Ram planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Ram planeet: Sterrenbeelden en Horoscoop

Ram planeet

Ram planeet

Planeten zijn een van de belangrijkste aspecten van elke geboortehoroscoop en horoscoop in het algemeen. Het is belangrijk om te weten dat planeten objecten zijn die circuleren en bewegen, maar ze beïnvloeden de dierenriemtekens, en dit is wat ons interesseert.

Ze beïnvloeden mensen in relatie tot hun locatie in hun geboortehoroscoop. Hoewel veel mensen zeker weten wat hun sterrenbeeld is, weten weinigen wat de planeet is die hun teken bestuurt, en in deze zin is het echt belangrijk om dit te weten, omdat de heersende planeet de reden is waarom een ​​bepaalde persoon is wat hij is .

In het geval van vandaag is de heersende planeet voor het Ram-teken één almachtige Mars – deze planeet is verbonden met de mannelijkheid, en het staat bekend om de intensiteit waar het wordt gevonden. Mars is de heerser van Ram maar ook Schorpioen, dus overal waar hij zijn gezicht laat zien, zullen er veel passies en kracht zijn.

Degenen die onder deze tekenen zijn geboren, gaan altijd vooruit en hebben weinig tijd om na te denken, ze doen niets langzaam, deze mensen tonen vaak een intense toewijding aan de overwinning, maar hebben altijd loyaliteit nodig.

De dingen zullen veel duidelijker worden na de erkenning dat Ram wordt geregeerd door de planeet Mars. Lees meer over dit onderwerp.Goede invloed

Ram is het eerste (leidende) teken in het tekensysteem van de dierenriem en zijn aanwezigheid markeert altijd het begin van iets energieks en turbulent – er is niets dat deze mensen kan stoppen die door Mars worden geregeerd.

De mensen geboren in het teken Ram zijn constant enthousiast voor dynamiek, snelheden en wedstrijden, ze willen de beste en de eerste zijn in alles wat ze doen. Ze zijn altijd de eerste in alles – van werk tot socialiseren.

Mensen die behoren tot het Ram sterrenbeeld en trouwens tot de Ram, dankzij de heersende planeet – Mars, is een van de meest actieve horoscopische personen.

Er wordt ook gezegd dat Mars dat symbolische symbool daarvan naar de sterkte verwijst, en deze mensen worden gezien als de echte universele winnaar.

Mensen geboren onder de heerschappij van de planeet Mars, net als Ram zijn mensen voorbestemd om op te vallen door antwoorden te zoeken op persoonlijke en metafysische vragen – ze zijn bereid om krachtig te worstelen totdat ze het gewenste doel in het leven bereiken, met het doel gericht op deze kwesties dat kan door niemand worden bereikt.

Dus, Ram krijgt alles wat nodig is om in het leven te winnen, dankzij zijn heerser, Mars. Deze planeet is een symbool van een krijger en vertoont op sommige manieren een agressieve aard, maar zolang die agressiviteit in de goede richting is gericht, is alles goed.Met de Ram kunnen er geen onderhandelingen en compromissen worden gesloten wanneer hij besluit om actie te ondernemen, en hij doet het. Mars is ook een symbool van messen en wapens. Mensen die sterk worden beïnvloed door deze planeet kunnen militaire leiders zijn, of leiders van welke aard dan ook, in een samenleving.

Slechte invloed

Elke planeet heeft zowel goede als slechte invloeden op de persoon die onder hun invloed staat, en hetzelfde geval is met de Rammensen en hun heersende planeet Mars.

Wat negativiteit betreft, worden deze mensen ‘vervloekt’ met ongeduld, ongegronde beweringen, angst voor enige vorm van beperking.

Ze moeten altijd gelijk hebben en in dat proces zijn deze mensen heel plotseling en impulsief; Mars maakt ze overhaast en explosief, en aangeboren arrogantie kan anderen pijn doen.

Deze mensen zijn ook degenen die zich door iets kunnen vervelen, en zonder verontschuldigingen komen ze uit de discussies en het is nog gemakkelijker om je beledigd te voelen.

Rammensen kunnen echter nog erger zijn – ze zijn vaak onbeleefd, intolerant en meedogenloos, allemaal dankzij hun heersende planeet Mars.

Wat ook kan gebeuren, op een negatieve manier, als gevolg van de impact van Mars, is dat Rammensen vrij onvoorspelbaar, jaloers en bezitterig kunnen zijn, en dit is een fout die ze zelden kunnen corrigeren.

Vanwege het verlangen naar overheersing kunnen ze als zakelijke relaties behoorlijk onaangenaam zijn en als bazen ondraaglijk.

Ze kunnen problematische interpersoonlijke relaties hebben waarvan ze niet weten hoe ze deze moeten oplossen; ze zijn geen diplomaten of sluiten op welke manier dan ook een compromis; het zijn krijgers die willen winnen en dominant willen zijn, niet om achteruit te gaan. En overgave betekent voor hen de dood, dus de neiging om overdramatisch te worden is ook aanwezig.

Liefde

Wanneer we het hebben over de invloed van Mars in het rijk van het liefdesleven, voor zover Ramsteken in kwestie is, worden de dingen nog aangenamer.

Hier hebben we het over mensen die van flirten houden en zeker personen zijn die het initiatief nemen als het gaat om romantiek – dit is ook een plek waar deze vurige mensen graag zouden willen winnen, God verbied om afgewezen te worden, ze konden het niet nemen.

Wanneer iemand in het oog springt, zullen ze snel reageren. Om de aandacht van de Ram te houden, moet je echter net zo energiek en opwindend zijn als hij is – en dit is geen gemakkelijke taak omdat ze Mars hebben om hen energie en passie te geven.

Rammensen, getroffen door Mars, zijn ongelooflijk gepassioneerd en houden van een avontuur. Wanneer hun liefdesvuur brandt, brandt het echt – maar je moet er klaar voor zijn dat zij degenen willen zijn die het hele spel van liefde zullen leiden, niet jij.

Gepassioneerde relaties zijn kenmerkend voor de mensen die onder de invloed van Mars staan ​​(en het gaat niet alleen om de Rammensen; hetzelfde geval is bijvoorbeeld het geval bij Schorpioenen).

Als je naar hun kenmerken in liefde kijkt, kun je duidelijk zien dat Mars zijn vingers erin mengde. Het geeft kracht, passie, maar ook de ongelooflijke hoeveelheid bezitterigheid en jaloezie die hun liefdesaffaires kan ruïneren, ongeacht hun kwaliteit.

Maar wanneer deze mensen houden, is het meestal voor het leven. Zolang er veel adrenaline en opwinding is die bloed in aderen pompt, zal de relatie duurzaam en langdurig zijn.

Invloed op andere kwesties

Het lijdt geen twijfel dat Mars Ram kracht en talent en moed zal geven om iets van hun leven te maken, bijvoorbeeld in het werk, maar dit betekent ook dat deze mensen hierdoor zullen lijden en een aantal verkeerde keuzes zullen maken.Ze kunnen er niet veel redden, ongeacht hoeveel ze hebben, en de reden hiervoor is dat ze het echt leuk vinden om geld uit te geven aan winkelen, gokken en avontuur.

Deze mensen leven in realtime en zijn niet gericht op de toekomst, zijn filosofie is om een ​​moment te leven – dit kan goed zijn in vriendschappen, ze zijn bijvoorbeeld geweldig voor de samenleving, maar voor zover werk of financiën gaan, zijn er veel problemen hiermee.

Ze denken niet na over wat er gaat gebeuren, Rammensen sturen alles wat ze hebben, inclusief geld in iets dat hen op dit moment passie geeft. Dingen worden gemakkelijk saai voor hen, passies in het geval van Ram mensen kunnen heel kort duren.

Maar we moeten ook zeggen dat de mensen van de Ram degenen zijn die kunnen genieten van wat ze ook doen – werk of een andere activiteit, deze mensen houden ervan om het te doen, of ze haten het, er is geen middenweg.

Samenvatting

Dynamische Ram mensen worden, zoals je kon zien, geregeerd door een rode planeet, of Mars. Dit betekent dat ze actief, aantrekkelijk, vastberaden zijn, een die dingen beweegt en evenementen creëert. Mars heeft een cyclus van twee jaar – het heeft twee jaar nodig om rond de dierenriemcirkel te gaan en naar dezelfde plaats te komen.Dit betekent, zoals astrologen graag willen uitleggen, is dat de fasen van de regeneratie van energie en de energiecyclus die twee jaar duurt, waarna de nieuwe periode opnieuw begint. Alle Ram-mensen reageren sterker op de overgang van Mars, evenals op de aspecten waarin het zich in de lucht bevindt.

Mars is een oorlogszuchtige planeet met enorme energie – het kan worden gezien in de astronomie en alle andere wetenschap, inclusief astrologie. Sommigen zeggen dat de planeet Mars de man zelf vertegenwoordigt, maar het wijst ook op de dierlijke driften en enorme ambities bij mensen (en zoals je kunt zien in het geval van de Rammensen, houden ze van alle soorten sensueel plezier, maar zijn voor zeker heel ambitieus).

Mensen met actieve Mars hebben een aangeboren behoefte om de leiders van een groep te zijn. Ze zijn geneigd tot dictatuur, en als Mars slecht wordt bekeken, kunnen ze op sommige manieren slecht zijn, in het algemeen, of sommige van hun acties kunnen als slecht worden gezien. Of in de meeste gevallen kunnen ze een aantal slechte gedachten hebben waar ze bang voor zijn.

Uiteindelijk zijn degenen die onder de invloed van Mars zijn, zoals Rammensen, sterke, intellectuele en dappere krijgers die roekeloos, maar charmant kunnen zijn.

In sommige gevallen kunnen ze destructief, te energiek, opwindend, verrassend, vurig, krachtig, woedend, koppig en impulsief zijn – en net als alles in het leven kan dit succes brengen of tot falen leiden.

Show Buttons
Hide Buttons