit dat deze aanpak niet betekent dat de vrouw Waterman gemakkelijk valt verliefd.

Integendeel, voor Waterman heeft de vrouw enige tijd nodig om zich te binden en vertrouwen in iemand te krijgen, en het openen en tonen van liefde is een langzame taak voor deze dame.

Sommigen zeggen zelfs dat deze vrouw kan worden beschreven met de woorden moeilijk lief te hebben, dus haar geliefden moeten voorbereid zijn op de uitdagingen die ze voor hem zal stellen. Voor haar is goede communicatie de sleutel tot een succesvolle romance en ze is in staat om elke emotie te rationaliseren. Maar de weg naar haar hart kan heel lang zijn, en het kan heel moeilijk zijn, maar de beloningen zijn enorm.

Liefde voor de dame Waterman betekent dat ze vrij en onafhankelijk moet zijn; deze vrouw waardeert het heel erg als haar geliefde haar laat zijn wie ze is. Ze zoekt onafhankelijkheid van haar partner, maar hij geeft deze onafhankelijkheid ook terug. Haar ideale partner moet een intelligent persoon zijn die haar veelzijdigheid begrijpt.

De Waterman-dame is verfijnd, menselijk en soms raar in de liefde; zij is degene die de menselijke psyche goed kent en gemakkelijk het karakter van de ander kan lezen. Ze voorspelt instinctief gebeurtenissen omdat ze een zeer intense intuïtie heeft, maar ze kan tegelijkertijd ingewikkeld zijn in de liefde en totaal onbegrijpelijk voor partners. Soms verrast ze anderen door haar acties, omdat ze een rijke fantasie heeft.

verwantschap

Als je een vrouw wilt winnen die is geboren in het sterrenbeeld Waterman, moet je haar heel duidelijk en direct laten zien dat je om haar geeft en dat ze niet de verkeerde keuze maakt als ze besluit bij je te zijn. Als ze niet genoeg vertrouwen in jou als vriend krijgt, is het nauwelijks mogelijk dat de relatie ontstaat.

Deze vrouw is niet gevoelig voor romantiek of avontuur, omdat ze in een echt sprookje in liefde wil leven, dat perfect zal zijn en voor altijd zal duren – de Waterman-vrouw is een idealist. In elk van haar partners ziet deze interessante dame het prototype van hun toekomstige vrouw, en ze wil niet slechts een van de vele zijn, ze wil degene zijn. Een heel interessant aspect is dat de Waterman-vrouw door sterke mannen wordt bekrachtigd, maar op geen enkele manier, vorm of vorm wordt onderdrukt.

Uiteindelijk wil deze vrouw loyaal zijn en eist loyaliteit van haar geliefden; en in relaties is ze behoorlijk vermoeiend en onvoorspelbaar. Er is geen twijfel dat wanneer ze zich openstelt voor een minnaar, ze open, spontaan, communicatief kan zijn, een minnaar die op zoek is naar een avontuur. Ze kan dan laten zien hoe emotioneel ze is, maar naar haar relatie op de lange termijn moeten haar partners haar vrijheid waarderen.

Ergens zal de dame van Waterman de gelaatstrekken aanbrengen die ze met een partner wil fascineren, omdat ze met intuïtie zijn geheime wensen kan ontdekken. Soms is ze een opportunist wanneer ze verliefd wordt omdat de Waterman-dame het gevoel niet kan verdragen dat ze zich moet overgeven aan haar hele wezen.Beste partner

Ruimte en vrijheid zijn de meest noodzakelijke eigenschappen voor een dame Waterman om een ​​relatie met iemand te hebben. De persoon die bij haar wil zijn, moet haar een plek geven en erop letten dat ze zich traditioneel in het huis gedraagt. Ze is een kleine rebellie in de liefde en haar perfecte relatie is met iemand die van haar houdt zoals ze is. De ideale partners voor Waterman zijn, boven alles, de Boogschutter en Ram-minnaar.

Met de Ram-minnaar kan de Waterman-vrouw genieten, omdat deze liefdesverbinding gebaseerd is en moet zijn op vertrouwen, oprechtheid en aandacht die beide minnaars altijd moeten tonen. Het obstakel kan de noodzaak zijn voor de Waterman-vrouw om constant omringd te zijn door iets anders, nieuw en innovatief, en de Ram-minnaar kan dit raar en vermoeiend vinden.

Dus in deze relatie moet de Ram-minnaar zich aanpassen aan haar manier van leven en beginnen te genieten van wat ze hem ook geeft, omdat het in elk geval uniek zal zijn. In de ogen van de Waterman-vrouw zijn deze twee een perfecte match omdat beide krachtige en sterke persoonlijkheden zijn.

De andere geschikte minnaar voor de Waterman-vrouw kan de minnaar van Boogschutter zijn, en veel astrologen zijn het erover eens dat dit een van de beste connecties in de dierenriem vertegenwoordigt. Boogschutter minnaar en Waterman vrouw zijn goed begrepen en respecteren elkaar volledig; dit alles geeft goede resultaten voor de toekomst – Als ze beide slagen en blijven doen, en ze komen steeds dichterbij, dus de mooie toekomst is er. Beide zijn avonturiers, ze zijn gratis en dromen van ideale liefde – dit klinkt echt als een perfecte verbinding die kan duren.vriend

Je moet meteen één ding weten, de Waterman-vrouw geeft de indruk van een persoon die een vriend is met absoluut iedereen die in haar leven is, en ze heeft goede relaties met veel mensen, maar ze komt nooit te dicht bij hen. Ze is een gereserveerde vriend waarvan je nooit weet dat ze van je houdt; je kunt dit gewoon zien in haar onzelfzuchtige daden.

In feite staat de Waterman-vrouw mensen zelden toe om te dicht bij haar te komen, en ze zal alles doen wat in haar vermogen ligt om dit te doen, ze zal verder gaan dan iedereen die het zich kan voorstellen. Ze kan een beetje gereserveerd zijn als het gaat om haar echte gevoelens, en je zult zien dat haar vriendenkring veel kleiner is dan het lijkt, maar ze is loyaal aan hen tot een graf en ze kan instinctief voelen wat haar vrienden nodig hebben.

De Waterman-vrouw is gul en altijd bereid om te helpen. Ze gaat om met mensen die intellectueel en onafhankelijk zijn zoals ze zijn, en niemand die kortzichtig is, kan dicht bij haar staan, laat staan ​​haar goede vriend.

De Waterman-vrouw is de dame die de prijs van het recht op vriendschap waardeert, en daarom heeft ze een paar uiterst loyale vrienden.

Moeder

Wat voor soort moeder is de Waterman-vrouw? Is ze dichtbij of is ze liefdevol? Ze is allemaal samengevoegd – de Waterman-vrouw is een zeer sociale ouder die weet hoe ze haar kinderen de positieve kant van het leven kan laten zien en zal wijzen op het creatieve deel van de opvoeding.

Ze is een moeder die zeer betrokken en open is voor haar kinderen, maar soms zal ze een beetje koud en gereserveerd zijn voor zover de emoties gaan.

Dus ze kan in deze zin beperkt zijn en de enige moeder zijn die anderen van haar kinderen zal vervreemden, omdat ze gelooft dat zij de enige is die haar kinderen in het leven nodig hebben, en we zullen toevoegen dat deze benadering erg negatief is.

Uiteindelijk zijn er voor de moeder Waterman geen regels die ze zal volgen, maar degenen die ze zal schrijven. Ze vindt het beste model in de creatieve chaos en met haar vervelen kinderen zich nooit. Over het algemeen beschouwt ze het leven als een groot avontuur en ze wil dat haar kinderen alle charmes van dat soort leven voelen. Haar kinderen moeten immuun worden voor het onverwachte – ze probeert zich niet aan haar kinderen te binden.

Vaak is ze warm-koud en moeten haar kinderen zich ervan bewust zijn dat hun moeder intens van ze houdt, maar soms laat ze dit niet zien.

De Waterman-moeder ziet haar moederschap als een geweldige reis, een ongelooflijk mooie wereld die eindelijk wortel schiet. Wees echter voorzichtig om uw “zelf” te redden na de bevalling. Doe alles wat je deed voordat je moeder werd.

Show Buttons
Hide Buttons