Horoscoop: 29 januari sterrenbeeld

Horoscoop: 29 januari sterrenbeeld

29 januari sterrenbeeld

Geloof je in horoscoop, lees je het dagelijks? Er zijn bijna geen dagbladen, tijdschriften en bijna geen websites waar u niet ten minste één artikel over horoscoop zult vinden, en laten we niet beginnen te spreken over de media die gespecialiseerd zijn in astrologie.

Ze zijn bijna overal, maar mensen zijn soms in de war over wat het vertegenwoordigt (horoscoop) en hoeveel waarheid er in zit – misschien zijn dit slechts woorden die we kunnen gebruiken voor de lol.

Het woord horoscoop is afgeleid van het Griekse woord horoscopen, wat in vertaling (vereenvoudigd) betekent kijken naar de tijd. En inderdaad, het is de waarheid – let op de tijd van je geboorte!

Een horoscoop stelt een gestileerde kaart van de lucht voor bij de geboorte van een bepaalde persoon. Bij deze gelegenheid wordt rekening gehouden met de verjaardag, de geboorteplaats, de exacte positie van de planeet en de positie van de sterrenbeelden. Op basis van al deze gegevens kunnen we alles te weten komen over de toekomst van een bepaalde persoon, en de dagelijkse horoscoop geeft je dagelijks informatie over wat je dagelijks te wachten staat.

Maar meer specifieke informatie is te zien in het overzicht van onze geboortedatum.

Persoonlijkheid en karakter

Mensen die hun verjaardag vieren op 29 januari zijn de mensen die moderne individuen zijn in onze samenleving, ze gaan haar tijd een beetje vooruit, maar ze zijn niet tegen iets dat traditioneel is.



Wat ze haten is wanneer mensen vulgair en grof gedrag vertonen, dit is zo weerzinwekkend voor deze Aquariuses (datum 29 januari behoort tot de regering van de Waterman).

Het zijn de mensen die veel zachtheid nodig hebben, ook al laten ze dat niet vaak zien, en het is begrijpelijk omdat ze bij sommige verlegen en teruggetrokken mensen zitten. Ze zullen het begrip van anderen zoeken en ze verwachten altijd van anderen dat ze ze volledig accepteren en zo niet, dan zijn ze teleurgesteld en verdrietig. Waar ze het meest van houden, is wanneer mensen kunnen begrijpen wat hen interesseert, maar dit is niet het geval.

Wat mensen van de 29 januari haten, is elke ontrouw van relaties, en ze zijn bijna altijd spontaan, en ze gaan elke associatie aan met hun open hart en ziel.

Zoals alle Aquariuses, hebben deze mensen ook de juiste intuïtie en weten ze tussen de regels door te lezen, zodat hun vrienden erin een volledig begrip en geen oordeel hebben.

Ze zullen doen wat ze nodig hebben en wanneer nodig, zonder omstandigheden zoals – ze kunnen zichzelf in elke situatie en moeilijkheden redden.

Bovendien hebben individuen die op 29 januari zijn geboren gemeenschapsbewustzijn ontwikkeld en ondernemen ze vaak acties op dit gebied. En hun motto is dat ze geen opoffering geven, maar aanwezigheid.

Zij zijn de mensen die de hunne en anderen onafhankelijk respecteren en het gevoel hebben dat iedereen het recht heeft om te leven volgens de regels die volgens hen goed zijn. Omdat ze het een voorwaarde zien voor een goede gemeenschap – iedereen heeft zijn eigen overtuigingen en het is oké, zolang je maar geen ander mens kwetst. Het is de wet van logica en zuiverheid van het hart die mensen van 29 januari ongetwijfeld hebben.



Hou van compatibiliteit

Liefde voor deze mensen die hun verjaardag vieren op 29 januari is iets dat moeilijk kan zijn, maar het is ook het wachten waard. Het is de moeite waard om erop te wachten omdat ze prachtige functies hebben die je zeker leuk zult vinden.

Ze moeten hun geliefden voelen en begrijpen; ze houden van partners met een gepassioneerd enthousiasme. De ideale liefde voor hen is een hele relatie vol begrip en steun.

Ze vinden het heerlijk om lange tijd met hun geliefden door te brengen in intellectuele discussies, waarbij ze nadenken over enkele principes van het leven en hoe ze er een betere plek van kunnen maken.

Een negatief aspect in hun leven is dat ze streven naar de ideale liefde, maar omdat ze zich ervan bewust zijn dat het een perfecte routekaart is en geen doel, kunnen ze partners accepteren met alle gebreken en deugden. Dit is geweldig, liefde als acceptatie in de volle betekenis van dat woord.

Doel en carrière

Wat te verwachten als we het hebben over het doel van de mensen die op 29 januari hun verjaardag vieren? Allereerst opwinding – ze hebben een hekel aan saaie, dagelijkse en eentonige banen.

Ze zijn geboren rebellen en vernietigers van een bestaande orde van zaken – ze leven hun tijd minstens 50 jaar vooruit en zijn erg moeilijk te volgen.

Ze raken gefascineerd door alles wat nieuw, extravagant en ongewoon is en vinden daar hun carrière.



Ook moet hun levenswerk in overeenstemming zijn met hun morele principes, anders zullen ze het niet doen.

Mensen van 29 januari zijn de mensen die de vreemdste banen mogelijk kunnen doen, maar ze moeten hun harmonie vinden in die ongebruikelijke baan. Ze moeten zich goed voelen en kunnen niets doen dat hun vrijheid wegneemt, en ze voelen zich het beste als ze voor het milieu kunnen zorgen.

Misschien is de beste bezigheid voor deze mensen sociale dienst, of op de school waar ze die kinderen de lessen van de levensschool kunnen geven.

Symbolen, kleuren, geluksgetallen

Voor deze mensen behoort de regering tot de planeet Uranus, de heersende planeet van alle mensen die tot het Waterman-teken behoren.

Dit is de planeet die symbolisch energie geeft, maar ook plotselinge en soms agressieve natuur, maar ook visionaire kwaliteiten biedt; ze kunnen de toekomst waarnemen en correct weten wat over vijf of tien jaar zal werken. Uranus geeft deze mensen die geboren zijn op 29 januari een kracht van snelle en lichte transformatie, dus ze zijn bekender als denkers, progressieven en humanisten.

In zekere zin is hun aantal 2, en op die manier zijn ze de mensen van de groepen en de koppels, dus worden ze altijd omringd door andere mensen.

Hun element is water en algemene natuur met al zijn leven, mensen, planten en dieren en zorgt ervoor dat de groei doorgaat.



Historische gebeurtenissen op 29 januari

Sommige gebeurtenissen zijn zo cruciaal voor het menselijk bestaan ​​dat het jammer zou zijn dat deze datums worden vergeten en dat ze voor onze geest verdwijnen, dus het is goed om onszelf eraan te herinneren wat de ventilatieopeningen zijn die in de geschiedenis op 29 januari zijn gemarkeerd.

904 – Met de verkiezing van Sergius III voor paus begint de zogenaamde periode van pornocratie.

1635 – Dit was het jaar waarin de Franse Academie werd opgericht, een van de beroemdste in Europa. De academie is opgericht door kardinaal Richelieu, minister van koning Louis XIII.

1676 – Fyodor III werd de koning van Rusland.

1814 – Frankrijk versloeg Rusland en Pruisen in de slag bij Bryan.

1845 – “The Raven”, het populaire gedicht Edgar Allan Poe, werd voor het eerst gepubliceerd in de New York Evening Mirror.

1850 – Henry Clay introduceerde het compromis van 1850 op het Amerikaanse congres.

1856 – Het eerste Victoria’s Cross werd uitgereikt als erkenning voor heroïsche daden tijdens de Krimoorlog.

1861 – Kansas werd toegelaten tot de Verenigde Staten als de 34e Amerikaanse staat.

1863 – Het Amerikaanse leger versloeg Shawnee tijdens een bloedbad op de Bears River.

1886 – De Duitse ingenieur Karl Benz patenteerde de eerste succesvolle benzineauto.

1889 – De Oostenrijks-Hongaarse prins, kroonprins Rudolf, de enige zoon van Franz Josef de Eerste, werd samen met zijn minnares Mary Vetsera dood aangetroffen in het Mayerling-kasteel bij Wenen.

1891 – Liliuokalani werd uitgeroepen tot de laatste heerser en de enige koningin van Hawaï.

1896 – De Amerikaanse arts Emil Grab gebruikte voor het eerst bestralingstherapie bij de behandeling van longkanker en gebruikte het bij de Chicago-patiënt Rose Lee.

1916 – In de Eerste Wereldoorlog bombardeerden Duitsers voor het eerst Parijs.

1933 – De Duitse president Paul von Hindenburg benoemt Adolf Hitler tot Duitse kanselier. Een dag later, op 30 januari, trad Hitler officieel aan.

1942 – Peru en Bolivia beëindigen de oorlog in Rio de Janeiro in 1941 vanwege het controversiële grensgebied tussen de twee landen in het Amazonegebied, maar de controversiële kwestie is niet opgelost.

1942 – Het Verdrag van de Alliantie werd ondertekend tussen de USSR, Groot-Brittannië en Iran.

1950 – Begon de eerste in een reeks opstanden in Johannesburg, veroorzaakt door het racistische beleid van de regering van Zuid-Afrika.

1959 – Het Deense passagiersschip “Hans Hedtoft” zonk, drijvend langs de kust van Groenland, in de ijsberg en zonk. 95 mensen stierven.

1963 – Frankrijk sprak zijn veto uit over de toetreding van het Verenigd Koninkrijk tot de Europese Economische Gemeenschap.

1964 – In Oostenrijk begonnen de Olympische Winterspelen van Innsbruck.

1989 – Na zeven jaar van misverstanden en internationale arbitrage keerde Israël Egypte terug als stad Taba aan de Rode Zee, die de Israëlisch-Arabische oorlog van 1967 bezette.

1996 – Het Venetiaanse operahuis “La Fenice” brandde in een brand, de tweede keer in zijn 204 jaar geschiedenis.

1999 – De contactgroep heeft de autoriteiten van Servië en vertegenwoordigers van de Kosovo-Albanezen uitgenodigd om uiterlijk op 6 februari deel te nemen aan de vredesbesprekingen in het Franse kasteel Rambouillet bij Parijs.

2002 – De Amerikaanse president George W. Bush vertelde het Amerikaanse congres dat de oorlog tegen het terrorisme begint.

2002 – Een oude Afghaanse vlag wapperde in Kabul, voor het eerst sinds de communistische staatsgreep in 1978 die het begin markeerde van de 23-jarige periode van oorlogen en crises in dat land.

Beroemde mensen geboren op 29 januari

Terwijl we door de dagen van januari gaan, blijven we vaak en kijken we naar een specifieke datum, zoals 29 januari, en we worden verrast door de informatie wie die beroemde mensen zijn die op die datum hun verjaardag vieren.



1499 – Katharina von Bora, een Duitse hervormer en echtgenote van Martin Luther.

1584 -Friedrich Heinrich (Oranien), een Britse gouverneur.

1688 – Emanuel Swedenborg, een Zweedse wetenschapper, filosoof, theoloog en mysticus.

1749 – Christian VII, een Deense en Noorse koning.

1773 – Friedrich Mohs, een Duitse geoloog / mineralogist.

1782 – Daniel Francois Esprit Auber, een Franse componist.

1843 – William McKinley, een Amerikaanse politicus en president.

1860 – Anton Pavlovich Tsjechov, een van de belangrijkste Russische en werelddrama-schrijvers en vertellers.

1866 – Romain Rolland, een Franse schrijver en Nobelprijs voor literatuur in het jaar 1915.

1867 – Vicente Blasco Ibánez, een Spaanse schrijver.

1872 – Gotse Delchev, leider van de nationaal-revolutionaire beweging in Macedonië.

1881 – Kim Gyu-sik, een Koreaanse politicus, diplomaat en dichter.

1918 – John Forsythe, een Amerikaanse acteur (vooral bekend om zijn rol in de dynastie).

1926 – Abdus Salam, een Pakistaanse natuurkundige en winnaar van de Nobelprijs.

1933 – Sacha Distel, een Franse zanger en gitarist.

1939 – Germaine Greer, een Australische academicus, schrijver en leider.

1945 – Thomas William Selleck, een Amerikaanse acteur.

1954 – Oprah Gail Winfrey, een Amerikaanse tv-presentator, actrice en filmproducent.

1965 – Dominik Hasek, een Tsjechische voetballer.



1966 – Romário de Souza Faria, een gepensioneerde Braziliaanse voetballer en coach, en de huidige Braziliaanse politicus.

1975 – Sara Gilbert, een Amerikaanse actrice.

1981 – Dario Lopilato, een Argentijnse acteur.

1984 – Athina Onassis, kleindochter en erfgenaam van Aristoteles Onassis.

1990 – Grzegorz Krychowiakk, een Poolse voetballer.

In dit laatste deel zullen we proberen al die opwindende en betekenisvolle dingen samen te vatten die het karakter weergeven van de persoon die op 29 januari zijn verjaardag viert.

Deze mensen hebben veel mooie eigenschappen die ongetwijfeld veel mensen in hun omgeving leuk vinden. Ten eerste zijn het de mensen die erg geïnteresseerd zijn in het opslaan van kennis, en materiële zaken interesseren hen niet erg, er zijn zoveel essentiële dingen in het leven. Ten tweede zullen ze nooit van je houden als je niet eerlijk tegen jezelf bent – ze houden van mensen die echt voor zichzelf zijn en die open en eerlijk zijn, ongeacht de omstandigheden.

Ze meten je altijd met hun archetype en analyseren je psyche en geheimen. Als je slaagt voor hun test, kan het een spannende ervaring zijn. Wees niet verbaasd als ze goed naar je luisteren terwijl ze je hun advies geven, ze houden ervan om mensen te helpen en zijn mensen met een hoog intellect en wijsheid, gericht op humanitair werk.

Show Buttons
Hide Buttons