Horoscoop: 30 januari sterrenbeeld

Horoscoop: 30 januari sterrenbeeld

30 januari sterrenbeeld

Sommige astrologen zeggen dat alles wat met de horoscoop te maken heeft, in feite nauw verband houdt met onze dromen, omdat het ons onderbewustzijn raakt. In die toestand komt het lichaam van een persoon geleidelijk en langzaam en onderbreekt die gelegenheid de verbinding met de buitenwereld. En op dezelfde manier is het in de wereld van sterrenbeelden en horoscopen de interpretatie van de persoon die een vorm van amusement kan zijn of iets veel ernstigers.

Er is veel waarheid over, twijfel er niet aan, maar het komt voor dat mensen het punt van de sterrenbeelden missen. Natuurlijk, door de horoscoop te lezen en naar onze geboortedatum te kijken, kunnen we plezier hebben en ook genieten. Maar we kunnen ook zoveel leren, over de wereld om ons heen, en ook over onszelf – onze geboortedatum kan ons de leiding geven die we nodig hebben in het leven.

Persoonlijkheid en karakter

Personen die geboren zijn op 30 januari zijn de mensen, die anderen beschrijven als excentrieke mensen die zelfs raar zijn, maar zij zijn degenen die een sympathiek gevoel hebben voor cynisme en ironie, en ze betekenen geen kwaad voor anderen. Hun omgeving heeft ze graag in de buurt, ze maken mensen blij en vermaakt en ze kunnen goed advies geven.

Aan de meer negatieve kant zijn dit de mensen met ‘dunne’ zenuwen, die gemakkelijk geïrriteerd kunnen raken en conflicten niet uit de weg gaan. Deze conflicten kunnen op elk gebied van hun leven voorkomen: werk, liefde en vriendschap. Mensen die hun verjaardag op 30 januari vieren, hebben veel meningen en staan ​​klaar om ze aan de mensen te presenteren, hoe controversieel die overtuigingen soms ook kunnen zijn.Maar deze mensen zijn tenslotte medelevende en creatieve mensen die van veranderingen houden en niet bang zijn voor veranderingen en altijd klaar staan ​​om een ​​stap in de goede richting te zetten; ze nemen graag risico’s in het leven. Het zijn die mensen die op alles of niets spelen.

Mensen voelen zich aangetrokken tot hun schijnbare onverschilligheid jegens anderen en hun uniciteit en originaliteit, maar voor sommigen kunnen deze mensen lijken op gekke mensen die niet zijn zoals iedereen.

Hou van compatibiliteit

Het is hier geen verrassing, mensen van 30 januari zijn zoals al degenen die Waterman ondertekenen in de horoscoop – verliefd zijn ze bang om vast te zitten aan één persoon (dit idee maakt ze bang). Wat deze angst motiveert, is een idee om hun vrijheid en onafhankelijkheid te verliezen, want dat is hun eerste en belangrijkste liefde – om vrij en onafhankelijk te zijn in elk aspect van hun leven.

Het is niet zo dat ze niet graag een langdurige relatie hebben met iemand van wie ze echt houden en waar ze om geven, maar ze zullen hun vrijheid hardnekkig ten koste van alles verdedigen.

Het zijn ongetwijfeld mensen die je alles zullen vertellen over hun verlangens (zelfs de donkerste) en de ideale partner, die misschien in shock zullen zijn als ze alles horen over de vereisten die nodig zijn om bij hen te zijn in een relatie.

Hun partners zouden bang kunnen zijn, zich realiserend dat ze niet eens dicht bij de denkbeeldige partners staan, en verre van altijd van die ideale minnaar.Ongeacht zijn verbeeldingskracht geneigd tot ideale fantasieën, mensen van 30 januari zijn in feite erg rationeel in het praktische leven, zowel in werk als in liefde. Dus als ze een partner kiezen, zorg er dan voor dat ze het grondig denken

Ze zijn erg vasthoudend in hun inspanningen, hoewel ze nooit onbeleefd en niet-actief zijn in het liefdesgebied van het leven. Hun originaliteit, zelfs als ze iets geks doen, kan indruk maken op hun potentiële partners. Uiteindelijk zijn het uitstekende en opwindende geliefden, en je zult geen fout maken als je verliefd wordt op een vertegenwoordiger van deze datum.

Doel en carrière

Deze mensen, geboren op 30 januari, brengen altijd enthousiasme aan het werk; ze hebben het buitengewone vermogen om hun verbeeldingskracht te gebruiken voor zakelijke doeleinden. Een carrière die het ontwikkelen van concepten en demonstraties mogelijk maakt, past goed bij deze mensen. Niet iedereen weet hoe hij geld en succesvolle carrières kan verdienen door gebruik te maken van zijn creativiteit en ideeën.

Hun werk is altijd gebaseerd op hun kennis en die ervaring is verspilling en belangrijk; ze hebben een fantastische combinatie van het hoge intellect met de bereidheid om hun talenten te delen – mensen van 30 januari inspireren velen die in hun omgeving werken.

Zoals alle Aquariuses behoren deze mensen tot het ideale type “arbeiders”, ze houden ervan om banen te hebben die erop gericht zijn de mensheid te verbeteren.

Als het om geld gaat, hebben deze mensen van 30 januari het talent om het evenwicht te bewaren tussen geld uitgeven en geld besparen. Als ze gaan winkelen, zijn ze verliefd en willen ze alles dat extravagant is, glittert. Maar ze hebben smaak die geen probleem is; ze kunnen zelfs hun beroep vinden bij het inrichten van andermans huizen. De meeste mensen die onder het Waterman-teken zijn geboren, evenals degenen die hun verjaardag op 30 januari vieren, zijn goed aangepast aan hun gevoel voor stijl en zijn niet bang om het te laten zien.Ze kunnen hun carrière vinden in elke performance art, schrijven, lesgeven, fotografie of piloten zijn zeer geschikt voor hen. De beste omgeving is wat hen de vrijheid geeft om het probleem op te lossen zonder strikte richtlijnen. Ze zijn een onconventioneel type mensen en als het de mogelijkheid heeft om zijn talent te tonen, kunnen mensen van 30 januari benijdenswaardig succes behalen.

Symbolen, kleuren, geluksgetallen

Ze kunnen symbolisch worden omschreven als mensen die onder de Uranus-regering vallen. In de astrologie is Uranus een symbool van rebellie, plotselinge veranderingen, hervormingen en de ondergang van het oude en de geboorte van een nieuw, voor al het ongewone, onverwachte en onconventionele.

Hun kleur is een soort mengsel van blauw en groen, en hun nummers 3, 10 en 55.

Historische gebeurtenissen op 30 januari

1018 – Er werd vrede gesloten tussen Polen en het Heilige Roomse Rijk.

1595 – Een toneelstuk “Romeo en Julia” speelde voor het eerst; het was het beroemdste toneelstuk van William Shakespeare.

1648 – In Munster werd een vredescontract ondertekend, dat betrekking had op de achtjarige oorlog tussen het toenmalige land Nederland en Spanje. In oktober van dat jaar moest Spanje de onafhankelijkheid van Nederland erkennen, waardoor het land een snelle economische en culturele bloei kende.1649 – In Londen werd een Engelse koning Charles geëxecuteerd en na de nederlaag van zijn troepen in de burgeroorlog met de republikeinse troepen van Oliver Cromwell. Zijn executie veroorzaakte verontwaardiging en woede bij Europese rechtbanken en in Nederland en Spanje werden de diplomatieke vertegenwoordigers van de staat Cromwell vermoord. De monarchie in Engeland werd in 1660 hersteld.

1661 – Oliver Cromwell, de beschermer van de Communal of England, werd ritueel geëxecuteerd, op de verjaardag van de dood van de koning die hij uitdreef.

1661 – Pools-Litouwse staatsunie is overgebracht naar het Russische rijk Kiev, Smolensk en een deel van Oekraïne ten oosten van de Dnjepr volgens de bepalingen van het bestand uit Andrus.

1667 – De vrede werd ondertekend die een einde maakte aan de Russisch-Poolse oorlog.

1826 – De Menai-hangbrug tussen Wales en Anglesey Island, die wordt beschouwd als de eerste moderne hangbrug, werd geopend.

1841 – De brand verwoestte tweederde van de Puerto Ricaanse stad Mayaguez.

1847 – De stad Yerba Buena (Californië) heette San Francisco (San Francisco).

1862 – USS Monitor-pantser voor het eerst gelanceerd.

1889 – Aartshertog Rudolf, een opvolger van de Oostenrijks-Hongaarse troon, werd samen met zijn minnares Maria Vetser dood aangetroffen in het Mayerling-kasteel.

1913 – Het Britse Hogerhuis verwierp de wet op het Ierse zelfbestuur.

1933 – Adolf Hitler genoemd naar de Duitse kanselier.

1937 – Dertien functionarissen van de Communistische Partij van de USSR werden ter dood veroordeeld wegens vermeende betrokkenheid tegen de top van de staat.

1937 – Adolf Hitler vertelde de Reichstag dat Duitsland zijn handtekening uit het Verdrag van Versailles heeft teruggetrokken.

1943 – De Britse luchtmacht in de Tweede Wereldoorlog begon met de eerste bombardementen van een dag op Berlijn.

1945 – De Duitse Wilhelm Gustloff zonk in de Oostzee – de grootste maritieme ramp in de geschiedenis met 7.000 tot 9.000 slachtoffers.

1948 – Open Olympische Winterspelen in St. Moritz (Zwitserland).

1964 – In de USSR, voor het eerst in de geschiedenis van de ruimtevaart, lanceerde één raket satellieten in verschillende banen. Ze kregen de naam “Elektron 1” en “Elektron 2”.

1967 – Paus Paulus VI ontmoette de president van het presidium van de Opperste Sovjet van de USSR, Nikolai Podgorny, het eerste hoofd van de Sovjetstaat dat het Vaticaan bezocht.

1968 – In de oorlog in Vietnam werd onder leiding van de Noord-Vietnamese generaal Vo Nguyen een offensief van een maand gelanceerd, genaamd Tet, waarbij de Noord-Vietnamese troepen en Zuid-Vietnamese guerrillastrijders Saigon en meer dan 100 andere plaatsen in Zuid-Vietnam aanvielen.

1969 – De laatste openbare uitvoering van Beatles vond plaats op het dak van hun productiebedrijf Apple Records in Londen. Dit geïmproviseerde concert werd onderbroken door de politie.

1972 – Pakistan verlaat het Gemenebest uit protest tegen het besluit van Groot-Brittannië, Australië en Nieuw-Zeeland om Bangladesh te erkennen.

1972 – Britse soldaten in Noord-Ierland doden 13 mensen, deelnemers aan een verboden katholieke mensenrechten. Dat conflict heette “Bloody Sunday”.

1992 – Argentinië opende het dossier van de nazi’s die na de Tweede Wereldoorlog naar Zuid-Amerika vluchtten.

1995 – Bij een explosie van autobommen kwamen minstens 20 mensen om het leven en raakten ongeveer 60 mensen gewond bij een van de ergste aanvallen tijdens de drie jaar durende opstand van islamitische extremisten in Algerije.

2000 – Een cyanide afkomstig van de Roemeense mijn Baja Mare in de zijrivieren van de Tisza-rivier, Lapos en Somes, en vervolgens in de Donau en vervolgens in de Donau, veroorzaakte een ecologische catastrofe. 120 ton cyaniden en 20.000 ton neerslag met zware metalen werd in het stroomgebied geloosd.

2003 – België erkende officieel homohuwelijken.

2007 – Microsoft heeft het besturingssysteem Windows Vista uitgebracht na meer dan vijf jaar na de publicatie van het vorige Windows-besturingssysteem (Windows XP).Beroemde mensen geboren op 30 januari

133 – Didius Julianus, een Romeinse keizer

1697 – Johann Joachim Quantz, een Duitse componist.

1721- Bernardo Bellotto, een Italiaanse schilder.

1781 – Adelbert von Chamisso, een Duitse dichter en botanicus.

1845 – José Domingo de Obaldía, tweede president van Panama.

1846 – Francis Herbert Bradley, een Engelse filosoof.

1877 – Sigfús Einarsson, een IJslandse componist.

1882 – Franklin Delano Roosevelt, een Amerikaanse politicus en staatsman, 32e president van de Verenigde Staten.

1899 – Max Theiler, een Zuid-Afrikaanse arts, Nobelprijswinnaar.

1924 – Lloyd Alexander, een Amerikaanse schrijver van SF-romans voor kinderen en jonge volwassenen.

1927 – Olof Palme, een partijlid en premier van de Zweedse sociaal-democratische partij.

1930 – Gene Hackman, een Amerikaanse acteur.

1934 – Giovanni Battista Re, de kardinaal van de rooms-katholieke kerk.

1937 – Boris Vasilievich Spassky, Russian Chess Grandmaster, wereldkampioen van 1969 tot 1972.

1937 – Vanessa Redgrave, de Britse actrice, wordt beschouwd als het beroemdste en meest vooraanstaande lid van de Redgrave-familie, een van de meest bekende acterende dynastieën ter wereld.

1938 – Islam Karimov, een Oezbeekse politicus en dictator.1941 – Richard Cheney, de Amerikaanse politicus en vice-president van de Verenigde Staten.

1942 – Heidi Brühl, een Duitse actrice en zangeres.

1951 – Phil Collins, een Engelse drummer, singer-songwriter, producer en acteur

1962 – Abdullah II, de koning van Jordanië.

1968 – Felipe VI, de Spaanse kroonprins.

1975 – Juninho Pernambucano, een Braziliaanse voetballer.

1976 – Cristijan Brocchi, een Italiaanse voetballer.

1981 – Peter Crouch, een Engelse voetballer.

1981 – Dimitar Berbatov, een Bulgaarse voetbalvertegenwoordiger.

1983 – Thomas Mogensen, een Deense handbalspeler.

1985 – Gisela Dulko, een Argentijnse tennisser.

Zoals het nu is, zitten de mensen van 30 januari vol verrassingen. Verwacht niet van hen dat ze je met vuur in je ogen volgen en je gedragen als een gewoon volk, gewone mensen die alles vertegenwoordigen wat middelmatigheid is.

Er zit iets in, iets buitengewoons, het zijn de mensen van kennis en gissen, ze kunnen het licht zijn in de tunnel van onwetendheid en banaliteit, maar ze kunnen ook worden omschreven als het vuur dat niet kan worden gedoofd.

Show Buttons
Hide Buttons