Waterman planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Waterman planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Waterman planeet

Waterman(Aquarius) planeet

Er zijn tien planeten in de astrologie, en deze planeten tonen symbolisch harmonie en begrip in het teken dat ze regeren – deze impact is altijd zichtbaar, soms slecht en soms goed, en vaak een combinatie van beide.

Onder elk van deze tien planeten is er één sterrenbeeld en die impact kan sterk of zwak zijn. Als de planeet slecht geplaatst is, betekent dit dat dat teken meer negatieve eigenschappen zal hebben van de planeet die het regeert, en omgekeerd, het kan meer positieve eigenschappen brengen.

Als we het hebben over het sterrenbeeld Waterman, weten we dat het hun teken is dat wordt geregeerd door de planeet Saturnus.

Lees alles over deze menselijke wezens die veel positieve eigenschappen hebben – ze zijn fantasierijk; ze zijn vooral erg intuïtief en onafhankelijk.

Goede invloed

Waterman-mensen zijn erg onafhankelijk en elke poging om ze in bedwang te houden zal hen doen vluchten – ze zullen nooit problemen hebben bij het achterlaten van dingen, mensen, banen, enz. Als ze het gevoel hebben dat ze in gevaar komen.Ze kunnen zich afkeren, zonder ooit terug te kijken en de reden waarom ze nooit terug zullen kijken, is het feit dat ze voortdurend naar de toekomst kijken en nieuwe ideeën ontwikkelen die hen zullen leiden naar iets dat ze willen.

Waterman-mensen willen niet alleen onafhankelijk zijn, maar het is ook noodzakelijk voor hun welzijn – als ze die vrijheid niet hebben, kunnen ze niet de beste versies van zichzelf zijn. Dit is jammer omdat ze zoveel kwaliteiten hebben die het verdienen om gezien te worden.

Onder de gereserveerde en ongevoelige buitenkant is er een vriend met een heel goed hart die heel erg probeert de anderen te helpen die die hulp nodig hebben. In ruil daarvoor verwachten ze niets omdat hun vrijheid anders beperkt kan zijn en ze graag zonder banden leven.

Ze houden ervan om mensen te glimlachen en op te vrolijken, en dat geeft hen een goed gevoel – Waterman-mensen vallen onder de heerschappij van Saturnus, maar in tegenstelling tot het Steenbok-teken, dat serieus is, grappig en sociaal kan zijn.

Deze Saturnus-kinderen zijn erg extravagant en vol spanning wanneer ze interessant en nieuw vinden. Mensen hielden van hen omdat ze van plezier houden – Waterman is een teken van visie, extravagantie en intellectuele onafhankelijkheid.

Ze onderscheiden zich altijd van de menigte en gaan hun eigen weg; dit kan worden gezien in hun constante behoefte aan intellectuele stimulatie (en meestal is dat precies het geval), maar ook de ontdekking van iets nieuws, de vorming van nieuw denken en de eigenwijsheid, ongeacht wat anderen denken.

En soms in het leven is het heel noodzakelijk om alleen die rebel te zijn die denkt dat hij het juiste doet in het leven, niet wat anderen erover denken; deze mensen tonen integriteit en kracht om dingen te veranderen, met alle gevolgen van dien.Slechte invloed

En dit alles is leuk, maar de Saturnus-planeet is niet zo perfect, niet in het geval van het Waterman-volk, omdat zelfs zij een soort inactiviteit vertonen, zelfs als hun ideeën grandioos zijn en gericht op altruïstische motieven.

Waterman is alleen rebel vanwege het verlangen om zijn pad te volgen, soms zijn zelfs deze mensen niet leidend met de humanistische motieven, maar iets anders, en anders is hun egoïstische plan.

Vanwege koppigheid ervaren ze soms falen (in alle aspecten van hun leven) omdat ze het meestal blijven doen, zelfs als anderen hebben bewezen dat hun manier verkeerd is – om je eigen manier van leven te hebben is één ding, maar om nooit te luisteren naar advies dat komt van mensen die wijzer zijn en je willen verbeteren is een ander.

Ze zijn slim en weten dat het verkeerd is, maar ze zullen dit blijven doen alleen omdat het hun manier is, hun idee – ze geloven dat ze altijd gelijk hebben en dat ze het beste weten.

Het feit is dat Waterman-mensen (net als Steenbok-mensen, die ook door Saturnus worden bestuurd) extreem koppig zijn en nooit zeggen dat ze ongelijk hebben. Ze zijn erg koppig en houden vast aan hun meningen in conflicten.

Hoewel ze hun standpunt hardnekkig verdedigen, houden ze er niet van wanneer dingen aan hen worden opgelegd, omdat ze individuele verschillen respecteren.

Liefde

Als het gaat om liefde en menselijke relaties, moeten we meteen zeggen dat deze mensen zeer onafhankelijk zijn en niet een van die mensen zijn die alleen voltooien wanneer ze een partnerschap aangaan.

Ze willen diep geliefd zijn en zich goed voelen, maar tegelijkertijd voelen ze zich comfortabel wanneer ze alleen zijn, ze hebben zelfs geen probleem om lang alleen te blijven of op zoek te gaan naar een geschikte minnaar in latere jaren van hun leven.

Ze houden er niet van om te binden (alles wat permanent of de hele tijd niet geschikt is voor deze menselijke wezens, en ze zouden het koste wat kost vermijden).

Positief is dat deze verliefde mensen nooit jaloers, veeleisend of te emotioneel zijn – in deze zin kunnen ze de juiste hoeveelheid van alles laten zien. Als ze er zin in hebben, zullen ze hun emoties tonen, als ze er geen zin in hebben, zullen ze het niet laten zien, en het moet niet als hun fout worden gezien.

Waterman-mensen kunnen soms onvoorspelbaar en enthousiast zijn voor opwinding – ze passen in alle patronen en elke geliefde die ze kiezen, heeft een spannende relatie met hen.

Ze voelen zich goed wanneer ze flirten, omdat ze het verwachten, maar kunnen in die zin heel traditioneel zijn, maar weten dat ze van tevoren beslissingen nemen, als ze niet geïnteresseerd zijn, zullen ze nooit zijn (dit is het punt waarop hun heerser Saturnus komt naar de oppervlakte en leg enkele beperkingen voor hen).

De liefdesrelatie in hun leven vordert langzaam omdat ze emoties niet zo gemakkelijk uitdrukken en niet reageren op romantische uitstromen van tederheid.

Dus een woord van advies voor iedereen die deel wil uitmaken van hun wereld – degenen die Aquarius-mensen willen veroveren, moeten hen met respect behandelen en nooit proberen iets van hen weg te nemen dat hun individualiteit en vrijheid in gevaar kan brengen.

Invloed op andere kwesties

Waterman-mensen doen graag iets nuttigs in hun leven – en daarin gebruiken ze hun ongelooflijke intellect dat veel ideeën oplevert die de wereld echt kunnen veranderen.

Ze vertrouwen mensen ongelooflijk, waardoor ze goede politici, maatschappelijk werkers en psychologen worden – alles wat ze kunnen doen om het leven van mensen te verbeteren, zullen het zonder twijfel doen.

Deze mensen bereiden zich voor op enkele van de grootste rollen in hun leven, hun hele leven lang, en hebben geen probleem om lang op hun prestatie te wachten.Ze denken progressief en zijn uitstekend in het vormgeven van nieuwe ideologieën en theorieën, zodat elk type onderzoek bij hen past; in veel gevallen kun je ze op tijd geïsoleerd vinden wanneer ze nieuwe en interessante ideeën ontwikkelen die de wereld zullen veranderen – je kunt deze mensen zien als echte game changers.

Maar we moeten zeggen dat deze mensen wel erkend willen worden voor hun harde werk, ze zullen zich nooit verzetten tegen een beloning die op hun weg komt.

Watermanmensen, als kinderen van de planeet Saturnus houden van grandioze ideeën en geweldige plannen, die ze kunnen bereiken, maar worden gehinderd door dagelijkse details die hen hierin doen aarzelen.

Het enige dat deze mensen nodig hebben, is iemand die hen aan sommige verantwoordelijkheden en verplichtingen herinnert; ze kunnen vergeetachtig zijn en energie verspillen.

Samenvatting

Saturnus heeft bijna 30 jaar nodig om door de hele Zodiac te gaan – en dit is de planeet die bekend staat als de Vader van de Tijd.

Deze planeet is gerelateerd aan ouderdom, zelfs de dood en beperkingen in elke betekenis van die woorden, maar in het geval van Waterman-mensen gaat het allemaal om het overwinnen van beperkingen.

Dus als we Saturnus ontmoeten, denken we niet over de dood als iets duister en somber, maar meer over wat verandering en begrip dat het leven opoffering en verandering vereist, en ons vermogen om onszelf te veranderen zodat we alle beperkingen kunnen overwinnen en betere mensen kunnen worden.Saturnus vertelt ons wanneer het tijd is om te stoppen en ons te dwingen op te groeien met het leren van zelfredzaamheid en verzaking – dit is de planeet die ons leert over de grenzen van onze mogelijkheden, en bij de Waterman-mensen gaat het erom ze het beste te overwinnen manier waarop ze kunnen. Saturnus is een planeet van prestatie en ambitie – de eigenschappen die we nodig hebben om het succes van het leven te bereiken, en Aquarius-mensen hebben het.

Voor deze samenvatting zullen we ook zeggen dat deze mensen gezien kunnen worden, met een reden als mensen die vol zijn van paradoxen en geïnteresseerd zijn in beide uiteinden van het spectrum – ze kunnen tegelijkertijd donker en licht zijn, en ze weten de diepten van veel dingen in het leven.

Aan de ene kant zijn ze graag alleen en aan de andere kant zijn ze sociaal – alles wat deze mensen doen kan het beste en het slechtste zijn. Ze willen beide kanten en twee meningen zien wanneer ze nieuwe ideeën vormen.

Waterman-mensen worden geleid door het principe van ‘leven en anderen laten leven’ – en dit kan worden veroorzaakt door hun eigen behoefte om met rust te worden gelaten, anders te zijn, of met het ware verlangen om in de wereld te leven waar er geen vooroordelen zijn en oordeel.

Uiteindelijk moeten we dit zeggen – Waterman-mensen hebben een vriendelijke en warme aard, maar tegelijkertijd zijn deze mensen de ergste vijand die je ooit in je leven hebt ontmoet, die genadeloos dingen zullen verwijderen die hen dwarszitten.

Show Buttons
Hide Buttons