Horoscoop: 20 januari sterrenbeeld

Horoscoop: 20 januari sterrenbeeld

20 januari sterrenbeeld

De wetenschap van astrologie is gebaseerd op de algemene aanname dat het hele universum een ​​integrale entiteit is en dat elke verandering daarin een globaal en individueel effect heeft – dit is iets waarop alle soorten astrologie zijn gebaseerd.

Er zijn veel astrologiescholen, maar ze zijn het allemaal eens over één essentieel punt: de beweging van hemellichamen (planeten in ons zonnestelsel, inclusief maan en zon) heeft een onmiskenbare invloed op menselijke gebeurtenissen, dus ook op mensen in hun problemen. De positie van planeten is Kosmos op een bepaald moment of een bepaalde periode heeft een aanzienlijke impact op het karakter en de toekomst van ieder van ons (sommigen zeggen dat die impact groter is omdat het sociale groepen kan bereiken). Dus in deze astrologische analyse is het ook belangrijk om te vermelden dat onze geboortedatum een ​​belangrijke rol speelt bij het bepalen van onze persoonlijkheid en toekomst.

Persoonlijkheid en karakter

Geboortedatum 20 januari houdt in dat deze persoon wordt geboren op de eerste dag van de Waterman-regel en dat hij veel van zijn eigenschappen heeft.

Hier ontmoeten we één persoon die zeer onafhankelijk is en die behoort tot die individuen die op geen enkele manier, vorm of vorm kunnen worden vastgehouden of beperkt. Ze zouden gratis moeten zijn; het is hun grote behoefte om onafhankelijk te zijn, zodat ze gelukkig kunnen zijn in de juiste vorm van dat woord.Mensen die op 20 januari zijn geboren, hebben een unieke, ongevoelige buitenkant (uitstraling en charme) en een vriendelijk hart dat zal proberen mensen op alle mogelijke manieren te helpen.

Het zijn de mensen die van lachen houden en altijd graag mensen opvrolijken, en wanneer ze zich goed voelen, proberen ze anderen een goed gevoel te geven. Ze verwachten er niets voor terug; het is voor hen alleen essentieel dat niemand hun vrijheid in het gedrang brengt en dat ze vrijblijvend kunnen leven. Ze zijn erg onconventioneel en altijd vol spanning, ze maken het leven nog steeds leuk voor vrienden.

Deze geboortedatum geeft mensen veel nieuwsgierigheid, waardoor ze zich voortdurend afvragen wat ze doen nuttig is, ze willen dat anderen ze begrijpen en waarderen, dit wordt veroorzaakt door fundamentele onzekerheid en de eeuwige vraag of andere mensen ze zullen accepteren zoals ze zijn, maar deze gevoelens komen nooit naar de oppervlakte. Dit is tegelijkertijd een zegen en een tekortkoming; misschien zijn de dingen beter als ze naar de oppervlakte gaan.

Deze geboortedatum is verbonden met mensen die op een bepaalde manier, zoals alle Waterman-mensen, een visionair, onconventioneel, intellectueel en onafhankelijk zijn. Dit zijn de mensen die afwijken van de massa en hun weg gaan; ze houden van mentale stimulatie, ze ontdekken voortdurend iets nieuws, ze vormen nieuwe meningen en doen koppig dingen op hun eigen manier, ongeacht wat andere mensen denken.

Nog negatiever: de mensen die op 20 januari zijn geboren, zitten vol paradoxen; ze zijn geïnteresseerd in de verschillende plaatsen in het spectrum, ze zijn graag alleen, maar ook in een grote samenleving.

Amor compatibilidade

In liefde, zoals in alle andere zaken in het leven, zijn individuen die geboren zijn op de 20e dag van de eerste maand van het jaar ongelooflijk onafhankelijk. Ze zijn geestig, slim, avontuurlijk, nooit opdringerig of jaloers; ze eisen nooit dingen van hun partners of zijn overdreven emotioneel. Ze kunnen ook onvoorspelbaar zijn en enthousiast voor opwinding, maar op de juiste manier. Hun partners moeten hun hart veroveren en hen met respect behandelen, als gelijkwaardig aan zichzelf.Een communicatie is een sleutel om bij de persoon te zijn wiens geboortedatum op 20 januari is – ze zullen er altijd naar streven iets van zichzelf te hebben omdat ze bang zijn hun identiteit te verliezen.

Hun partners mogen nooit jaloers zijn, het is een grote rode vlag voor deze mensen, en ze zullen onmiddellijk vertrekken, zonder twijfel. Als je ze alles geeft wat ze nodig hebben, zullen ze volledig trouw zijn, dus je hoeft je geen zorgen te maken als ze alleen zijn, geef ze de ruimte en respecteer hun privacy en alles komt goed.

Doel en carrière

Op het gebied van levensdoel zijn mensen die op 20 januari geboren zijn op zoek naar wijsheid, ze zijn zeer inzichtelijk en kunnen heel objectief informatie over alles verzamelen omdat hun emoties hen niet storen, het lijkt erop dat die emoties altijd zijn en wanneer ze spreken, ze vertellen altijd de waarheid. Soms kunnen hun woorden en daden schokkend en pijnlijk zijn voor de gevoelens van anderen, maar ze vertellen iedereen het feit in het gezicht – vooral met betrekking tot hun werk vinden ze dat het hun plicht is.

Deze mensen, zoals alle Waterman graag iets nuttigs in het leven doen, door hun kennis over mensen te combineren – dit kan hen uitstekende politici en maatschappelijk werkers / psychologen maken. Het zijn vooruitstrevende denkers en beïnvloeden vaak de vorming van een nieuwe ideologie en theorie, elk soort onderzoek is zeer geschikt voor hen.

Maar soms kunnen ze conflicten hebben in hun werkomgeving, omdat ze de neiging hebben om op zichzelf rebellen te zijn en een unieke manier te kiezen. Hun volharding veroorzaakt soms hun mislukking, ze zullen blijven doen wat ze van plan zijn, hoewel anderen een verkeerde keuze hebben bewezen, het zijn briljante mensen en zullen weten dat dit goed is, maar ze zullen alleen doorgaan omdat het hun manier is, ze zijn erg gefixeerd op specifieke ideeën en koppig wanneer ze geconfronteerd worden met de noodzaak van verandering. Ondanks hun volharding en vaste mening zullen ze hun overtuigingen nooit aan anderen opleggen, want ze hebben respect voor ieders verschillen.

Symbolen, geluksgetallen en kleuren

We zijn allemaal op de een of andere manier onder de significante invloed van planeten, ze circuleren en bewegen, ze beïnvloeden alle sterrenbeelden.

De belangrijkste beschermer van de mensen die in dit teken van Waterman zijn geboren, en onder hen die hun geboorte op 20 januari vieren, is Amethyst, een halfedelsteen met prachtige roze en soms paarse kleuren. Men dacht dat zijn mystieke krachten deugd en hoge idealen inspireerden. Traditioneel is het een steen van geliefden, en voor de Grieken was het een steen die hem beschermde tegen vergiftiging, dronkenschap en kater.Uranus wordt beschouwd als de planeet van de revolutie en het is de centrale heerser van Waterman, evenals voor de mensen die op 20 januari zijn geboren.

Ze houden van levendige kleuren zoals oranje of rood, maar ze houden ook van zwart en wit.

Nummers die aan deze mensen zijn gekoppeld, zijn 8, 17 en 22.

Historische gebeurtenissen op 20 januari

Zoals wij allemaal individueel, ook voor ons allemaal als samenleving, kunnen verschillende datums een aanzienlijke impact hebben, en in de volgende regels kunt u alles lezen over de kritieke gebeurtenissen die plaatsvonden op 20 januari.

In het jaar 1265 – Voor het eerst werd het Engelse parlement bijeengeroepen. Het lagerhuis bestond uit twee afgevaardigden, de meer gematigde adel van elke graaf en twee burgers uit alle grote steden, tijdens de baronnen van de Eerste Kamer en meer geestelijken.

In het jaar 1612 stierf Rudolf II, een Romeins-Duitse keizer uit 1576. Zijn onvermogen om de rooms-katholieken en protestanten te verzoenen, heeft aanzienlijk bijgedragen aan de dertig jaar van religieuze oorlogen in Europa.

In het jaar 1667 – eindigde een dertienjarige oorlog tussen Rusland en Polen, die uitbrak toen de opstandige Oekraïense Kozaci de hoogste autoriteit van de Russische keizer erkende. De vrede in het dorp Andrusovo bij Smolensk Polen werd gedwongen Rusland aan Kiev, Smolensk en een deel van Oekraïne op de linkeroever van de Dnjepr te geven.

In het jaar 1841 – De Eerste Opiumoorlog tussen Groot-Brittannië en China eindigde. China verslaat de oorlog in Nanjing die gedwongen wordt om oorlogsbuit te betalen aan de Britten en ze over te dragen aan Hong Kong.

In het jaar 1887 – De Verenigde Staten en Hawaï sloten een verdrag waarbij Amerikanen het recht hadden Perl Harbor als marinebasis te gebruiken.

In het jaar 1936 – George V, de Britse koning, stierf in 1911. Tijdens zijn regering verwierf Groot-Brittannië enkele Duitse koloniën en een mandaat voor enkele Turkse bezittingen. Het werd gevolgd door Edward VIII die in hetzelfde jaar afstand deed van de troon.

In het jaar 1945 werd Franklin Delano Roosevelt voor de vierde keer ingewijd als president van de Verenigde Staten.

In het jaar 1961 – John Kennedy, 43 jaar oud, werd ingewijd als president van de Verenigde Staten als het jongste staatshoofd in zijn geschiedenis.

In het jaar 1973 werd Amilcar Cabral, een van de leiders van de strijd tegen het Portugese kolonialisme in West-Afrika, oprichter en secretaris-generaal van de Afrikaanse Partij voor de Onafhankelijkheid van Guinee-Bissau en Kaapverdië, gedood in Conakry.

In het jaar 1981 nam Ronald Regan op 70-jarige leeftijd het staatshoofd over en werd daarmee de oudste president in de Amerikaanse geschiedenis.

In het jaar 1981 – Na 444 dagen gevangenschap van de Amerikaanse ambassade in Teheran werden 52 Amerikaanse gijzelaars vrijgelaten.

In het jaar 1984 – acteur en filmacteur Johnny Weissmuller stierf. Hij was de eerste man die in minder dan een minuut 100 meter zwom en de titelrollen vertolkte in een reeks Tarzan-films. Hij won drie gouden medailles op de Olympische Spelen van 1924 en twee in 1928.

In 1987 werd Terry White, speciaal gezant van de Kenterberiaanse aartsbisschop, ontvoerd in Libanon. Hij bracht bijna vijf jaar in gevangenschap door.

In het jaar 1996 – Bij de verkiezingen in Gaza en de Westelijke Jordaanoever, gehouden onder een Israëlische en Palestijnse overeenkomst. Palestijnse bevrijdingsleider Yasser Arafat werd de eerste democratisch gekozen leider van het Palestijnse volk, met 88,1 procent van de stemmen.

In het jaar 2000 – In Ankara, voor het eerst sinds 1962, kwamen de ministers van Buitenlandse Zaken van Griekenland en Turkije bijeen.

In het jaar 2001 trok de Filippijnse president Joseph Estrada zich onder druk van demonstranten en het leger terug uit de macht en op 16 april gaf hij zich over aan het Speciaal Hof voor de strijd tegen corruptie.

Beroemde mensen geboren op 20 januari

Het is zo verbazingwekkend om te ontdekken dat een bepaalde historische figuur of beroemdheid op dezelfde datum als wij wordt geboren – dat doen we allemaal, zelfs gewoon voor de lol. Lees in de volgende regels alles over mensen die op 20 januari zijn geboren.225 – Marcus Antonius stond bekend als Gordian III, Romeinse keizer.

1292 – Eliška Przemyslovna, de laatste Tsjechische koningin.

1775 – Andre-Marie Amper, Franse natuurkundige en wiskundige.

1920 – Federico Fellini, een Italiaanse regisseur.

1921 – Telmo Zara, Spaanse voetballer.

1926 – Patricia Neal, een Amerikaanse actrice.

1946 – David Lynch, een Amerikaanse regisseur.

1952 – Stanley Harvey Eisen, een Amerikaanse muzikant.

1956 – William ‘Bill’ Mar Young, een Amerikaanse komiek en tv-presentator.

1963 – James Denton, een Amerikaanse acteur.

1964 – Ron Harper, een Amerikaanse basketballer.

1971 – Gary Barlow, een Britse zanger en songwriter.

1978 – Clayton Stanley, een Amerikaans volleybal.

1979 – Will Young, een Britse zanger.

1980 – Cyril Thaddeus Cardoso Filho, een Braziliaans-Russische kleine voetballer.1981 – Owen Lee Hargreaves, een Engelse voetballer.

1982 – Jason Richardson, een Amerikaanse basketballer.

1995 – Joey Badass, een Amerikaanse rapper, songwriter en muziekproducent.

Samenvattend, kenmerken en meest interessante en opwindende dingen die worden geassocieerd met mensen van 20 januari, is dat ze nooit anderen beoordelen omdat we allemaal mensen zijn met gebreken, we zijn allemaal gelijk en we hebben het recht op onze houding. Ze zijn mondeling getraind en kijken naar mensen; ze kunnen leren communiceren met anderen door observatie. Ze kunnen de meesters van manipulatie zijn door alles wat ze doen of denken te rechtvaardigen. Hierdoor kunnen ze met elke persoonlijkheid communiceren en zich aanpassen aan elke situatie.

Deze mensen kunnen elk onderwerp bespreken; ze kunnen experts worden over elk onderwerp; ze zijn erg goed in het vergroten van hun belang; ze vinden het waard omdat hun humeur hen uniek maakt. Conventionele mensen kijken uit; ze houden van schokken en afwijken van de norm, zo leven ze.

Zoals alle aquariuses, worden ze vaak geconfronteerd met iemand die als zwak of dom wordt beschouwd. Het is slechts een gemakkelijk doelwit voor hun verbale oefeningen. Binnen zouden de mensen van 20 januari nooit opzettelijk iemand pijn doen; ze hebben respect voor ieder mens.

Show Buttons
Hide Buttons